Wall Street 2 - Money Never Sleeps
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
http://www.youtube.com/watch?v=FCctqbRrsBQ
... -
Just oli plaan vaatama hakata, 87.nda oma
-
Abesiki, Sa vist pead ikka seda silmas:
http://www.youtube.com/watch?v=oV5hEBqYfTE
, eelmine on viide vanale filmile. -
ttrust, nicht!
just esimest, kuna 2ne ukse taga. -
kust seda vana vaadata saab?
oli üheks teeviidaks mulle elus. -
TNT, annad meiliaadressi, võin torrenti saata.
-
Siia ei tohi vist uppida
-
äkki toksiks sisse dabiratebai kirjutaks sinna wuulstriit ja saaks sellega iseseisvalt hakkama ?
-
Minu arust torrentikirje levitamine pole kuritegu.
-
pigem btjunkie
-
mul ka pole seda, peaks AMZN-st tellima
http://www.amazon.com/Wall-Street-Charlie-Sheen/dp/B00003CXDB/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1284718106&sr=8-2
Kuigi tahaks eesti keeles vaadata -
http://www.upload.ee/files/812446/Wall.Street.1987.BRRip.XvidHD.720p-NPW.torrent.html
1. filmide tõmbamine EI OLE Eesti seaduste järgi kuritegu, rääkigu kes tahes mida tahes. Samas filmide tõmbamine p2p programmi abil ON KURITEGU.
2. teisest punktist lähtuvalt on igalühel ÕIGUS teha mis tahes, et seda filmi enda jaoks arusaadavaks muuta. seal hulgas ka luua subtiitrifail.
3. kuna subtiitrifaili luues ON TEGEMIST looja enda looduga, siis ei laiene sellele enam algse meedia omaniku õiguseid ning subtiitrifaili loojal on vaba voli iseenda tööd levitada kus tahes ja mil moel tahes.
Celtic para--web foorumist :D -
Räägime moraalsest aspektist - kuritegu on tõmmata netist film, mis on riigis muul viisil kättesaadav. Näidake mulle Eestis filmipoodi, videolaenutust, kanalit, saiti, kino või raamatukogu, kust saaks Wall Streeti (1987) hankida/vaadata, soovitavalt tõlkega.
(Äraütlus: ise ostsin kunagi Londonist dvd.) -
Mis fetish nende eestikeelsete subtiitritega on? Ma tavaliselt üritan neid olemasolu korral meeleheitlikult ära saada, mitte vastupidi.
-
pauljj,
p.3 ei ole päris nii. Kui sa tõlgid minu luuletuse inglise keelde ja paned räigelt mööda, siis nimetatakse seda endiselt minu luuletuseks. Ja mul on täielik õigus keelata sul seda paska minu nimega seostamast. Kahjuks. Sul on õigus seda oma loomingut vabalt levitada küll. Aga sa ei tohi seda seostada minuga. Subtiitrite näites sul on õigus nimetada mõnda tõlget nimega Subtiiter 123, aga mitte Titanicu subtiitriteks. -
impendium, ma vastaks nii, et inimesel on teoreetiliselt õigus elada Eestis ilma ühtegi muud keelt peale eesti keele oskamata, aga sellegipoolest maailmakultuurist osa saada. Mitte väiksem õigus kui ameeriklasel, eks?
-
Ma pean silmas torrentikirje levitamist, mitte filmi tõmbamist. Need on 2 ise asja.
-
Pyha taevas, TEIE lasete kopiraitistidel ennast n6nda lokustada? Venelastel on tore väljend selle kohta: "ne ebjot!"
-
Ostsin Wall Street (1987) vana filmi eile supermarketist 10 euri eest. Kuna oktoobris ilmub kinodesse uus film , siis ilmselt sellega seoses on vana filmi praegu müüma hakatud.
-
Esimene film oli justkui parem või olid nüüd ootused kõrgemad, IMO? Päevakajaline oli film küll.
-
"Justkui parem?" Selgelt vasakliberaalne Oliver Stone üritas end lihtsalt rehabiliteerida, et tema 87nda aasta filmi sõnum jäi nõrgaks, kuna enamuse pintsaklipslaste meelest oli Gekko antud filmi kangelane ning sellepärast tegigi WS2-e, täieliku naisteka ja suhtedraama, kus naispeosaline polnud isegi kobe mitte! Fail! :-D
-
Wall Street 2 suht f*cked up suhtedraama. Kriitikute kommentaare eelnevalt lugedes olid ootused märksa kõrgemad.
Mõni koht oli ok, aga seda liiga vähe. -
Suhtedraama käib vägagai treideri ellu, minu meelest väga hea film! Natuke utoopiline oli see 100 miljoni liigutamine seal aga see selleks.
-
Suhtedraama treideri ellu? Esiteks pole väga selleks aega, teiseks saab ju endale päris põnevaid suhteid "osta." Eimingit draamat. Vt ka "Beibendussektor Eestis." :-D
-
Noh, ka meil eestis on isikuid kes on üritanud 100t miljonit "liigutada".
-
Üritasime poistega aga see raibe ei nihkunud karvavõrdki
-
Oot seal mängib see ennasttäis ninatarga m..i olemisega Shia LaBeouf? See kes ei oska mud teha kui joosta ja karjuda, ja nii terve film?
-
Kui kiirelt Gekko tegi filmis 100 000 000$-st 1 100 000 000$ ?
-
Noh kuna titte veel selle naisukesel käes ei olnud siis pakuks, et ca 6 kuud. Minu meeleset, läksid nad raha järgi just kui ta rasedaks jäi... anyway võimas! :)
-
:-O Loen Äripäevast, et film on alla 12aastastele mittesoovitav. Miks??
-
MSM.. miks?
selleks, et ka 10 aastased filmi vaatama läheksid:), aga film ise valmistas küll pisi pettumuse, eriti imeilus lõpukene, kus raha parandab kõik haavad:)! -
Olen küll vaid treilerit näinud, aga ei kujuta ette, kuidas otsene näpunäitamine Goldman Sachsi pihta saanuks olla veel otsesem, ilma, et see oleks läinud Zeitgeisti valdkonda. Machete oli samuti uskumatu film, kus 20th Century Fox tegi märuli sildi ikkagi väga otsesest täna kehtiva immigratsioonipoliitika kriitikat. Kummaski filmis ei pidanud midagi ridade vahelt lugema.
-
Renata1, millisest supermarketist sa selle ostsid?
-
Goldmani kriitika oli nii otsene, et Shia Le Böff (a la Tartare) alustas oma koleda göörlfrendi vasakliberaalsesse blogisse postitatud "paljastusi" samade sõnadega, millega algas üks teatud Rolling Stone'i artikkel...
"The first thing you need to know about Goldman Sachs is that it's everywhere."
http://www.rollingstone.com/politics/news/12697/64796
Mina imestasin seda filmi vaadates, et kino oli deitivaid noorukeid triiki täis. Millest nad seal aru said ka, huvitav? -
Karum6mm
Mina imestasin seda filmi vaadates, et kino oli deitivaid noorukeid triiki täis. Millest nad seal aru said ka, huvitav?
No siin pole ju imestamisväärset! Agentide primaartasandi käitumine - motivatsioon ja tüüpilised käitumisjooned reljeefselt näha. See on elu põhiväärtus mis kunagi ei muutu. Toimunud nii tuhandeid aastaid enne meid ja toimub nii ka tuhandeid aastaid pärast meid. Mis iganes meelelahutusvorm siis ka aktuaalne poleks - see on ikka deitivaid noorukeid täis. Nad ei tegele filmi üle arutlemisega, vaid deitimisega, et hiljem tegeleda xxx-ga.
------------------
Filmist ka: täna kell 23:00 TV3 eetris, kes soovib vaadata. -
momentum
Filmist ka: täna kell 23:00 TV3 eetris, kes soovib vaadata.
Kuule ole sa tänatu! Kuna teleka ette satun harva, siis poleks sea märganud vaadata. Täna siis üle tüki aja midagi vaadata. -
See film on halb. Päriselt halb. Michael Douglas ei suuda üksinda päästa filmi, sest Šia karakter saab ümbritsevast veel vähem aru kui noor Keanu, stsenaariumi on eriti vilets - ning uskumatult naiselikkuse- ja karismavabat Carey Mulligani ei tohiks kunagi väljaspoole indiefilme lasta. Vaadake parem Too Big to Fail'i või isegi Margin Call'i. Isegi mu ema küsis, et miks nad Gekko nii viletsasse filmi panid?
-
Kas ehk ei peaks teema ringi nimetama "filmid finantsmaailmast" vms.
Ma upitaks teemat nii palju, et "The Wolf of Wall Street" oli imho SUPER.
Praegu ootan pingsalt "The Big Short". Võiks lausa filmiõhtu teha :) -
The Big Short nähtud ja võin öelda, et kui ikka Selena Gomes räägib sulle CDO squared'ist, on see tšakraid avav elamus.
-
Ma ei hakanud TSi-ga elamust rikkuma, ootan ikka Õige Asja tm ära.
-
Dokumentaalfilmide-soovitused võiksid ikka käia dokumentaalfilmide teema alla.
-
No see on "tõsielul baseeruv" aga kindlasti mitte klassikaline dokk
-
TV6 eetris on praegu Wall Streeti hunt (IMDB)
20:30 - 00:15
Kolmapäev 28.12.2022
Kirjeldus
"Wall Streeti hunt" on legendaarse režissööri Martin Scorsese ja mitmekordse Oscari-nominendi Leonardo DiCaprio uus, järjekorras viies koostööprojekt, mis põhineb finantskurjategija Jordan Belforti memuaaridel. Mees asutas 1987. aastal Wallt Streeti ühe suurima maaklerfirma ning kümme aastat hiljem mõisteti ta süüdi rahapesus ja erinevates finantskuritegudes. 5 Oscari nominent! -
Ei ole midagi uut siin maapeal, film: "The Wolf of Wall Street (1929)" , IMDB link.