Wingeri ja nobedate näppude foorum.
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kuna wingeril on absoluutselt igas teemas midagi kaasa rääkida ja analüüsida, ning uskuda on, et tegelikult on isegi teemade spekter laiem kui foorumi pind. Kuna postid on suhteliselt analüüsivad aga tõsiselt kuivad ning akadeemilised sis see on täiesti õige koht. Teistesse teemadesse paluks siiski lisada natuke irooniat, musta huumorit ja räpast raha.
Seega winger postita siia analüüse ja huvitavaid leide, mida netiavarustes leidub. -
Esmalt peaksime veenduma, et wingeri parool ei ole lekkinud.
ÜLESANNE: Olgu meil ühe tähemärgi tippimise keskmine ajakulu sekundites 0,28 sekundit. Vaadelda kasutaja 'winger' postituste pikkust ja kellaaegasid. Kas leidub kollisioone teemade lõikes?
Kui leidub kollisioone, siis on isikute arv, kes postitavad siia wingeri nime alt, suurem kui üks. :) -
Sain aru, et see meetod ei toimi. Test võib anda vale-positiivse tulemuse.
-
Ma tänan, et ma sellisel hilisel tunnil teil meeles olen, ja mis kõige tähtsam, teid märjaks ajan. Tin, sa oma onelineritest pole eriti kaugele jõudnud, ega eriti meelepäraselt täiustanud seda. Tajun su rasket võitlust ja panust mure lahendusse, aga ma pean ausalt tunnistama - mul on teine seksuaalne orientatsioon. Soori vaan! Loodan, et tekitatud haav kasvab peagi kinni.
-
troim
Olgu meil ühe tähemärgi tippimise keskmine ajakulu sekundites 0,28 sekundit. Vaadelda kasutaja 'winger' postituste pikkust ja kellaaegasid.
See meetod ei toimi. Tal kulub vaid paar sekundit, et BBC või FT lehelt paartuhat tähemärki siia kopeerida.
Winger, ehk piirduksid tulevikus oma postitustes vaid lingi ja eestikeelse lühikokkuvõttega? Kel huvi on, saab ise selle lingi kaudu teemaga edasi tutvuda.
Lisaks soovitaksin sul oma kirg rahaks teha - tee blogi, viimistle oma postitusi veidike rohkem ning reklaamiraha hakkab jooksma. Eriti, kui orienteeruksid ingliskeelsele lugejale. -
Nii-nii. Skandaal on suur. On arvata, et winger peab pöörduma Rahvusvahelisse Kommenteerimise Arbitraaži vahekohtusse.
WADA ja FIS argumendid:
1. Beibendussektori teemas tunnistas winger, et on gei (18.10.2011 10:41).
2. Täna siin aga ütleb, et ei ole gei.
WADA ja FIS seisukoht: Järelikult on wingeri nime alt kommenteerivate isikute arv suurem kui üks.
Hetkel ei ole teada, kas Beibendussektori teemasse postituse tegemise ajal viibis winger alpimajakeses. -
Tavaliselt sellised foorumites elajad on aseksuaalid, pole siis ju vahet, kas naised talle ei anna või on need mehed.
-
Nii mõnegi viimastel tundidel lisatud postituse kohta oleme saanud signaali kui "ebasobiv postitus". Ei sooviks siiski ühtegi poolt valida - igal foorumi kasutajal on võimalik sisse logida ja teise kasutaja postitused blokeerida (minnes kasutaja nimele ja vajutades nuppu blokeeri).
Oleme loonud postituste hindamise süsteemi, mis peaks andma võimaluse iga üksiku postituse kvaliteeti hinnata ning annab hinnangu ka postitaja pikemaajalisele tegevusele (millal on liitunud, kui palju postitusi alates liitumisest ning positiivsete hinnangute arv). Summaarset negatiivset postituste arvu me hetkel ei kuva - üritaks nii vältida "ärapanemist" ning negatiivsete emotsioonide tekitamist. -
See lõpeb veel sellega, ma ennustan, et wingeril õnnestub suuremate oponentide (nagu mina) accoundid üldse ära blokeerida.
-
Mu allikad on viimasel ajal hakanud kinnitama väidet, et on olemas suur mees. Tõeliselt Suur Mees. Ja temal on olemas selline parool, mis sobib igal pool. No Suurel Mehel on käkitegu logida sisse kõikidesse salajastesse riiklike asutuste võrkudesse. Aga Tal on siiski teine hobi, nimelt ta logib wingeri nime all sisse LHV foorumisse ja postitab siia igasugust värki, et Tin-il juhet kokku ajada. Vot sihuke mees on.
-
Mõnel juhtub rohkem, mõnel vähem, mõnel ei juhtu üldse, mõnel juhtub kogu aeg. Aga ühesõnaga juhtub tulema väga kole ja paha ja nõme postitus. Pärast ei saa öö otsa magada ning mõtled, krt oli vaja selline postitus teha. Aga nüüd on lahendus. Alati võib öelda, et Suur Mees (SM) tegi.
-
Homme nt. võiks seada eesmärgiks 11.11.11 11:11:11
-
seada eesmärgiks 11.11.11 11:11:11
Ei sobi.
Seda kuupäeva ja kellaaega kasutatakse Maailmasõja LÕPU, mitte alguse sümbolismina. -
Kerge arvutus troimi sisendi põhjal annab, et eelmine nädal Winku kulutas terve tööpäeva kommentaare sisse trükkides.
Iseenesest muidugi huvitav. Tavaliselt sellistel kehva sotsiaalse võimekusega erakutel on siiski mingi agenda, olgu selleks kasvõi nomaeitea näiteks, et "EV ei ole EW õigusjärglane" ja nad on võimeline sellise tähtsusetu aruteluga ühe komakoha üle kõik maailma foorumid üle ujutama. Sellest hoolimata on nad omas teemas kompetentsed. Mis Winku case huvitavaks teeb, on sellise teema puudumine või pigem meeleheitlik otsimine, sest disco lõimes ta demonstreerib küllaltki kompetentset alternatiivsema muusika tundmist. No ja näe, läkski õnneks - Kreeka teema sai puhtjuhuslikult kuumaks ning, Heureka, seal pole vaja muhvigi teada, piisab kui krabame RSS riiderist teksti ja pasteerime ära. Pole vahet mida, kasvõi Papandreu uriini värvus üleeile kell 12.00, kõik kärab. Lühkese ajaga saab aastatega akumuleerinud tunnustusvajaduse nälja kustutatud. Mõelge vaid, 6000!, 8000!!, 12000!!! klikki juba sel nädalal. Ou jee, ma olen lõpuks tegija, MIND loetakse! Collateral damage on kahjuks jälle see, et selline adrenaliinilaks viib korraks katuse minema, jalad tusevad maast ja ego leiab, et oma kommentaaridega võiks täis pasandada ka kõik muud ette jäävad teeemad. Ühe teema 12000 klikki ju teevad tegijaks igas kontekstis.
Oh, saaks see Kreeka ükskord oma peaministri ära valitud. Zeus? Välk... -
zuckerblam, mul ikka annexis veel üks 11 :)
-
Ajakulu arvestuste tegemisel tuleb lisaks arvesse võtta ka see aeg, mis kulub disko, coca-cola, beibendussektori ja muude teemade jaoks sobiva jama otsimisele ja läbitöötamisele. Kohati on neisse teemadesse viidatav info nii uskumatu, et ma ei kujuta absoluutselt ette, et ma ise netiavarustes sellise jama otsa suudaksin sattuda :) Samas ega ma ju ei tee ka midagi, et seda leida.
-
No ma ei tea, minu arust te võtate asjatult wingeri kallal. Nagu mike ülal viitab, postib winger teinekord huvitavat kama.
viitsinmajee nt. nädalavahetusel Itaalia teemal silma peal hoida, winger teeb selle töö ära.
niiet vähem vingu, pingud. -
Winger, onelinerite põhjus on üldjuhul peidus elu sügavustes, mis kahuks ei võimalda novelle ja proosasid kirjutada, kuigi kirjanikuamet on üks unistustest. :(
-
Just teise teema all kirjutasid ju... Muide, bussi nr. 11 kõrval oli päris tore sõita :)
-
Ma soovin veidi uudishimutseda ning hoolimata faktist, et eelmisel korral kuskil muus teemas winger mu küsimusele ei vastanud, küsin uuesti:
Winger, millega sa elatise teenimiseks tegeled kui arvestades siinse foorumi postituste intensiivsust ning nende postituste sisendinfo hankimiseks kuluvat aega võtab siin foorumis tegutsemine väga mitu tundi päevas? Küsin seepärast, et tahaks endalegi sellist elu, kus vaba aega nii laialt käes :) -
mike, hakka pensionäriks.
-
Või mine vangi ja kasuta illegaalset internetti.
-
Sellest võiks alustada.
-
Jah kõigepealt tuleb endale soetada internetisõltuvus.
-
Hetk tagasi helistas Kuku Raadio Vox Populi saatesse härra, kes väitis, et tal on tellitud pea kõi Eesti ajalehed, mitmed erialased ajakirjad (Maksumaksja, Raamatupidamine jms), tal on elutoas kaks telekat (vahel on kaks saadet samal ajal, mida vaja hädasti vaadata), telekas vetsus, igas toas raadio, sufrib pidevalt netis jne. Ta väitis, et lihtsalt peab maailmas toimuvaga kursis olema :)
Päris kriipi. -
mike
Hetk tagasi helistas Kuku Raadio Vox Populi saatesse härra, kes väitis, et tal on tellitud pea kõi Eesti ajalehed, mitmed erialased ajakirjad (Maksumaksja, Raamatupidamine jms), tal on elutoas kaks telekat (vahel on kaks saadet samal ajal, mida vaja hädasti vaadata), telekas vetsus, igas toas raadio, sufrib pidevalt netis jne. Ta väitis, et lihtsalt peab maailmas toimuvaga kursis olema :)
Päris kriipi.
siit edasi ei ole enam palju maad järgmise tasemeni, edasijõudnud kodanikud on omandanud mediteerides võime telepaatilisel teel otse kosmosest infot tõmmata ja ei vaja arvuteid ning muud tarbeelektroonikat -
Mitte niisama infot - vaid REAALAJAS aktsiahindu. Veidi meditatsiooni veel ja tulevad ka tuleviku hinnad ära! :-D
-
mike, kas põed mingi hälbe all? On sul elus lahendamatuid probleeme? Tahad sa sellest rääkida? Võibolla su vanaema on see, kes sooviks teada kuidas su avastus minuga seostub?
-
winger, mine Delfisse tööle. Tõsiselt.
-
Mis te kotite vaest Wingerit? Tema multitaskingu ja kursisoleku võime on on ju fenomenaalne. ;-)
-
Selle peale meenus mulle vana Juku anekdoot. On etteütlus ja Juku teatab, et "õpetaja, ma ei saa kirjutada, mul on täielik seksuaalne kurnatus". Mille peale õpetaja annab korralduse kirjutada vasaku käega.
-
priitp, ega sa minusse armunud pole? Vabanda, ei saa samaga vastata. Äkki raulir päästab välja?
-
winger
mike, kas põed mingi hälbe all? On sul elus lahendamatuid probleeme? Tahad sa sellest rääkida? Võibolla su vanaema on see, kes sooviks teada kuidas su avastus minuga seostub?
Vabandust, ma ei teadnud, et see helistaja olid sina. Lihtsalt tundus sarnane sõltlane olevat ;) -
Ei ole, jätka rahulikult Bellanova pildi nühkimist.
