Beibendussektor Eestis
Log in or create an account to leave a comment
-
Elukunstist on asi kaugel. Elukunstnik mõjub ka teistele inimestele rahaliselt raskelt kahjustavalt.
-
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120147388/armas-kargpere-elisa-kolk-paljastas-huudnime-mille-ta-on-andnud-oma-mehe-eksnaisele-heti-tulvele
Kahjuks tasuta hüüdnime välja ei tule. -
"flame"
https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120147388/armas-kargpere-elisa-kolk-paljastas-huudnime-mille-ta-on-andnud-oma-mehe-eksnaisele-heti-tulvele
Kahjuks tasuta hüüdnime välja ei tule.
Sotsiaalmeediasse tehtud postitusest selgub, et Elisa kutsub Hetit hellitavalt „my sissy’ks“ ehk oma õekeseks ning tõdeb, et on oma elukaaslase eksnaist lausa igatsenud. -
"Sekeldaja"
"flame"
Kahjuks tasuta hüüdnime välja ei tule.
Sotsiaalmeediasse tehtud postitusest selgub, et Elisa kutsub Hetit hellitavalt „my sissy’ks“ ehk oma õekeseks ning tõdeb, et on oma elukaaslase eksnaist lausa igatsenud.
sooh, kõik kes pakkusid Tuti Helve siis eksisid :) -
Rumalus, ei ole mingi õekene. "Sissy" on sõnaraamatutes defineeritud kui: an effeminate man or boy.
-
Siin on vaja juba vist meditsiinilist sekkumist. https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120152080/kroonika-podcast-suhe-sai-juba-labi-silvia-ilves-raagib-suu-puhtaks
-
"vaits"
Siin on vaja juba vist meditsiinilist sekkumist. https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120152080/kroonika-podcast-suhe-sai-juba-labi-silvia-ilves-raagib-suu-puhtaks
Nii on. See on analoog Teise Arnoldi juhtumile, kus ajakirjandus peaks omama mingeid eetilisi põhimõtteid, mitte klikke püüdma. -
6000 raamatut müünud "terapeut" Laurale ei meeldi kui naised räägivad et kui iseseisvad nad on ja et mees võiks rohkem raha teenida. Saate vaatamine/kuulamine nõuab tavasurelikult teatavat eneseületust.
-
"Stealth"
6000 raamatut müünud "terapeut" Laurale ei meeldi kui naised räägivad et kui iseseisvad nad on ja et mees võiks rohkem raha teenida. Saate vaatamine/kuulamine nõuab teatavat eneseületust.
Mu regressiivse huumori fännidest sõbrad soovitasid ka mulle soojalt seda saadet. Vaatasin. Olen sunnitud nentima, et minu arvates esines kõnealuses saatelõigus rohkem kui üks isik, kellel parajasti kõik muumid orus kohal ei olnud. Järgneb järjekordne aastane paus lineraarse televisiooni kommertskanali(te) vaatamises. -
Manüüd lähen ja avan selle lingi Nagu Mees. Asetage mu mõistuse hauale graniidist mälestussammas.
-
MISASJA. See oligi kõik või? 2 minutit? Ma valmistusin vähemalt tunni-ajaseks piinamiseks. Sest vana kooli protestantliku kasvatusega inimesena ma tean, et kannatused ja ränk töö õilistavad inimest ja avavad ukse taevariiki. Milline pettumus :(
-
Offf, enne mune, siis kaaguta! :-)
-
Hispaanlastest on päris kahju juba. Pärast jälle eestlastest, siis kui ta, saba jalge vahel, tagasi tuleb.
-
„Ma pole ju ainult EKRE poolt,“ ütleb Sulo. „Pooldan ka erakondi Eesti 200 ja Isamaa.
wat -
Lembealaulik tahab, et 'spetsiaalsed koodid' oleks valimiseks. Teab keegi mis/kellelt teema see tal. Kes need koodid genereeriks, mis hetkel ja mis vomis... paberilipakad numbritega, sest 'see e-värk on ikka kahtlane'? Muusikud olid äkki kontserdil kui ajusid jagati?
-
Tegelikult on tal valimistest pohlad, seal on alko odav.
-
Andke talle andeks.Ma parem nimesi ei nimeta, aga meil on ka paar väga tuntud meessolisti kes tihti pulbrit panevad ja vandenõuteooriat ajavad. Kelbase ajamisega on nagu on, aga meelemürgid annavad korraliku võimenduse.
-
Mis teda Hispaanias ees ootab ja kas ta leiaks seal piisavalt esinemisi, et ära elada? „Hetkel on tagataskus piisavalt, et sinna minna,“ ütleb Sulo. „Muusikalises mõttes ilmselt vähem, aga ma laulan ju edasi ning mind on läbi aja tellitud erinevatesse riikidesse laulma. Pole probleem vahel lennukiga kuskile lennata!“
hetkel mõned esinemised ikka märkmikus kirjas on: prints harry ja meghani pulmaaastapäev st. barbaras, abramovitši poja ümberlõikamispidu jeruusalemma four seasonsis, kardishanide suguvõsa kokkutulek bahama erasaarel, saudi-araabia emiiri kuue naise sünnipäev burj khalifa viimasel korrusel, pariisi olümpiamängude avatseremoonia, ronaldo klassikokkutulek porto santol, berkshire hathaway aktsionäride aastakoosolek, the star-spangled banneri laulmine usa iseseisvuspäeval kapitooliumis ja muud sellised tavalised tööpäevad ... tartu pakkus järgmisel aastal kultuuripealinna patrooni tiitlit ka, aga seni kuni nad seal kõik valimistulemusi reformierakonna kasuks võltsivad, unustagu heaga ära. -
Aasta 2023 küsib: "Kes see Sulo on?"
-
"Mr. Go"
Aasta 2023 küsib: "Kes see Sulo on?"
3 cm Harjumaa piiridest välja ja kõik teavad. -
Hispaania peaminister Pedro Sánchez Pérez-Castejón on vasak-liberaalse Hispaania Sotsialistliku Töölispartei, parlamendi suurima erakonna, juht alates 2017. Samasooliste abielu on legaalne alates 2005. aastast.
Huvitav miks on nii, et igas valdkonnas on need rahvuspopulistide toetajad alati valdkonna põhjakiht. -
Silikooni*süstija proua karin on veendunud et kõige paremini aitab depressiooni vastu mitte iluopp vaid enesetapp
Kuna proua Karin ei saa ise vastutada piiratud mõistusega vaataja eest, siis on Eesti Sotsiopaatide Instituudi teadlased korraldanud uuringud, kus selgus et kõige efektiivsem ravim hüpohondrikule oleks kohtuda silmast silma proua Kariniga, kes annab patsiendile haiglas vastava osakonna ukse juures head nõu: "Tõmba ennast oksa, tropp"
*Tavaliselt läbipaistev vedel ollus pudelis(mõnikord ka lõhnastatud. Aroom varieerub alates vaevutuntavast kuni läila ja öökimaajavani), millega enamjaolt slaavi päritolu taksojuhid talviti enda auto uste tihendeid, armatuurlauda jms. plastpindu kokku hõõruvad. . -
Hea on näha et Haigekassa panustab ka inimeste välimisse ilusse https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120160070/ma-sain-haigekassaga-saastsin-4000-eurot-kristina-partelpoeg-paljastas-et-on-markamatult-iluoperatsioonil-kainud prioriteedid on paigas.
-
Kaalust alla võtmine peaks olema peamine võti, kuidas hiigelrindadest lahti saada. Pealegi, kas ta oma võimalikku tulevast imikut on võimeline imetama enam, pärast rindade vähendusoperatsiooni?
-
Neid iluoppidesse panustajaid on teisigi
Antud saatekülaline tänu oma huulte täitesüstidele pudbistab miprofoni nii jubdettalt et psee on jubta kabgele kuulda.
Apta epta psee pdlegi tphtis. Peasi ept iblus obleks. -
Liiga kallis? Oleks 17000 eurot Balil läinud, oleks põhjust nutta.
-
Õiglus võidutses. BSH sai hingeliste kannatuste hüvituseks 200 rutsi
-
Pikemalt-põhjalikult ERRis ka. Kõik ümbert ära võttes on kokkuvõtvalt päris maailmas siiski olukord, kus onkel ütleb 24-aastase meelelahutaja kohta mõnitavalt "rahakott on kahe jala vahel" ja jätab endale veel õigust ülegi - nõme
-
Eks see ole jah tänapäeva paradoks, et kui sa näed välja nagu part, käitud nagu part, prääksud nagu part ja kõnnid ka nagu part ja norid teiste liikidega tüli pardi kombel, siis keegi ei tohi vihjata, et kuule Sa oled ju part! Nii lihtsalt on. Lugupidamine peab olema garanteeritud, sest Sa oled nii otsustanud.
-
Eks onundussektori kroonimata kuningal Offfil ja tema alter egol, Mati Teel, nagu kõigil valgete keskealiste meeste õiguste kaitse skene fännidel, eesotsas maskott Karum6mmiga, on nüüd jälle käed-jalad tööd täis mõnda aega, epohhiloov kaasus nõuab läbi analüüsimist ja uus peatükk teosesse "Eneseabi käsiraamat mu sisemisele jobule," kirjutamist. Alles peale seda võib jälle hädaldama asuda, naasta seksuaalsest frustratsioonist kantud misogüünia ja nostalgitsedes endiste aegade järele õhkamise juurde.
-
Valgusolend: Mitte kedagi ei tohi kunagi diskrimineerida, marginaliseerida, mõnitada, kiusata ega solvata ja asetada stereotüüpsetesse kategooriatesse ei tema nahavärvi, vanuse ega soo pärast! Saate aru, lojused, jah? Üleüldse! Võrdsus! Inimesed on võrdsed! Võrdusprintsiip. Õiglus. Inimlikkus. Armastus! Punk! Empaatia! Ja ikkagi võrdsus!
10 minutit hiljem
Valgusolend: ...nagu kõigil valgete keskealiste meeste õiguste kaitse skene fännidel...
You really can't make this stuff up. :-D -
Intellektuaalselt laisk sucu. Kui vaadata selle kommentaari kapoti alla, siis on ilmselt pea igaühele selge, et kriitika polnud mitte "valgete keskealiste meeste", vaid "valgete keskealiste meeste õiguste kaitse skene fännide" aadressil. Nagu lamemaalased või klooripässid või kes iganes need olid. Tegu ei ole kriitilise kommentaariga valgete keskealiste meeste aadressil, vaid nende aadressil, kes arvavad, et valgeid keskealisi mehi diskrimineeritakse Eestis. Valge keskealine mees olla on jumala fine, ma isegi olen üks. Ja mind küll keegi ei diskrimineeri. Minusuguseid minu lähemast ja kaugemast ümbrusest samuti mitte. Rääkida tõsimeeli sellest, kuidas kedagi diskrimineeritakse Eestis selletõttu, et ta on KVM või KVEHM või whatevs, siis see jätab kergelt kohtlase mulje. See on ju nonsense.
-
Loomulikult on nonsense. Aga ainult siis, kui sa vaatad objektiivseid asjaolusid ja fakte. Samas me ei ela juba umbes aastast 2014 keskkonnas, kus faktid olulised oleks. Tunded on olulised! Tunded! Kui KVEHM tunneb end diskrimineerituna, siis on ju tema tunne täpselt samaväärne kui kellel iganes, kes ka...tunneb. Kui nüüd aga näiteks selline kirglikult tundetsentrilise maailmapildi esindaja ühtede tundeid teistele - ise varasemalt võrdsusest epistleid pidanuna - eelistama hakkab, tekibki meelelahutuslik dissonants.
-
"Stealth"
Peasi ept iblus obleks.
Ilu on kahtlemata vaataja silmades, aga kui vaatad peale ja saad aru, kohe, esimapilgul -- fake, siis...
Kui me riputame tänava-bemmile üles ja alla külge hunniku plastikut, kas me saame siis lemans24 kapaabli bemmi?
Kas fake Gucci ja Versace tõstavad kuidagi meie elukvaliteeti?
Mitu erinevust on üldse tjuun itud bimbo ja võltsitud hiina kauba vahel? -
Offf, maksa see eur naistele ja hari ennast. Viimase bitšipodkästi saateteemadel rääkis saatekülaline nii:
Silmapaistva välimusega Adriana meenutab, et läks juba neljandas klassis kooliaktusele kõrgete kontsakingadega. „Ju mul siis sellel ajal oli juba mingi kiiks küljes, et ma tahtsin ilus olla ja see huvitas mind.“ Tänaseks on Adriana teinud hulgaliselt ilukohendusi ning räägib neist nüüd ka lähemalt. -
Silmapaistev on see tema välimus kahtlemata. Ainult, et mul tekkis selle peale kange soov silmad kinni pigistada.
-
"vaits"
Silmapaistev on see tema välimus kahtlemata. Ainult, et mul tekkis selle peale kange soov silmad kinni pigistada.
Tegelikult on eesti keeles olemas ka sellised toredad väljendid nagu "silmariivav", "silmatorkav" ja "kõrvulõikav".
Kõik kolm sobivad päris hästi ülalmainit' podcasti heli- ja pildielamuse iseloomustamiseks. -
Kõik need mured juba vanad.
*Tõenäoliselt tegu võltsi lahendiga -
Võlts muidugi, sest 1885.a oli Akesander II juba 4 aastat surnud.
-
Ma nägin unes, et ühe rahvusvahelise ettevõtte personalijuht on hädas ametikohtade täitmisega, sest juba kolm konkurssi järjest on parim ja pädev ja muidu igatpidi kvalifitseeruv kandidaat juhtunud olema meesterahvas, mis aga ei ole kooskõlas Ülalt tulevate korporatiivsete suunistega. Unes on see koht täitmata tänini.
Kui see ei ole meeste diskrimineerimine, siis ma ei tea, mis see on. Uni, seda muidugi :). -
Huvitav, kas selliste firmade nimesid unes ka näeb?
-
"vaits"
Võlts muidugi, sest 1885.a oli Akesander II juba 4 aastat surnud.
Millal meil muidu kirjutamise-massinad moodi tulid? -
"zuckerblaum"
Huvitav, kas selliste firmade nimesid unes ka näeb?
Ei näe, sest unes nähtud personalijuhti näen ma iga päev :) -
"Marvin"
Ma nägin unes, et ühe rahvusvahelise ettevõtte personalijuht on hädas ametikohtade täitmisega, sest juba kolm konkurssi järjest on parim ja pädev ja muidu igatpidi kvalifitseeruv kandidaat juhtunud olema meesterahvas, mis aga ei ole kooskõlas Ülalt tulevate korporatiivsete suunistega. Unes on see koht täitmata tänini.
Kui see ei ole meeste diskrimineerimine, siis ma ei tea, mis see on. Uni, seda muidugi :).
Sõnade parim, pädev ja diskrimineerimine tähendused uuskeeles pole enam need, milleks sina, ilmselgelt progressi kiirrongist mahajäänud vehm, neid pidasid. Palgatakse lihtsalt diversity poliitikale vastav kandidaat, kes on piisavalt liiderlik ja osavõtlik. Valitud kandidaadi tulemuslikkust ei tohi kritiseerida, see oleks ränk vihakõne.
Üldiselt diversity saavutamiseks vajalike kriteeriumite kasutamine tähendab alati ja paratamatult kellegi diskrimineerimist rassi, soo, seksuaalse sättumuse vms alusel. Peaks olema igas normaalses riigis põhiseaduse vastane, aga näed... ei ole. Uuskeeles lihtsalt on diskrimineerimine, võrdsed võimalused jms juba ammu ümber defineeritud. Keskealist valget meest, eriti veel kehvema haridustaseme, konservatiivsemate seisukohtade ning oma eluga kehvemini toimetulevat valget meest, võid kohelda kuidas iganes, see pole mitte mingil moel diskrimineerimine. Tema kohta võid öelda avalikus ruumis nii nagu sülg suhu toob, see on parketikõlbiulik ja pole mitte ühelgi juhul vaenukõne.
See, et sind ju praegu keegi ei diskrimineeri, tähendab automaatselt, et valget keskealist meest pole lihtsalt võimalik diskrimineerida. Valge keskealine mees olla on pärispatt. Harju juba ära. -
"jpedro"
Pikemalt-põhjalikult ERRis ka. Kõik ümbert ära võttes on kokkuvõtvalt päris maailmas siiski olukord, kus onkel ütleb 24-aastase meelelahutaja kohta mõnitavalt "rahakott on kahe jala vahel" ja jätab endale veel õigust ülegi - nõme
Kusjuures, lugedes kommenteerija põhjendust ja kohtuotsust, siis tuleb välja, et see oli vastus küsimusele, et kust sai BSH raha sellise sünnipäevapeo pidamiseks. BSH ei suutnud tõendada, et ta maine kolleegide hulgas selle kommentaari tagajärjel langes, nagu ta väitis. Samuti arutati, et pildid ajakirjanduses, kus ta pesus ja dildoga poseeris ja vastavatele, tema soole viitavatele piirkondadele tähelepanu juhtis, et kas need annavad alust väita, et ta teenib oma kehaga ja selle seksualiseerimisega raha?
Moraal on muidugi selles, et alati tuleb ette öelda, näiteks et "ma nägin unes, et ..." või siis vähemalt lõpetada oma kommentaar küsimärgiga. Võib ka alustada "Mulle tundub, et ..."
Näiteks mulle tundus, et ma nägin unes, et artiklis, kus BSH kirjeldas kuidas ta täpselt Roni armukeseks hakkas ja hiljem oma poifrendi apgreidis, kirjeldas ta üsna täpselt, kust tal vahendid tulevad? -
Oma seksapiilsuse meedias müümist, kus väga paljud tarbijad mingi isiku keha järgi ilastavad, seega see isik sedasi endale palju järgijaid korjab ja see omakorda sellele isikule sissetuleku tagab läbi suunamudimise, kõige selle ahela võib ju samuti kokku võtta sama rahakoti-lausega, millega see isik kohtusse õigust nõudma läks.
See kuulus lause ei pruugi tähendada otsest prostitueerimist, kus otse seksuaalvahekord, kui teenus, vahetub rahalise makse vastu, vaid võib tähendada mida tahes varianti kus oma välimusega sissetulekut teenitakse. Sedasi teenivad raha väga paljud telemeedias figureerivad inimesed, samuti paljud lauljad jne.
Paistab, et riigikohus kolistab järjekordselt ämbreid.