Kalev - Luterma - AS Tere - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Kalev - Luterma - AS Tere

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Äripäev juba reastab Kruuda samasse nimekirja, kus on juba mitmed vanad ärihaid ees ootamas :)

    Kruuda ärituttav: Oliver riskib liialt

    Ja Liivapuu sõnul on ju isegi täiesti okei väikest optimeerimist praktiseerida.
    "... kui vaatan summat (maksupettuse kahtlustus on umbes 375 000 eurot - toim.), siis mul tekib küsimus, kas maksuameti reaktsioon on väidetava teoga proportsionaalne."
  • jahe
    White Nigga
    Ma ei usu kohe üldse mitte, et Sa ei saanud aru mida ma silmas pidasin -
    millest selline ekstreemne suhtumine nagu boikoteerimine - kas nt. Kalevi ja Arco juhtide puhul on nende käitumuslikud moraalinormid erinevad?

    Et mis neil kahel juhtumil vahet on?

    Ne bis in idem - kedagi ei karistata sama teo eest kaks korda. See Rooma õigusest pärit põhimõte ei piirdu ainult kohtuliku topeltkaristamise keelamisega, vaid hõlmab ühiskonna suhtumist oma karistuse ära kandnud liikmesse laiemalt.

    Kui karistus on kantud, siis saab inimene jätkata puhtalt lehelt. Maakeeli öeldes: süütegu enam ette ei heideta ja ennast rehabiliteerinu saab jätkata ühiskonna täisväärtusliku liikmena. (Siin on mõned erandid, nagu lapse pilastamine, teatud valdkonnas sooritatud kuritegu, millega kaasneb valdkonnas töötamise keeld jm, aga seal taga on omad põhjused, mille jätan küll koduseks ülesandeks.)

    Me peame muret tundma mitte karistuse juba ära kandnute vaid õigusemõistmise haardest välja jäänute pärast!

    WN, samalaadse fopaa kordamise vältimiseks soovitan edaspidi vähemasti põhiseadust lugeda.


    OK, arusaadav.
    Kui see peaks Sind huvitama, siis tegemist ei olnud norimisega vaid tahtsin ka tegelikult aru saada millest selline erinev käitumine kahes situatsioonis. Ja vastuse sain - kui kruuda oleks enne kõnealust ajajärku kinni istunud, siis ei oleks olnud ka Annekese boikoteerimist, pigem vastupidi.
    Põhiseadus ei keela omamast isiklikku arvamust. Kui Sinu arvamus on õige ja minu oma fopaa, siis mis seal ikka, bien.
    Usk inimestesse on tore asi, leidub siiski ka kogenematuid ja õelaid inimloomust mitte tundvaid inimesi, kes väidavad et once a thief...
    Üldiselt saan ma siis aru, et reiljani vett ostad hea meelega - ta ju ennast rehabiliteerinud. Samas aru ei saa ma sellest, milles olid süüdi Kalevi töötajad, keda Sa oma boikoteerimisega karistasid. Aga need on juba retoorilised küsimused mis vastust ei soovi, mina sel teemal rohkem sõna ei võta.
  • WN, mismoodi Kalevi töötajad kannatasid? (Sa vist kirjutades ikka üldse ei mõtle).
  • Jõks: Mina küll Tere piima ei joo!
    Reps: Ühtin sinuga!
    Jõks: Ma ei saa sinuga ühtida, mul on lehm kaasas!
  • Decibel, tee seda nalja kodus oma lehmale ka!
  • OT: Külmakapist võetud või.

    Lõika tassi alla mahtuv kuubik võid alustassile. Lase kuuma veega tass tuliseks ja aseta võile tagurpidi peale. Oota veidi ja saad muhedalt võid leivale määrida.
  • R.Ott
    OT: Külmakapist võetud või.

    Lõika tassi alla mahtuv kuubik võid alustassile. Lase kuuma veega tass tuliseks ja aseta võile tagurpidi peale. Oota veidi ja saad muhedalt võid leivale määrida.


    Sellisel juhul on juba energiatõhusam rösteriga hoopis sai soojaks ajada. Nii imbetsiilne kui see ka ei tundu, siis selle meetodi ma taasavastasin sellel nädalal peale pikka mõttetööd siin LHV foorumis. Ehk et siin on tegelikult juba Äripäevale materjali küll ja võibolla jätkub isegi ajakirjale Toit ja Trend.
  • Unusta ära - saias on gluteen ja või on valdavalt siiski loomne toode. Äripäev selliseid tagurlikke asju ei promo.
  • DonRoberto
    Unusta ära - saias on gluteen ja või on valdavalt siiski loomne toode. Äripäev selliseid tagurlikke asju ei promo.


    Sa tahad öelda, et nende kahe kokkusobitamisega kaasneb mingi konkreetne risk? Või? Kui nii, siis on see päris selgelt Äripäeva teema, sest on ühiskondlikult oluline. Oluline oleks see, risk, selguse mõttes välja tuua. Näiteks mina võin tuua välja konkreetse riski, et sai peale röstimist sisaldab väidetavalt kantserogeene. Ma olen kindel, et Oliver omab selle kohta rohkem infot, aga isegi kui ta seda siin loeb, siis ta ei saa tekkinud olukorras midagi kommenteerida.
  • Äripäevas on üks tüüp jah, kes ütleb ette, mida võib süüa ja mida mitte. Päris Piimast Tehtud või ja Päris Nisust Tehtud sai ja veel kokku panduna? Tal hakkaks pea valutama!

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon