Minu kaotatud eluvõitlus: Kalev Jaik esitleb oma raamatut Viru Keskuses
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tere!
Kalev Jaik ootab kõiki oma raamatu "Minu kaotatud eluvõitlus" esitlusele, mis toimub Viru Keskuses 17. juunil kell 18.00.
http://pood.rahvaraamat.ee/pood/Event/407
Tervitades Kristjan Laes. -
Kalev Jaiki võiks küll oma silmaga kaema minna. Äkki ostaks raamatu isegi. Tänu LHV foorumile võib raamatu müük oluliselt suurem olla :)
-
Vale aeg lansseerimiseks, muidu oleks jõulukingituste probleem lahendet.
-
Läheks heckle'ma ja ostaks irooniliselt 10 koopiat, paludes need kõik pühendada?
-
Sooviks ühte autori signeeringu ja võimalusel ka pühendusega eksemplari, aga kahjuks ei viibi sellel ajal Tallinnas. Kas posti kaudu ei saa osta?
-
Karu, jõulud jõuludeks, aga sul ju varsti sünnipäev.
-
Veel parem oleks minna kohale 70'ndate USA mustanahalise pimp'i riietusega, kaelas suur silt kirjaga "OLIGARH". Ja lihtsalt seisaks seal, nagu muuseas, ja põrnitseks Jaiki.
-
KriLa
Kas raamatu eest saab maksta rahaga? -
Kalev Jaik
Mina olin oma ema ülalpidamisel rokem kui 60 aastat.
"Minu 60 aastat ema ülalpidamisel" oleks siis raamatu alternatiivne tiitel. Või "Ema kaotatud eluvõitlus (et poeg saaks naist)". -
Kas raamatu eest saab maksta rahaga?
Selle üle ilmselt saab arutleda, ja pikalt ... -
suffiks
Läheks heckle'ma ja ostaks irooniliselt 10 koopiat, paludes need kõik pühendada?
(((Kalev, kas Jaiguveres tohivad hulgihinnad jaehindadest madalamad olla?)))
Hulgihinnad peavad alati jaehindadest madalamad olema. Seda juba sellepärast, et jaekaubanduse kulutused kaubaühiku kohta on suuremad hulgikaubanduse kulutustest.
((((Jaik ei pea oma "teooriat" ehk nagu ta ise nimetab "kujutlust inimese mõttemaailmas" mitte mingil juhul varaks ehk väärtuseks. Kui see pole isegi tema arvates väärtus, vaid mingi tühi plära, siis milleks ta meile siin serveerib? Vasta, Jaik!)))
Idee, teooria, leiutus, kirjandusteos jne on küll teadmised, kuid need ei ole kollektiivsed teadmised, vaid on konkreetsetele isikute teadmised, ja sellepärast juhul, kui need on varad, võivad olla konkreetsetele isikutele kuuluvad intellektuaalsed varad.
Nii et kõik, kes ei saboteeri, maksavad nagu miilenkid. -
Igaks juhuks palun blokkeerige see teema Kalevi jaoks.
Ise lugesin esimesed 600 kommentaari, aga nüüd on neid juba üle 17 tuhende. Kes jaksaks!