Tunnustaks veidi poliitikuid! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Tunnustaks veidi poliitikuid!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tasakaalustamaks poliitikute tampimise foorumit.
    Raulir jt võivad märkida siia foorumisse poliitikute asjalikud teod või otsused, siis puudub vajadus vastastikku foorumi kasutajaid tampida põhjusel, et KE teeb nii aga tegelt RE teeb ka nii aga mujal :).

    Tunnustuseks lisan ka omalt poolt ühe otsuse ja tundub, et see isegi realiseerub: Nõmme raudtee ülesõidu eritasandiliseks ehitamine.
  • Võiks nigu teha jah et mustamine siin foorumis läheks kohe kustutamisele.
  • rakuc, tõesti, poliitik võtab sinu ja minu taskust raha, teeb mingi kommunaalpoliitilise elementaarse otsuse ja meie tunnustame alandlikult.
  • Taator
    Alandlikult ei ole vaja :)
    Tunnustus on selle eest, et selle omafinantseeringu(enamus rahast nagunii Euroopast) eest ei tehtud venekeelset TV-d.
  • Nojah, eks poliitikud vist vaja ka vahel tunnustamist nagu kõik töötajad.
  • Taator
    Alandlikult ei ole vaja :)
    Tunnustus on selle eest, et selle omafinantseeringu(enamus rahast nagunii Euroopast) eest ei tehtud venekeelset TV-d.
  • Mulle meeldivad Edgar Savisaar, Kadri Simson ja Priit Toobal. Tunnustan neid ja toon avalikkusele eeskujuks.

    Disclaimer: Oman põhiharidust!
  • Ma tunnustan Jürgen Ligit. Tehnokraatlik rahandusminister, kes räägib asjast ning paistab eriti hästi välja eelmise sama ameti pidaja taustal, kes inimesena on muhe selle, kuid kelle maailmavaade ei võimaldanud eriti mõistlik olla. Samas ei saa ma väga aru, mis diil selle EE börsileminekuga on? :-p
  • Kohe alguses, kui seda teemat nägin tundus, et tunnustamisfoorum saab üsna pea väheke iroonilised sugemed :D
  • Kui trepikojas üks naaber kuulub ühte erakonda ja teine naaber teise, ja üks nad nüüd koos parandavad välisukse lingi ära ( või ehitavad silla, et Nõmme inimesed saaks paremini üle raudtee või midagi sarnast - no offence;) ),
    siis kas selle eest tuleks tunnustada nende erakonda või neid isiklikult, kui poliitikuid? Või hoopis kahe partei koostööd eriliselt esile tõsta?

    Või tunnustada rohkem seda parteid, kumma liikmel see mõte aastaid logisevat ust vaadates esimesena tuli?
  • Ma tunnustan ka Jürgen Ligit. Kui ikka ERR tegi teda kritiseeriva uudise, siis saatis nagu naksti neile eraviisilise hoiatuse eelarvekärpe kohta. Asjalik ja kiire tegutsemisega poliitik! Miks ajada asju ametlikuks, kui saab ka niisama kokkuleppele? Kord majja!
  • raulir, mine... sa oled ikka päriselt ka idioot.
  • No nüüd on agenda ajamine ju absoluutselt ilmselge. Minu poolt hääl ühes foorumis bännimiselt ümber muudetud kogu foorumis bännimiseks.
  • Vabadan, et haavasin su tundeid, aga ilmselt ei saa poliitikuid ainult kiita või ainult tampida. Igas poliitikus on häid ja halbu külgi ning isegi puhtalt omakasu peal väljas olevad võivad aegajalt kogemata midagi head teha.
  • momentum, mis agenda ajamine? Kas siin peab valitsema vaid ühe erakonna liikmeid jumalustav maailmavaade? Kusjuures paljudele ERR suu kinni panemine tõepoolest meeldis.
  • eeee, agenda ajamine ilmneb sinu vastusest milles sa vihjad et siin on ühte erakonda jumalustav maailmavaade. Probleem selle mõttekonstruktsiooni juures on see, et siin ei käi arutelu mitte partei liini pidi vaid sedapidi kas tegemist on probleemiga mis ohustab jätkusuutlikku ja võimalikult paremat tulevikuarengut või mitte.
  • raulir, asi pole niivõrd agendas, kui selles, et sinu mõtteavaldused on struktureeritud nii, et need tekitavad normaases inimeses automaatselt vastureaktsiooni. Massiivne väiklane targutamine ja enese olematu moraalse üleoleku pidev tõestamine tekitavad olukorra, kus siseorganid vahetavad koha (kops läheb üle maksa). Ehk siis sõnum - mine ja arene!
  • Kesk - populistid, venelased, pensionarid, madalama haridustasemega inimesed, innad-irjad jt. torjutud, kes on ennast tais sittunud ja kellel muud varianti enam pole lihtsalt. Igasugused kapipededest meelelahutajad, klounid, muidu tolatsejad. Rumalam osa kultuuri/spordi/yhiskonnategelastest.
    Reform - ennasttais toprad, karjeristid, korge enesehinnangu kuid keskparaste intellektuaalsete voimetega, kassikoolidest parit "arijuhid" kellest hakkajamad toovad vannitoaplaate maale ja vahemhakkajamad tootavad nende juures myygijuhina ning "juristid" keda ei voeta mujale toole kui ministeeriumite juriidilistesse osakondadesse ja KOVidesse.
    IRL - mehed kes koogis peale liitrit viina leiavad, et tegelt ikka alustas Aadu oiget asja, lihtsalt teostas seda valesti. Lihtsameelsed, kes kaivad Hirvepargis lippe lehvitamas. Usuringkonnad. Yhe kinnisidee - kas venevastasus voi euroskeptitsism, mehed. Reformiga sarnase mottelaadiga mehed, kes jaid esimesest rongist maha (Res Publica tiib), avastasid ennast tyhjade pihkudega ja kes vaevalevad nyyd identiteedikriisis.
    Rasvaliit - puhtlalt ainult saama peal valjas, kui paar kasulikku idiooti a la Arvo Sirendi valja arvata. Kolhoosiesimehed, tainapead, sea-tiidud, mitte yhtegi voorkeelt raakivad kaupluse juhatajad, kelle ambitsioon varjutab igasuguse reaalsustaju, iga aastaga jarjest rohkem sea nagu minevad vahem teravamad noorpoliitikud, kes tegid kiiret karjaari lootes vale parteivaliku.
    Sotsid - koige intelligentsem osa noorpoliitikutest, aga lootusetult naiivsed. Tartu Ylikooli ma ei tea kellele vaja minevate erialade nagu avalik haldus, avalikud suhted ja politoloogia vilistlased. Intellektuaalid, kes arvavad, et kultuur (s.t nemad ise) overruulib alati majanduslikud argumendid. Toopolgurid. Siidikapad. Joodikud.
    Rohelised - sotsidega lahedase maailmavaatega, aga veel naiivsemad yhe-teema mehed. Taiesti mottetud.
    Keda siin tunnustada on?
  • mykoloog, see väike vihapurse vääriks laiemat avalikustamist. 5+! Ma muidugi poogiks sotsidele külge veel mõned patud, kuid see teema on end ammendanud ;)
  • Rohelised - järjekordne projektipartei (Res Publica, Arengupartei ...). Tõmmatakse kaasa naiivitare, et hiljem hääled koalitsiooni kantida.

    PS.Ok, ma piirdun nüüdsest igas teemas ühe postitusega päevas. Oma elu tahab ka elamist.
  • Postimehes avaldas üks sots nimega mõh nördimust, et pärast euroga liitumist tuleb Eestil võib-olla hakata toetama laenudega PIGS-riike.
    Jätaks selle toetamise praegu kõrvale ja keskenduks tüüpilise vasakpoolse moraalile. Kui talle endale midagi kuskilt koidab, siis tuleb olla solidaarne ja toetada väeteid ning viletsaid. Kui tekkib kahtlus, et tema käest midagi tahetakse, siis on solidaarsus kohe ununenud. Selline lugu.
  • Mykoloog, Sinu sõnad tuleks kuskil kivisse raiuda :)
  • Olen juba kaua jälginud raulir-i käitumist ning see klapib üks-ühele Delfi-s ja Postimehes kommenteerivate Keskerakondlastest "palgaliste" provokaatoritega. Nende eesmärgiks ei ole muud kui ajada inimesed närvi, kaitstes palavikuliselt on suurt Batjat ja ühtaegu salamisi lootes, et nende "tatipritsimine" toob mõne hääle juurde. Kindlasti kannavad nad õhtuti parteikontorile ette kui palju päeva jooksul jõuti kiita Kesikuid ja mitu korda jõuti kirjutada "Unzip tegi".
  • mykoloog - täiendus

    Rohelised - kampsuniga ullikesed paari buldogihaardega küüniku pilli järgi tantsimas. Projektipartei, mis kasutab osavalt ära lolle ja heasoovlikke, et riigi rahavood suunata oma "roheliste" äriprojektide doteerimiseks.
  • Roheliste puhul ei tasu unustada tundmatu nimega tädi tsitaati kuluhüvitiste mõnuga kulutamise kohta ning seda, et nad on seal kõik omavahel tülis. Rääkimata sellest, et nende rohelus kipub küpsedes kollaseks ja siis ilmselt punaseks. Praegu vist ongi kollane faas? :-D
  • Kedagi ei ole tunnustada?
    Oleneb, mida eelduseks võtta. Kui võtta eelduseks, et parteid peavad koosnema ideaalsetest inimestest, sellistest, kellega saaks kohe kommunismi üles ehitada või maapealse paradiisi püsti panna, siis muidugi. Pole selliseid inimesi, pole sellist parteid, on ainult omakasupüüdlike inimeste kambad.
    Aga kui võtta eelduseks, et inimene ongi omakasupüüdlik olend ja parteid on kokku pandud ühesuguste huvidega inimeste poolt, siis tuleks hinnata teistel alustel. Ilmselt on siin põhiline see, kui palju suudab partei oma huvide kõrval arvestada ka kogu riigi ja tuleviku huvidega.
    Praktikas on kõige parem võrdlusprintsiip, mis mingi seeneteadlase jaoks peaks kõlama umbes nii: parim on halbadest kõige vähem halb. Siis on see kõige vähem halb tunnustust väärt.
  • Poliitiku iseloomustus.

    http://www.ted.com/talks/omar_ahmad_political_change_with_pen_and_paper.html

  • Erinevates koalitsioonides parteide identiteet hägustub ja kõige hullemad mykoloogi poolt kirjeldatud omadused üksikuna väga suurt mõju ei avalda. Seega tunnustus kõigile erakondadele, et suudetakse koalitsioone luua. Ma ei taha mõelda, mis juhtuks kui mingil ajal on meil pärast järjestikuseid vähemusvalitsusi ja erakorralisi valitsusi riigikogus vaid kaks kompromissitut erakonda. Ükskõik millised neist mykoloogi poolt loetletutest, aga just sellistena nagu nad täna on. Vist keegi ei taha.
  • Selline üldistamine nagu kykoloog tegi on muidugi tobe. KŌIK ei ole kindlasti sellised. Ja algabki järjekordne vingumisfoorum. Mitte et ma palju kiidaks, aga imelik lugeda su soigumist.
    Ise parteis ei ole.
  • Olemasolevatest parteidest kedagi usaldada ei saa. Kui mingi jama jälle lahti, siis on nad jälle perssetpidi omavahel koos ja võtavad endale kasulikke ja rahvale kahjulikke otsuseid. Jõks ju tahtis parteide rahastamist uurida ja võeti selle eest maha. Kui oleks saanud uurida, siis oleks välja tulnud kes neid parteisid rahastab ja niidid oleksid viinud välismaale. Praeguste parteidega eesti kreekastub ja see kõik lõpeb pankrotiga. Arengufond on ju seda uurinud, et midagi ei muutu ja aastaks 2018 oleme soome või venemaa osa.
  • Mõmmik,see tundmatu nimega tädi oli Maret Merisaar (tahtsin kogemata kirjutada, merisiga, meil elab selline, aga tooon sümpaatne elukas...).
    Mõned meeldetuletused tädi arusaamadest.

    MM: Igal juhul ei kahetse ma ühtegi eelmise aasta konverentsikäiku, sest igal pool on saanud suhelda huvitavate inimestega ja kuulda põnevaid ettekandeid. (T3a:meenub omaaegne karikatuur Pikrist - mehed joovad,üks tuleb moraali lugeme, et miks nii? saab pulli ja avardab silmaringi, vastavad joomarid).

    2008. aasta jaanuaris olin ka ise üks „pühakutest", kel oli suur osa hüvitistenormist kulutamata. Siis arvasimegi, et seekord tellime julgemalt analüüse ja maksame ürituste arveid, mis sest rahast ikka tagasi maksta riigile.

    Ja ega aasta tagasi ka polnud nii suurt majanduslangust ja hundiulgu veel ette näha.
    Sealt tuligi see Äripäevas viidatud suur ettekulu. Aga ma sain seal ka kolm korda suures saalis sõna võtta ja Eesti seisukohti tutvustada ja meie erakonna eriarvamusi, nii et kuidagi ei tule kahetsuspisar laugele.

    Vabandan, kui see kirjatöö nüüd mitteriigikogulasest lugejat ärritab, aga me elame siin ajutiselt hoopis teises mõõtkavas. Kui on vaja kusagile sõita, siis sõidetaksegi ja ei ole midagi teha, kui 5000 kroonised piletid on otsas ja tuleb võtta 14 000 kroonine viimane koht. See pole kulutamine selleks, et ilmarahvale oma ostujõudu näidata.

  • Mina annan plusspunkti Venemaa suursaadik Uspenskile, kes Delfi artiklis väljendas: Vene pool on valmis suhete parandamiseks omapoolseid samme astuma, kui ka Eesti poolel selle eesmärgi nimel head tahet leidub.

    Tõsi Venemaa ütlemistesse ei tasu ülemäära eufooriasse sattuda. Siiski on positiivne kui vahel retoorikagi veidi pehmem on.

    Eesti poliitikutest annan plusspunkti Ilvese lühivisiidile Moskvasse, mis on omamoodi väike hea tahte avaldus.
  • Mina annan plusspunkti Venemaa suursaadik Uspenskile, kes Delfi artiklis väljendas: Vene pool on valmis suhete parandamiseks omapoolseid samme astuma, kui ka Eesti poolel selle eesmärgi nimel head tahet leidub.

    Tõsi Venemaa ütlemistesse ei tasu ülemäära eufooriasse sattuda. Siiski on positiivne kui vahel retoorikagi veidi pehmem on.

    Eesti poliitikutest annan plusspunkti Ilvese lühivisiidile Moskvasse, mis on omamoodi väike hea tahte avaldus.
  • Andestame, kui moderaator korduvpostitused kustutab!
  • http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=378040

    Tunnustaks K-erakonda kes tõttas valitsusele appi töötuid loendama.

    Ootan initsiatiivi jätkumist, omapoolselt soovitaks Edgar Suurel saata mupo salga Iraaki või Afganistani kuna EV poolt saadetud jõud pole edu saavutanud!
  • Kurb jah, et ametlik töötute statistika enne valimisi juba langema hakkas.
  • Tunnustused continues, Euro on siis "tehtud".
    Töötus väheneb - tõsi siin tuleb suhtuda veidikese reservatsioonidega pöördepunkti osas (heitunute ja musta tööjõu osakaalu muutuste tõttu, miks mitte ka vanemapalgaliste "teine"ring).
  • MIna tunnustan Eedikut selle haaremi eest millise ta Tallinna LV kokku on endale ajanud.
    Tegelikult ka teeb kadedaks.
    .
  • Rahvaliidu peasekretär sai parteikaaslaselt lõuahaagi
    http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=379727

  • http://www.youtube.com/watch?v=UXiIXHpTNK4
  • http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/cnn-markas-eesti-panust-haiti-toetuseks.d?id=32140603
  • fb-st copy: Q: Kes meie europarlamendi saadikutest ja eksministritest läbis eile 6 tunnise lohesurfi koolituse Pärnu rannas ning ühtlasi ostis ka varustuse? A: Padar, Brüsselist pidi 120km kaugusel mingi korralik surfikoht olema.
  • Mykoloog sinu sõnavõtu täpsuse eest 10-st 20 p. ning raiuda kivisse ja kuhu iganes veel :):)
  • Saks: Pihli otsus minna Keskerakonna alluvusse oli vale
    http://uudised.err.ee/index.php?06212932
    Katrin Saks: sotsid pole Tallinnas oma lubadusi täitnud
    http://www.postimees.ee/?id=303388

    (y)
  • Juhtusin kunagi kuulma ühe sotsi arvamust teemal,et Tallinna linnaviletsusse minek on ikka hea plaan - püsime pildil ja mõned A-kategooria töötud saavad ka leivale. Plaani osa nägi ette hiljemalt sügisel 2010 suure tüliga lahkumist. Saks nüüd näe teostabki kõnealust kava, Pihlile on aga Savisaare leivakoorukesed nii meeldima hakanud, et ei piuksugi. Tundub, et kui nad Pihli nüüd välja ei vaheta, võivad sotsid kevadel koos Rahvaliidu ja Rohelistega kollektivset enesetappu nautida.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon