sport!
Log in or create an account to leave a comment
-
Kuidas meie sportlastel läheb ning kuidas kullalootus Eesti reitinguootusi tõstab. Pöidlad pihku!!
-
Eurospordi pealt naiste laskesuusatamine. Paar eestlast peaks ka osa võtma.
-
mulle meeldib uisutamine kõigerohkem
-
Suusatamise tõttu jäeti pühapäeval näitamata IT Crowd. See tundub uskumatu, isegi ebareaalne, aga nii see on.
-
Troim: ja mitte ainult IT osakond. Ka 'Allo, 'Allo ja Vanad trikid. Samal ajal näitas ETV2 4:44 kestvat telelavastust Rudolf ja Irma. Tõeliselt lahe valik. Taliolümpia või Tammsaare. Kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes Rudolfit ja Irmat vaatas? Algusest lõpuni? Ise tegivad suure reklaami, et pange endale sisse digi, näete ETV2 ja taliolümpiat kogu hiilguses - ning siis kasutavad primaarkanalit taliolümpiaks ning lasevad ETV2-st Tammsaare eepost. Ma tahaks päris ausalt, kohe tõesti teada, kes on see kodanik, kes pühapäevase saadete valiku eest vastutas. Sellel inimesel on midagi peas üsna tõsiselt rikkis.
Mitte et ma ei mõtle, et Rudolfit ja Irmat ei peaks mitte kunagi näitama. Eks kindlasti leidub sellelegi oma huvigrupp. Pangu keset päeva, siis seisab ETV2 nagunii jõude. Praegune ajastus oli aga tõeliselt masendav. -
Jäi silma uudise kuidas omavahel vastamisi sattusid eestlane Dmitri Ivanov ja lätlane Sergej Gulakov. Eestlane Ivanon pidi paraku lätlase Gulakovi inteligentsile ja füüsilisele paremusele alla vanduma.
Eestlane vs. lätlane -
Märtin lüpsis esimesel katsel sekundi km pealt.
Mees võiks lõpuks fännidele vastu tulla ja WRC-s uuesti paugutama hakata -
Klitschko-Wach
RTL kell 23:10 -
Soome poksija Robert Helenius kohtab täna (tegelikult homme 0:45) Sherman Williamsi Jamaikalt. Pole siiski mingi tiitlimats.
Jääme siis ootama Klitscko-Helenius võistlust. Kunagi tulevikus ehk toimub. -
Klitschko will defend his belts in Hamburg on 10 November 2012.[41] His opponent for the fight will be undefeated 27-0 (15 KO) Mariusz Wach. Klitschko last fought in Hamburg in July 2011, when he dethroned David Haye via unanimous decision as WBA beltholder at the Imtech Arena. If the fight between Klitschko and Wach happens, it will be the first time in his 16-year pro career Wladimir Klitschko faces an opponent taller than himself.[42] At 2.02 metres tall with a reach of 2.08 metres, the Kraków-born Wach, who is based in the United States, is 4 centimetres taller than Klitschko with a reach two centimeters longer.
wikipedia -
Vaatasin Klitško ja Wachi matši. Ega Wachil erilist võimalust ei olnud. Oleks ta ukrainlasele 5.raundis vähe varem pihta saanud, siis oleks võib-olla lootust olnud. Aga see oli ka enamvähem ainuke löök, mis korralikult sihile jõudis. Klitško tagus seda poolakat ikka korralikult - müts maha, et lõpuni vastu pidas. Ma arvan, et ükspuha, kes teine, oleks enne 12.raundi lõppu kindlalt pikali olnud.
-
Grattis Stefan och Sverige.
Inglismaa - Zlatan 2:4.
Siin Zlatan Ibrahimovitzi supergoal, kolmas siis selles matsis. Tasub vaadata. -
Täna siis Läti spordile hea päev. Ernest Gulbis alistas Prantsusmaa Lahtistel MV maailma kõigi aegade parima tennisisti Roger Federeri ja jõudis elus teist korda 8 parima hulka.
-
pahurik
Täna siis Läti spordile hea päev. Ernest Gulbis alistas Prantsusmaa Lahtistel MV maailma kõigi aegade parima tennisisti Roger Federeri ja jõudis elus teist korda 8 parima hulka.
http://www.youtube.com/watch?v=ssy2poR4qGU -
Nädalavahetusel sai võrkpalli meestekoondis EM valiksarjas alagrupis teise koha ja mängib järgmisel aastal otsustavates mängudes Rootsiga. Eestil on hea võimalus saada kolmandat korda järjest! finaalturniirile.
Omaette fenomen on veel see, et võrkpallis lähevad igal aastal parimad pojad kaugemale piiri taha tugevamatesse liigadesse ja jäävadki piiri taha mängima. -
ja nüüd on Gulbis poolfinaalis
https://www.youtube.com/watch?v=6sMcVNXz_i4 -
Gulbisel ei ole just kerge vastane.
6:3 läks esimene ja nüüd 4:3 taga (ise kohe servima) -
-
Kaks head spordipäeva Kadrioru staadionis, kuigi tänane võistlustemperatuur langes 7 kraadini. Ma ei tea kas kunagi on Eesti kergejõustik olnud nii hea kui praegu. Räägitakse palju Eesti jooksjatest, kes on küll suured talentid, aga kui vaadata maailma tippu siis on ilmselt eelkõige viskealadel kus Eestil on võimalusi. Seal jällegi vaadatakse eelkõige mehi, aga tulevikustaare võib leida hoopis Eesti naiste hulgast, ma arvan.
-
Edukad eestlannad Rootsi tenniseturniiris:
http://women.swedishopen.org/ -
-
2015.a. 43. Tartu Marataoni meenutades: https://www.youtube.com/watch?v=DgDZWNv5N7I
Kuulus massikukkumise stseen 2. kilomeetril. -
Pidurdamise oskus on paljudel täiesti puudu.
-
Videost näha, et paljudel suusatamisoskus praktiliselt puudub. Ma mäletan, et kunagi lasti Tartu Maratonil suusatajaid rajale portsudae kaupa, iga portsu vahele tehti paus, et eelmised saaksid rajale ära sõita. Kas tänapäeval nii enam pole?
-
Huvitav, see laskumine ju nii lauge ja üldsegi mitte kõrge...
-
võimas tulemus, tulevane erki nool?
http://sport.postimees.ee/3107597/hausenberg-pustitas-seitsmevoistluses-a-klassi-maailmarekordi -
Nool ei ole kunagi nii andekas olnud.
Kunagi taheti mees isegi TSIK-ist välja visata aga Rein Sokk "päästis" poisi ja võttis teiba trenni.
Hausenberg-i kohta ei leia kuskilt tema pikkust. Erinevates kommentaarides on seda mainitud, et "peaks veel kasvama". Nooremas eas pole kasv takistuseks aga täiskasvanutega konkureerides on see juba oluline.
Hetke tulemus on muidugi kõva ja suvaline junsu seda järgi teha ei suuda. -
Eesti purustas Rootsi ja jöudis taas EM finaalturniirile:)
http://sport.postimees.ee/3208289/eesti-vorkpallikoondis-alistas-voorsil-rootsi-ja-paases-em-finaalturniirile -
Ja kohe "purustas".
-
vums
Ja kohe "purustas".
kui sa mängu oleksid vaadanud, siis saaksid ka aru:) -
Nonii, kes täna kelle poolt on? Mina leian, et on maad vanadele meestele (Buffon, Pirlo) ja Forza Juve!
Pluss = Juve
Miinus = FCB -
juvel ei ole kahjuks isegi teoreetilist shanssu võita :)
-
Eesti epeenaiskond tegi seda jälle! EM kuld ...
-
Henno Viires
Eesti epeenaiskond tegi seda jälle! EM kuld ...
ruttasin veidi ette siiski sündmuste käigust, finaal alles 17.40 Rumeeniaga aga ega see kuld tulemata jää :) -
http://www.kineticgear.org/leaderboard/
Eestlased siis üliraskel prestiizikal ekstreemspordi üritusel Aafrikas napilt teisel kohal. Võitjatel kulus raja läbimiseks 72h ja 30 min ja eestlastel 15min rohkem. Meeskonna kõik liikmed on ülimalt kogenud ja varsemalt rogaini MM ja EM võistlustel ohtrasti medaleid korjanud. Müstika, et meeskonna ainuke naisliige nende hullude kestvusjooksjatega vastu pidas. -
*)(&)%#=)¤#)= ma ei suuda enam...
Kas ma olen ainus, kelle arvates Eesti kossumeeskond ei saavuta MITTE KUNAGI MITTE MIDAGI* niikaua kui meid esindavad väikesed sokud ja pikk koit f*****g toome? See on lihtsalt ulmeline kui s***d mängijad nad on... Jah, palun - sa ei pea olema euroopa tasemel mängija aga kui sa ei ole, siis keri koju, ära küsi mitme tuhande oirost palka palli patsutamise eest ja ja ära roni oma kodumaad esindama kui sa ei ole selleks võimeline. Aa, papa saatis, You say? No siis on ju legit... (&)%"?!"/?#=&="
* Sama kehtis Eesti jalgpalli kohta, niikaua kui eksisteerisid zahhovaiko, neemelo ja üks samasugune spetsialist leidus veel
Aru ma ei mõista, kuhu on pistnud oma peakolu inimene kes neile maksab PALKA -
Uhhh... teeme nii et see oli Leedu-Eesti mängu jälgimist saatev oma peas toimuv monoloog ja no comments necessary.
-
White Nigga
Uhhh... teeme nii et see oli Leedu-Eesti mängu jälgimist saatev oma peas toimuv monoloog ja no comments necessary.
pole hullu, me ei ole ju vihaseid neegripoisse kodustanud, paraku koduliigas neid on ridamisi mängimas, ilmselt on odavam kui oma pehmodele palka maksta ja mängida lasta.
PS TT aegadest on ju näha, et milleks välismaale minna kui kodus saab sirge jalaga suuremat palka ja saab pidu panna ja end mönusalt tunda. -
Kaks viimast mängu on head kossu näidatud. Tüüpilised eestlased, alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Sokk on oma ära teinud aga Toome tõesti võiks piirduda koduse liigaga.
-
ivoalaska
Kaks viimast mängu on head kossu näidatud. Tüüpilised eestlased, alguses ei saa vedama, pärast ei saa pidama. Sokk on oma ära teinud aga Toome tõesti võiks piirduda koduse liigaga.
I beg to differ. 55:51 timmu äss. game over
P.S. kas mul on midagi viga kui ma 2min. enne mängu lõppu ütlesin tulemuse ära?
Jinx much? -
Palun alandlikult vabandust, uus päev ja elu on jälle ilus! :)
-
Äkki ikka võidame täna Lätit? Ja siis saame reisida ja siis saame ikka paki.
-
Ma ei tea palju nad palka saavad, aga parem nõrgad omad mehed kui üldse mitte. Mõnda spordiala on lausa igav vaadata kui omasid üldse pole. Vaadake kui huvitav oli vanasti suusatamine. Mida te teate veepallist, maahokist?
-
See-eest teame me päris täpselt mõne aasta tagust seisu sumos :).
-
Kas keegi täna korvpalli ka vaatab?
-
Mind hämmasatab pigem see, kuidas mitut keskmist teenivate elukutseliste tase päevast päeva sellisel määral kõigub. Mõelge natuke oma igapäevatöö peale. Kui kaua te ametis püsiksite, kui analoogselt igal teisel-kolmandal päeval lapse lalinaga piirduksite? Ma ei räägi siin visketabavusest (sel turniiril on vabavisked isegi enam-vähem olnud) vaid puhtalt "teeme kaitses meeskonnatööd". Kuidas saab selles osas nii laiali laguneda?
-
Minumeelest oli täitsa ok, kui mingid eesti fännid kehamassiindeksiga 35-60 vilistasid meie sportlased välja. See oli nii stiilipuhas. Nagu kuselemps ütles, et need vabavisked tuleks ikka selgeks õppida.
-
Kui ma õigesti mäletan (ei viitsi kontrollima hakata) meitepoiste vabakad on seal 80+% kandis. Ainus elemet kus me stabiilselt head oleme. Fännid on meil muidugi kõvad. Omadele sedasi selga ei keerata.
Eesti spordis peaks olema hunnik psühholooge, kelle ülesanne on poistele positiivsust süstida.
Imestan kuidas kõik teised on alati nii enesekindlad kui mängu eel intekat küsitakse. Alati lähevad võitma ja kunagi ei kuule, et "üritame endast parimat anda".
Esimestel mängudel olid silmad ruudus ja jalg värises. -
Nõus, pigem on midagi viga psühholoogilises küljes. Korvpalli nad iseenesest ju oskavad, kolm viimast mängu tõestasid seda, lausa lust oli vaadata. Kahjuks stabiilsus puudub ja see maksab turniiridel kätte, lisaks ei teeks paha Baruto sugusest mehest tsentri kasvatamine.
Aga kui otsene mäng välja jätta, siis lisaks teeb rõõmu, et on leitud kommentaatorid, kes elavad asjale hingest kaasa. Mõni aasta tagasi pidi korvpalli vaadates hääle maha keerama, sest vanad kalad nagu Enden ja Co oma monotoonse jutu, vanade heade aegade heietustega rikkusid kõik ära.