-
Kui vaadata kuidas LHV kommentaariumisse tekib igal tööpäeval peale kella 17.00 ning nädalavahetuseti auk, siis kriipi pole mitte see, kui kellelgi on vetsus telekas, vaid see, kuidas ennast Eesti majanduseliidiks pidav ringkond oma tööandja poolt kinnimakstud aega põhiliselt erinevate inimeste ja nähtuste tampimiseks kulutab.
-
mykoloog
Kui vaadata kuidas LHV kommentaariumisse tekib igal tööpäeval peale kella 17.00 ning nädalavahetuseti auk, siis kriipi pole mitte see, kui kellelgi on vetsus telekas, vaid see, kuidas ennast Eesti majanduseliidiks pidav ringkond oma tööandja poolt kinnimakstud aega põhiliselt erinevate inimeste ja nähtuste tampimiseks kulutab.
Kuidas seda probleemi lahendada? Tööandjad võiks City Plaza ees miitingu korraldada ja nõuda foorumi sulgemist. Paar tibi ka kaasa, kes rinnad paljaks võtavad ja kamikaze, kes hoone ees end põlema paneb. -
Mykoloog, ühest küljest on Sul õigus -- tegu samalaadse nähtusega, mida on jälgitud ka Delfi ja Postimehe juures (ainult et Delfi puhul oli väidetavalt tegu ip-aadressvahemikuga, mis on Tallinna Linnavalitsuse kasutuses :)
Teisest küljest -- siin kirjutajatest ei ole mitte kõik palgatöölised vaid leidub ka arvestatav hulk tudengeid ning firmade omanikke või iseendale tööandjaid. Ja selles valguses tahaks küsida, kes Sina sihuke oled, et nende ajakasutuse teemal suu täis võtad? -
mykoloog, mina isiklikult olen (erinevalt mõnest) oma kodumaa maksutuludesse net contributor ning see, kuidas ma tööpäeval hetkeks oma pinged maha võtan, on täiesti puhtalt minu ja paremal juhul minu tööandja vaheline asi. Antud kontekstis, kus tööandjal minu suhtes pretensioone ei ole ning kõikide mõõdikute järgi on minu panus suurepärane, on sellised kibestunud hüüatused kelleltki, kes on ka mäletamist mööda ise keset püha tööpäeva suutnud maksumaksja (?) raha eest (!) pikki tiraade kirjutada, ikka üpris kohatud, mis? :-D Lisaks ei tulekski minul, üpriski tavalisel palgatöötajal, end pähe kohalikuks majanduseliidiks pidada. Ma saan muidugi aru, et avalikus sektoris ja öirostruktuurides, kus peamised kasutatavad fraasid on "osalesin," "edendasin" ning "olen seisukohal," on individuaalne tähtsusetunne ehk tõepoolest kergem tekkima.
-
Eks ta ole, labane isiklikuks minek ja tähtsa näoga targutamine teemadel, millest halli aimu ei omata. Tasapaks keskpärasus, nagu ikka.
-
Eks ta ole, iseenese käitumismalli kergelt võimendatud tagasipeegeldamise mitte kannatamine, enesekriitika puudumine, enda isalikule positsioonile asetamine, irooniale ülivaluliselt reageerimine, soov võimalikult suures koguses võimalikult suurte inimkogumite elu reguleerida ning selle juures ka veidi suhtumist, et I'm doing god's work. Tavaline hea haridusega, kuid küsitava kasuteguriga ametnik, nagu ikka.
-
Ma jälle õõnestan siin Eestiga konkureeriva riigi majandust.
(Tegelikult algab mu tööpäev kell 10) -
Sa oskad sõnu korrektses grammatilises vormis ritta panna, aga paraku ei oska anda sellele sõnadereale sisu. Põhjendamatult kõrgendatud enesehinnanguga pangaametniku tüüpprobleem. Valuliku reageerimisega seoses meenus ka, et peaks vist hakkama tunnistajate juuresolekul vabandust nõudma. Aga las ta jääb, annan andeks.
-
Tahad korraldame hääletuse, kelle postitustes viimase kirglikumat laadi dialoogi kontekstis rohkem sisu oli? Mitu korda ma pean vihjamisi seletama, et tule oma elevandiluust tornist alla ning lõpeta oma isalik preach'imine. Kui mina kedagi "tambin," siis mina teen seda ENDA, väikese inimese, tasandilt. Pisike individualist. So? Ma ei saa keelelegi liiga teha. Näiteks see illusioon, kuidas üks väike foorumi-nufik suudab oma 10-realiste tekstidega teha liiga tervele populaarsele erakonnale, on muidugi tase. Lähen koju ja kuulan Master of Puppets'it ja vehin võimust joobnuna kätega nüüd või?
Sina aga lendad peale nagu suur raske isa ja tahad vägisi alati dirigeerima hakata. Nagu pioneerijuht. Ja kui sulle vastu hakatakse (kasvõi vastuhakkamise enda pärast), siis on vastuhakkajal kohe liiga kõrge enesehinnang, sest absoluutkategooria benchmark vasakliberaalse ametniku maailmakäsitlus ei tohi ju ometi kuidagi mingigi küsimärgi alla sattuda. Et kuidas ma julgen? Julgesin koolis absurdi absoluutse tõe pähe kuulutanud ajalooõpetajale vastu hakata nõuka-ajal, julgen ka nüüd. :-D -
Aga rahuneks nüüd maha. Me oleme seda sama juttu siin eri vormides aastate jooksul seletanud küll ja küll. Näost-näkku oleksime selgelt viisakamad ja mõistlikumad ilmselt. Ja muide - mis vabandamise nõudmist puudutab, siis ma arvan, et see tegelane, kellelt ma seda nõudsin, suutis mul hiljuti tänaval näo täis sõimata klassivihast nõretavate väljenditega. Noh, ning mina peaks proletariaati armastama hakkama selle peale? :-D
-
Avalik sõnasõda ei tule foorumite kvaliteedile kasuks ning loodan samuti, et kui erimeelsused nii suured on, siis võiks need juba pigem näost näkku ära klaarida. Lisaks ei ole viimased postitused kuidagi foorumi pealkirjaga seotud. Ja jätkuvalt soovitus, et kui kellegi postitused ei meeldi, siis on kõige lihtsam oleks kasutada blokeerimise funktsiooni.
-
Tõekomisjoni on siin vaja mitte hääletust. Jüngreid siin ju jagub, üks leiab, et kõik õpetajad on lollid ja teine, et riigijuhtide haridus on suva, põhiline et projektijuhtimist oskaks. Patsuta neile õlale ja tee klaas konjakit välja, vot nii tuleb tampida, that's the spirit. Tampimise mõttekuse kahtluse alla seades oled tõivet, vabandust, suur raske isa. Või oli see hoopis härrassots? Nii on lood LHV foorumis, mis on ka selle allakäigu põhjus.
-
mykoloog, proovi nüüd leida positiivne emotsioon. Minul ei ole sinu vastu isiklikult mitte midagi ja närvi läksin ma meie vestluste käigus viimati aastal 2009. Aga jah - paraku see on selline foorum, kus ilma soo- ja rabakvootideta ilmselt tasakaalustatumat käsitlust eri teemade osas tekitada ei ole võimalik.
-
AloV, antud "sõnasõda" sai alguse sellest, et ma avaldasin arvamust, et on nõme hakata tampima kedagi, kes soovib olla maailma asjadega kursis. Kuidas on see arvamus seotud kodumaa maksutulude või mingite "öirostruktuurides kasutatavate fraasidega," jääb mulle hoomamatuks.
Jään oma arvamuse juurde, et probleem on süsteemne, s.t. kui iga keskteest hälbiv arvamus tekitab koheselt ad hominem rünnakute tulva, siis kokkuvõttes kannatab foorumi kvaliteet, kuna suurem enamus ei vaevu enam ühe kitsa seltskonna virtuaalseid õlalepatsutusi lugema ja kommenteerima. Millest oleks kahju. -
...ja seda kõike kontekstis, kus ma natuke nagu wingeri kaitseks välja astusin. Oeh.