Päevakaja - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Päevakaja

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Las ta jääb. Ma arvan, et meie eesmärk on üsna sarnane - võimalikult mõistlik ühiskonnakorraldus. Aga lihtsalt sina näed probleeme kohtades, kus mina neid absoluutselt ei näe. Ja vice versa.

    See võrdlemisi viisakas ja huvitav "kelle probleem on suurem" mäng ei vii ilmselt kuskile.

    Lõpetan omalt poolt siinkohal selle teema käsitlemise. Ma olen öelnud, mis mul öelda on ja mulle tundub, et foorumihügieeni huvides pole mul mõtet ennast kordama hakata.

  • Gut. Ainult täpsustaks, et ma elan kaasa teisel pool maakera asuva võõra ühiskonna sise-elule. Sooteemaga on Eestis palju paremini, seksuaalvägivallast rääkimata. Ma kindlasti ei ürita siin kuidagi Eesti ühiskonda korraldada.

    Väike illustratsioon teiselt planeedilt: abielusisene vägistamine muudeti viimastes osariikides kuriteoks alles 1993. Ja EÜS rebased ei käinud 2010 Rotalia akende all karjumas “No means yes! Yes means anal!”. Samal ajal Yale’s.
  • üks mis kindel , Ford valetas selle kohta, et tal on lennuhirm ja seetõttu ei saa ta õigeks ajaks Washingotni Senati ülekuulamisele jõuda.Senati õiguskomitee pakkus isegi seda,et nad ise sõidavad väljasõiduistungile tema juurde Californiasse, kuid ka see ei kõlvanud .Ka selle väga vastutuleliku variandi lükkasid Fordi advokaadid tagasi . Seetõttu lükati tunnistuse andmine mitu päeva edasi , mis oligi demokraatide eesmärk -venitada niikaua kui vähegi võimalik . Aeg, mil teda intensiivselt treeniti oma demokraat-feminazi- aktivistidest advokaatide poolt kuidas ohvrit mängida . Ja lõpuks lendas ta ikka Washingtoni lennukiga ! Täiesti vastuavaidlematult kindaks tehtud,et tal pole mingit lennukirmu ja pole seda kunagi olnud,sest ta on väga palju lennanud erinevaile puhkusereisidele Hawaile ja mujale .

    Ühtegi kaastunnistajat pole,mitte ühtki ,isegi tema parim sõbranna kinnitab, et midagi taolist pole olnud.



    Bitch on kas valelik mõrd või vaimuhaige. Mis teeb üsna seesama välja. Mul on palju tegemist olnud valelike mõrdadega ja kõigil neil on kruvid ajus lahti logisenud .

    Kogu nõiajaht on bullshit, freak show ja ma arvan, et siin läheb veel nii mõnigi valetunnistuse andmise eest kohtu alla.,mitte ainult see väärakas, kes valetas kokku vägistamise purjejahil .Ja see "mõni" pole Kavanaugh


  • Taat jälle väge täis siin, tatti lendab. Ta mu komme ei näe vist a meditsiinilisi seletusi olemas küll lennuhirmule:
    "Martin N. Seif, a clinical psychologist, anxiety treatment specialist and one of the founders of the Anxiety and Depression Association of America, says Ford's ability to fly despite her fear is "very typical."
    "People who have a fear of flying can fly -- they fly with difficulty, they fly irregularly," said Seif. "Some people fly with great difficulty, some people fly with a lots of pills and medication. Also some people can fly one day and not another." Some fearful flyers never board a plane, said Seif: "So for example, I've seen about 2,000 fearful flyers in my career, and 10% of these people have never flown at all." "The general notion is that 20% of people would say that they have a fear of flying significant enough to interfere with their ability to fly regularly," said Seif. allikas
  • Õigluse huvides peab meenutama, et USA poliitika läks totraks kätte juba 1990. aastatel Lewinsky skandaaliga - ja selle korraldasid Billile ja Monicale vabariiklased. Toonane uurimine ja jälitamine oli palju-palju nõmedam kui praegune, mil kahtluse all on ikkagi kuritegu. Aga kahe täiskasvanu vabatahtlik vallatlemine Ovaalsaalis ei olnud seda mitte, samuti ei saanud see kuidagi mõjutada presidendi sobivust ametisse. Billi süüdistati valetamises Monicaga vahekorra kohta, aga härrasmees peabki sellises asjas daami kaitseks valetama ja kõike eitama. Ühesõnaga, vabariiklased nautigu nüüd seda, mida ise alustasid.
  • Billi ja Monica puhul oli põhiküsimus selles, et kas president valetas või mitte. Lääne kultuuris on sellise võimukandja poolne valetamine väga suur viga.
  • ttrust, tol ajal oli võibolla tõesti presidendi poolt valetamine suur viga. Praegusel ajal on võimukandjate valetamine täiesti OK nagu maailma võimsama demokraatliku riigi president regulaarselt demonstreerib. Ja kui president võib valetada ilma, et järgneks mingisuguseidki tagajärgi, siis miks mitte ka Supreme Court kandidaat või muu väiksem kala.
  • Clintonil oli siiski palju raskemaid süüdistusi kui valetamine.

