Ukraina
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Esialgsete andmete kohaselt langes Ukraina SKP jaan-veeb 25-30%
di.se -
Pean tunnistama, et ma polnud kuulnud Bogdan autost.
Ukrainian Journal reported that Bogdan Corporation, one of the largest players on the car manufacturing market in Ukraine, by the end of the first half of the year could lay off another 3,500 employees, while at present a total of 9,500 employees work at all subdivision of the corporation.
http://www.kyivpost.com/business/39875 -
http://bogdan.com.ua/ru/models
Väga just ei kutsu sõitma need õhulisema/haprama välimusega mudelid. -
Pildil on millegipärast Moskvitš 402, millel ei tohiks Ukrainaga suurt midagi pistmist olla.
-
PeaLik
Aitäh, ja vabandan siis vea eest. Niimoodi oli aga illustreeritud veebilehel :-) -
Kes on käinud Sakartvelos, see on näinud, et Tiflisi ühistransport kasutab praktiliselt eranditult Bogdan'i toodangut. Ukraina oma on koostetöö, bussid on välja töötatud Itaalias ning toodetakse litsentsi alusel.
-
Sakartvelo? Tiflis? %¤%¤!!!
-
Sifilis on seal kandis päris kena puhkekoht.
-
საქართველოს რესპუბლიკა
Aga need tibukollased bussid sõidavad ka Kiievi magistraalidel. Võidu hobustega. -
Tiflis on Thbilisi kirjaviis Puškini aegadest.
-
Koluvan on Tallinna kirjapilt aegadest kui meie eestlased veel koduloomadele romantilisi lähenemiskatseid tegime. Nüüd mis?
-
Lgp. Suffiks - peale nottonluse ja wifebeaterluse likvideerimist asume kollektiivselt erudeeritust materdama?
-
Olen Suffiksiga samas parteis ses vaidluses. Kohati kaovad siin isegi mõttega postituste mõtted liigse originaalitsemise varju ära.
No oli kunagi Tiflisi, mis siis. Nüüd tuntakse üldiselt Tbilisina seda kohta. Kas üldisemalt tuntud nime kasutamine vähendab postituse väärtust? -
Ukrainast raakides jaab saldos positiivse poole peale ehk pollumajandus. Nisutoodangut prognoositakse selleks hooajaks naiteks peaaegu kahekordistuvat vorreldes eelmiste aastatega: 2006/2007: 14 MT, 2007/2008: 13,9 MT ja 2008/2009: 25,9 MT (prognoos).
-
mykoloog, miskit on sul segi läinud.
Ukraina põllumajandus on krediidikriisis rängalt pihta saanud ja pilt väga nutune. Mul hoopis sellised andmed viimati:
UkrAgroConsult forecasts Ukraine to harvest 19.1 mln t of wheat in 2009/10, unchanged from its previous forecast and 21% lower than the 24.2 mln t harvested in 2008/09.
Corn production is projected at 7.6 mln t, also unchanged from last month and 24% down on last year's 10.0 mln t.
Barley production is expected at 10.5 mln t, up 0.5 mln t from last month but still 14.6% down on last year's 12.3 mln t.
Rapeseed production should total 2.6 mln t, the same as last month's estimate, 10.3% down on last year's 2.9 mln t.
Sunseed output is seen at 5.7 mln t, 0.2 mln t down on last month and 12.3% down on last year's 6.5 mln t.
That gives us a total production for the main five grains and oilseeds of 45.5 mln t, 19% down on last year's 56.2 mln t. -
Mu andmed parinevad aprillikuu World Production Summary'st, mida annab valja USDA World Agricultural Outlook Board. UkrAgroConsulti prognoos kaesoleva aasta kohta ei erine ju vaga sellest, yks annab 24,2, teine 25,9. See vahe jaab ehk veapiiri sisse. Ma ei saa ainult aru, miks UkrAgroConsult ytleb, et 24.2 mln t toodeti 2008/09 (minevikus), selle aasta viljasaak pole veel koristatud ju. Minu teada aprillikuus veel vilja ei loigata, nii et tegu peaks ikka prognoosiga olema. Aga tulevad need loplikud numbrid, mis nad tulevad, igal juhul eelmise hoojaga vorreldes on toodang kasvanud (kontrolli mottes googeldasin ja koik allikad ytlevad, et nistoodang sellel hoojal suureneb vorreldes eelmisega). Nii et minu arust ei saa kyll oelda, et pilt on nutune. Jargmise 2009/2010 hooaja kohta mul andmed puuduvad, see peab ikka vaga long shot prognoos olema, ei tea ju veel sedagi palju kylvatakse, milline ilm tuleb jne.
-
"Kas üldisemalt tuntud nime kasutamine vähendab postituse väärtust?" Ma arvan, et ei vähenda karvavõrdki. Olen lihtsalt oportunistlikul seisukohal (mõnikord meeldib sõnadega mängida), et vähemtuntud nime kasutamine alati ei pruugi vähendada postituse väärtust. Ei näe põhjust piike murda paari tähe pärast.
-
lepime ära jah, ja räägime Ukrainast hoopis edasi.
-
Mitte Ukrainast, vaid Ukraiinast, mille pealinn on Ki'iv.
Ja hoidku J, et mõni doitsh või amerikaan Eesti kohta "Estonia" või "Estland" ei ütleks.
My girlfriend went to Eesti and all i got was this lousy T-shirt and herpes. -
Ukrainian stocks and bonds extended their gains last week after the International Monetary Fund announced the resumption of its $16.4 billion lending program to Ukraine. The country’s benchmark sovereign eurobond maturing in 2013 rose strongly in price, pushing the yield down to 21 percent on April 21 from as high as 30 percent two weeks before. Domestic stock indices also surged, making Ukraine the best-performing emerging market over the past 30 days with 70 percent growth over the period. Ukrainian asset prices were boosted by the IMF’s upbeat statements that the Ukrainian government was making a good-faith effort to meet the fund’s lending criteria and was no longer at risk of defaulting on its foreign obligations. The IMF board of directors is expected to approve a $2.8 billion loan tranche to Ukraine, the second installment of the $16.5 billion loan, by mid-May.
http://www.kyivpost.com/business/bus_general/40152 -
Jurjev olla ju olnud Tartu nimi mõne omaaegse teenelise ajaloolase meelest juba 1000 aastat tagasi....
Kõik slaavimeelsed nüüd paluks jooksuga siia kaitsma ajaloolise nime taastamist. (lauris71 et al, tulistage nüüd!) -
Tarbatu oli vist ikka enne kui Jurjev, seega nimetatud ajaloohuvilistest slaavimeelsed võiksid minna hoopis oma Venemaa asemel nõudma seda riiki, mis kõigepealt oli - Kuldhord, mis oli mongolite poolt asutatud riik.
-
Fight in the Ukrainian parliament (16.12.2010)
http://www.youtube.com/watch?v=MLfLT9xMVuo -
Gaasi eest ukrainlased maksta ei taha/saa, pankade hapuks läinud laenude osakaal on üle 50%, väidetavalt läheb grivna devalveerimisele ja ma ei oska öelda, mitmes ring see olla võib.
Teisest küljest aga on seal alates N-liidu lagunemisest kogu aeg durdom olnud, ilma et sellest oleks midagi juhtunud, neile endale st. -
Oo. Kes grivnat devalveerima hakkab ja mis põhjustel?
-
Impendium,
debatt ja sogamine sel teemal käib seal juba mõnda aega.
Täna, 20.dets 2010 ütles Ukraina Keskpanga ülem V. Stelmah prognoosiks 2011.a kohta midagi taolist: "Meil on kaubandussidemed USA-ga ja nende kaubanduspartneritega. Me peame jälgima, kuidas nemad oma valuutaga ümber käivad ja kui nemad oma valuuta väärtust alandavad, siis meie peame oma majandust kaitsma" jne (artiklis on retoorika märgatavalt parem).
REF: http://www.business.ua/articles/money/Prognoz%3A_v__g_grivnya_riskuet_v_ocherednoy_raz_devalvirovat-8951/