Baltikaga kisub asi hapuks. - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Baltikaga kisub asi hapuks.

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere,

    Mõtlesin et poetan natukene infot Baltika kohta.

    Nimelt ei maksta juba mitu kuud palkasi õmblejatele välja, küll aga administratiivtöötajatele ja see nädal isegi mõnitati töötajaid, öeldi et unustage ära ka Augusti palk, elekter on maksmata ja kui seda ära ei maksta lülitakase hoopis välja.

    Päris huvitav, et see veel ajakirjandusse jõudnud ei ole. Ilmselt on tegemist ühe järjekordse ettevõttega kus on skeemitatud ja rehepappi tehtud.
  • BALTIKA TAILOR OÜ
    13.07.2011 seisuga on maksuvõlg 68 363 eurot
    13.07.2011 seisuga on ettevõttel intressivõlg 53 eurot

    BALTIKA AS
    13.07.2011 seisuga on maksuvõlg 147 891 eurot
    13.07.2011 seisuga on ettevõttel intressivõlg 88 eurot

    BALTMAN OÜ
    13.07.2011 seisuga on maksuvõlg 62 974 eurot
    13.07.2011 seisuga on ettevõttel intressivõlg 133 eurot
  • Kui Meelis Milder 1982. aastal Mainoris oli, siis oli ta väga asjalik poiss, laia silmaringi, terase mõistuse ja suure tegemisetahtmisega. Üks asjalikumaid kogu Mainori peale. Mainorist sai ta Baltika direktoriks ja erastas selle koos paari lähema kaasvõitlejaga hiljem ära. Kohtusin temaga hiljem mitu korda. Enne vene kriisi ja rubla kukkumist panustas Baltika kõvasti vene turule ja kõrbes sellega. Hiljem võttis ka ette riskantseid samme, mis ennast ei õigustanud. Kinnisvaraäriga jäi mitu aastat hiljaks ja asi ongi hapu. Ei ole lihtne ühe bossi elu, rabele ligi 20 aastat kõige parema tahtmisega ja karm reaalsus sõidab sust lihtsalt üle. Meelis Milder sattus valesse kohta ja järjekindla poisina ta võitles ja võitleb lõpuni. Eesti rõivatööstusel ei ole eeldusi läbi lüüa, kodumaine turg on pisike, väljaspool on konkurents liiga kõva. Oleks tulnud äri 12 aastat tagasi kinni panna, hea asukoht kesklinnas elamukruntideks teha ja mees oleks olnud omadega mäel.
  • Ohh, oleks ainult nii et kukuks igas dekaadis terve ports ripakil varasid Eestisse nagu 1982 aasta paiku, no kus asset stripping tooks alles õnne meie õuele. Ei tea kus see nupp on mis järgmise portsu teele saadab?
  • Aga miks see jutt investeerimisfoorumis Baltika all ei ole? Adminnid võiksid ümber tõsta. Aitäh!
  • Tuleb Baltikas söömas käia ja toetada!

  • Kui vanasti räägiti, et kingsepal pole kingi, siis tänapäeva rätsepal pole sokke:D
    Tegelikult on asjad ikka väga pahasti kui isegi sokkide jaoks pole enam raha. Sokid pole ju mingi lihtlabane aksessuaar, sokid on mõeldud jalgade ja kingade hügieeni eest hoolitsema.
  • decibel, ajad muutuvad ja inimesed koos nendega. Vanasti oli etiketi osa see, et olenemata soost ei minda kohtumisele paljaste jalgadega, et mehel sokid ja naisel sukad.

    Täna näeb ka ametlikel vastuvõttudele tossudes ja kleitides naisi ning tossudes ja ülikonnas võlle. Lisaks on mõni veel täiesti täis soditud mingeid arusaamatuid sõnumeid ja joonistusi. See on progress!

    * tatoveeringud on täna üks paljudest põhjustest autoimmuunhaigustele mille põhjust varasematel kümnenditel lihtsalt idiopaatseks lahterdati. Nahk on teadupärast inimese kõige suurem organ ja sinna sisse solgi sisestamine ei ole hea mõte. Eriti naljakas on kui tatoveeritud inimesed tervislikust toidust räägivad ja toiduainetööstuse katsest neid mürgitada - väga fun.
  • sr71 - ...see meenutab mulle pealinna hipsterpiirkonna legendaarset antivakserist ja ortorektikust ökoemmet, kellel on ports tätokaid, kes on ahelsuitsetaja ning ilmselt balansseerib ka alkoholismi piiril. Loomulikult on ta ka kliimahüsteeriline. Kuigi mul on temast ja ta lastest kahju, on tegemist teatud laadi illustratsiooniga sellest, kuidas inimesed võivad tänapäeval ilma probleemideta hoida oma peas teineteisele selgelt vastu rääkivaid kontseptsioone, tegutseda sama tunni sees neile vastavalt ning selle juures olla veel kirglikult veendunud, et nad elavad kõige õigemini.

    Ja mis sel kõigel Baltikaga pistmist on? Vast see, et traagikas on ka meelelahutuslikku ja hariduslikku väärtust.
  • "sr71"
    decibel, ajad muutuvad ja inimesed koos nendega. Vanasti oli etiketi osa see, et olenemata soost ei minda kohtumisele paljaste jalgadega, et mehel sokid ja naisel sukad.


    Ma sukkadest ei tea midagi, aga vähemalt naisterahvastel oli kohtumisele minnes püksikud küll no-no :)
  • Tüübil on ilmselt jalas need tänapäevased madalad sokid, mis kingade seest välja ei paista ja ka muidu jube ebamugavad on.
  • "peeter82"
    Tüübil on ilmselt jalas need tänapäevased madalad sokid, mis kingade seest välja ei paista ja ka muidu jube ebamugavad on.

    Neid mis kinga seest välja ei paista nimetatakse pöidadeks ja naised on neid kogu aeg kandnud. Meeste puhul kuulen esimest korda.
  • Neid mis kinga seest välja ei paista nimetatakse pöidadeks ja naised on neid kogu aeg kandnud. Meeste puhul kuulen esimest korda.

    Dude, You're old! :-D

    P.S. So am I.
  • Juba aastakümneid tagasi liikus ütlus et "meil Ameerikas sokke ei kanta". Ei mäleta kust see alguse sai, aga isegi Urmas Ott olla niimoodi vastanud küsijale, et miks tal sokke jalas pole.
  • "vaits"
    Juba aastakümneid tagasi liikus ütlus et "meil Ameerikas sokke ei kanta". Ei mäleta kust see alguse sai, aga isegi Urmas Ott olla niimoodi vastanud küsijale, et miks tal sokke jalas pole.


    ...see sai alguse Miami Vice'ist. Kuigi jah - need konkreetsed kingad ollagi olnud väidetavalt selliseks lähenemiseks loodud.

  • Ma kannan juba 10+ aastat Suva madalaid hõbedaga sokke teksade ja vabaaja tüüpi kingadega. Väga mugav ja hügieeniline. Eemalt vaadates suht sama kui pildil.

    Ju ma siis pole veel vana :)

    Ma ei saa aru, miks nad neid näiteks UK-s rohkem ei turunda?

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon