Otsin raha KV projekti - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Otsin raha KV projekti

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• Tere.

Nagu te kõik teate on osadel kinnisvaraga tegelevatel firmadel rahalisi raskusi ja raha saamine kuskilt suhteliselt keeruline. Seega katsetan igaks juhuks siit.

Seis ise selline:
    Tegemist väikse firmaga, kelle omanduses kaks paari aasta vanust kinnisvaraobjekti. Võimalik kasutada nii korterina kui ka büroona või teeninduspinnana.
    Objektidest: Ei asu Tallinnas vaid väiksemas Eesti linna kesklinnas.
    Hetkel laenu firmal peal 1 550 000.- ringis. Laen on intressiga 4 + Euribor.
    Kuumakse 21 000.- kandis, uus euribori fikseerimine jaanuaris, nii et intressikulu tänase euriboriga arvestades 1% võrra langenud. Praegusel hetkel tuleb ka antud objektidest mingit raha, kuid mitte piisavalt. Hooajaliselt rahavoog erineb.

Soov: Koheselt oleks vaja ettevõttesse ca 100 000.- . Poole aasta jooksul umbes 70 000.-

Kui kellegil huvi, siis saab asjast lähemalt rääkida.
    E-mail: kv.projekt@mail.ee

Ootan konkreetse teemaga seonduvat vastukaja, mitte üleüldist KV turu langusega jne seotud kirjutisi. Lähemalt asjast räägin konkreetse huvlisega. Vastu, siis saaks pakkuda osalust või vastavalt huvilise soovile midagi muud.

• Vara veel. Liiga vara. Kahe aasta pärast ehk
  • Teeks äkki seekord raha küsimise foorumis nii, et kohale ei saabu hiigelarmee igavlevaid ilkuvaid kommenteerijaid hoopis teisejärgulist teemat diskuteerima.

Probleem: olemas
    Selgitus: olemas
    Täpsustatud rahasoov: olemas
    Kontakt: olemas

Põhjus jama ajamiseks ja niisama ilkumiseks: ei ole
  • Ettevõttesse oleks vaja 100000 kr. , aga palju sealt objektidelt praegu laekub, ei sõnagi. Samuti pole juttu, mida selle 100000 kr. eest saab? Kas ettevõte on OÜ või AS? Suur on omakapital? Kas selle 100000 kr. eest saab 55% ettevõtte osanikuks?
  • marct , palun sellised asjad KV turu põhja ennustamise teemasse.

Ootan konkreetset antud projekti puudutavat tagasisidet küsimusi. Saan aru, et KV on väga out ja rahapakkumine kokku kuivanud, nii et nendel teemadel kirjutage sinna. Siia paluks konkreetset asja puudutavat kirjutist.

Aitäh momentum.
  • Jah, rahavoog, ROI jne. oleksid huvitavad asjad küll teada kuid sellegipoolest olen seisukohal, et liiga vara. Riskid rahast ilma jääda on suuremad kui kunagi varem. See pole ilkumine kui ütlen, et võib-olla aasta pärast on kogu see projekt ehk 25000 väärt.
  • ttrust.
    konkreetsetest numbritest räägin konkreetse huvlisega.
    Mainisin, et igakuine laenukulu hetkel 21 000 .- kandis ja objektidelt tulev rahavoog ei kata seda. Summa ei ole fikseeritud hetkel ja võiks umbes öelda, et lähemad kuud katab poole, kuid võib ka vähem või rohkem tulla.
    Tegemist OÜ ga, omakapital 40 000.-
    Mida saab: Mainisin, et osanikuks või siis võib arutada, mis variant konkreetset inimest huvitaks. Kui suureks osanikuks, see selguks läbirääkimiste teel.
  • marct, sina pole huvline nagu näha. Seega sain aru, et risk on suur. Sinu kirjutisi rohkem ei oota, kuna sa ei puutu antud projekti konkreetselt. Sinu kirjutised KV turu põhja ennustamisse palun edasi.
  • On ikka kummalisi arusaamisi - ma sain aru, et sul on raha vaja ja vastavad tõendused projekti vettpidavuse kohta tuua mitte minuga vaielda, kus ma kirjutama peaksin.
  • konkreetne huviline: reneilves ätt gmail punkt com
  • marct, kordan. Ootan konkreetset projekti puudutavaid küsimusi ja vastan nendele siin või kui konkreetsemaks soov minna on minu kontakt olemas.
    Sinu postitused ei puutu konkreetselt siia teemasse. Et KV turule vara siseneda ja riskid suured ja KV väärtus võib langeda jne on teise teema kirjutised.
    Palun veelkord, ära kirjuta siia teemasse rohkem.
  • Ma ei saa midagi aru.Firma, mis toodab iga kuu miinust soovib leida investorit.Kas koos on toredam raha põletada?
  • Minu arust teema algatajal siin lhv foorumis puudub moraalne õigus määrata, mida võib kirjutada, mida mitte. See õigus on moderaatoril.
  • Tavaliselt saab esimesest küsimusest aru, kas tulevane partner peab ennast sinuga võrdväärseks või peab end paremaks. Mõnel juhul ei lase sul sõnagi kaasa rääkida. Raha on tundlik teema kui partnerlusvahekorda pakutakse.
  • On küll õigus määratleda. Sest temal on õigus kontrollida oma aega. Tüüpiline rahaküsimise foorum LHVs.

Tere, soovin raha. Probleem: olemas, selgitus: olemas, täpsustatud rahasoov: olemas, kontakt: olemas
    Igavleja 1: äüäööäiuu, sul oli kirjaviga sees
    Igavleja 2: ööä''põõäöio icc icc icc, mis naljakas nimi sul on.
    Igavleja 1: öääü'ü on jah, irw ROFLMAO, icc icc
    Igavleja 3: Ma ei saa aru miks sul seda vaja on. Tobedus ju öää'pp'ää'õõiuuu
    Igavleja 4: Muidugi tee hoopis nii, ma tegin ka öääü'õüüouuiüä'
    Igavleja 1: Parem on hoopis nii teha öää''üõõ'iou'õä
    Rahasoovija: Eee, ma tahtsin raha saada mitte arutada teisejärgulisi asju.
    Igavleja 1: SINA EI ÜTLE MIDA ME PEAME TEGEMA, SINA TAHAD RAHA JA MEIE RÄÄGIME SIIN MIDA MEIE TAHAME
    Igavlejad 2,3,4 kooris: JAH!
    jne jne jne jne

Kellel on see aeg et sadu kommentaare teemavälist igavlemist läbi lugeda? Moraalne õigus puudub hoopis igavlejal teha foorumisissekanne mis avaldub kujul:

(LHV lugejate arv) * (postituse lugemisele kulunud aeg)=kadunud ressurss
  • Huvitav, kas siis konkreetsetest objektidest ei anna mingeid osasid realiseerida kiirmüügihinnaga? Praegu ei ole veel üsna pikas perspektiivis mingit pulssi sellel turul ette näha. Parem lükka kogu see asi esimese hinnaga maha, mis sulle pakutakse ja ma olen veendunud, et poole aasta pärast oled sa selle otsuse üle väga õnnelik.
  • masada kindlasti annab realiseerida, kuid kuna projekt ei olnud algusest peale mõeldud sellena, et hinna tõustes maha müüa, siis võimaluse korral ma jätkaks, kuna kõige lootusetum asi ei ole ja minu nägemuse järgi võiks aasta keskmine tulu katta kulud ja tulevikus ka ületada neid.
    Müümine on ka mõttes, kuid kaalun erinevaid variante.
  • hirm raha kaotada on suur, mitte risk raha kaotada pole suur.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon