Kuidas laiendada äri kasutades teiste inimeste aega ja raha?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
24. - 25. jaanuar 2009: Rich Dad seminar Tallinnas: Kuidas majanduslanguse ajal laiendada oma äri, kasutades teiste inimeste aega ja raha?
Sellel seminaril saad teada:
- Millisel juhul teised inimesed on valmis Sinu äri laiendamiseks kasutama oma raha ja aega?
- Mida tähendab sõna frantsiis ja miks frantsiisimine on suur, seni kasutamata, võimalus Eestis.
Sellel kahepäevasel seminaril on Sul võimalus õppida väikses seltskonnas headelt Rich Dad filosoofia tundjatelt Maailmas, Kelly Ritchielt ja Ron Salvadorilt. Õppimist rikastavad grupiarutelud ning võimalus igal ajal esitada täpsustavaid küsimusi ehk kaasa mõelda.
Seminar on mõeldud kõigile, kellel juba on oma äri või kes kavatsevad selle kunagi luua. Väärtuslikud õppetunnid Kellylt püsivad oma lihtsuse ja ootamatuse tõttu meeles pikalt.
Lisainfo ja registreerumine aadressil http://www.cashflow.ee
Kohtumiseni seminaril!
Erkki -
Kogu see Rich Dad ettevõtmine meenutab ühte kunagi kuuldud Eino Baskini lugu sellest, kuidas saada miljonäriks. Piisab sellest, kui välja anda raamat "Kuidas saada miljonäriks". Kui tiraaž on 10 000 ja hinnaks on 100 krooni, siis sellel ajal kui teised alles saavad teada kuidas miljonäriks saada, siis raamatu autor juba ongi miljonär. Nii lihtne see ongi.
-
Erkkile lihtsalt teadmiseks, et Kyosaki klassifitseeritakse siin foorumis tihti huumori valdkonda.
-
Kui ma ei eksi, siis raamatu autor saab kaanehinnast suurusjärgus max 10% - maksud...
-
priitp- äkki viitsid veits täpsemad arvutused välja tuua?
-
Ja, kelle jaoks on frantsiisimise teema algatuseks liiga utoopiline saab Kuldvasika Klubi abiga heita pilgu oma isiklikele rahaasjadele.
-
jah,
raamat. Hind poes 150. Kirjastus müüb välja 102. Autor saab 12 puhtalt. -
priitp- väga hea.
Ma ise olen kah mõelnud, et näiteks sellised anekdoodid kus kalamees püüab kinni kuldkala ja viimane palub esitada kolm soovi, ei saa olla tõesed, sest kalad ju ei räägi :o) -
Q: Millisel juhul teised inimesed on valmis Sinu äri laiendamiseks kasutama oma raha ja aega?
A: 1) Kui nad näevad potentsiaali ja/või 2) kui sa kaupled välja ülipika makseaja millest veel 100 päeva üle lased maksmisega
Q: Mida tähendab sõna frantsiis ja miks frantsiisimine on suur, seni kasutamata, võimalus Eestis.
A: Kelle arvamus on, et frantsiisimist on vähe ja võiks rohkem olla?
mh, kurat miks ei ole burger kingi, whopperit tahaks vahest :p -
Mu üks absoluutne lemmik on "Ernie" koomiks. Sealt üks lugu - istuvad Ernie ja onu Sid baaris ja joovad õlut, Ernie ohkab "oleks ma ometi rikas" - mille peale onu Sid ütleb, et tahad ma näitan sulle 10 $ eest kuidas mitte midagi tegemata rikkaks saab. Ernie annab onu Sidile 10 $ ja küsib "noh näita". Onu Sid ütleb - hakkame otsast peale: "tahad ma näitan sulle 10$ eest kuidas mitte midagi tegemata rikkaks saab" ....
-
Opex,
frantsiise tuleb mitte osta vaid müüa. Mis saaks olla toredam, kui kusagil x-kohas asub üks oma aja kohta korralik poeke, kellel on kohalik klientuur (sisuliselt vähemalt sama mõttetud kohalikud), kes ühel heal päevalmaksab kinni sinu piletid sinna (veendumaks kas tase on korralik), teeb kükke ja kätekõverdusi ja palub, kas tohib sulle maksta selle eest et võiks su nime kasutada. -
"Kuldvasika Klubi liikmeks olemine ei kohusta mitte millekski." :)
-
"Praeguseks olen oma sissetulekuid ja varasid oluliselt suurendanud. Kristjan-Olari Leping"
Huvitav kui palju on palju? -
"Teist ega kolmandat pensioni sammast mul ei ole, aga võiksin 28-aastaselt pensionile minna, aga ei viitsi veel."
hehh, täotsa huvitav kodukas ja persoon. mina ka ei viitsi.