Ökofanaatiku paljastamise pesa
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
1. ökofashist on õudne inimene
2. mees kes hummerit Võhandu jões peseb on õudne inimene
3. mehed, normaalne tarbimine saab jätkuda
toon näite omast käest, liigun iga päev marsruudil pääsküla-tondi. elektriongiga saab kindlaks määratud ajaga iga ilmaga, rongis on wifi, pilet maksab 12eek.
autoga - wifit pole, tähelepanu juhtimisel, bensukulu ca 20 kr. -
Meil Tartus elektrironge, trolle ega tramme pole - linnaliinibussid haisevad asotsiaalide järele, järelikult tuleb Tartus sõita autoga. Kõige etem kui suure mootoriga bemmiga - saab pikast munejate rivist kibedalt mööda :)
-
Kui asukohad sobivad, fine. Aga oletame et pääsküla elaniku kontoriks on Rocca al Mare keskus?
-
sõbrad, tõin enda näite kütuse normaalsest tarbimisest. pakun, et kõigil on võimalus mingit ressurssi normaalset tarbida, ilma et langeks ökofanatismi ja teisalt raiskamisse. ühesõnaga tasakaalu otsimine.
-
Noh, mina hoian kokku sellega, et käin näiteks koeraga jalutamas jalgsi. Aga ilma naljata - nägin Tartus vaatepilti, kus koera jalutati autoga - auto liikus aeglaselt ning aknast väljasolev käsi hoidis suure hundikoera rihma :)
-
jutulõime mõte on näidata ökofanaatikule, et normaalne tarbimine on jätkusuutlik
-
Oh ei. Jälle.
See on nüüd küll õigesse kohta loodud jutulõim, kusjuures juba ei-tea-mitmes sarnane. Siin ikka suisa kubiseb ökofanaatikuist. Kuid nüüd, pärast seda kui sa siia oled justnimelt selle lõime loonud ja ära öelnud, mis südamel, on neil kõigil jube häbi ja nad hakkavad ka kõik "normaalseteks" tarbijateks. Hästi tehtud, panid ära. Parandasid maailma. -
Oeh, iga kord kui mõni ökofanaatik kiunub siin, panen ma ühe autokummi põlema.
-
Ai see on hea mõte! Ma pärast iga rehviostu kiunun siin natuke (efektiivsuse mõttes 4x järjest) ja siis viin jooksu vanu rehve Tin'le utiliseerida :)
-
Pole võibolla kõige õigem foorum selle mõtte jaoks, aga kui meil siin autoga sõitmine on odavamaks läinud ja kütusehind veelgi langeb ja töötus suureneb, siis peaks ehk tagasi tulema need ajad, kui bussiga sõitmine on odavam kui autoga...Praegu pole küll kuulda, et mõni bussifirma hindu alandaks, kuigi sõitjaid nagu jätkuks...