Autonumbrid, rehvid ja kuld
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Uus teema, mis "loogilise" jätkuna koorus välja kinnisvarateemast.
Ostan custom numbri "Liputaja 999", ühtlasi ostan kasti kuldhambaid. -
nagu ma aru saan siis siia tuleb hakata kirjutama kinnisvaramullist?
-
111III oleks hea number :)
kas kasutatud kuldhambad või närimata? -
111III on minu teada juba välja antud.
-
...nagu ka 000 OOO
-
brezhnevi olümpiarõngad :)
-
täna nägin XXX numbriga toyotat, ei vaadanud aga vbl. oli roolis Kristiina Raudsepp-Bellanova
-
Moderaatorid võiksid nüüd kõik "numbrimessid" teisest teemast siia tõsta.
-
Riias näeb veel huvitavamaid autonumbreid. Seal on idaslaavi kombed resp. mõõdutundetu laiamine veelgi rohkem levinud kui meil. Ja seoses sellega ka rohkem kalleid sõidukeid.
-
Ma nägin eile blondi tibi hõbedase Mersuga numbriga 013 EVA - ma ei tea kas see oli üldse midagi erilist
-
mul tuttaval oli kunagi vana pann, millel oli number 1I
-
013 Economic Value Added?
-
eesti veeteede amet?
-
Saaremaal liigub veoauto numbriga 007 SPY
-
Tänane leid liiklusest:
MB CL (eelmine mudel) - 444 BBB -
099 G4S :)
-
Innovaatilise lähenemisena on VAG-grupi (VOW) toodangut asutud Maarjamaal vääristama uute nimedega. Ammu liigub ringi sinine Škoda Octavia mudelinimega poiss, kuid hiljuti juhtus mu ees sõitma beež Volkswagen BORAT :)
-
Must Brabuse poolt tuunitud E-klassi mersu: 500 MEZ. Tõenäoliselt sisaldas tuning pakett muu ilusa, huvitava ja möödapääsmatult vajaliku hulgas ka suunatulede hoova eemaldamist rooli küljest.
-
Tartus liigub väike vana 3-ne bemm 777BMW :)
-
Autonumber: 555 SSS
-
mingil naljavennal oli kunagi surf50
-
Siinkohal pakuksin müügiks autonumbrit 111 YKS
Kui kellelgi on reaalne huvi, siis jätke siia enda meil. -
vabandan oma teadmatu isiku pärast, aga ma tahaks teada, miks peaks keegi MAKSMA et ta saaks sõita autoga mis kannab numbrimärki 111 YKS?
Et kui auto pihta pannakse on hea lihtne auto numbrit meelde jätta? -
no kuuuule mees!
Kui oma masinale ikka sellise numbri külge kruvid siis on suksul 10 hobujõudu lisaks ja riist tundub ka pikem.
http://autodrum.com/img/media/fun/tuning/tuning_011.jpg
iroonia :) -
Paari aasta eest nägin ühte Mercedes Vito kaubikut numbriga 222 KAX, rahasampo teine auto?:)
-
Inimesed on ju edevad või tahab keegi väita, et ei ole? Miks tahab keegi sõita Hummeriga, miks tahab keegi minna saatesse "Unelmate pulm", miks tahab keegi võtta eluasemelaenu, miljon miksi. Miks on Eestis nii palju väiklust ja lollust?
Kallid kaasmaalased, see oligi mõeldud teie ärritamiseks, mina selle numbriga ringi ei liigu. Oleks ma sellise asja kirjutanud delfi kommentaaridesse, siis oleks seal juba paarsada kommentaari juures. Vähem lollust ja rohkem huumorit! -
White Nigga ja siseminej6ud , probleemi seletus ei ole mitte selles: http://autodrum.com/img/media/fun/tuning/tuning_011.jpg , vaid hoopis selles: http://en.wikipedia.org/wiki/Bling-bling
-
no edevus ja bling-blingi taga ajamine on mõistetav, igas inimeses seda vähem või rohkem. Hummer on võimas ja kompenseerib inimese sisemisi puudujääke, kuld hiilgab, ilusad riided lisavad enesekindlust ja ehted on ilusad vaadata. Aga ma küsisin rohkem selle mõttega et mille poolest on number 222 KAX blingim kui 863 ANX või on ta kuulim või milles see point on?
-
314 PII 135 ALG jne
-
Amserv saatis kirja" Laupäeval... Amserv Auto ja Toyota Teid ootamas!" ja jättis kõikide kirjasaajate aadressid loomulikult CC reale.. KAPO ät KAPO.EE sealhulgas :)
Huvitav kas kirja saajatel on nüüd õigus neid e-maile [kurjasti]kasutada ? :) -
8% BOCK sobiks õllesõbrale hästi :)
-
kas bock on ka õlu?
-
näh, minu meelest ka mitte, aga teatava kontingendi seas on see meeletult populaarne. neile, kellele õllest olulisem on lakku täis olemine :D
-
Meie istuva peaministri mitteametlik seisukoht on, et Bock ei ole õlu teps mitte.
-
üks mu tuttav küsis kunagi, et miks tei ASS numbrid autodel on? kas karistuseks? selgituseks ... ta on inglane
-
olen näinud:
valget Lexus LS 600h-i numbriga "007 GOD"
Must S-klassi Mercedes numbriga "GOOD"
ja siis Läti märgistusega 5nda seeria BMW numbriga "WTF" -
Noh, ma olen näinud oma naist miski retsi bemmiga linnas tiirutamas, mis need on uued targetid vä (nu ma siis enne ei hakkagi töökotta viima)
-
Ärge muretsege, ta sai load kätte juba aasta algul.
-
Lahtine Jaguar XKR "B 69"
En biseksuaalne härrasmees ja 69 on lemmikpoos või ma ei saa millestki aru? -
asi millest sa aru ei saa on ainult see et too vend ei ole kohe kindlasti mitte "härrasmees"...
-
Punane SL 55 AMG - 222 UMM
Vanad silmad lugesid algguses, et ZZZ UMM - kohe kujutasin ette, kuidas selle auto värviks kollaseks ning auto tagymise poole stiliseeriks mustade triipudega. -
UMM on United Marine Management. Neil on ka 001 UMM (vist Porsche Cayenne), 002 UMM (vist G klassi Merc), 003 UMM (vist B klassi Merc), 004 UMM (vist Toyota Corolla Verso, mille omanik korduvalt Vesivärava poolt Vilmsi tn. lõunasuunda sisse sõidab, s.t. telliskivi alt läbi).
Vist tähendab, et mälu järgi. -
Toomas Truuvert siis. Ma ei teadnudki, et ta bi on.
-
tulu, ütle mulle palun, et tegemist on kinnisvaraarendusega tegeleva ettevõttega :-)
-
Ei, tegemist on üldehitaja-remontijaga :-) www.texeter.ee
-
Ma oleks ausaltöeldes imestusest pikali kukkunud, kui tegemist oleks olnud ekspordile orienteeritud kõrge lisandväärtusega tootmisega. :-D
-
ehh varakapitalistid, töölistele palka maksta ei ole aga autod peavad hästi vägevad olema, autoliisingud on enam-vähem sama, mis ettevõtte palgafond
-
tulu, kust andmed pärit on? Võin eksida aga see ei ole minu teada avalik info.
-
...nägin linnapeal autot, läksin juurde ja küsisin
-
millisest linnapeast jutt? :)