Turundusplaan
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tere! Pean kooli jaoks tegema turundusplaani, kuid ei oska kuskilt alustada. Kas kellelgi oleks anda mõnda turundusplaani? Kasutan seda puhtalt õppe eesmärgil. Kui kellelgi on mingit näidist jagada, siis oleksin tänulik.
Saata võib mailile: mait.sulg@mail.ee
Tänan! -
No ja mida sulle koolis õpetati?
Mis peaks olema turundusplaanis ? -
See on päris lai valdkond. Kindlasti anti sulle ka mingid lähtekoordinaadid?
-
Kotleri turundus-Philip Kotler. Võta raamatukogust, seal on päris praktiline turundusplaani koostamine ära kirjeldatud. Toimib Eesti tingimustes hästi.
-
Kotler on küll vananenud (lgp turundusõppejõud polnud selle minu deklaratsiooni pärast eriti õnnelik), kuid saad põhilised alustalad kätte. raamatukogus on aga oluliselt inpireerivamaid raamatuid kui Kotleri oma. aga mida sa turundama pead? spetsiifika ju suht erinev.
-
Turundama pean toodet või teenust
-
MMS et toodet või teenust kohe ?
Tead ma mõtlesin mis ma mõtlesin aga ei suutnud välja mõelda mida veel annaks turundada. -
Tin
kinnisvara :) -
marct ei anna ju :D
-
ok ok paari kolme aasta ärast vast annab :P
-
Aga mida siis tasub turundada? Tingimus oli, et ei tohi olla olemasoleva firma põhjal
-
Mina soovitan turundada nugist. Selline konkreetne värk ja kõik teavad, millest jutt on. Keegi pole eriti varem turundanud ka.
-
turunda õhk ära. pakun välja idee: nt soovita hoida pot. kliendil 20 sekunit hinge kinni ja, mis on esimene, mda ta vajab?
-
Hetkel on vaja turundada Eestit laias maailmas. Kuna Eestis midagi eriti ei tehta siis turundusplaani sisu liiga pikk ei tule. Kui vaja helista Evelin Ilvesele ja küsi nõu kuidas tal "Welcome to Estonia" õnnestus.
-
Aktsiaturgu on vaja turundada. Põhjendamatult palju hoiab rahvas raha deposiidis ega mängi seda börsil maha. See ei ole aus, miks peavad vaid vähesed börsil raha kaotama; oleks vaja, et kõik häviks. Solidaarsus, kui soovite. Koos laulsime Eesti vabaks, koos saame ka börsil rahast lahti. Nii et turundatagu. Igale Maalile vähemalt üks aktsia. Kui Tallinna Vett ei jaksa pinsist osta, ostku Arcot, kah hea firma - ponksud poisid, lipsud sirged, lõuad kut beebipepud.