kinnisvara ost ilma rahata - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

kinnisvara ost ilma rahata

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Kiyosaki on vihjanud oma raamatutes sellele mitmeid kordi, kuid pole rääkinuda, kuidas see asi täpselt toimib. Muuhulgas olevat ta alustanud seda koguni pankrotis ollas ja täiesti nullist. No seda ma mõistan, et ostad asja ja üürid välja, eeldusel siis, et saad asja odavalt ja üür on soodne (aga meil pole praegu sedagi). Kuid selleks ostuks, laenu saamiseks on ikkagi vaja:
    1. omafin
    2. krediidiajalugu, et oled normaalne
    3. püsiv tuluallikas laenu teenindamiseks
    Kuidas aga saab ostu sooritada ilma kõige selleta? Müstika. On ideid või vihjeid, kust õviks infi saada.
  • Noh. Vinniskarabuumi ajal üldiselt tehti sedasi, et omafinantseering "joonistati" õhust. Tollal hindasid ka panda hindajad asju üsna lahkel üle. Käis umbes sedasi, et korter oli pakkumisel ütleme 500 kiloga. Panda hindaja ütles, et selle korteri väärtus on kuni 600 kilo.
    Ostja ja müüja leppisid kokku, et nad "joonistavad" hinna 550 kilo. Notari juures pandi paika, et ostja on juba saanud 50 kilo sulas (mille kohta ta ka allkirja andis) ja saab nüüd veel 500 kilo pandalt. Ja oligi 50 kilo omafinantseeringut nagu maast leitud.

    Teine nali oli see, mida Ekspress siin hiljuti kajastas, kuidas mingi OÜ "joonistas" tüüpidele korralikku "credit historyt" (kusjuures mingi proitsent nendest tüüpidest on oma laenumakseid ei-tea-millest ka täiesti korralikult teenindanud).

    Seega, omafinantseering "õhust". "credit history" ka õhust ja kui leiad üürniku, kes sulle korrapäraselt maksab, siis saad ka panda ees oma kohustused ära õinedada ja oledki Jumal Kiyosaki jälgedes eimillestki raha teinud.
    Ainult et... nagu Sa näed on selles kaunis skeemis mängus vähemalt kaks PETTUST hoolimata sellest, et võiks ütleda "misse siis on, keegi ju ei kaota" (peale riigi, kes kogu selle ilu pealt ilmselt mitte punast pennigi makse ei saa)
  • Teine variant on, teed müüjaga hüpoteegilepingu, mitte pangaga. Makasad endisele omanikule kuumaksu ja üritad leida üürniku kes on nõus sulle rohkem maksma, nii lihtne see ongi.
  • Krt. ma tahaks näha sellist omanikku, kes oleks nõus selle variandiga.
  • http://www.cbc.ca/canada/story/2006/07/07/paperclip-house.html

    võid ka heade inimestega junki vahetada kuni saad maja endale, kuid see on vähemalt korra juba tehtud ja eestis ei pruugi üldse õnnestuda.
    PS. Richie, oled sa ikka kindel, et iga pähekaranud idee peale tuleb uus teema algatada?
  • Eks müügihinda ja hüpoteegi intressi peab risk olema sissearvestatud
  • Mulle meenus üks lõik filmist "Jan Uuspõld läheb Tartusse ". See koht, kus Jan hääletab hommikul peale pidu kusagil metsa vahel ja vastu sõidab blond tshikk kabrio Mersuga. Vastuseks Jani soovile saada küüti Tarusse, oli blondiini vastus: "Mees, sa ei kuuta ette, mitu kilomeetrit m...i ma olen pidanud imema, et see auto saada."
    Arvatavasti on võimalik endale sellisel teel ka ilma rahata maja saada, lihtsalt "kilomeetreid" tuleb rohkem :))))

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon