miljon dollarit
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tere
kas Eestis on kuidagi võimalik saada dollarilaenu.
Tagatiseks oleks hüpoteegi ja -laenuvaba kinnisvara hetke turuhindadega ca 1miljoni euri vääringus.
Olen valmis maksma ca 8-11% intressi
Soovitud summa oleks 1miljon USD.
Lenuperiood 5-15 aastat.
pankadest olen uurinud, dollarilaenudega ei tegeleta. -
Kui pangad euros on valmis laenama, siis võtadki raha eurodes, konverteerid dollariks ja soovi korral maandad dollaririski ära. Nii et milles TEGELIKULT probleem on, pangad ei ole nõus laenama jah?
-
olen maandanud oma riski hetkel 700k euriga (kursi kõikumied on meeletud ja maandused 20x võimendusega forvardite või swappidega suht ohtlikud.Optsioone ei kasuta, kuna vale ajastus võib nende väärtuse süüa.)
vajan laenu, et hetke soodsat olukorda kasutada
kuna sissetulek on ainult USD ides ei soovi kursiriski eur laenunäol kaela võtta
bilansi järgi näeks pank viimase aasta kasumina 1m dollarit, millest 600k viimase 4 kuuga
soovides maandada kõiki riske on ainuõge dollarilaen
kui soovitate panka, mis laenab dollareid, oleks tänulik -
Samas laenu asemel olen valmis ostma kuni 20 miljoni krooni eest kinnisvara kui kinnisvara hinnatakse ümber antud hetkekursiga dollarites väljenduvaks väärtuseks, mille maksan samuti tagasi igakuiste dollarimaksetena.
Igakuine laenutagasimakse ulatuks vajadusel 40 000-50 000 usd ni.
Sissemakse tagatiseks oleks eelpool mainitud laenuvaba kinnisvara.
Kui Teile sobib dollaritehing, siis georgmagi@gmail.com. -
Samas idee päris hea, et laen võtta dollarites, sest pikas perepektiivis on dollariga aamen niikuinii.
-
Tahad puhkusele minna sandri?
Miks sa arvad, et su kinnisvara nii kallis on? 1 mio doltsi 1 mio euri tagatise vastu? nõrk tagatis nagu sa isegi tead, kui pankadest oled küsimas käinud. Parim mida antakse on 50/50, kui sedagi viimasel ajal olen kuulnud ka suhtest 70/30 või nii. Ehk siis, et kui tahad 1 miod dollarit paned hüpoteegi umbes 4 peale.
Ja kui saad siis joppas. -
Oled kuskil 1,5 aastat hiljaks jäänud oma geniaalse ideega.
-
hetkel pakutakse laenu eest juba tunduvalt suuremaid protsente. ja tagatistega on nii et selle TNT 70/30 protsendiga võivad laenutahtjad sulle ka oma kinnisvara veel pähe määrida.
-
kirjutasingi, et saad kui joppab
2/10, tracrecord peab väga hea olema, et sind üldse jutule võetakse või nii