    Vägistamine presidendieelsest ajast ( Juanita Broaddrick ) , Paula Jonesi seksuaalne ahistamine. Tuli kõigest suht puhtalt välja. Broaddrick ei teinud politseile avaldust ja seetõttu oli võimatu takkajärgi midagi tõestada .
    Kuid vähemalt saab Bill Clintoni väidetava vägistamise ajaks paigutada kindlalt samasse linna,samasse hotelli ja ta tundis Juanitat.



    Naine aga oskas ka aastakümneid hiljem rääkida, kus see juhtus, kuna see juhtus ja tal on ka sõbranna,kes peatus samas hotellitoas ja kes teda samal päeval nägi šokiseisundis,katki rebitud sukkpüksetaga ja lõhkihammustatud huulega nende ühises hotellitoas Camelot Hotelis,Little Rockis, 25. aprillil 1978 . Ja juba selsamal päeval Juanita kohe tunnistas sõbrannale,et Clinton vägistas teda .

    Ja ikkagi oli sõna sõna vastu ,midagi ei saanud tõestada niipalju aega hiljem, sest Brodderick tegi abielunaisena selle vea, et ta ei läinud politseisse, ei lasknud teha arstlikku läbivaatust, ei andnud asjale ametlikku käiku ja hoidis intsidendi aastakümneid vaid enda ja oma lähedaste teada . Kui oleks teinud politseile avalduse, siis ilmselt poleks Clinton iial saanud presidendiks.

    Ford aga ei mäleta nii traumeerivast sündmusest üldse mitte midagi peale selle, et Kavanaugh teda ründas. Kogu ta jutt on vastuoluline ja roosa udu.. Kord ta räägib,et peol oli 6 inimest,siis 5,kord räägib,et teda ründasid 4 poissi,siis,et kaks . Kus ja kuna see juhtus,ta ei tea . Kuidas ta peole sai ja sealt tagasi kui tal polnud autot ega juhilube,ta samuti ei tea .Mitte ükski peol olnud inimestest tema juttu ei kinnita, kõik lükkavad selle ümber, kaasa arvatud tema parim sõbranna . Kuidas on see võimalik ?


    Muide, Paula Jonesiga tegi Clinton kohtuvälise kokkuleppe makstes naisele 850 000 dollarit .See oli siis hind selle eest, et ta võttis noku püksist välja ja tegi Paulale ettepaneku tahapaneku mõttes nagu rahvasuu labaselt väljendab .

    Lisaks visati Bill välja USA advokatuuri liikmete hulgast ja tal on keelatud töötada advokaadina.

    Nii et mingi karistuse ta ikkagi sai oma "vägitegude" eest
  • Siin on jutt kurdist inimesest, kes üritab kõrgharidust saada, aga kellel on takistusi ainete omandamisel.
    Mõelge kui loll olemine kuulutatakse ametlikult invaliidsuseks ehk siis puudeks? Läheb loll ülikooli ja nõuab kõrgharidust, sest seadus võimaldab. Õppima ja aru saama loll ei pea, sest tal on vastav puue.

    EPL: "Ministeerium ja ülikool selgitavad, kuidas peaks õppima tudeng, kes õppejõudu ei kuule: raha ei ole, aga täitmata ainete eest välja ei visata"
  • https://www.youtube.com/watch?v=opi8X9hQ7q8
    Natukene lõbusam analüüs:
    Jah, vb kontekstis välja toodud asjad - kuid John Oliver katab ikka väga selgelt ära, kuidas Kavanaugh faktidega ümber käib ja/või kontekstist asju välja väänab. Isegi kui see ahistamine ei pea paika (ja ei väida et peab - point mujal), siis tegemist on igal juhul konkreetse douchebagiga kelle moraalne sobivus USA ülemkohtu või sama hästi Eesti Riigikohtu on ikka väga väga väga küsitav.
  • Nüüd tuli 2. mees (1. oli James Roche) kes Kavanaugh-ga koos Yale'is õppis ja tollal suur sõber oli välja jutuga, et too põmst valetas komiteele alko tarbimise osas kuna joodi kõvasti tegelikult. Lisaks ütles samuti, et K oli joogisena agressiivne ja ebameeldiv. "Kavanaugh was “belligerent and aggressive” while drunk and should face consequences for misleading the Senate judiciary committee last Thursday, Charles Ludington, a friend of his at Yale, said. Ludington added: I witnessed him respond to a semi-hostile remark, not by defusing the situation, but by throwing his beer in the man’s face and starting a fight that ended with one of our mutual friends in jail,” he said.“I have direct and repeated knowledge about his drinking and his disposition while drunk. And I do believe that Brett’s actions as a 53-year-old federal judge matter. If he lied about his past actions on national television, and more especially while speaking under oath in front of the United States Senate, I believe those lies should have consequences . . . I can unequivocally say that in denying the possibility that he ever blacked out from drinking, and in downplaying the degree and frequency of his drinking, Brett has not told the truth.”
  • - Oled kunagi mälukaotuseni joonud?
    - Ei mäleta, et oleks.
  • Veel üks aspekt . Kavanaugh kinnitamine / mitttekinnitamine Ülemkohtusse on pannud kihama ka kihlveokontorid.

    Enne tema tunnistust Senati ees oli mittekinnitamine kõva favoriit, nüüd on seda kinnitamine .

    https://www.actionnetwork.com/politics/kavanaugh-confirmation-odds-betting-market-friday-september-28-2018

    Fordi udujutt ( Brett Kavanaugh püüdis mind vägistada,kuid ma ei mäleta kus see juhtus , ma ei mäleta kuna see juhtus,isegi täpset aastat ei mäleta,ma ei mäleta,miks kirjutasin early teens ja kriipsutasin siis early maha,ma ei mäleta kui palju seal peol inimesi oli kas 4 ,5 või 6, kuidas ma sinna sõitsin ,kuidas ma tagasi sõitsin, ma ei mäleta kas esitasin Washington Posti reporterile oma psühoanalüütiku tegelikud märkmed või endakirjutatud resümee sellest, ma keeldun esitamast neid märkmeid Senatile ! , ma ei mäleta,kes maksis valedetektori eest , ma ei teadnud kuidas kontakteeruda oma osariigi senaatoriga,kuid jah, ma olen kontakteerunud oma kongresmeniga....etc . Ma ei mäleta üldse mitte midagi peale selle,et Brett püüdis mind vägistada

    Selline jutt nagu tervemõistuslikule inimesele väga hästi peale ei lähe, eriti siis kui ta enda raha on mängus . Siis kui raha mängus pole, siis lõuatakse #metoo ja süüdistatu lapsed peavad vallapäästetud lintšihüsteeria tõttu kooli sõitma kuulivestidega ihukaitsjate saatel .
  • Prior to “hundreds of alumni” writing a letter demanding Supreme Court nominee Brett Kavanaugh be disallowed from teaching at Harvard University, undergraduates who opposed the judge had made formal complaints through the school’s Title IX office that his very presence amounted to sexual harassment.

    Kui see ei ole LOLL, siis mis on?

