Trading Academy
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kuna selgunud on juba nagunii ilmselge - alustajatel ei ole kuskilt eriti abi loota - siis alustame väikese projektiga, nimetagem seda hellitavalt "Trading Academy". Sisu on selles, et koguks kokku mingisuguse hulga kauplemise vastu tõsiselt huvi tundvaid inimesi, võtaks nad endale skype otsa ja aitaks neil senisemast edukamaks saada. Miks mitte teha seda kuskil foorumis? Sellepärast, et tõenäoliselt läheb foorumites liigseks läbuks.. ja pealegi ei ole see just kõige kiirem variant kommunikeerumiseks.
Tingimused, millele konkureerijad peaksid vastama:
* Tõsine huvi asja vastu. Ootaks päevas vähemalt 10 tunnist börsile pühendumist. Kui see aeg tundub liiga pikk, siis sorry, vähemaga pole võimalik.
* Valmisolek kuulata, mida räägitakse ja sellest õppust võtma.
* Vähemalt $25k taala olemasolu kauplemiskontol. Saan aru, et see piirang võib paljudele üle jõu käia, aga kahjuks pole daytradingut väiksema rahaga võimalik teha.
Mis kasu sellest konkureerija võiks saada? Ütlen kohe ära, et kellelegi lihtsalt raha jagama ei hakka. Mitte mingil juhul ei hakka ütlema, et osta seda või shordi seda. Ideeni peab jõudma siiski inimene ise - ma lihtsalt aitan otsustada, milline tehing on tegemist väärt ja milline mitte.
Tehnilise analüüsi fännid - sorry, MACD crossoveritest ma kuulda ei taha. Tehingute põhjuseks peab olema midagi muud kui ilus pildike.
Huvilistel paluks saata lühike tutvustus enda kohta aadressile ardo ät np punkt jeejee.
Ardo -
Väärt idee ja super võimalus igaühele, kellel huvi oma treidimisoskusi parandada. Ma võtaks 100% osa, aga tead mind küll, skaibi otsas istuda ma praegu ei saa. Foorumite päevateemades võiks aga mõtteid vahetada küll, nagu siiani.
-
jim ... miks just Skype, aga mitte chatroom?
-
Sest et ma ei jõua jälgida iga inimese teksti eraldi, kui kõik ühes samas chatis räägivad.
-
http://www.youtube.com/watch?v=MRrnk7wuzn8
:) -
hmm abiks asi vast :)
-
Hmm äkki viitsid mingeid kokkuvõtteid vms siia ka postitada ?
-
Soovitaks soojalt Trading Academisse kandideerida. Lifetime opportunity kauplemishuvilistele. Arvan, et saate nõu tipptasemel traderitelt ..mille sarnast pole kellegil teisel Eestis anda, isegi võib-olla Euroopas pole sedavõrd häid ..mitte summade, vaid mõtlemise ja kõige muu poolest. Ja veel tasuta.
Ses suhtes, mõned kohalikud TA mehed võivad tunduda algajale küll suured gurud, kuid tegelikkuses on suure tõenäosusega jimi ja teiste poolt saadav nõu märksa tulutoovam kui 50 TA mehe artiklid kokku.
Õpiks ise ka hea meelega. -
herr jim, kus võiks vaadelda Te senist "track record"it?
Või on olemas muid tunnismärke piisavalt kõrgest tasemest ja mis veel olulisem, tõsiseltvõetavusest?
Siin foorumis liigub mitmeid tegelasi, kes jutu järgi teevad lausa paekivist suladollareid...
Õppida tahaks küll, aga skeptitsism on ka vahel abiks. -
tasuta lõunaid ju pole olemas või mis?
-
silver
Jim ütles, et ta ei anna kal, vaid õnge. See ongi edasiviiv jõud. -
Olevik, treidimine on mu põhitegevus olnud aastast 2004. Tõsi küll, vahepeal tuli üks päris pikk sunnitud paus sisse väliste põhjuste tõttu :)
Silver57, mina saan sellest tegevust igavamateks hetkedeks, hea tunde, et olen kedagi aidata saanud ja võibolla kunagi tulevikus meeskonda uue asjaliku liikme. -
Hmm.
Kui kunagi $25K kokku saan millest ei ole kahju siis õpiks küll. Mnjaa, võtab aega et üle saada vaese inimese mõtteviisist :) Aga vaese inimese mõtteviisiga ei ole mõtet kaubelda vist, see on liiga segav faktor. Ja vaese inimese mõtteviisi all pean silmas "Baby needs a pair of new boots!" mõtteviisi, kui keegi aru saab mida ma mõtlen :) -
jim
Mis on see tähtaeg, mil $25K peaks koos olema? Mul kõik laiali praegu. -
Kle mis see mail on?ardo@np.jeejee?
-
privador, ma arvan, et siin on tegemist teatud koodiga. Kui sul selle murdmisega ülearu palju aga kulub, siis jääb akadeemia uks tõenäoliselt suletuks...
-
Marct, lähenemine on nagunii individuaalne, algustad lihtsalt siis, kui vajalik set-up olemas.
-
OK, selge siis, tänan :)
-
Nagu ma aru saan, siis akadeemia uksed on pidevalt avatud ja liituda võib millaliganes, kui vajalikud algkriteeriumid täidetud? Võtan sihiks. Väga tänuväärne ettevõtmine!
-
Jim, kui palju avaldusi juba on?
-
Martinhold, igav ei hakka igatahes :) Töö vaikselt käib esimestega.
-
http://www.youtube.com/watch?v=2Lea8W-R-XE
:)) -
Kas jim = Ardo Hanschmidt?
-
Ei, jim = Jim Cramer :)
-
jim on Jim Hoffa
-
Cramer, Hoffa :)
Oh aegu ammuseid :)
http://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=984856 -
jimi kodulehekülg (siin siis tema stiilinäide kuidas askilt müüa)
http://traderjim.com/ -
Ardo Hanschmidt=Aini sugulane?
-
Ardo on Aini isa
-
ZWEN, ma häbenen ise ka :)
-
ma liituks hea meelega, aga 10 tunni kriteeriumile kahjuks hetkel ei vasta
ehk kunagi hiljem ;)
igaljuhul väga huvitav idee ja õigete inimestega sünergia tekkimisel jõuline töövahend
kunagine trading room oli vist midagi sarnast, va. et seal istuti ninapidi koos ? -
Ah mis Sa tühja ikka häbened :) Jõudu Sulle akadeemia õppejõu ametis!
-
http://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=984856
MACD crossoveri sõbrad ja muud TA gurud võivad sellest ZWENi poolt aegade hämarusest välja kaevatud loost ka välja lugeda, et Ardo ei ole TA suhtes mõneti skeptiline mitte niisama ... ikka põhjalikke teadmiste ja kogemuste baasil
mulle teeb nüüd endalegi nalja kui oluliseks ma TA-d kunagi pidasin :) -
See, et võib olla keegi pets Paidest teab, kuidas panna pirukasse muna ei tähenda veel seda, et ta oskab neid oskusi teistele tulemuslikult edasi anda.
-
:))))
Henno, briljant post
eks me kõik kuskilt alustame -
Ardo H täitsa olemas KAPO andmebaasis orkut.com-s
Küll ei leidnud teda rate.ee-st -
või siis ZWEN, sorry
-
Tegutsen ise osanikuna äris, mis on oma olemuselt imelihtne, inimene kustub ära, sa koristad ta kokku, teed head nägu, võtad teenustasu ja matad maha. Mis siin keerulist on ? Kuid vaatamata sellele võttis mul 10 aastat, et üldse millegist aru saada.
Kuigi jah, ma pole ka kõige eredam vildikas, nagu paljud ka ilmselt ise on aru saanud.
Aga kui keegi, kes kaupleb alates 2004 hakkab pärleid pilduma, siis mõned kahtlused on asjakohased. -
http://www.lhv.ee/news/index.cfm?id=984856
Aia kuldne post
Aga pahad pole ka all olevad kommentaarid gurude käest,mis julgustavad TA-ga kauplema:) -
Päevakauplemine ilma tehnilise analüüsita? Uudist hakkate kauplema? Või muutuvad suure firma fundamentaalnäitajad üle tunni ja jimil on nende firmade raamatupidamises käsi sees?
Nii huvi pärast uuriks, et mis alusel päevakauplemine hakkab käima. -
rehatrader ... jim arvutab 49 päeva moving average, siis on tal eelis 50 päeva MA meeste ees
-
kõhutunde!
jim annab treideritele valida, kas sinine või punane tablett. sinine viib tagasi argipäeva ja kõik on normaalne. punane viib tõeni. -
diskleimer ka eelmise posti juurde: :)@rt
-
:))
-
Internet on halastamatu, kõik jääb igaveseks püsima :) Aga loodetavasti on mul põhjust ka nelja aasta pärast enda üle samamoodi naera nagu praegu. Siis on edasine progress ka toimunud.
Luuna, ma ei anna oma oskusi otseselt edasi. Mu eesmärk on aidata inimestel ise jõuda selleni, et suudavad oma retsepte välja mõelda.
Rahatrader, uut infot tuleb kogu aeg peale, mitte ei tule korra kvartalis majandustulemustena. -
Aga täpsemalt? Ma ei kujuta ette, et päevakauplemise juures ilma TA-ta saaks hakkama. Või peab väga külma kõhuga olema ja uskuma, et analüütikute antud suund on õige.
-
Kas siit saabki aluse 2 koolkonda Lepik-TA guru? jim-uudiskauplemise guru?
Huvitav ainult,miks Lepik ülemusena piisvalt ajupesu ei teindud,et tema meetod on selgelt parem:) -
Vihjeid jimi viljeldava päevakauplemise kohta leiab siit, see on küll kokkuvõte, kuid allpool ka varasemad lood kauplemise teemadel viidatud
-
ok rehatrader,
eile oli paar mõtet, pakkusin välja. jim arvas, et ei pruugi toimida, ei teinud neid.
Kolmas NFLX:
05:17 Netflix-NFLX announces partnership with Roku
06:00 Netflix-NFLX upgraded to Overweight from Equal Weight@LEHM
jim arvas, et võib toimida (ka turg juba liikus), võtsin positsiooni 32,4 (keegi korraks askiga pakkus sealt, kuigi hind oli juba vaikselt 32,5 peal. jim soovitas, et pane exit ka igaks juhuks nii 33 alla. Eelturul läks korraks 33, kuid siis pani sama palju alla. Minul raha kodus.
500 aktsiat, $286 kasumit. Positsioon käes mingi poolt tundi.
See, et NFLX turu avanedes veel 34,25-ni pani, no pole vahet, samas lõpetas ta mingi 31,6 juures.
arvatavasti saite aru, mul keel veel õigeid termineid ei oksa panna :)
infot tuleb uksest ja aknast, kes kui palju seda lugeda oskab, sellele on iga päev vaja raha ära korjata .
seda ma enda kohta ei öelnud, mul on sinna veel üpris pikk tee.
aga vähemalt siht on kätte antud ning kuradi hea on minna.
jim, kas sa ei lisanud, et antud asi on vabatahtlik :) -
Sain aru, mis toimub.
... (ka turg juba liikus) ... - kas see oli ka uudises kirjas või vaatasid TA näitajaid? :)