Kõige hullumeelsemad vandenõuteooriad - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kõige hullumeelsemad vandenõuteooriad

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kas see mees saab esikoha? /Muide mitmed tema raamatud on ilmunud isegi meie emakeeles!/

    http://en.wikipedia.org/wiki/David_Icke

    In 1999, Icke wrote and published The Biggest Secret: The Book that Will Change the World, in which he identified the extraterrestrial Prison Warders as reptilians from the constellation Draco.[25]They walk erect and appear to be human, living not only on the planets they come from, but also in caverns and tunnels under the earth. They have cross-bred with humans, which has created "hybrids" who are "possessed" by the full-blooded reptilians.[26] The reptiles' hybrid reptilian-human DNA allows them to change from reptilian to human form if they consume human blood. Icke has drawn parallels with the 1980s science-fiction series V, in which the earth is taken over by reptiloid aliens disguised as humans.
  • Icke on viljakas ulmekirjanik, kes väidab, et tema ilukirjanduslikud raamatud on tõsi. Näiteks Mihkel Raud väidab oma värske raamatu osas sama. Seega vahet pole.
  • Saientoloogia?
    Kulutad miljon taala ja siis saad teada, et:

    H-BOMB DROPPED ON VOLCANO
    EXPLOSION
    TERRIFIC WINDS
    THETAN CARRIED OVER PEAK
    ELECTRONIC RIBBON CAME UP
    HE STUCK TO IT
    IT WAS THEN PULLED DOWN AND HE WAS (AS PART OF A GROUP) IMPLANTED WITH R6
    PICTURE OF PILOT SAYING HE IS MOCKING IT UP

    Sõda kirikuga ja OT3
  • Saientoloogia on puhas ekstreemhuumori kullafond. Soovitan kõigile soojalt South Park'i osa, kus on kogu nende maailmapilt 20 minuti sisse mahutatud. Hullumeelne nahkhiire sõnnik, ma ütlen! :-D
  • Minuarust päris hea eksperiment mis tehtud ulmekirjanik Hubbardi poolt. Teised vanad teevad samasuguseid star trekke/warse kelle fanbase on sama andunud ja fanaatline. Kunagi olles ise suur ulmekirjanduse austaja siis vaadates mis tänapäeval toimub siis noh jah, sorry.
  • njah no tegelikult see "kirik" ei ole eriti naljakas oma käitumise poolest- tohutu kari juriste, kõigi ja kõige kohtusse kaevamine eesmargiga nad vaikima sundida ja/või pankroti ajada, veebilehtede sulgemised, ISP-de süüdistamine, serverite konfiskeerimise nõudmine kohtu ajaks jm. täiesti pöörane sõda skeptikute vastu kes julgevad selle ajupesu masina vastu sõna võtta..........
  • Nojah kui ma nende scammerite pundis oleksin paneksin veelgi räigemalt :)
  • Saintoloogia kirik mul siin muidu kohe yle tee, hea aknast vaadata kui head inimesed moodujatele lendlahti jaotavad. Tom Cruiset pole nainud kuigi olen silma peal hoidnud.
  • Tavalised kahtlusalused nagu Illuminati, vabamyyrlased, templiryytlid ja juudid on konspiratsioonimaailmas vist kergelt orbiidilt maas juba viimastel aegadel. Fooliummytsikesega mehike minu sees ytleb ka, et Bilderbergi grupi ja trilateraalse Komisjoni kohta pole ka nagu eriti midagi kuulda olnud, tea kas asi susiseb veel.
  • mykoloog, ilmselt David Icke saigi aru, et tavapärase "see, et juudid on meist rikkamad ja targemad, on kahtlane" story-ga enam ei löö ning seetõttu lõi oma vandenõuteooreetilise haru, kus märkis muuhulgas ära, et "juudid on meist targemad ja rikkamad, sest nad on tegelikult interdimensionaalsed sisalikud."

    Võtame näiteks Henry Kissinger'i. No EI OLE VÕIMALIK, et mees nii kaua elada saab. :-D
  • Erinevalt Jyri Linast Icke minu teada juutide vandenou teemat ei ekspluateeri. Reptiilid on meie hulgas koikjal, nii juutide, katoliiklaste, protestantide kui moslemite nahas.
  • See reptiilide teema ju pärit filmist nimega V.
  • Ma lugesin Icke'i kunagi päris huviga - ma tahtsin teada, kui hulluks saab asi minna? "Maatriksi Laste" lõpuks oli asi ikka päris friikaut. :-D

    mykoloog, ma ei suuda hetkel meenutada, kuivõrd Icke ühe või teise rahvuse teemal sõna võttis, kuid siinkohal ei saa unustada, et see vandenõuteoreetiliste uskumuste kompleks, mille Icke üle võttis ning millele ta oma sisalikukomponendi juurde keevitas, on olemuselt suhteliselt juudikeskne...et mitte öelda -vaenulik.
  • http://video.google.com/videoplay?docid=-2912878405399014351
  • Tähetark Igor Mangi horoskoop Maalehes võtab vaikselt vandenõuteooria jooni. Mees peksab kohati ikka täiesti segast. http://www.maaleht.ee/2008/12/23/uudised/4025-tahetark--igor-mang-mida-toob-aasta-2009
  • mykoloog, aga ta ju nägi ette majanduskriisi ja Gruusia sõda!!*

    *I was being ironic.
  • 2007 aasta lõpus võis iga normaalse mõtlemisega inimene aru saada, et 2008 aasta enam nii roosiline ei tule v.a. Ansip muidugi. Lugesin ka järjekordselt seda Mangi ennustust - selleks, et selliseid järeldusi teha järgmise aasta kohta ei ole vaja olla mingi hiromant. Mingi maailmakorra muutuse ja kapitalismi kokkuvarisemise jura käib juba aastast aastasse.
  • eesti puhul on kõik lihtne, pahalased on venest ja head on usast.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Conspiracy_theories

    sealt peaks ikka väga segaseid teooriaid leidma kui need kõik läbi lugeda
  • http://www.prison.planet.ee/majandus.html

    Tegemist on siis meie oma kodumaiste paranoia alla kannatavate inimeste pesaga. Seal on suht tavaline vandenõu BS. NWO, Eest Pank on iivel jms crap. Soovitan ka foorumiga tutvuda, suhteliselt koomi ja rumalat teksti ajavad tüübid suust välja. :D

  • Ei tasu unustada, et kõige taga on alati Jüri Lina ja vabamüürlased.
  • Paistab, et on aeg "üles soojendada" taas üks teema :

    Iisraeli rünnakus jäi kaduma kuulus Rootsi kirjanik.
    Täna varahommikust saati on kadunud side humanitaarabilaevadega, millest ühe pardal oli Rootsi aktivistide delegatsioon eesotsas tuntud kirjaniku Henning Mankelliga

    Täna hommikul ründasid Iisraeli väed rahvusvahelistes vetes kuuest laevast koosnevat humanitaarabilaevade konvoid, mis oli teel Gaza sektorisse. Sõdurid tungisid laevade pardale ja võtsid need üle, rünnakus on hukkunud vähemalt kümme aktivisti. Iisrael põhjendab laevade ründamist väitega, et humanitaarabikonvoi võis olla seotud Hamasile relvade smugelamisega.

    Laevadel viibis teiste inimõiguslaste seas ka rida Rootsi ühiskonnategelasi – näiteks kunstnk Dror Feiler, kirjanik Henning Mankell, religiooniajaloolane Mattias Gardell jt. Side "Sofia" ja "Mavi Marvara" nimeliste laevade pardal viibinud Rootsi delegatsiooniga katkes täna varahommikul, kui Iisraeli väed laevu ründasid ja muu hulgas blokeerisid ka sidekanalid.
    ....
    http://www.epl.ee/artikkel/577697

    Paranoia ja vandenõusõpradele pakuks peamurdmist ja nuputamis ja vastuse otsimist kahele "lihtsale" küsimusele:
    1) milline üks suurematestt Eestis tegutsevatest uudisportaalidest pole seda sündmust kajastanud ?
    2) miks rünnati laeva, kus oli rida rootsi kodanikest ühiskonnategelasi ? ( võtmesõnaks näiteks "religiooniajaloolane" ?)


  • Ma tõesti imestan, et pärast 40 aastat, mille jooksul on korduvalt nii verbaalselt kui füüsiliselt edastatud sõnumit "Nobody messes with Israel" ning illustratsioone mis juhtub nendega kes seda sõnumit kuulda ei võta, on ikka veel neid, kes lähevad sinna nagu lillelapsed lolli mängima. Tõsiselt.
  • Selle video kohaselt pole need demonstrandid nii süütud midagi. Esimesena laeva läinud IDF sõdurid löödi kohapeal maha.
    http://www.youtube.com/watch?v=bU12KW-XyZE&feature=player_embedded
  • Ma ka päris hästi ei mõista, wtf is the problem.

    Blokaad on? On!
    Kõigile teada on? On!
    Läänemaailma motiveerituim sõjaline löögirusikas seda blokaadi enforcimas on? On!
    Alternatiivsed meetmed humanitaarabi kohale toimetamiseks välja pakutud Iisreaeli poolt on? On!

    WTF is the problem!?

    Taevale tänu, et Iisrael ja nende resolve on just selline nagu ta on. Kui Lääne tsivilisatsiooni 1st line of defense poole miljardi rättpea vastu oleks kari neid skandinaavia eunuhhe seal laevade peal, võiks kohe vabatahtlikult mosheesid rajama hakata.
  • misasi see nice on? suffikis kommentaar?
  • suffiksi kommentaar (+Schlagbaumm ja SideKick) on tõesti üks kõige nice'im asi, mida ma viimasel ajal lugenud olen. On suhteliselt meeldiv, kui keegi vaatamata sellele, et enamus Lääne meediat sööb juba aastaid ühel konflikti osapoolel sõna otseses mõttes peost, suudab ka iseseisvalt mõelda. See peost söömine on päris põnev eriti selles kontekstis, kui arvestada, mis põnevad plaanid neil poolel miljardil rätipeal meie suhtes on. Ma olen viimasel ajal tutvunud tegelaste püha raamatuga ning vastavateemaliste kommentaaridega isikliku huvi tõttu tutvunud, ning kõige enam tahaks parafraseerida siin ühte toredat 1984nda aasta madalaeelarvelist ulmefilmi...

    Listen, and understand. That terminator is out there. It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop, ever, until you are dead*.

    * Dead osas muidugi on ka kaks muud varianti - nimelt pöördunud islamiusku või orjastatud.

  • Pole siis midagi imestada, et ühe laeva pardal olnud rootslastest on "kadunud" religiooniajaloolane Mattias Gardell ja tema abikaasa. Googeldades nime Mattias Gardell - leiame palju põnevat infot tema tegemiste ja raamatute kohta. Asjaolusid arvestades on töenäoline, et see isik jääbki kadunuks ja tema abikaasa peab ilmselt tema saatust jagama. Kättemaks on magus, eriti usu küsimustes.
  • Reeglid kehtivad kõigile, kaasa arvatud väljapaistvatele humanitaaridele. Isegi kui neid humanitaare on suurem kogus. Gaza sektorisse on humanitaarabi saatmiseks olemas kanalid. Isegi enne IDF rünnakut pakuti neile, et laadigu Ashdodis oma tavaar maha ja seejärel saavad nad jälgida selle kohale viimist. Ei sobinud millegipärast.

    Suhteliselt selge, et kogu avantüüri eesmärk oligi suur hunnik kuulsaid eurooplasi laev täis laadida, neid sisuliselt inimkilbina kasutades ja siis nimme reegleid rikkuda eeldades, et Iisrael kardab rahvusvahelist hukkamõistu ning laseb neil blokaadi eirates Gazasse. Võta näpust.

    Vanglasse narkootikume viia on keelatud. Aga äkki kui ma võtan kogu Teaduste Akadeemia ning kõik tuntud Eesti kunstnikud käekõrvale ning läheme kõik koos Volodjale 10 grammi valget hiinlast viima, äkki siis need reeglid ikkagi ei kehti?

    Shefid bluffisid ja kaotasid. Kogu lugu.
  • masinist - googledasin. Esimese hooga küll midagi põnevat silma ei hakanud. Palun austa inimeste aega ja kui on midagi Eriti Põnevat ja Iisraelile vastukarva käivat, siis viita otse, mitte ära loobi hämaraid vihjeid.
  • http://www.youtube.com/user/idfnadesk#p/u/7/0LulDJh4fWI
    Teaduste Akadeemia mees käsitseb osavalt kurikat.
  • ...ma julgen ka arvata, et juutidel on põhimõtteliselt OLULISELT suuremaid probleeme, kui üks rootslasest habemik. Seega, masinist, ma arvan, et sa raiud siinkohal kirvega sügavale kivisse.
  • Gardell is a former anarchist but now prefers to use the term "libertarian socialist".

    Miks ma küll ei üllatu...
  • PeaLik, ka mina ei olnud üllatunud. Vasakliberaalidel on vaen juutide/Iisraeli suhtes millegipärast default setting.
  • Tegelikult ei ole rahu Lähis-Idas mitte kellegi huvides, ei juutide, araablaste ega Euroopa. Seepärast ka loobitakse konfliktile aegajalt hagu alla. Võibolla ainult USA tõesti soovib mingit rahu seal.
  • Härrased, juhin tähelepanu, et tegemist on foorumiga "Kõige hullumeelsemad vandenõuteooriad", kus on miksitud kokku faktid&oletused - seega siit ei leia absoluutset tõde. Pole andnud hinnanguid - see jääb igaühe enda otsustada.

    Mattias Gardell on järgmiste raamatute autor, mis vabalt amazone-s saadaval:
    Gods of the Blood: The Pagan Revival and White Separatism
    /http://www.amazon.com/Gods-Blood-Pagan-Revival-Separatism/dp/0822330717/ref=ntt_at_ep_dpt_1/188-3615172-4522534/

    In the Name of Elijah Muhammad: Louis Farrakhan and The Nation of Islam (The C. Eric Lincoln Series on the Black Experience)
    /http://www.amazon.com/Name-Elijah-Muhammad-Farrakhan-Experience/dp/0822318458/ref=ntt_at_ep_dpt_2/188-3615172-4522534/

    Extreme Islam: Anti-American Propaganda of Muslim Fundamentalism
    /http://www.amazon.com/Extreme-Islam-Anti-American-Propaganda-Fundamentalism/dp/0922915784/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=books&qid=1275379430&sr=1-2/
    ...

  • masinist,
    ja sinu vandenõuteooria on milline? Sorry, aga ma ei saa aru, kes sinu arvates sõlmisid vandenõu, tegemaks täpsemalt mida? Või oled sa liiga palju Bondi filme vaadanud...
  • Iisrael peaks ikkagi selgelt endale tuhka pähe raputama. Eriüksuslased peaksid kaigaste ja nugade vastu muul viisil saama kui tulirelvadega. Andku gaasi või midagi. Kui nad ei näinud ette, et sellest tuleb mingi rahvusvaheline blow-up ja nemad sellega seoses halba valgusesse satuvad, siis on nad täpselt sama palju süüdi. Kui ÜRO Julgeolekunõukogu lõuga annab Iisraelile, siis sellel puudub Iisraeli jaoks oluline positiivne mõju.
  • Blink, viimased uudiskillud räägivadki sellest, et juutide ettevalmistus oli seekord vilets. http://www.debka.com/article/8825/
  • Minu arvates ei ole antud konfliktis oluline niivord see, kas Iisraelil oli oigus laeva rynnata, vaid see mis on sellise teguviisi tulemus ja kuidas laanemaailm, kelle koige motiveeritum sojaline loogirusikas tihtipeale hoopis teistsugust agendat omab kui laane meinstriim avalik arvamus, millest laas tervikuna teaduparast juhinduma peab tulenevalt oma riigikorralduse pohimotetest, sellega copetud saab. Sellise loogirusika tegevuse tulemusel jaavadki lennukid majadesse soitma ja pommid ronge ohkima. Kui nyyd keegi vaidab, et see on tema jaoks fine, siis fine by me, aga mina vaidan, et laane avalik arvamuse jaoks see yhel hetkel enam ei ole fain. Laane softist avalikust arvamusest ei ole mingit vastast moslemiradikalismile. Esimese sammu tagasi teeme meie, selles ei ole kahtlust, ja mida varem me seda teeme, seda vaiksem on hind mida selle eest maksta. Teisisonu, kui keegi veel mingil pohjusel aru ei ole saanud, siis terroriosmivastane voitlus sellisel kujul on laane jaoks kaotatud. Nii nagu on vahemotiveeritud vallutajal voimatu voita motiveeritud partisanisoda, on eunuhhidest valgetel meestel voimatu voita ka soda motiveeritud loogirusikana tegutsevate jarjest uute pealekasvavate moslemipolvkondadega. Seega, kui soda voita on voimatu, siis ainus vahegi moeldav lahendus on soda valtida, ehk likvideerida soja toeline pohjus milleks on Iisraeli poolt ajatud ja USA poolt toetatav poliitika Lahis-Idas. Arvan, et eksivad need esmaemotsioonist kantud rusikaviibutajad, kes siin laanemaailma vaartuste eest ambrasuurile viskumas on. Moslemitel on palju rohkem kaotada kui teil ja teist pole neile vastast. Seega selle asemel, et siin juute tagant argitada kui valge maailma paastjaid, prooviks aru saada, et juutide tegevus pikas perspektiivis ei ole meie huvides. Juudid voitlevad oma eksistentsi, mitte laanemaailma eksistentsi eest tervikuna. Nad on kahtlematult motiveeritud voitlema erinevalt meist aga samamoodi erinevalt meist ei ole neil ka taganemisteed.
  • SideKick,
    See su video vabandab tulistamist sama palju, kui somaalia piraadid teeks oma laevukselt haleda filmi, kuidas esimesena üle mingi kaubalaeva parda roniv mitteheledanahaline saab suuremat sorti mutrivõtmega vastu näppe.

    Point on nagu selles, et tegevus toimus rahvusvahelistes vetes ja Iisrael de facto alustas sõjategevust nende riikide vastu, kellede lipu all need laevad sõitsid. Neil oli võimalus laevad kinni pidada ka alles peale territoriaalvetesse sisenemist ning seda palju rahumeelsemal moel - näiteks tulles oma sõjalaevaga parda äärde.

    Vandenõuteoreetikud peaks nüüd analüüsima, miks IIsrael niimoodi käitus. Ei usu, et puhtalt lollusest sai selline asi juhtuda. Milline oli Iisraeli välis- või sisepoliitiline kasu (või loodetav kasu)? Kuidas on reageerinud erinevad riigid?

    Riigid ei käitu ju nagu üksikisikud: naabrite juurest tuleb lärm - lähen ... Asju mõeldakse ikka mitme inimese poolt läbi ja igasugused "kannatuse katkemised" jms on vaid üksikisiku kontekstis mõtlevatele massidele arusaadavas keeles leitud vabandused.
  • eemmm..., et vaeste juutide pihta lasti kadadest ja nad tundsid ennast nii ohustatuna, et rahvusvahelistes vetes laeva tungida ja kui veel kuskil kirves välkus, siis automaadi tuli peale, sest see on tottally justified!? Ma siis küsiks, et kui meil pronksiööl venemaa aktivistid meie politseid kividega loopisid ja meie vara hävitasid, kas oleks pidanud tule peale tõmbama? ning venemaale keskmist sõrme näitama ja ütlema, et ära haugu koer? Ning see kui "osavalt" meie saatkonda pärast kaitsti jne. Ei olnud väga meeldiv tunne või mis?
    Minu arust suht selge, et jõudu kasutati ebaproportsionaalselt palju, aga nagu näha siis ka siin on arvamusi, et "so f...ing what". Mina nii ei arva.
    Ma siiski ootaks, mida ÜRO arvab, kuigi suht selge on see, et juudid tulevad suht puhtalt välja. Nende propagandamasin in juba kordades võimsam.
    Palju huvitavam saab olema, mida teeb Türgi - saadik on tagasi kutsutud ja mingid jutud, et saadetakse Türgi sõjalaevastiku abiga uus abi teele. Kui nii, vot siis võib alles tuliseks minna
  • raulir,
    miks just vandenõuteoreetikud peaksid analüüsima?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon