Börsihai 2010 diskrimineerib
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Peaauhinna valikud on välja valinud ilmselt ainult meestest koosnev komisjon.
PUNKT. -
Ja mis selles halba on?
-
a abesiki ongi ju mees?
-
eee.. kas Börsihai ei olegi vabatahtlik ?
-
Eeldus, et naisterahvale ei võiks jalgpall meeldida on juba raku tasandil diskrimineeriv.
-
Kustutage see plahvatanud feminist õnnetu röögatus siit ära palun :-D
-
See eeldus on ka diskrimineeriv, et igale mehele võiks see jama huvi pakkuda, mida auhinnaks pakutakse. Aga eks reis on ju ikka midagi väärt, ei pea ju vägisi neid mõttetuid üritusi kaema minema ja võib selle asemel ennast näiteks kohalikus pubis täis juua ja linnas ringi laaberdada või isegi kaine olla, kui selline asi peale läheb.
-
Ahoi. Kõigepealt võitke ja siis hädaldage. Ikka mõnel on mõnus tares juttu ajada ja laskmata karu nahka jagada...
-
Lisaauhinnad on tegelikult hoopis naljakamad. TOP 50 võiks ilmselt ise raamatu kirjutada või seminari korraldada.
-
Täna jäi mul err `t üks mõte kõrva, räägiti, et varsti ei või enam raadios öelda: ,, täna tuleb ilus päikesepaisteline ilm,, seda seetõttu, et kindlasti leidu mõni inimene, kellele päike kas tervislikel või muudel põhjustel ei meeldi ja selline väide oleks nende inimeste suhtes diskrimineeriv.
Kohtus näeme rai..k:) -
Tänase huumorilaksu sai siis siit teemast kätte :)
-
Tegelikult võiks teise koha auhinnaks olla gucci käekott ja justin beiberi plaat, see motiveeriks teiseks mitte jääma :)
-
nooh... kui nii võtta siis üks muusikali külastusreis Broadwayl poleks ju paha variant valikusse lisada :)
-
viimased 100 peavad astuma keskerakonda!
-
Võiks Vaba teema alla lükata.
-
Kõik välja arvatud esimesed 3 osalevad loosimisel, mille nominentidel on lepinguline kohustus osaleda ,, naistevahetuse saates,,
-
luuna, sa ikka diskrimineerid :D
-
Reality show Börs ehk Reisile Sinuga
- Võitja peab valima oma reisikaaslase kaasmängijate hulgast; väljakukkunuid valida ei saa
- Igal börsipäeval kukub välja kõige viimase portfelli omanik ehk nõrgim lüli
- Kes treidib ühel börsipäeval rohkem kui 10 000 lati eest Läti merelaevandust, saab automaatselt immuunsuse
- Kes treidib ühel börsipäeval rohkem kui 100 000 lati eest Läti merelaevandust, läheb automaatselt kinnimajja
- Kord nädalas roteeritakse portfellid osalejate vahel suvalise arvu generaatori abil
- Igal börsipäeval saavad osalejad endi hulgast ühe välja hääletada
- Igal börsipäeval saavad osalejad valida ühe aktsia, millega tehtud tehingud kõigis portfellides tühistatakse
- Kes vastab õigesti küsimusele, kas Tool läheb aktsiamanipulatsiooni eest kinnimajja, saab immuunsuse
- Kes suudab teha LHV foorumeisse teema "Poltergeist" ja hoida seda nädal aega enimloetud teemade topis, saab immuunsuse
- Kes suudab teha LHV foorumeisse teema "Vajan investeeringut, tagatist pole" ja tõepoolest ka leida investori, saab immuunsuse
- Kohad 2-9 peavad oma kulu ja kirjadega välja andma raamatu "Kuidas treidida Läti merelaevandust nii et kinnimajja ei lähe"
- Viimase 10 koha omanikud peavad oma kulu ja kirjadega välja andma raamatu "Tool - vääritimõistetud mees" -
Liiga vähe reegleid , pane veel, väga põnev on.Eriti läti teema:))
-
Läti pole ju mereriik üldse ,kuidas siis üldse sellist treidida?:))
-
Naisena, keda vähimalgi määral ei huvita hoki, jalgpall jätab sügavalt ükskõikseks ja kelle südametegevust kiired autod ei duubelda, ütlen, et jah, LHV on viimase aasta jooksul muutunud äärmuslikult seksistlikuks foorumiks. Järjest lisanduvad vabad teemad, milles naisi halvustatakse juba tasemel "kes pole beib on märsilohistaja ja kes pole märsilohistaja on kindlasti niisama loll, inetu ja saamatu" on LHV'le väga halb reklaam.
Ja muide - neid naissoost kliente ja muidu investeerimisest huvitatuid, kes siin oma samasugust arvamust välja ei julge v ei taha öelda, et mitte sattuda mingi meestekamba vaimukuste märklauaks, on rohkem kui arvata oskate. -
Blondie, aga sa tee teema a la eesti mees on mats mühakas ja muidu pedaalinahhaal. Ja ma usun, et Estravel pakub sulle kindlasti mõne hea alternatiivi samas vääringus, mina näiteks ei saa ühestki võidust midagi, kuna ma lihtsalt ei lenda lennukitega, ja autoga sõites ei ole väga pointi sellel reisil ju.
-
naistele võiks tõesti anda väikse edumaa, näiteks iga päev lisandub portfelli 1100 eurot. sama võiks olla ka nendele, kes ei räägi eesti keelt emakeelena. affirmative action
-
Teema võiks jätkuda siin: http://www.lhv.ee/forums/index.cfm?id=337952&start=1
-
Muidugi see et ma mingi reisi saan on anikeiss niivõrd vähe tõenäoline, et mind ei höiri isegi kui see oleks reis kasvõi disniländi.
-
panin ka ise t2hele, et auhinnad suht meestekesksed :P Ei tea eriti palju naisi, keda j22hoki huvitaks, sorry
-
PePeroni, no mind ka ei huvita jäähoki, a ega ma sellepärast veel tõmblema hakka.
-
Mulle ka päris täpselt kohale ei jõua, et milles häda on. Ma olen meessoost ning üldjuhul jäähokit/jalgpalli/vormelit ei vaata, samas ma mõistan, et see on sügavalt minu isiklik probleem ega vääri avalikku väljaelamist. Kunagi oli mingi ütlus kingituste, hobuste ja suude kohta.
-
Impendiumiga päri. Ka mind paneb auhindade valik õlgu kehitama, kuid ma ei leia et see tõik oleks väärt eraldi jauramiseteema tegemist. Mäng on vabatahtlik ja tasuta. Kui auhinnad ei meeldi, ära mängi. Pealegi, ma nagunii ei hellita erilist lootust võita.
-
naiste värk noh :) njiu njiu jälle tuled nii hilja koju, njiu, njiu, njiu tahaks rohkem hellust, njiu, njiu, njiu, tahan rohkem tähelepanu, njiu njiu, njiu tahan autot ja maja.
-
Aga mul on tuttav, kes mängib jäähokit koondises.
Naistekoondises. -
Lihtsalt huvi pärast küsin njiu-njiu partei esindajate käest üle, milline osa Teil 06/10/10 16:26 postitusest arusaamatuks jäi ?
-
Tin - mul on piisavalt meeldivaid, viisakaid ja intelligentseid meestuttavaid, niiet meestevihkajaliku teema tegemine minu poolt oleks juba ideeliselt välistatud.
Samas on mul kahju, et osad foorumiteemad on muutunud juba liiga labaseks ühe asjaliku foorumi jaoks.
Schalgbaumm - noja, tegelikult oleks võinud selle kommentaari liita teemasse "Kopp ees". Mul on tõsiselt kopp ees mehepoegadest, kelle emotsionaalsed vajakajäämised sunnivad neid vastassoo suhtes pidevalt halvustavaid repliike loopima. Eelkõige oleme me kõik inimesed, samamoodi nagu sinine ja punane on mõlemad värvid, olgugi et erinevast spektriosast. -
Blondie, eks minulgi ole palju asjalikke ja toredaid naistuttavaid, aga sellest ma aru ei saa et mispärast sa samastad kogu naissugu selliste haruldaste isenditega nagu GK-d ning michelini mehikesed, ma loodan, et sa ei tunne ennast samasse klassi kuuluvaks. Foorumis kirutakse kõiki, kommuniste, sotsialiste, Jaan Tatikaid (Loe Jaiki teemat), kesikuid, beibesid, rullnokki, konspiraatoreid, kliimaalarmaatikuid, kliimauskumatuid, ITimehi, fondibroilereid, äripeva ning valuvelgesid.
See kõik tuleneb vastavalt börsi üles või alla kõikumisele, kui investoritel läheb hästi, siis nad suudavad leppida kõige selle huvitava maailmaga ning lihtsalt vaatavad kõigile neile isenditele ülevalt alla, a kui loss on suur siis loomulikult on kõiges selles süüdi teised. Võta seda kui loomulikku elu kajastust ja ära lase ennast sellest personaalselt häirida, muidugi jooga ja tai chi trennid on suhteliselt abiks sisemise tasakaalu saavutamiseks et igasugu välised siunamised seda ei kõigutaks. -
Stress kontoris
Kui sind tabab tööl stress, siis pole paremat lõdvestajat kui ravimtee. Valmista tee suures kruusis, lisa mõõdukalt mett ning seejärel vala sisu selle inimese arvutile, kes sulle pinda käis.
- A. Beaton "Jamasuutra" -
Naisterahvad peaksid ise Börsihai mängus paremaid tulemusi näitama, siis ei oleks vast auhinnad ka nii diskrimineerivad. Leidsin osalejate nimekirja esimese 50 hulgast ainult 4 naistuttavat.