    Oled olemas, järelikult ahistad.
  • Hommikusest Terevisiooni uudistest sain aru, et Trump hakkas seadusi rikkuma juba siis kui oli alles beebi.
    Hirmus, hirmus, hirmus.
    Maailm on justkui ?
  • Oot, Sven Mikseri kurikuulus luuletus Leninist, mis "Sädemes" ilmus, on siis ju ka tõendiks täiskasvanud mehe veendumustest?
  • TNT
    Hommikusest Terevisiooni uudistest sain aru, et Trump hakkas seadusi rikkuma juba siis kui oli alles beebi.
    Hirmus, hirmus, hirmus.
    Maailm on justkui ?


    NY Timesi sõnul ongi vist seda teinud ja valetanud oma raha päritolu kohta
  • Donald donaldiks, aga Fred Trump on selle artikli järgi suhteliselt amazing tüüp. See muster, mis temast joonistub, on muljetavaldav. See, et vanem poeg oli joodik ja keskmine poeg on kloun, ei muuda seda, et Fred ise on hardcore family man kel oli pikk plaan. Respekk tüüp.
  • NYT, WP on umbes sama mis Pravda ja Izvestija N.Liidus. St. ülimalt politiseeritud propagandalehed . Mingist sõltumatust tasakaalustatud ajakirjandusest pole seal enam juttugi .

    Ainud vahe, et Pravda hakkas paljastatud rahvavaenlasi,Trotskit,Buhharevi,Beriat jt sõimama siis kui need olid juba võimult kõrvaldatud, Stalinit aga alles siis kui see oli surnud, kuid Ameerika vabadused võimaldavad seda teha ka võimuloleva valitsuse suhtes .
  • Ka Fred Trumpi isa Frederick Trump oli kõva ja edukas ärimees, kuigi tal oli elus mitu tagasilööki.
  • Kavanaugh freak show hakkab vist lõpusirgele jõudma. FBI on oma uurimise lõpetanud ja Valge Maja anonüümse allika sõnul pole seal midagi taolist, mis takistaks tal Ülemkohtu liikmeks saada .Täna hommikust saadik on kõigil senaatoreil võimalus FBI uue raportiga tutvuda. Avalikkusele selle detaile ei esitata.

    Senati enamuse liider Mitch McConnell ( R ) pani käiku Senati protseduuri, mis piirab tugevasti läbirääkimisi ja arutelusid.( cloture). See vähendab tublisti venitamistaktika kasutamist vähemuse poolt. Selle rakendamise üle hääletatakse homme. Põhihääletus ülemkohtuniku nimetamise üle toimub laupäeval .

    Mõlemal hääletusel on vaja 51 häält, et see läbi läheks . Kui on 50-50 viik, otsustab asepresident Pence `i hääl,kes kindlasti hääletab poolt. .
  • Hiinlased on istutanud Hiinas allhanke korras toodetud serverite emaplaatidele mikrokontrolleri, mis võimaldab emaplaadil liikuvaid andmeid jälgida, muuta ja sinna omalt poolt kraami lisada. Kiip oli väiksem kui pliiatsiots ja maskeeritud takistiks, kondensaatoriks vms.

    Sündmuste keskseks sõlmeks on Californias asuv firma Super Micro Computer, mille peamine toodang on räkikaupa pakitud eritellimusel serverimassiivid (st sadu servereid ühes kapis) andmekeskustele, näiteks Amazonis ja Apples. Samuti on selle firma suurkliendiks USA valitsus.

    Lisanduse avastas Amazon kahtlase võrguliikluse põhjal ühes oma AWS pilve serverikeskuses. Kokku on riistvaralise ussiga nakatunud vähemalt 30 organisatsiooni serveripargid (ja nende kliendid).

    Kiibid lisati emaplaatidele Supermicro Hiina partnerite allhankijate poolt ning jäljed viivad Hiina valitsuseni. Firma enda osa on selgitamisel - kuni tänaseni nad väidetavalt ei teadnud midagi. Samas on nende sisemiseks töökeeleks Hiina keel ning suur osa töötajaid on Hiinast.

