LHV App
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Hei
Kas oleks palju tahta, et LHV teeks ühe lihtsamat sorti appi, kus saaks vaadata foorumeid, uudiseid, hindu ja oleks võimalus panna mystocks. Midagi nagu bloomberg on. Eriti tunneks puudust foorumitest. Aitäh. -
Eraldi aplikatsiooni arendamist meil plaanis ei ole, aga uus internetipanga toiminguid lubav mobiilipank on meil arenduste järjekorras. Foorumite keskkonna kasutamine üle telefoni on väärt mõte.
-
Foorum oleks lahe Äpis jah.
Lisage Apple faceID login nagu Swedil.
Võiks olla võimalus peita % portfellis või vähemalt et punane ei karjuks näkku, sest pikal investeerimisel see ei loe.
Aktsiainfo Swedil tõesti mugavam, seal P/E ja dividendi tootlus kohe näha aktsia juures näiteks. Samas LHV graafik parem, samas võiks üle 1a näha. Ehk Mingit lisainfot võiks rohkem kuvada Äpis aktsiate kohta.
Mõned ideed... -
Kuhu peaks saatma LHV äpis leitud tõlkevead? Või ka muud vead, kui nendega peaks kokku puutuma.
-
LHV äppis on viimase paari nädalaga jõle aeglaseks jäänud viimaste tehingute kuvamine. Teed äppi lahti ja jääd mingi 10 sekundit ootama, kuniks viimased tehingud ette viskab. Minu viga või universaalne?
-
"sander1337"
LHV äppis on viimase paari nädalaga jõle aeglaseks jäänud viimaste tehingute kuvamine. Teed äppi lahti ja jääd mingi 10 sekundit ootama, kuniks viimased tehingud ette viskab. Minu viga või universaalne?
Tegemist siis 3.42.1.8304 versiooniga, mis jookseb iOS 16.5.1 peal. -
Tänud tagasiside eest. Edastasin küsimuse tootejuhile ja annan siia esimesel võimalusel vastuse.
-
Mingi probleem seal tõepoolest tuvastati ja võeti ülesandeks ära parandada.
-
LHV äpis võiks ka selline feature olla nagu lahedatel vendadel Lightyearis ja Revolutis, et oma portfellis olevate aktsiate graafikut vaadates on täppidega ära näidatud ostu/müügikohad
-
Mul ei lase äpis võlakirju müüa. Kas nii peabki olema või viga on minu telefonis?
-
"nikitheone"
Mul ei lase äpis võlakirju müüa. Kas nii peabki olema või viga on minu telefonis?
Võlakirju ja traditsioonilisi fondiosakuid ei saagi äpis müüa. Aitab kui brauseri kaudu internetipanka sisse logida ja sealt order esitada. -
Selge. Oskad ka seletada miks nii on?
-
Seletage rumalale kuidas see app peaks aitama raha kasvatada? Mina olen juba hallidest aegadest brauseriga sisse loginuid ja tehingu teinud.
-
Mul on ka nii, et raamatukogus on kompuuter mille esileheks progetud neti.ee. Selle kaudu otsin Google.com aadressi ja edasi guugeldan lhv lehte, et suuremaid tehinguid sooritada.
Mõtlesin, et jätaks selle raamatukogu asja vahele, sest raha eriti peale pole visanud.. -
"MSM"
Seletage rumalale kuidas see app peaks aitama raha kasvatada? Mina olen juba hallidest aegadest brauseriga sisse loginuid ja tehingu teinud.
Oled näiteks hommikusel vetsuistumisel moblas, loed, et Kaja käseb pangad kazummist tühjaks kanda, kohe vaja LHV1T order sisse lüüa aga teine toiming on veel pooleli, kell on 09:59...lööd appist + märki ja veen enne pühkimist on aktsiad olemas.
Aga teemasse kaa, mul on Bonava turuhind on nii appis kui brauseris juba nädal aega 17.90 olnud, eks ta sealkandis ole kaa aga võiks ju aktualiseeruda? -
Millal Androidi app-is tuleb võimalus kasvukonto automaatset investeerimist pausile panna/maha võtta?
-
Keegi ei oska öelda, kuna LHV-appis ümardamine korda tehakse? Praegu kuvatakse tüki arvu ka koos 8 koma kohaga, aga hinda kuvatakse 2 kohta peale koma (seega ostu- ja müügihind osadel aktsiatel täpselt sama)