Energiajoogi turustamine
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Kuna siin foorumis on keskmiselt teadjamad ja arukamad inimesed, siis küsin siin. Kas kellelgi on õrna aimu millise ametkonna poole peaksin pöörduma, kui soovin hakata Usast ühte vahvat jooki importima ja seda siin müüma? Olen väga väga roheline antud teemal ja ei oma ka OÜ-d ega pole ka FIE, üheks neist peaksin ilmselt hakkama? Milliseid riigilõive maksta on vaja? Äkki keegi teab midagi ka logistikast Usa ja Eesti vahel. Ühesõnaga igasugune info on teretulnud.
Mainin veel, et antud toode on teistes ELi riikides saadaval. -
Oled sa kindel et teistes riikides seda mitte kohapeal ei valmistata vaid ikka jänkistanist laevaga tuuakse ?
-
jah, 100%
-
Kui inimene üritab oma elulisele küsimusele asjalikku vastust saada, siis peab ennast ka siin "turundama" ja endast ka siin asjaliku kuvandi looma. Kaasa arvatud nimevalik. Igatahes mulle assotsieerus esimese asjana, et see vahva jook ongi selline lahusti.
-
OÜ-ks hakkamine on suht koht lithne.
Siit leiad kogu info ja vastused sind huvitavatele küsimustele:
http://www.ttu.ee/majandusteaduskond/majandusteaduskonna-veeb/majanduse-sisseastujale/bakalaureuseope-3/erialad-23/arindus-8/
http://www.ttu.ee/majandusteaduskond/majandusteaduskonna-veeb/majanduse-tudengile/bakalaureuseope-5/oppekavad-11/arindus-4/ -
nimi ei riku meest!
-
atsetoon
nimi ei riku meest!
Mees teeks need asjad ilma küsimata ära. Muidu häbeneks nurgas.
Siin küll "mees" rikub nime. -
Resideerudes juba mõnda aega Floridas, olles proovinud erinevaid jooke - küsiks huvi pärast: mida sa siit eksportida kavatsed? Paljud ameeriklastele meeldivad joogid on eurooplase maitseelunditele suhteliselt vastuvõetamatud.
Kui mujal EU-s müüakse, siis on ilmselt ka EU distribuutor, kellega pead suhtlema. -
tartz
atsetoon
nimi ei riku meest!
Mees teeks need asjad ilma küsimata ära. Muidu häbeneks nurgas.
Siin küll "mees" rikub nime.
Meenub mingi eestlaste vanasõna küsija suust ja selle suhtes füüsilise vägivalla rakendamisest.
Üldiselt on teemaalgataja postitus suhteliselt talutava õigekirjaga, viisakas ja to the point. Ma saan aru, et kaasmaalase tampimine on midagi rahvusspordi laadset, aga ma ei näe põhjust teemat läbustada foorumi kasutajanime või vähese kogemuse üle ironiseerimisega.
OP:
Oled sa oma äriplaanis arvestanud asjaoluga, et jaeketid tahavad suhteliselt vinget juurdehindlust toodetele, mida sa müüa kavatsed? Kui sa seda arvesse võtad, kas Eestis on kriitiline mass tarbijaid selle ostmisest endiselt huvitatud? -
Tambin siis veel korra. Kas sa näed vaimusilmas, et on tehtud mingi äriplaan?
-
Grupp Seltsimehi
Resideerudes juba mõnda aega Floridas, olles proovinud erinevaid jooke - küsiks huvi pärast: mida sa siit eksportida kavatsed? Paljud ameeriklastele meeldivad joogid on eurooplase maitseelunditele suhteliselt vastuvõetamatud.
Kui mujal EU-s müüakse, siis on ilmselt ka EU distribuutor, kellega pead suhtlema.
Seda ei saa öelda, see on ärisaladus. Kui keegi teada saab, on äri peetis :D -
tartz, mina deduktiivselt loogiliselt võttes olemasolevat äriplaani ei taju, aga kui nüüd uuesti esimest postitust lugeda, siis kõik see, mida seal küsitud on, ongi vajalik teave pädeva äriplaani koostamise jaoks. Nii et kui äriplaan oleks olemas enne seda, kui tekkib reaalsusele vastav ettekujutus kõnealuste vedelike importimise iseärasusest ja kaasnevast asjaajamisest, siis selline äriplaan oleks täiesti mõttetu kelbas. Ilmselgelt on see äriidee alles äriplaani eelses staadiumis.
-
Mountain Dew?
-
Suured tänud, lõpuks tuli mõni asjalik vastus ka.
OP:
Oled sa oma äriplaanis arvestanud asjaoluga, et jaeketid tahavad suhteliselt vinget juurdehindlust toodetele, mida sa müüa kavatsed? Kui sa seda arvesse võtad, kas Eestis on kriitiline mass tarbijaid selle ostmisest endiselt huvitatud?[/quote]
Jah, loomulikult arvestan ma sellega. Olgu mainitud, et antud toode on oluliselt erinev seni meite maal pakutavatest( väikse liialdusega julgeksin suisa öelda, et see on revolutsiooniline)-spordijoogi ja energiajoogi vahepealne. Põhiliseks murekohaks olekski eestlastest küünikutele(vt üles) selgeks teha, et see ei ole sama, mis kõigi lemmikjook Red Bull ning et hinnavahe eelnevalt mainitud tootega on põhjustatud selle parematest omadustest.
Äriplaanist niipalju, et alguses oleks plaanis alustada väikselt, Facebook ja koduleht e. midagi netikaubamaja sarnast ja sealt edasi sooviks kuhugile jõusaali pressida. Aga, et sinna jõuda oleks vaja leida vastused esimeses postituses püstatatud küsimustele. -
kas selle joogi nimi algab G-ga?