Keegi meeleavaldusele läheb?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Seina tänava okupeerimine on jõudnud ka meile? Laupäeval avaldatakse meelt...
Võiks ju minna mingite paremate loosungitega tasakaalu looma.... Senipakututest on parim olnud...
MINU POSITSIOON NISU FUTUURIS TÕSTISKI SAIA HINDA! -
Aga las avaldavad meelt. Tavainimeselt finantsturgude mehhanismidest arusaamist eeldada olekski liiast. Igati elutervem viis frustratsioon välja lasta kui vaikselt surnuks juues või nööri kaela pannes nagu siinkandis tavaliselt kombeks. Arvatavasti ka kokkuvõttes ühiskonnale odavam..
-
Ei, mul ei ole meeleavalduste vastu midagi. Samas nalja võiks ikka ka saada.
-
Vähemalt on artiklis mainitud, et protestijad oskavad ainult "maha" karjuda, aga paremat asemele pakkuda ei oska :)
-
Minu meelest võiks nõuda, et Tallinna börsil võimaldataks lühikeseks müümist. See peaks tollele seltskonnale ka peale minema, kui seda serveerida nii, et võtad mõnelt rikkurilt laenuks 1 000 000 aktsiat, ning tambid need siis kohe turgu, nii et selle rikkuri aktsia kukuks nii et koliseb.
-
Pakun sellegipoolest Karum6mmi kontrameeleavaldusele täiendavaid loosungeid:
Naked shorting is a human right!
Eesti Energia Wall Streetile!
Täna sõimad turge, homme küüditad!
Spekulant - inimese parim sõber! -
Vastukaaluks võiks Wall Streeti sägad nüüd "Occupy Wall Street" liikumise tegevustest lähtuvate võimalike tagajärgede peale mingi CDS-i üles ehitada ja neile endale seda müüa pakkuda. :P
-
Pakun mõned head loosungid:
TÄNA TURG, HOMME EESTI
MINU RAHA, SINU TAHE
ÜHEKSA POSITSIOONI, KÜMNES NÄLG
KES OPTSIOONI EI OSTA, SEE AKTSIAT EI NÄE
MARGINAAL, TAGATIS, DEPOSIIT
SURM EI VÕTA KA SEALT, KUS POLE TURGUGI
ÜKS BIPS EES VÕI TAGA
KREEKLASED ON OSA OTPSIOONIST
AKTSIAD LÖÖVAD MEILE MUSTA PORI NÄKKU, AGA TURG EI LÕPPE, OTSA TA EI SAA -
Rääkimine SLV, vaikimine GLD
-
Pealik, goodone! :-D
-
...või, kui 2x rõhutada tahad, siis:
Rääkimine AGQ, vaikimine UGL -
KUIDAS ON VÕIMALIK, ET RAHA KAOB, AGA KEEGI EI VASTUTA
-
PEKSA TURGU KORRA, TURG PEKSAB 9x TAGASI
SÄÄST ON TÄPPIDETA SAAST
AKTSIATURG VÕI NÕMME TURG - KÕIK ÜKS TURG -
ProShares Ultra S&P 500 Trust ETF ON OSA PENSIONIFONDIST
-
MINU SOHK, MINU RAHA!
-
NÕUS TÖÖTAMA POOLE VÄHEMA PALGAGA KUI SANDOR LIIVE
-
TEE TÖÖD JA NÄE VAEVA
MINA PROTESTEERIN
SU PALGAST POOLELE MA IKKA PRETENDEERIN -
MAKSAN MAKSE MAKSAS
KES TASUB PANKURI VAEVA?
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US
TEHNILINE ANALÜÜS ELU NORMIKS
AVALDAN MEELT AVATUD MEELEL
The Ultimate Protest Banner:
МАМА, МЫ ВСЕ ТЯЖЕЛО БОЛЬНЫ
Кино - Мама, Мы Все Тяжело Больны (originaal)
25/17 - Мама, мы все тяжело больны (Tsoi poja poolt heakskiidetud töötlus)
Selleks, et sohiga vahele ei jääks, soovitan kasutada sobivat käekirjafonti, näiteks "2 toon 2", ja printige välja. Võib kasutada erinevaid värve, jätmaks vildika kasutamise muljet.
Seda vist nimetati tööviljakuse tõstmiseks, muutumist efektiivsemaks. -
Kindlasti löövad Seina Tänava mehed vastu:
LEVITATE KUULUJUTTE?-VÕTAME MEETMED!
ELEKTER ON EESTIS NIIGI ODAV
EESTI ON EDUKAS ENIVEI
KA NEGATIIVNE MAJANDUSKASV ON KASV
PANGE ENNAST PÕLEMA(J.LIGI) -
MINA TAHANGI KRIISIS ELADA!
RAHUMEELNE EDENEMINE KONSTITUTSIOONI RAAMES!
RÄÄGI MOSKVAS SEDASAMA!
PAKKIGE APELSINID KASTIDESSE! VENNAD KARAMAZOVID -
Need, kes lähevad, manustage dopngitu ja ajage ennast õige kurjaks - The Exploited - Law for the Rich.
Trükkige laulusõnad kaasa. -
Veel aitab meeleolu tekitada Motorhead - Eat The RIch. Tegelikult võiks terve filmi juba ära vaadata.
Nosher "Nosh" Powell sealt on minu poliitikuideaal. -
Õnneks on Tallinnas 9 kuud aastas ilmad nii sitad, et keegi krt ei nõus päevade ja nädalate kaupa tänaval protesteerima.
-
VERISTA, VERISTA KREEKAT, JÄRGMISE KRIISIGA LÄHEME KÕIK PÕHJA
FINANTSKRIIS - TILGUB VERD 5 TSÜKLIT JA SIIS LAKKAB
PÄRAST KRIISI LENDAVAD PANKURID KOJU TAGASI
MIDA SA NUTAD, MAAILM ON PANKUREID TÄIS
KAS TEEME ENNE PANKURIKS KA? -
Kelle või mille vastu muidu protesteeritakse üldse? Kuna meil pankurid hiiglaslikke bailoute tasku ei pistnud, siis võiks arvata, et viha on suunatud eelkõige riigikogulaste, kes Kreekale meie miljardid lubasid ja muidugi euroametnike vastu, kes on alati ja kõiges süüdi.
Loosungid:
KALLAS, KUS 10 MILLI ON?
ÄRA MAKSA RIIGIMAKSU, ÄRA NUUMA TÕBRAST PAKSU
PASARAHE
ÄRA ANDA TASUTA ÕLUT JA VIINA, TEL: 6113558
MIS TEIL VIGA ON? MILLEST TE ARU EI SAA?
TUULUTAGE PEKKE, KUSIPEAD
NO PASARAN
IMEGE MUNA
JAAN KUNDLA PRESIDENDIKS
Lisaks pakuks välja Türgi lipuga lehvitamise. -
mykoloog,miks sa vale TEL:numbri andsid?
ma helistasin. keegi ei võtnud toru. -
http://www.youtube.com/watch?v=AcmFbE4oIQc
http://www.youtube.com/watch?v=zVAbOXshT58&feature=results_video&playnext=1&list=PLDED7317A5D5DC495
Taator, peaks õige olema ikka, proovi veel, ju on soovijaid palju ja käed-jalad tööd täis. -
Meenub, et ARKis on suur silt. Kõlab ka plakatile.
RIIGILÕIVE KREDIITKAARDIGA TASUDA EI SAA -
Kurjamil on ju lademes teemasse lugusid. Neid võib kasutada teraapia lõpus, pärast protesti, rahustuseks ja elu üle kerge pilkega järelemõtlemiseks.
Kurjam - Ka rikkad nutavad
Kurjam - Dimal on putka -
Kahju, et nädalavahetusel hõivatud olen. Hea meelega tõmbaks rätsepaülikonna selga, määriks geeli pähe ning näitaks tahvelarvutist loosungeid:
NÕUAME JURIIDILISTELE ISIKUTELE RIIKLIKKU SOTSIAALHOOLEKANNET
AIDAKE -- MA EI OLE JUBA KOLM PÄEVA GOLFI MÄNGINUD
PÄÄSTKE RIKASTE ELUSTIIL VAESTE JA KESKKLASSI RAHADEGA
KAHJUM -- NATSIONALISEERIDA; KASUM -- PRIVATISEERIDA
ME TEEME JUMALA TÖÖD -
Kas mõnest protestist kunagi mingit kasu ka on?
Või läheks hoopis meeleavalduste vastu meelt avaldama :)
Why Public Demonstration Is a Useless Form of Activism -
Kuna Eat the Rich enam osta ei saa, siis abivalmid tegelased panid selle Sutelkusse püsti.
Eat the Rich - trailer
Eat the Rich - the movie 1/10
Inglise absurdikomöödia tema täies ilus. -
Regio kaarti uskudes Eestis Seina tänavat ei olegi, küll aga on kolm Seina talu. Neil võibolla viimane aeg hakata aknaid osb-plaadiga kinni lööma, enne kui märatsejad tulevad okupeerima.
-
Uues Yorkis asub Müüri tänav, mis sai nime Uue Amsterdami laiendamisel maha lõhutud linnamüüri järgi.
-
Näide, kuidas LHV foorumis arutatakse täna homseid uudiseid. Tänase EPL artikkel - Me ei maksa teie kriisi eest. Naomi Klein, ajakirjanik ja aktivist. 41-aastase kohta pea-aegu täitsa arvestatav:
A G AKui üldse on midagi, mida ma tean, siis see on, et üks protsent inimesi armastab kriisi. Nende jaoks on see, kui inimesed on paanikas ja meeleheitel ja keegi ei tea, mida teha, ideaalne aeg läbi suruda oma soovinimekiri, mis soosib teatud ettevõtteid: erastada haridus ja sotsiaalkindlustus, kärpida avalikke teenuseid, vabastada korporatiivne võim viimastest piirangutest. Majanduskriisi ajal juhtub seda üle kogu maailma.
...
Paljud inimesed on tõmmanud paralleele Occupy Wall Streeti ja 1999. aastal Seattle’is toimunud nn globaliseerumisvastaste meeleavalduste vahele.See oli viimane kord, kui ülemaailmne, noorte juhitud ja detsentraliseeritud liikumine astus otse ettevõtete võimu vastu. Ma olen uhke, et olin osa sellest, mida me nimetasime „liikumiste liikumiseks”.
...
Loetlen nüüd mõningaid asju,
mis meie võitluses ei loe:
mis meil seljas on,
kas me raputame rusikaid või teeme rahumärki,
kas meie unistused sobivad meediatööstuse formaati.
Ja siin on mõned asjad,
mis loevad:
meie julgus,
meie moraalne kompass,
kuidas me üksteist kohtleme.
Oleme asunud võitlusse planeedi kõige võimsamate majandus- ja poliitikajõududega. See on hirmutav. Ja sedamööda, kuidas liikumine astub võidult võidule, saab see veel hirmutavamaks. Teadke, et alati on kiusatus lülituda ümber väiksematele sihtmärkidele – näiteks inimesele, kes istub siin sellel koosolekul teie kõrval. Sellist lahingut on ju lihtsam võita. Kohelgem seda imeilusat liikumist nagu kõige tähtsamat asja maailmas. Sest seda ta on. Päriselt on.
Ja kui nüüd arvasite, et see on piisavalt radikaalne ja äärmusesse minev, siis te selgelt pole tutvunud sellega - The Shock Doctrine
```In THE SHOCK DOCTRINE, Naomi Klein explodes the myth that the global free market triumphed democratically. Exposing the thinking, the money trail and the puppet strings behind the world-changing crises and wars of the last four decades, The Shock Doctrine is the gripping story of how America’s “free market” policies have come to dominate the world-- through the exploitation of disaster-shocked people and countries.´´´´
Ega siin midagi muud pole öelda, kui Наоми я бы кэмпбел! -
Kui üldse on midagi, mida ma tean, siis see on, et üks protsent inimesi armastab kriisi. Nende jaoks on see, kui inimesed on paanikas ja meeleheitel ja keegi ei tea, mida teha, ideaalne aeg läbi suruda oma soovinimekiri, mis soosib teatud ettevõtteid: erastada haridus ja sotsiaalkindlustus, kärpida avalikke teenuseid, vabastada korporatiivne võim viimastest piirangutest. Majanduskriisi ajal juhtub seda üle kogu maailma.
On ainult üks asi, mis võib nende taktika blokeerida, ja õnneks on see väga suur asi: 99 protsenti. Ülejäänud 99 protsenti ühiskonnast. See 99 protsenti on tulnud tänavatele Madisonist Madridini, et öelda: „Ei. Me ei maksa teie kriisi eest.”
Naomi suguste hädad näivad algavat probleemidest reaalainetes, antud juhul lihtsa arvutustehte juures on juba suutnud rängalt eksida, on väga hästi kui isegi 0,099% tänavatele on tulnud -
Naomi on ka see, et FB-s istub ja maailma muudab, okupeerides Müüri tänavat või siis viimaste uudis järgi jalutades miljardäride elukohtade juurde. Ta võib mõnes valdkonnas olla vähem võimekas, aga ega ta seepärast teiste elu lihtsamaks tee.
Vähemalt näitab välja, milline on laupäeval kokkutulevate protestijate ühine nimetaja. -
Jumal küll, ma arvasin, et Al Gore'i ja Naomi Klein'i ei võta ammu enam keegi tõsiselt.
-
Sa oled Naomiga varasemast tuttav? Kuidas tundus?
-
Tädi ei jaga matsu. Räägib sellest, kuidas riigis X firma N laseb alaealisel summa Y eest tosse õmmelda ja kuidas see on paha-paha. Tal on täiesti kama sellest, et summa Y on riigis X märkimisväärne raha ning kui firma N seal tootmist ei omaks, peaks see sama alaealine sõna otseses mõttes koos oma perekonnaga pori sööma. Temal on kõht täis, tagi seljas ning vasakpoolsete märsilohistajate poolt raamatute müügist saadav pidev rahavoog - loomulikult on hea kaagutada.
-
MINU KELL ON KALLIM KUI SINU AUTO!
MINE TÖÖLE, KARVANE!
LENIN ON SURNUD!
ostius, kas sa olid juures, kui ma töökaaslasega arutasin, et võiks nalja teha? See rätsepaülikonna ja geeli jutt tuleb liiga tuttav ette.
:-D -
TE POLE MINGID IDEALISTID, TEIL ON LIHTSALT VÄHE PAPPI!
-
Selle kuu Director esikaane Lõhmuse tsitaat:
RIKASTE SEAS ELADA ON HEA
----
PAREM RIKAS JA TERVE KUI PÕDUR JA VAENE -
Kusjuures tekkis siin härrakestega nalja visates ka idee provokatsiooniks. Arvestades seda, et kogu see show iseenesest on absurdne, saaks seda veel absurdsemaks keerata sellega, et sulanduda meeleavaldajate hulka ja võtta seal välja loosungid...
PANKADEL ON RAHA KÜLLALT, JAGAGE SEE RAHVALE!
jne... -
karukas, aga ülikond?
-
KLF PÕLETAS KA MILJONEID
-
RIIK PEAB MULLE KULDLUSIKAGA MANNAPUTRU SUHU AJAMA!
-
PEAGI TEENITE KREEKLASTEGA SAMA PALKA
----
veel võimalik modifikatsioon
PEAGI TEENITE KREEKLASTEGA SAMA PALGA -
Lähen ka kohale, aga ilma loosungita. Küll aga võtan kaasa läppari, et internetipanga vahendusel teha kokkutulnud vaestele reaalajas ülekandeid vastavalt nende soovile.
Huvitav oleks teada - umbes mis suurusjärkudes ülekandeid vaesed oma kontole soovivad? Eeldan, et nad tahavad hästi vähe raha, sest rikas olla ei ole ju eetiline. Vaatame, kas see eeldus peab paika. -
MINA TAHAN, ET EI OLEKS VAESEID! SINA TAHAD, ET EI OLEKS RIKKAID!