jäin magama
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Vanas rahas u 300 k jäi u aastaks tavalisele kontole seisma. Nüüd tahaks midagi ette võtta, aga kohalik börs on teinud hinnaralli ja kukub, USD/EUR ei soosi välja minekut,hõbe ja kuld tundub lõhkemast, samas teadmine, et ainult koduaktsiad on tõusnud u 100% ja et see edasi enam kesta ei saa, ei lase magada.
Kas keegi tahab laenu? :) -
kui raha hakkab sügelema siis on buumilõhna tunda.
-
On tunda, ei vaidle vastu, kuid selle mulli lõhkemiseni läheb ikka veel aega.
-
Julgen pakkuda,et läti börsilt teenib veel veidike. Mina ostaks maalapi männimetsa järve äärde vanaduspõlveks :)
-
Hakka otsast kulutama, sest aasta pärast pole sul sellega nii ehk naa midagi teha. Ausõna!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/nasa-paikesetorm-voib-havitada-kogu-tsivilisatsiooni-aluseks-oleva-tehnoloogia.d?id=44813001 -
CMR, kirjuta mulle rops112@gmail.com
Ma olen huvitatud laenust. -
Mulder, delfi on ainus koht kus see stuff ilmus, NASA enda käest pole aga midagi sarnast kuulda.
-
Mulder
Hakka otsast kulutama, sest aasta pärast pole sul sellega nii ehk naa midagi teha. Ausõna!
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/valismaa/nasa-paikesetorm-voib-havitada-kogu-tsivilisatsiooni-aluseks-oleva-tehnoloogia.d?id=44813001
Kas Nibiru on päevakorrast maha võetud? -
Ega muud üle ei jää kui see 300k sulas välja võtta ja maasse kaevata, piisavalt sügavale, et "taevast allakukkuvad lennukid" sellele viga ei saaks teha.
-
Heh... kui maailmalõpp on tulemas, siis ma vahetaks selle 300 k. Vintüssi, padrunite, universaalnoa, konservide ja pisikese combat-trainigu vastu. Võib vaja minna. Kui ka ei lähe, vintpüss ja combat-training on niigi nice-to-have.
-
Off aaaaga konservid, nais tu hääv ? kui sa näitad mõnele tibile oma lahinguoskus siis tibin sulab, kui sa näitad talle oma suurt vintpüssi tibin sulab veel rohkem aga kui sa näitad talle keldritäit konserve siis ta kahvatub ja hakkab vaikselt ukse poole nihkuma.
-
Uus pickup line: "Mul on keldris konservi". Või "Mul on nuga ja ma oskan seda kasutada".
-
Hmmm, nojah, siis võib vintpüssi ja nuga kasutada kelleltki teiselt konservide ära võtrmiseks, siis on tibina sulamine garnateeritud. Nokitakse tugevuse järjekorras, eks ole.
-
A kumb on siis väärtuslikum kas tugev tivi või kena tibi ? a ok see anikeiss beibendussektori teema, ja beibendussektori market crashi teema pigem.
-
Tin
A kumb on siis väärtuslikum kas tugev tivi või kena tibi ?
Kaalujälgijatest tibinad lähevad siis hinda - konserve kulub vähem. -
PeaLiK
Tin
A kumb on siis väärtuslikum kas tugev tivi või kena tibi ?
Kaalujälgijatest tibinad lähevad siis hinda - konserve kulub vähem.
Sedand küll, aga vanade eestlaste tarkus ütleb, et põllutööks ja sünnitamiseks sobib tugeva kondiga naine paremini. :) -
Igal tõsisel Eesti mehel on kolm naist: ilus naine, tark naine ja tugev naine. Võtkem näiteks Edgari, kel enne oli Efka, Vilja ja Erika ning kel nüüd on Lenna, Monna ja Kadri.
-
milline neist see tark naine on?
-
Ehk lootskala?