    The Big Hack: How China Used a Tiny Chip to Infiltrate U.S. Companies

  • Kavanaugh cloture ettepanek läks läbi häältega 51-49

    See tähendab, et demokraatidel-feminazidel on max 30 tundi aega möliseda ja suurest valust kiunuda selle ametissenimetamise kallal . Siis käib haamrilöök ja läheb hääletamiseks .

    Isegi vabariiklik senaator, kes peab laupäeva õhtuopoolikul oma tütre pulmas olema, lubas erilennukiga kohale sõita kui tema häält on hädasti vaja. Senati protseduur lubab hääletamise lõpetamisega viivitada mitmeid tunde kui mõnel senaatoril on mõjuv põhjus mitte alguseks kohal olla.

    On tunne, et kõigil üle ookeani dem- lib-femnazi fännidel saab olema homme õhtul väga halb päev ja seda ka Eestis . Seakisa ja kiunumist saab olema väga palju.

    Mis mulle teeb aga palju nalja .

    ha.-haaa !

  • Freak show sai selleks korraks läbi.

    Kavanaugh kinnitati Ülemkohtu liikmeks 50 poolthäälega. Vabariiklastest ei hääletanud Daines, kes oli tütre pulmas ja Murkowsky, kes võttis oma vastuhääle tagasi kui oli selgunud, et vabariiklastel on vajalikud 50 häält koos .Hale trikk,et pärast öelda: ma ei hääletanud vastu, kuid vaevalt,et Alaska seda talle andestab.

    Hullud feminazid ja libtardid muidugi veel ei rahune, ees seisab veel ülemkohtuniku ametisse vannutamine ja tõotatakse hirmsat kättemaksu pärast vahevalimisi novembris, kuid kõik see seakisa ja ähvardused on asjata . Demokraadid ei saa iial niisugust ülekaalu Kongressis, et kedagi umbusaldada .Selleks ei piisa lihthäälte enamusest nagu praegu oli. .
  • stagna
    Freak show sai selleks korraks läbi.

    Kavanaugh kinnitati Ülemkohtu liikmeks 50 poolthäälega. Vabariiklastest ei hääletanud Daines, kes oli tütre pulmas ja Murkowsky, kes võttis oma vastuhääle tagasi kui oli selgunud, et vabariiklastel on vajalikud 50 häält koos .Hale trikk,et pärast öelda: ma ei hääletanud vastu, kuid vaevalt,et Alaska seda talle andestab.

    Hullud feminazid ja libtardid muidugi veel ei rahune, ees seisab veel ülemkohtuniku ametisse vannutamine ja tõotatakse hirmsat kättemaksu pärast vahevalimisi novembris, kuid kõik see seakisa ja ähvardused on asjata . Demokraadid ei saa iial niisugust ülekaalu Kongressis, et kedagi umbusaldada .Selleks ei piisa lihthäälte enamusest nagu praegu oli. .


  • yeahh.. ammu juba mõelnud, et tulevikus poisslapsed peavad laskma tüdrukutel allkirjastada mitu eksemplari dokumente, enne kui käsi särgi alla libiseb. Aga antud artikli kannatajad mehed võiksid hakata HRi tegema kaebusi, et miks naised kannavad meiki või kõrgeid kontsakingi kontoris või üldse kleiti kus on näha paljaid jalgu või nahka kaelast allpool? Viitan siin aruteludele Vice intervjuus Jordan Petersoniga.

  • Mingid äpitreialid võiks vastava äpi teha, uuematel telefonidel saaks sõrmejäljega nõusoleku ära kinnitada.
  • mx77
    Mingid äpitreialid võiks vastava äpi teha, uuematel telefonidel saaks sõrmejäljega nõusoleku ära kinnitada.

    Kas kohtus on üldse neist allkirjastatud paberitest kasu? Kui MeToo-tibi ikkagi hiljem kisama pistab, et teda "vägistati" ja "traumeeriti", siis võib sellised paberid prügikasti visata. Sest allkirjastatud paberid pole ju tõendid võimaliku kuriteo tõestamisel/mittetõestamisel.
  • Ehk siis, kui Sa tahad lasnamäel kaakide käest peksa võtta ja allkirjastad nendega lepingu, et kõik nende poolt purustatud Sinu luud ja veriseks löödud Sinu nägu on Su enda tellimus, aga hiljem ikkagi Sa lähed peksasaamise asjus politseisse kaebama, siis kaagid võivad küll Su allkirjastatud paberit politseis ette näidata, karistada saavad nad peksmise eest ikkagi, sest see paber sellisel juhul ei loe.
  • Sams kui sa selle pekassaamise vormistad Mustakivi Jäähallis vms kohas, ütled, et see on sport, paned üritusele uhke “fight”, “duell” vms laiendiga nime ja kutsud pealtvaatajaid vaatama, siis mitte.

    Lahtiütelus: tegelt ei mõnita võitlusalasid, sest ega ma ise parem pole.
  • mike
    Sams kui sa selle pekassaamise vormistad Mustakivi Jäähallis vms kohas, ütled, et see on sport, paned üritusele uhke “fight”, “duell” vms laiendiga nime ja kutsud pealtvaatajaid vaatama, siis mitte.
    Lahtiütelus: tegelt ei mõnita võitlusalasid, sest ega ma ise parem pole.

    Asja võti on see, et peksasaanu peab esitama kaebuse. Kui ta seda ei tee, siis on asi ok.
  • mike
    Sams kui sa selle pekassaamise vormistad Mustakivi Jäähallis vms kohas, ütled, et see on sport, paned üritusele uhke “fight”, “duell” vms laiendiga nime ja kutsud pealtvaatajaid vaatama, siis mitte.

    Lahtiütelus: tegelt ei mõnita võitlusalasid, sest ega ma ise parem pole.


  • Kas ma sain õigesti aru : bussifirmad peavad bussijuhtidel palka tõstma, sest tasuta bussisõidu puhul ei saa nad enam reisijatelt saadud piletiraha otse oma taskusse panna ?

    https://majandus24.postimees.ee/6425560/tasuta-soit-paljastab-bussiliikluse-kitsaskohad

    Mis siis välja tuleb ? Et kogu aeg on bussifirmad maakonnaliiinidel tegelenud musta äriga, kus osa piletiraha rändab otse bussijuhi taskusse ja firmajuhid pigistavad selle ees silmad kinni, sest nii on neile kasulik ? Raamatupidamises näidatakse aga väikest sõitjate arvu, "palgalehel" väikest palka, sellelt palgalt makstakse vähe makse, sealhulgas tulumaksu ja sotsiaalmaksu ? Kas niiviisi ?

    Ma arvasin, et need kombed on koos nõukaajaga ajaloo prügikasti rännanud
    Siis oli küll sageli nii, et buss oli täis, kuid piletid müüs bussijuht vaid pooltele sõitjatele. Raha võttis vastu, isegi andis raha tagasi kui suurem rahapaber oli, kuid piletit ei andnud. Kui kontroll peale tuli, siis hakkas kiiruga piletimasinast pileteid välja trükkima ja üle õla salongi pilduma . Kuid kes ikka ilma piletita jäi, pidi trahvi maksma - bussijuht tegi näo,et tema küll ei tea kuidas need reisijad bussi said .

  • https://www.err.ee/868249/leht-kasu-operatsiooniks-khashoggi-vastu-andis-saudi-kroonprints
    See juhtum peaks olema päris heaks lakmuspaberiks USA ja Lääne poliitika ja põhimõtete kohta. Tappa teises riigis ja veel oma saatkonnas riigi juhtkonnale mittemeeldiv inimene: see kutsuks Venemaa ja ka enamuse teiste riikide puhul esile hukkamõistu ja karmid sanktsioonid. Saudide puhul ma tahaks sama näha, aga ...
  • pahurik
    https://www.err.ee/868249/leht-kasu-operatsiooniks-khashoggi-vastu-andis-saudi-kroonprints
    See juhtum peaks olema päris heaks lakmuspaberiks USA ja Lääne poliitika ja põhimõtete kohta. Tappa teises riigis ja veel oma saatkonnas riigi juhtkonnale mittemeeldiv inimene: see kutsuks Venemaa ja ka enamuse teiste riikide puhul esile hukkamõistu ja karmid sanktsioonid. Saudide puhul ma tahaks sama näha, aga ...


