Naljad eestlaste kohta
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
A special offer from Estonian mobile phone providers: the first two hours of a call are free.
"I told some Estonian blokes that they're slow." / "What did they reply?" / "Nothing, but they beat me up the following day. " -
Kuulsin lätlaste käest sellist lugu:
Matrixi filmis stseen, kus nad kallutavad end tahapoole ja põiklevad nende aeglaste kuulide eest ja kui kuul kahe näpuga kinni püüda ja põhja alla vaadata, siis on seal kirjas: Made in Estonia. -
Lätlanna sünnitab lätlasele poja. Lätlane tuleb sünnitusmajja, et tähistada. Naine on voodis ja nutab ning häbeneb. Mees vaatab otsa ega jaga mütsigi.
"Neeger sündis!"
"Noh, vähemalt pole eestlane!". -
Tallinna börs on nii igav, et kohalikud maaklerid ja spekulandid räägivad tuju tõstmiseks börsifoorumis nalju eestlaste endi kohta.
-
Olen leedulaste käest kuulnud seda, et nad imestavad eestlaste võimet iseenda üle nalja teha. Nende huumorirepertuaaris pidi see puuduma.
-
Eneseiroonia on seetõttu hea asi, sest siis keegi ei vihasta, ning kõik saavad naerda.
-
On erinevate rahvuste esindajate koosviibimine, kus on esindatud ka eestlane. Päevakorda kerkib küsimus, et milline rahvus on kõige isekam, kadedam,väiklasem, rumalam jne. Eestlane läheb arutelu edenedes näost järjest rohkem punasemaks kuni lõpuks plahvatab: "Selle eest oleme suur laulurahavas".
-
Viimane on küll natsi liiga FAIL!
-
Lapsikud naljad lihtsalt.
-
Approximately 650 estonians every year are killed by asphalt machines.
Favourite Estonian hobby is raising trees.
Snails are very expensive in Estonia, because there are only a few people, who are fast enough to catch it.
Estonians love watching chess matches on Tv in the evenings. -
Venelane on antud kohtu alla süüdistatuna laiba rüvetamiseks.
Ta õigustab oma teguviisi sellega, et ta pole aru saanud, et tegu on laibaga: "Ma pidasin teda eestlannaks." -
See enam nii väga naljakas ei olegi
http://www.youtube.com/watch?v=NrCesDm2PiQ -
siia võib ilmselt lisada ka eestlaste mainimist huvitavas kontekstis filmides ja kirjanduses
1 Hollywoodi filmis (Playing God?) oli 1 tegelane saanud kirvega ... süüdi olid "no russians, fucking Estonians"
selles raamatus on tegelane Jaan Neljapäev :) -
Offf, sa saad lõuga....
kahe nädala pärast -
Meie läbi teiste laulude:
Дюна: Томас жми на тормас
Sergei Bai - Kui Raske Eestis Olla
Juice Leskinen - Eesti (On My Mind) (1983)
Ivar Vigla ja Ansambel "Vahe" - Eesti, Eesti, külamehe Eesti
Ivar Vigla - Soome (Eesti on my mind)
Märta - Estland i min Sinnesbild (Eesti on my Mind)
Lenna Kuurmaa - Eesti, Eesti, Eesti (oh my god) -
enemaal on suur maavärin, ligi 5000 inimest saab surma jne suur jama kokkuvõttes. USA saadab telke, Saksamaa ravimeid, Prantsusmaa toitu, kuid kõige hinnalisem annetus saabub Eestist: 5000 uut venelast.
-
Offf, no aga minuarust need kaitseliitlased seal olid ikka tõesti andekate nägudega :) Ma kujutan ette et vene sõjaväest saab samas jälle kordades andekamate mollidega pilte a kes neid ikka välja otsida ja pildistada viitsib.
-
Kusjuures seal klipis on üks oluline ja hoopis tähtsam küsimus esitamata jäänud: "Miks meie meedia serveerib meile mingit paska, mida olemaski ei ole, kelle huvides see on ja miks me oleme sellised oinad, et kõike seda tõepähe võtame"? Kui seda probleemi seal ei oleks, siis oleks täitsa lahe huumor meie väiksuse üle olnud.
-
Mul tuli mõte: kui eestlased on aeglased, mis siis veel rootslased on?
Hullemaid venitajaid, targutajaid, järgimõtlejaid ja otsustamise edasilükkajaid ei ole mina näinud. -
Estonian Air-i hüüdlause: "Lendame veel kiiremini kui rong!"
Kiirabi eesti moodi: aeg kõik haavad parandab. -
http://www.epl.ee/artikkel/589381
no mitte just eestlaste kohta aga aasta 2010 it-tegu ja eestlane asja taga
seda peab enne jõule lugema :D :D :D -
Notarite vanasõna - alus, öeldis, tagatis.
-
Eestlane, sakslane ja ameeriklane kohtavad väga suurt seninägematut looma. Ameeriklane mõtleb, mitu dollarit teeniks, kui viiks Ameerikasse ja näitaks igale kodanikule? Sakslane mõtleb, palju selline sööb, mitu liitrit vett on vaja, milline peab olema temperatuur..Eestlane mõtleb, mida see loom minust mõtleb....?
-
Kvaliteetrahva kvaliteetüritus kvaliteetesinejatega kvaliteet pealtvaatajatega kvaliteetdialoogiga kvaliteetasukohas kvaliteet eesmärgil.
Bemmi-Kristjan vs Lädra
Tihedasti pakendatud kvaliteet pildi ja heliga kokkuvõte eestlastes kui rahvusest 7 min ja 30 sekundiga. -
Iga meedia on oma kangelasti väärt.
-
Staarlumehang This is a link to a page on this website.
-
Staarlumehang This is a link to a page on this website.
-
Huvitav, mida ma küll tegema peaks, et mu postitused ei topelduks. Mul pole isegi refresh-nuppu vaja vajutada - tekkib kuidagi ise.
-
to marct: üks hea viirusetõrje kuluks ära ja väljuva info kontrolliga lihtne tulemüür kah :D , äkki isegi iga asi, mis kirjutad on triple- ning kuskile hiina või venemaale või kaposse saadetakse kolmas koopia :D
-
pealiku lingist päris hea - All in all: the two main issues in Estonian language: no gender (he=she) and no future form, in simple words NO SEX, NO FUTURE!
-
Miks teod on eestlaste hulgas hinnatud kaup?
Sest vähe on neid, kes on nii kiired, et suudaks neid püüda.
Tallinna kohal hõljus viis tundi ufo. Koguni kaks eestlast olid nii kiired, et jõudsid selle ajaga fotoka haarata ja pilti teha. -
Kuulge nii aeglased ka eestlased ei ole
-
Vaidleks samuti vastu!
Olen korduvalt teo kätte saanud...
aga kilpkonnad - need kuramused on vilkad. Nii kui puuri ukse lahti teed viuh ja viuh silkavad välja... -
Lisame natuke akadeemilist maiku: Uuring antud teemal
Lõpupoole on nalju ka, nii et lugege hoolega :)
Konfronteerivalt agressiivsed naljad
– Mida ütles "Estonia" kapten oma naisele enne kodust lahkumist?
– "Sa anna kassile süüa, ma lähen toidan kalu." (SKS-i arhiiv) -
Alates tänasest on saanud kinnitust mul kaua peas keerelnud teeoria, et eestlased on idioodid geneetika poolest ning absoluutsed võimetud tropid mistahes lihttoimingutes mis puudutab organiseerimist, läbiviimist, suhtlust, sissetulekute järjepidevust, asjade üleandmist, organisatsioonide haldaimist ja ühinemist era- ja ärielus, äri ja elu järjepidevuse tagamist, tervet mõistust jne.
Miks see siin naljade all on?
Sest see kogu ilmutus on kui üks haiglaselt halb nali. -
winger, toob siis näite ka juba juurde!
-
Ma vaatan ,et enamus nalju on sellest ,kuivõrd aeglased ja uimased eetlased nagu oleksid.Seda aeglust olen pigem mõne põhjanaabri juures täheldanud. See selleks. Eestlane on pigem tuim ja emotsioonitu. Oma tundeid näidatakse välja ainult väga äärmuslikus olukorras. Isegi hea nalja või situatsiooni korral eestlane maksimaalselt mühatab omale nina ette . Ei kehti muidugi koos alkoholiga;)
Aga kui head huumorit eestlase kohta keegi soovib ,siis soovitan lugeda Rehepappi. Tundsin seda raamatud lugedes korduvalt ,et jutt käib minust;). Minumeelest väga tabavalt on seal kirjeldatud eestlastele omaseid iseloomu jooni ja käitumisi erinevates situatsioonides. -
Võibolla olekski eestlaste kohta kõige parem hüüdlause või slogan (või kuidas seda iganes nimetatakse) midagi sellist: eestlased --- rahvas, keda soomlased peavad aeglasteks ja tuimadeks!
-
Me oleme niivõrd külmaverelised, et meie naised jooksevad minema kuumade icke reptiilidega.
-
Sel korral aastavahetust Tallinnas võtab vastu Läti peaminister Valdis Dombrovskis.
Saatejuht Anu Välba üritas ka lõunanaabrite peaministritele veidi Eesti keelt õpetada, ulatades neile sedelid kolme väljendiga, mida neil võiks praegu kõige rohkem vaja minna: „head uut aastat“, „terviseks“ ja „kas teil juhtub lumelabidat olema?“
Dombrovskis ütles, et ta teab juba varasemast kolme eestikeelset sõna: tere, aitäh ja kurikas. -
Ärinaine Terje Aru räägib Delfi Publikule, et tema esimese ost eurode eest saab olema võimas Mercedes maastur.
Terje ütleb, et esialgu soovis ta läinud aasta jõuludeks suuski, kuid abikaasa Aleksei valis hoopis suurejoonelisema kingituse.
Tegemist on Mercedes maasturiga. Ma ei teagi, millisega täpselt, need asjad otsustab mu abikaasa. Ma ise soovisin väga šampanja värvi autot, aga seda polnud. Käisime nii Mercedese kui ka Audi esindustes ja lõpuks otsustasime Mercedese kasuks.
Miks Terje maasturi kasuks otsustas?
"Uue auto ostu oluliseks põhjuseks on meie kiirelt arenev firma ja tänasel päeval logistiliselt ehk mitte kõige paremini paiknevad meie bürood. Sõitmist lisandub uuel aastal aga veelgi enam. Plaanide eduka elluviimise korral alustame loodetavasti kevadel uue laohoone ja tehase ehitust, mis asub Tallinnast väljas. Tänane järjekordne lumerohke talv on näidanud, et linnamaastur peaks olema üsna mõistlik ost." -
Sami Lotila õpetab eestlastele saunakombeid: Õhtulehe kolumnist on veendunud, et eestlased käivad isegi saunas pükstega.
Tiit Blaat / Eesti Ekspress. -