Bitch'indussektor eestis
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Alsutame siis uue teemaga -- mida hakata peale hullunud mõrdadega.
Kas sittuda pappi või pidada rasket võitlust õigluse nimel? -
Pigem on see ikkagi teemasse
-
Miks beibendussektor ei kõlba? Neid teemasid saab lõpuks liiga palju siia.
-
Sama mõte. Tõstaks ümber!
-
Jah Offf ära teinekord enam niimodi trolli :)
-
Ei tea, aga see ,, täis peaga,, teema on küll päris ok, kahju ainult, et sinna enne aastavahetust suur asja pole.
-
Ma arvasin koguaeg et Jaik-i teema on selleks otstarbeks.
-
Offf
Alsutame siis uue teemaga -- mida hakata peale hullunud mõrdadega.
Kas sittuda pappi või pidada rasket võitlust õigluse nimel?
Nagu tuttavate kogemused on näidanud, siis proovitakse mõlemat varianti. Kõigepealt teine ja siis esimene. -
Mmmm nagu ma aru saan, siis mõõdavad siinsed eksperdid mõrrandust ja beibendust ühe mõõduga. Minu paha, muidugi, palun kergemat karistust. Aga eksperdid võiks siiski kirtjutada pisikese seletava kirjatüki: bitchindus ja beibendus. Nende sarnasused ja erinevused.
-
Beibendus kestab niikaua kui kõik veel väliselt hea paistab ,krõbisevaga pahteldatakse veel välised mõrad kinni kuigi seestpoolt juba ammu kõik laguneb. Bitchindus algab aga sealt ,kui vara jagama hakatakse, relvaks lastega manipuleerimine.
-
Igas beibes on peidus potentsiaalne m6rd?
-
Offf
Mmmm nagu ma aru saan, siis mõõdavad siinsed eksperdid mõrrandust ja beibendust ühe mõõduga. Minu paha, muidugi, palun kergemat karistust. Aga eksperdid võiks siiski kirtjutada pisikese seletava kirjatüki: bitchindus ja beibendus. Nende sarnasused ja erinevused.
Beibest bitchini on ainult p..sikarva suurune samm. -
Hmm... siis ma olen millestki valesti aru saanud. Minu arusaamist mööda on beibed sellised sulhteliselt nartsu-sarnased olevused, keda antud sektori eksperdid siin oma tujude järgi võtavad ja jätavad.
Bitchindusega on jälle sedasi, et järsku ärkab mõnes täiesti normaalses naisterahvas bitch ja ta hakkab ilma mingi erilise aluseta nõudma: "I want half"
Ma saan nagu aru, et keskmine grillkana on liiga rumal ja tahtejõuetu selleks, et temas võiks bitch ärgata või lausa crazy bitch.
Aga ju ma siis olen midagi valesti aru saanud. -
Maailma Tõed hakkavad selgeks saama! :-)
-
Offf
"I want half"
Nalja teed või? -
Off, see, nagu ma kunagi beibenduses juba mainisn, ei ole mitte bitch, vaid olend nimega Kullast Vitt.
-
Relika roostalu: «Ma ei varja, et olen olnud makseraskustes, kuna varasemad koostööpartnerid pole suutnud mulle vahendustasusid maksta, kuid saate teema, nagu ma ei soovi üüri tasuda, on väär. Olen teinud korduvalt ettepanekuid maja väljaostuks,» selgitas naine.
Eestis on selliseid "ärimehi" jalaga segada. Kõik nad on teinud korduvaid ettepanekuid raha laristada, ise paljad nagu püksinööbid.
http://www.tarbija24.ee/1114584/relika-roostalu-postimehele-minu-maine-ja-kodurahu-said-kannatada/ -
Teeks mingi normaalsete naiste teema ka või peab märkama ainult bitch-i ja baby-i?
-
Ei teagi, kas see sobiks „Autonumbrid, rehvid ja kuld” teemasse või siia -
The Queen of Versailles -
Relika roostalu peaks ideaalselt sobima siia teemasse! Teine võimalik teema oleks jah "autonumbrid, rehvid ja kuld."
-
Inforegister: COLONNA KINNISVARA OÜ
Kommentaarid ja hinnang
Relika Roostalu | 26.01.2013
Sitt firma on, lasi mind päevapealt lahti kui avastas, et ma olen seadusekuulekas kodanik.
Pealtnägija: http://www.youtube.com/watch?v=lyljEyzsP84
http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/toestisundinud-marul-eesti-jommide-elust.d?id=27680055 -
Noh, pole hullu, hea et peale yanatoomi meil veel julgeid tädisid jätkub. Alates siis kuskil 25-dast minutist teeb Anu tembu ära.
P.S. Hiljem tuleb ka meestele väike tervisenipp. Julgemad sooritavad kodus vastavalt juhtnööridele ja annavad teistele siis teada, mis värk oli. -
Ei osanud seda kuskile mujale rubriiki postitada.
Mõned kommentaarid on ka suht tabavad artikli kõnealuste sunas. -
-
Meeste elu nõukogude-ajal naistekollektiivis: Õhtuleht: «Viis naist sidusid mu kinni ja vägistasid!»
-
ttrust, millest sina seda teemat nähes nii elevile sattusid, leiad mõne paralleeli mõnest tänapäeva töökollektiivist?:)
-
Anna otsib meest. Aastaid. http://www.tv3play.ee/sisu/anna-otsib-meest/383837?autostart=true