Kes tegeleb üürikorteritega??? - Free topic - Forum - LHV financial portal

LHV financial portal

Forum Free topic

Kes tegeleb üürikorteritega???

Log in or create an account to leave a comment

• Otsin inimest, kes omaks üürikortereid ja oskaks head nõu anda mulle, kes ma sooviks osta välja üürimiseks korteri ja oleks nõus vastama ka väga lollidele küsimustele. Ühesõnaga sellist väikest viisi juhendajat otsin:) Suhtleksime meili teel ja muidugi olen nõus ka mulle kulutatud aja eest maksma, aga palun arvestada, et olen hetkel üliõpilane veel:D
    Loodan, et keegi soovib oma tarkust välja jagada:)
    Palun kirjutage mulle:
    geenineiu@hotmail.com
  • Võhiku arvamus:

turg ei ole praegu selleks (veel) sobiv, müügihinnad peaksid langema, üüripakkumiste turg üsna suur praegu ka, misläbi üürihindadel pigem surve allapoole kui vastupidi
  • TaivoS igal ajahetkel on võimalik häid diile saada, ka praegu. Isegi ütleks, et eriti praegu. Iseasi on need üles leida ja välja rääkida.
  • depo intressid on hetkel kõrgemad kui üürikorterite tootlused..
  • summer, jah, eks aeg praegu juba selline, et pärle võib leida (nagu alati), kuid suure tõenäosusega mitte avalikke kanaleid pidi. Lisaks on tõepoolest mõistlik võrrelda depo ja üüritootluse (netotootluse) vahet ja ma usun, et numbreid nähes ei ole valikut raske teha. Eriti veel kui peab kaasama (kõrge hinnaga) laenuraha.

Kui ka raha tõepoolest endal võtta on, tasub ikkagi oodata ja tähtajalisel hoiusel intressi koguda. Seda ei peaks tingimata kohe aastase tähtajaga tegema, aga kuna tõenäoliselt on keskmises perspektiivis suund sinnapoole, et hoiuseintressid on langemas ning kinnisvarahinnad samuti languses, tasub oodata kinnisvaraturule madalamat sisenemishinda, ka alusvara väärtuse kasvust saadav tulu on sellisel juhul tõenäoliselt suurem.

• Hetkel on võimalik ka selliseid diile teha, et ei kaasa üldse raha, kuid depoga seda teha pole võimalik :)

Aga ei seda küll, et praegu midagi ära tasuks tuleb väga otsida ja mõelda pikaajalisemalt.
  • loe kyosakit, kui sa seda muidugi juba teinud ei ole
    kui leiad diili samasuguse tootlusega, siis lase käia

Threads list

Cookies

LHV website uses cookies to provide you with the best user experience. By clicking "I accept", you consent to the use of all cookies. Read more about the principles of using cookies.

pirukas_icon