Siga + Kauplemiskoolitus 2012
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kuna sead elavad suhteliselt kitsastes tingimustes mõtlesin, et päästaks ühe ära.
Lühidalt, kes on nõus võtma endale elussea nädalaks koju, maale või suvilasse ...seda venda ei unusta ma eales.
Luban anda kauplemiskoolitust ja vastan kõikidele küsimustele nii ausalt kui on võimalik.
Pakkumine on aus - näitab, et inimene tunneb ikka tõsist huvi kauplemise vastu kui on nõus nädal aega siga pidama.
Trust me, ma leian selle sea ja lasen sulle koju tuua (käiksin ilmselt 2 korda kontrollimas, kas siga alles)
Hiljem lasen oma kulu ja kirjadega farmi looma tagasi viia.
Võin jätta ka Sulle või orgunnida vajadusel tapamajja viimise.
Protsessi viiks ellu loomakaitseseadusele vastavalt.
P.S. Juhul kui soov söödaks nuumata, leiame ka mõned head seafilee retseptid -
Ma hirnusin just end herneks!
-
No mida asja?!? Tegelikult on need kodusead ju täitsa olemas. Mingi Vietnami Siga ja siis veel kääbussiga.
Ei... ma ei taha endale. Ei. Esiteks on minu arvates looma linnakorteris pidamine loomapiinamine ja teiseks on siga umbes sama seltsiv ja nõudlik nagu suure seltsinguvajadusega koer. Mul pole võimalik oma päevi sea lõbustamisele pühendada. -
No nii, läks lahti. Börsihai 2013. Kui siseinfo edestab abesikit, võtab viimane endale kassi (ja ei jäta seda mere äärde lohakile, sest see kass on seal juba kammeljate lemmik,vaadates poose). Ja kui vastupidi, siis liigub siga siseinfole. Ja siseinfo, meelega kaotada ei tohi, sest eks sa seda üritad, arvestades su loomalembust :)
-
Palju siga kaalub?
-
Kas on mingit täpset kilogrammide arvu tarvis? Üldkategoorias oleks pakkuda põrsas vs siga. ehk mis kokkuleppele õnnestuks mõne farmeriga saada..
-
No suur vahe ju kas viie kilone põrsas või 150 kilone siga:)
Põrsa paned vanni aga 150 kilost siga vanni ei pane:) -
Aa, mul jäi naer pidama selle koha peal, kus siga hangiti. Ma kuidagi eeldasin naerma hakates, et jutt on iseendast. :-)
-
Keskendume nüüd kassile, põrssad :)
Kass + kauplemiskoolitus 2012