    Türgis asetsevas Saudide saatkonnas kehtivad ikka Saudi seadused. Türklastel ja muul maailmal pole siin midagi öelda. Saudide siseasi. Fakte muidugi keegi ei tea ja kõik oletavad. Nagu ilukirjandus.
  • noblesse
    pahurik
    https://www.err.ee/868249/leht-kasu-operatsiooniks-khashoggi-vastu-andis-saudi-kroonprints
    See juhtum peaks olema päris heaks lakmuspaberiks USA ja Lääne poliitika ja põhimõtete kohta. Tappa teises riigis ja veel oma saatkonnas riigi juhtkonnale mittemeeldiv inimene: see kutsuks Venemaa ja ka enamuse teiste riikide puhul esile hukkamõistu ja karmid sanktsioonid. Saudide puhul ma tahaks sama näha, aga ...


    Türgis asetsevas Saudide saatkonnas kehtivad ikka Saudi seadused. Türklastel ja muul maailmal pole siin midagi öelda. Saudide siseasi. Fakte muidugi keegi ei tea ja kõik oletavad. Nagu ilukirjandus.

    Türgi teatas ju, et neil on tõendid olemas ja esitasid need USA le. Inimese mõrvamine poliitilistel põhjustel on siseasi? Kui laip saatkonnast minema toimetati, siis ei olnud ju enam siseasi või kuidas? Kusjuures siin ei olnud jutt juriidikast, vaid põhimõtetest, millele viidates Lääs Liibüas, Süürias ja mujal on suveräänseid riike rünnanud.
  • Venelased oleksid lihtsalt Novitšokiga ukselt pritsinud ja minema saatnud, saudidelt ikka hämmastav jultumus saatkonnas tükeldamisega tegelda. Ei usu et nad ei teadnud, et peale nende kaamerate on seal ka teisi kaameraid vaatamas. Võib-olla alahinnati Türgi luuret ja loodeti, et ei panda tähele, kui mingi punt saude saabub eralennukiga. Ajakirjaniku tegemised ei huvitanud võib-olla kedagi, aga et need kaks omavahel kokku said ja üks kadus, siis sealt andis kohe suure skandaali üles puhuda. Ja noh, on ikka hämmastav lugu küll, sellist asja ei mäletagi ajaloost.
  • Leedo peaks naga kohtusse kaevama valeväidete eest, EMTA otsing näitab: Maksumaksjal 35205210019 seisuga 12.10.2018 maksuvõlg puudub. Avalikest andmebaasidest kõik info kättesaadav. ;-)
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/miks-toetas-maksuvolgades-vjatseslav-leedo-reformierakonda-kert-valdaru-oleme-lubanud-teha-praeguse-segaduse-maksudega-korda?id=83975462
  • Hugeli, nad just äsja tegid "segaduse maksudega korda".
  • ttrust
    Hugeli, nad just äsja tegid "segaduse maksudega korda".


    Leedo firmadel on maksuvõlad, mitte härral. ;-)
  • mx77, selle asja nimi on koalitsioonisisesed poliitilised diilid
  • Tõenäoliselt Eesti Panga nõukogus on igav ning nad leidsid, et üks rumal hüperaktiivne kloun on puudu, kes neid lõbustaks.
  • Nõme olukord küll: https://ekspress.delfi.ee/teateid_elust/tallinna-sadam-ahvardab-nurjata-savisaare-kohtuasja?id=83943177
    Kolm Savisaare protsessis osalevat advokaati (Aivar Pilv, Paul Keres ja Erki Kergandberg) esinevad kaitsjatena ka Tallinna Sadama kohtuasjas. Sadama protsess algab praeguse plaani järgi 2019. aasta algul ja kestab poolteist aastat.
    Samal ajal pole advokaatidel aga võimalik kaitsta oma kliente Savisaare protsessil, kus tuleks pidada veel kuu jagu istungeid.
    Seega saaks õigusemõistmine Savisaare kaasosaliste üle jätkuda tõenäoliselt alles pärast sadama protsessi ehk millalgi 2020. aastal. Advokaatidele annab see võimaluse nõuda kohtuasja lõpetamist seoses mõistliku menetlusaja ületamisega.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon