Tule taevas appi! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tule taevas appi!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• Täna tuli Vene serveri aadressiga kiri kuidas teha tehnilist analüüsi baseerudes Koraanile ja Sunnadele.

Eile tuli kiri, mis kutsus Kuldvasika Klubisse.
  • Mis seal klubis ka saab? Sounds interesting.

:-D
  • Mind pani see Kuldvasika kiri mõtlema, et see inimene võib ka siin kasutaja olla:)
  • Tehniline analüüs:
    http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=ru&u=http://www.stigal.com/&langpair=ru|en

Arabic: http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=ru&u=http://www.stigal.com/&langpair=ru|ar
    Chinese: http://translate.google.com/translate?client=tmpg&hl=ru&u=http://www.stigal.com/&langpair=ru|zh-CN
  • Kuldvasika kiri tuli ka mulle,
    järgmisena pakutakse OÜ sõrad&sarved osalust
  • äkki keegi seletaks mis see kuldvasikas üldse on?
  • ega see kuldvasika kiri Tavidi serverist ei tulnud? :)
  • meelispa,
    OÜ sõrad ja sarved läks mõned aastad tagasi pankrotti, imo. Igatahes, oli pikalt Inkasso võlglaste hulgas.
  • Vastu tulles soovidele palun, siin see kiri,

Tere!
    Minu nimi on Kristjan-Olari Leping. Tahan, et alanud aasta tuleks sulle meeldivam ja edukam. Mul on välja pakkuda sulle plaan, kuidas sul on võimalik vaatamata majanduslanguse tingimustele

Oma rahalist olukorda parandada
    Suurendada oma tulusid
    Oma raha otstarbekamalt kulutada
    Seeläbi õnnelikumalt elada

Olen uurinud majandust viimased kümme aastat, töötan ülikoolis dotsendina, majandusanalüütikuna ja koolitajana. Olen ainult 28 aastane, kuid olen selle ajaga jõudnud kaitsta doktorikraadi majandusteaduses. Viimaste aastate jooksul on mind hakanud järjest rohkem huvitama see, kuidas on inimestel võimalik oma rahaasju paremini korraldada, rohkem teenida ning tööga teenitust rohkem rõõmu tunda. Olen antud valdkonda põhjalikult uurinud ja olen valmis oma teadmisi nüüd ka sinuga jagama.

Nende teadmiste jagamiseks olen loonud Kuldvasika Klubi. Selle klubi kaudu saad kasulikke nõuandeid, kuidas rahadega paremini majandada. Samuti saame klubis 2 korda kuus kokku ja ma annan seal sulle pidevalt uusi ideid, kuidas oma rahaasju paremini korralda.

Kui registreerud Kuldvasika Klubisse, siis saad täna ühe tasuta programmi, millega saad oma rahaasjadel silma peal hoida, samuti saad selle programmi kasutamisõpetuse. Et seda saada, mine järgmisele lingile:

http://kuldvasikas.leping.eu/est/registreeru

Liitumisega ei kaasne sulle mingeid kohustusi ja sa saad iga kell klubist välja astuda.

Kristjan-Olari Leping

Kuldvasika Klubi
  • Kas oligi olemas selline OÜ
    kui oli siis pidigi pankroti minema
  • valgemustanahaline

ehkki Su küsimus viitab teatud puudujääkidele hariduses või harituses, ei ole raske vastust leida ...

Kuldvasikas
  • tänud lingi eest, see guugel on ikka huvitav asi

Kuldvasikas. Vene keelest tõlkinud Voldemar Pirson
    Sakala: Kõrgharidus, me püha kuldvasikas
    Rate.ee :: kasutajainfo :: kuldvasikas
  • Üks väga hea raamat oli omal ajal Enn Kippeli Kuldvasikas.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Golden_calf
  • Muide, see tüüp on Tartu Ülikooli Pärnu Kolledzis majanduse õppejõud: Kristjan-Olari Leping
  • Härrased vannutatud mehed!
    Olen nõus asuma sitzpresidendi väärikale ametikohale
    kuna nii garanteeritakse mulle ninaesine ja soe tuba.
    Majanduslanguse ajal polegi seda nii vähe.
    Siiralt Teie
    hr Funt
  • Sain samuti eile Kuldvasika emaili, kus pealkirjas lubati avaldada rikkuse valem. Et olen alati tahtnud rikkaks saada, siis haarasin kohe härjal sarvist :)

Kuna iga kord kui olen Nigeeriasse saabuva rikkuse lootuses raha saatnud, olen jäänud pika ninaga, siis seekord tahtsin kindlaks teha, et rikkust lubab ikka reaalne inimene, kes asjast ka midagi teab...

1) Kuldvasika kodulehelt sain igati positiivse noodi, nimelt on rikkuse lubaja doktorikraadiga dotsent ning lisaks väidab: "Mina olen mõne aastaga saavutanud olukorra, kus juhul, kui ma enam kunagi tööd ei teeks, võiksin elu lõpuni elada. "

2) Nigeerlastega suheldes ilmneb lõpuks alati, et etendatakse kedagi teist - nt. reaalselt või mittereaalselt eksisteerivat kuningliku perekonna liiget, siis mõtlesin ka seekord esitatud fakte kontrollida, kas kirjutaja on ikka see, kelle ta end väidab olevat. Otsimootoritest selgub, et lubaja on tõesti reaalselt olemas, isegi nimetatud domeen kuulub talle, samuti on tal doktorikraad ning akadeemiline positsioon ülikoolis - faktid klapivad.

3) Kuna eriti ahvatlevaks tegi minu jaoks pakkumise tsitaat kodulehelt: "Mina olen mõne aastaga saavutanud olukorra, kus juhul, kui ma enam kunagi tööd ei teeks, võiksin elu lõpuni elada. ", siis arvutasin endamisi, et peab ikka päris palju raha kontol olema või vara kuuluma, et 28-aastaselt võiks pensionile minna - selliseid pole just väga palju. Et pangakonto seisu ei saa ma paremagi tahtmise juures kontrollida, siis võtsin abiks avalikud, kuigi vahest natuke tasulised registrid:

a) positiivsena leidsin, et nimetatud isikul on seos mitme ettevõttega, milles vaevalt et partei ja MTÜ olulist rikkuse allikat etendavad, seega keskendusin pereettevõttele ning praeguseks ca aasta tegutsenud mööbli ekspordiga tegelevale ettevõttele

b) kuna on mainitud, et tulemused on tulnud alles viimasel ajal, siis esimesena torkas mulle pähe kinnisvara. Reklaamija ega temaga seotud ettevõtted vähemalt registrite järgi kinnisvaraga just ei hiilga - see ongi ju praegu väärtust kaotav varaklass, seega positiivne!

c) nagu ka reklaamija lubab, tal vähemalt Eesti aktsiaid ei ole - kes neid praeguses olukorras tahakski!

d) võtsin aluseks Äripäeva metoodika ning leidsin, et ka pereettevõte ei tooda piisavalt, et tagada korralikku pensionivara, kuid mööblieksport jäi ka mulle saladuseks, sest möödunud on vaevalt esimene tegevusaasta.

Seega järeldasin, et rikkus peitub kas suure tõenäosusega koolitus- või mööbliäris, mille kohta ma infot ei saanud või siis Kuldvasika klubis, või siis järsku hoopis välisinvesteeringutes, või veel milleski muus... või lasin ma end eksitada lausel: "Mina olen mõne aastaga saavutanud olukorra, kus juhul, kui ma enam kunagi tööd ei teeks, võiksin elu lõpuni elada. " :)

k***t, ikka ei saanud targemaks, peab vist ikka klubiga ühinema :)
  • Aga vasik, mis selles lauses: "Mina olen mõne aastaga saavutanud olukorra, kus juhul, kui ma enam kunagi tööd ei teeks, võiksin elu lõpuni elada" eksitavat on? Seda võivad rahulikult väita absoluutselt kõik inimesed maailmas - inimene elab alati kuni oma elu lõpuni, lihtsalt kui inimene lõpetab tööl käimise, võib saabuda nälg, mis omakorda võib kaasa tuua elu lõpu :)

Mis Kuldvasikasse puutub, siis taolise "Pane jalad seinale ja lase rahal endale suhu joosta" jutuga müüakse üldjuhul Amwayd, mingeid kütuselisandeid, mille peale auto hobujõud kahekordistuvad ja bensiini enam üldse ei võta ning muud taolist. Arvata võib, et Kuldvasikas on analoogne case või järsku vajab hakkaja dotsent lihtsalt kaasfinantseerijaid kõrgkvaliteedilise rahapressi soetamiseks.
  • "Mina olen aastatega saavutanud olukorra, kus juhul, kui ma enam kunagi ei sööks, võiksin elu lõpuni elada. "
  • No kuule vasik. Kui inimene tööd ei tee, ega ta siis kohe ära sure! Pealegi, elu lõpuni elame me kõik, üks kõik kui kaugel see lõpp siis ka pole. Eestis on palju inimesi, kes tööd ei tee ja elavad rahulikult elu lõpuni. Iga päev näen oma köögiaknast mõnda neist prügikasti kallal askeldamas. Samas ei saa öelda et nende elu rahulik poleks, või et see elu lõpuni ei kestaks.

See: "Mina olen mõne aastaga saavutanud olukorra, kus juhul, kui ma enam kunagi tööd ei teeks, võiksin elu lõpuni elada. " ei saa mitte mingil juhul vale olla, kui natuke järele mõtled.
  • vasik sul on hea kasutajanimi, selle teema promomiseks.
  • Kuldvasikas on klassikaline piiblilugu sellest, kuidas samal ajal kui Mooses oli Siinai mäel Jumala käest käsulaudu 10 käsuga saamas, tegi rahvas all orus Moosese venna Aaroni juhtimisel kullast vasikakuju ja hakkas seda jumalana teenima. Kui Mooses seda nägi, peksis ta käsulauad suurest vihast puruks. Kuldvasikaga talitas Mooses järgnevalt: ta võttis vasika, mille nad olid teinud, ja põletas seda tules ning jahvatas, kuni see sai peeneks; siis ta puistas selle vette ja andis Iisraeli lastele juua.
    Nii et tegelikult on kuldvasikas läbinisti negatiivne tegelane, ebajumal.
    2 Moosese raamatu 32. peatükk.
  • Samas Ilf'i ja Petrov'i surematut teost "Kuldvasikas" soovitaks küll kõigil lugeda:-)
  • Selleks, et ilma tööta võiks ära elada, on vaja ainult 0,1 milj $. Paned need Eesti ja Leedu telekomidesse ning elad dividendidest.
    Võid just leiva peale ei määri, aga elab ära.
  • http://kuldvasikas.leping.eu/est/paketid/pakett1/?newsID=6691
    kuldvasika avaürituse eest küsitakse 500 krooni
  • Krt, oli ju arvata, et tasuta aju ei ole. Üritus võib muidugi huvitav olla. Saab tuttavaks kuldvasika kummardajatega (vist tulevad kohale Eesti 500 esirikkurit).
  • Pigem on tegemist zootehnikute kokkutulekuga kes siis uut geneetiliselt aretatud imelooma uudistada tahavad.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon