krediitkaart sponsoriks!!!!! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

krediitkaart sponsoriks!!!!!

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

• mis te arvate variandist kasutada krediitkaardi vahendeid aktsiate ostmisel?
    pakutakse ju 40 päeva ilma intressita!!!saaks ju teha 40 päevaseid investeeringuid?
  • Mitte just eriti arukas, sinust, arukas. Vaata see võla peale investeerimine on alati selline nõks, et kui oled osav ja ajastad hästi, siis on tore ja nutsu tuleb aga kui ajastad halvasti või väga halvasti ja tekib tagasimaksekohustus vmt (margin call sisuliselt) siis pead aktsiad ja muud tuletisvarad odavalt maha müüma, sellest mingi osa laenu teenindama ja ülejäänud osa kuskilt tagasi teenima. Samas ma ei keela sul proovida, kui oled osav, siis anna aga minna :)
  • Aktsiaid pole mõtet võtta ,ikka optsioone ja futuure.
    See peaks vaba teema all olema?
  • Kuidas finantstehniliselt krediigkaardiga aktsiate ostmine käiks? Seda ka kõige väledama mõtlemise juures filigraanset lahendust välja ei mõtle. Kuhu sa selle krediitkaardi ostutehingul esitad?
  • siis oleks arvelduskrediit abiks,aga sellel juba liiga julm intress!
  • kas krediitkaardiga siis ylekandeid ei saa teha?ei ole kunagi yhtegi omanud veel!
    välja võtta ei saa automaadist?
  • winger, teed lepingu, sõidad sularaha automaadi juurde, võtad sulas välja (tasu suht väike) paned deebetkontole sisse, kannad investeerimiskontole ja Let the games beginn :)
  • Ahsoo, ma selle peame isegi ei tulnud. :)

* olen alati teadnud, et iga päev üllatab millegi uuega, aga alati kui see uus saabub, on üllatusmoment enneolematu.
  • arukas, mida sa tegelikult plaanid? raha ju pole, milleks investeerida?
  • raha ju on kui ma kaardi saan,plaan olekski kuskilt kapitali saada ja see tundus hea variant,isegi kui ma natukene juhtun kaotama siis saab see oma rahadega nullitud ma usun.muidu mõte oleks investeerida lyhiajaliselt uudiste peale vms?ma muidugi olen investeerimise teemas uus ja siin need on mu esimesed postitused ja kuskilt peab alustama!mõned ostud olen teinud,need on olnud edukad siiamaani,aga kuna summad nii väikesed ja kasum olematu,siis hakkasingi mõtlema et kas krediitkaardi variant oleks sobilik ja kas on keegi kasutanud seda selleks tarbeks!
  • Kui nüüd üsna tõsiselt rääkida, siis sa ajad sellist uskumatut jama, et hirm tuleb peale. Sa isegi ei tee vahet kapitalil ja krediidil. Tahaks midagi väga roppu lisada, et sulle paremini kohale jõuaks, aga ma parem ei tee. Sa isegi ei taju milleks sulle see avantüür.
  • summad nii väikesed ja kasum olematu, siis on ju alustada hea. Võimalik kahjum ka olematu.
    Mind huvitaks, mis instrumenti ostaksid?
  • ma soovitaks futuure või fonde, nendega praktiliselt ei saa kaotada...

arukas,
    kui sa kooli viitsiksid lõpuni käia, saaksid teada, et lause lõpetamiseks on teisi märke ka peale hüüumärgi.
  • Arukas,
    Sa väidad, et võimaliku kaotuse kataksid oma rahadest, aga samas pole sul raha mida kauplemisel kasutada? Kui kauplemiseks raha pole, siis kustkohast see kahjumi katmise hetkeks tekib?
    Kui suure limiidiga kaarti sa kavatsed hankida, et seda juba "suuremahulisema investeerimistegevuse" tarbeks kasutada?
  • Eks igaüks pea oma vitsad kätte saama. Peavõiduks on see, et keegi ei hakka sulle edaspidi vähemalt vägisi eluasemelaenu andma. Ning vist on tõesti soodsam end krediitkaardiga mättasse mängida, kui selleks otstarbeks SMS-laenu võtta.
    Aga üldiselt muidugi, ära ole loll.
  • terminaator2
    ma soovitaks futuure või fonde, nendega praktiliselt ei saa kaotada...
    Siis tuleks pigem soovitada kinnisvara ja kulda. Nendega ei saagi kaotada.
  • Pealkirjaks sobiks paremini näiteks laenude finantseerimine.

Enda kogemustest võin näiteks tuua, et virtuuaalse portfelliga alustades oli samuti kõik kena ja roheline, soojenduseks proovisin ka väiksemat kolmekohalist summat investeerimiseks, oli samuti sama tulemus, mis sul, et oli justkui positiivne liikumine, aga tehingutasud nullisid selle. Ja siis alustasin eraisikulaenudega. Summad muutusid kohe nii 4 korda suuremaks pluss lisaks võimendus. Kooliraha oli päris suur, mäletan isegi ,et umbes 30% oli mingi aeg miinuses.

Nüüd siis olen kohustusi veel omakorda suurendanud ja 2011 aasta oli kasumlikkus umbes 27%, samas kui börs ise oli umbes sama suures miinuses. Seega on mul siiamaani küll õnnestunud mu esialgne plaan. Olen samuti palju õppinud ning enam ei paanitse ka kaotuste puhul ja saan magada öösiti (erinevalt algusaastal). Laenud siis nii 4-8% intressiga (kodulaenuskeem isegi soodsam, kuna saab tulumaksu tagasi).

Muideks kasutan põhiliselt sisetunnet ja psühholoogilisi analüüse positsioonide ajastamisel :D Foorumist saan rohkem infot, kui aruannetest :P Seni töötab.
  • Oot, kuidas see siis nyyd k2ib?
    1. laenata RAHA
    2. teha RAHAst börsil MITURAHA
    3. maksta algne krediit tagasi
    4. rikkus õnn ja maapealne paradiis?

• Mulle sellised teemad meeldivad. Need näitavad, et minu raha polegi ehk börsil kõige rumalam. Aitäh!
  • Sounds legit. Mitte keegi ju ei kaota börsil raha. Eriti optsioonidega ja futuuridega
  • Pörss on justkui igiliikur, mis muudkui jahvatab raha. Kel väegade kiire raha saamisega peab optsioone ostma, see on kõigile selge!
    Väga arukas on selleks kasutada krediitkaarti. Hea mõte on ka vanemate korter panti panna!
  • Mina näiteks viisin oma koera pandimaija saadud raha eest ostsin optsioone ja pärast ostsin endale kassi ka. Duubeldada on alati mõtet.
  • Aga kuidas siis veel? Laenad Euroopa Keskpangast 1% intressiga, investeerid 5% intressiga riigivõlakirjadesse, viid need võlakirjad omakorda keskpanka tagatiseks ja laenad veel, ostad veel jne :-) Omakapital kasvab, boonused tulevad, Euroopa majandus stabiliseerub ja õnn tuleb õuele.

Miks siis inimene tänavalt ei võiks sama skeemi krediitkaardi ja arco vara või baltika aktsiatega rakendada? Kui piisavalt suur hulk inimesi nii käituks, oleks Baltika varsti €10 peal.

Offf
    Oot, kuidas see siis nyyd k2ib?
    1. laenata RAHA
    2. teha RAHAst börsil MITURAHA
    3. maksta algne krediit tagasi
    4. rikkus õnn ja maapealne paradiis?

• Samahästi võid kihla vedada mõne spordivõistluse peale ;)

Kohe algab Indian Wellsi tenniseturniir ( õigemini kvalifikatsioon juba käib.).
    Pane näiteks selle peale, et Murray, Djokovic, Federer ja Nadal kõik klobivad oma vastaseid 2. ringis( (1.ring on neil vaba), kokku peaks koefitsient olema umbes 1,1 seal ehk 10 % kasumit kahe päevaga..Paf võtab krediitkaarte lahkesti vastu muuseas ja maksab võidu paukselt välja su deebetkontole niipea kui soovid.

Kui võidad, siis ilmselt võib sama korrata ka 3.ringis,kogu pott, nüüd juba suurem kui algul, jälle 4 top-favoriidi peale, kuid risk on juba suurem, vastavalt palju suurem ka saadav kasum.4.ring on veelgi riskantsem jne. Ise pead tunnetama kuna peatuda ja kas maksab riskida ka veel veerandfinaalides, kus staaridel juba päris tõsised vastased.

Indian Wellsi väljakud on sigaaeglased, nii et suuri üllatusi seal päris esimestes ringides tavaliselt ei juhtu.

Ma tegin niiviisi eelmise aasta Roland Garros turniiril 1. ringist kuni veerandfinaalid kaasa arvatud , alustasin tagasihoidliku 400 euroga ja poolfinaalideks oli sellest saanud 1680. Siis võtsin raha välja.

Proovisin sama trikki Wimbledonis, seal läks nässu,sest Federer kuramus kaotas veerandfinaalis Tsongale. 500 euri algpanust ja kõik mis juurde " teenitud " esimeses neljas ringis,läks huugama.

Siis veel kord US Openil, seal läks õnneks 500 jewrost sai mingi 2000.

Siis uuesti Australian Openil, jälle kõik võimalikud multibetid 4 parema peale algusest kuni need 4 jäidki vaid turniirile, õnnestus hiilgavalt. Need 4 on teistest hetkel niivõrd üle, et suurturniiridel nad naljalt kohe alguses ei kaota.

Indian Wells pole küll slämmi tähtsusega turniir , kuid ikkagi niivõrd oluline, et võib arvata, keegi staaridest niisama laiskuse pärast kohe algul reketit nurka ei viska. Vigastuse , haiguse või eriti halva päeva eest pole muidugi keegi kaitstud, nii et garantiisid pole.

Ja ei maksa seda juttu nüüd liiga tõsiselt võtta ega selle peale suuri summasid panna, kuid väikest lisateenistust ja nati põnevust see pakkus...Kuid minu enda printsiip on küll, et ma ei tee ühtki krediitkaarditehingut, millele mul pole katet deebetkontol või siis sulas. Ei meeldi kohe üldse võlgu olla, käib närvidele.
  • Järjekordne Trolli-teema. Keegi tegi jälle meelelahutuslikku "teadust" siin: Et Kuidas Rahvas Ka Reageerib?. Vaadake kasvõi seda kasutajanime, kes selle siinse teema lõi. Minu arust võiks siinse teema ära kustutada.
  • Tõepoolest 1. aprillini tasuks ikka veel kannatada.
  • arukas
    mis te arvate variandist kasutada krediitkaardi vahendeid aktsiate ostmisel?
    pakutakse ju 40 päeva ilma intressita!!!saaks ju teha 40 päevaseid investeeringuid?

Kust sa selle 40 päeva võtad? Kaval vend venitab vahel ka 55 päeva välja, kui alustad ostlemist 2 päeva enne kuu lõppu, sest arved tulevad 2-päevase hilinemisega, järgmises kuus on 31 päeva, ning ülejärgmise kuu 20-nes langeb laupäevale, siis läheb raha maha alles 22-sel.

Aga muide palju sul see limiit on? Mäletan, kui Siim Kallas oli Eesti Panga president, siis ta keksis, et tal on limiit $1mio, aga ta ei kasuta seda kunagi. Sellise summaga teeks Tallinna börsil imesid, kui veel repotada ka natuke, andes nii 2,2x asjale vunki juurde.
  • 113366
    Aga kuidas siis veel? Laenad Euroopa Keskpangast 1% intressiga, investeerid 5% intressiga riigivõlakirjadesse, viid need võlakirjad omakorda keskpanka tagatiseks ja laenad veel, ostad veel jne :-) Omakapital kasvab, boonused tulevad, Euroopa majandus stabiliseerub ja õnn tuleb õuele.

Euroopas saavad seda 1% intressiga vaid pangad, ning panga minimum omakapital on EL-s €5mio. Seega keskmisele eestlasele käib see selgelt üle jõu, aga Tallinkil oleks panga asutamine muidugi kukepea, ning selle kaudu kõik oma võlad refinantseerida samuti.

• Siis veel kord US Openil, seal läks õnneks 500 jewrost...

Ma olen sedatüüpi "mugandusi" (euro -> jewro) ka varem näinud. Ikka on huvitanud mida kirjutaja sellega proovib öelda. Võimalusi:
    1) lihtsalt nö nalja teha (vt Offf'i pank -> panda);
    2) juhtida tähelepanu, et euro on miski juudi värk, seda mõtet oleks hea sel juhul laiendada;
    3) niisama. Tundub meie LHV täisprofessionaalse foorumi kontekstis kuidagi labane.

Et äkki kasutaja stagna saab mind siin ree peale aidata.
  • Mustafa
    Siis veel kord US Openil, seal läks õnneks 500 jewrost...

Ma olen sedatüüpi "mugandusi" (euro -> jewro) ka varem näinud. Ikka on huvitanud mida kirjutaja sellega proovib öelda. Võimalusi:
    2) juhtida tähelepanu, et euro on miski juudi värk, seda mõtet oleks hea sel juhul laiendada;
    3) niisama. Tundub meie LHV täisprofessionaalse foorumi kontekstis kuidagi labane.

Lihtsalt rahva hulgas käibiv väljend muud ei midagi.

Ja ma kohe kindlasti ei kavatse aretada sellest mingi teemat
    " kaasaegne rahasüsteem ja rahvusvaheline pangandus kui juudi- massooni vandenõu ülejäänud planeedi elanike vastu ning kuidas vandenõulaste plaane nurjata " ,IRW !

See võiks kindlasti olla meelelahutaja , kuid ma jätan selle raundi vahele.

Ning ei maksa olla nii tundlik, interneti vaba teema pole ometi mingi vestlus aadlipreilide instituudis...
  • Mustafa
    Siis veel kord US Openil, seal läks õnneks 500 jewrost...

Jaama turul olen kohanud hinnasilte kus suurelt kirjutatud: "evro." Oma töökohas puutun palju kokku venekeelt emakeeleks pidavate isikutega ja olen täheldanud, et nad kipuvad ütlema euro asemel jeuro. Jääb mulje, et "jewro" kasutaja proovib lihtsalt sarkastiliselt mõjuda, juutidega seost ei näe.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon