KELBAS - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

KELBAS

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Stealth
    Tsiteerides kivipallur Jürtot: "Ja nüüd väike mõttetera vaestele !" :)
    Ma tean, et ma midagi ei tea, aga ma ei kujuta ette, mida peab sööma, et sihukest #¤¤%&() kaamera ees väljutada ?

    Muud midagi, aga neid umbasid on meie riigis paraku veel piisavalt, kes videos räägitut tõsiselt võtavad.


    ..aga siis on ju hästi, kui on inimesi, keda näiteks selline lähenemisviis kõnetab, ega ta midagi halba ei soovi ikka usk, lootus, õnn ja armastus ja kui tänu sellele intervjuule jääb näiteks 1 suitsiid sooritamata on ta oma eesmärgi saavutanud
  • Vot on "kõva mees see Putin" .Kõigepealt aitas Trumpi ametisse, nüüd võtab Merkeli maha http://www.dailymail.co.uk/news/article-4032432/Pro-EU-think-tank-says-Russia-Syria-orchestrating-migrant-sex-attacks-swing-upcoming-German-elections.html Ma olen kindel, et kliimasoojenemine, pagulaste tulv ja see, et meil pragu lund ei ole ning kajakasitt on hommikul autokapotil on kõik tegelikult Putini orkestreeritud. Tegelikult oleks Euroopas rahu ja õnn kui seda krdi Putinit poleks. Mustad, valged, kollased ja rätipead tantsiksid, laulaksid ja kallistaksid iga hommik koos, alati säraks päike koos vikerkaarega ja kõikjal oleks roosa mannavaht.
  • Kuusemaa, Sul on kajakasitt autokapotil, mõnel on kajakasitt ekraanil!
  • ttrust
    Kuusemaa, Sul on kajakasitt autokapotil, mõnel on kajakasitt ekraanil!


    Ma ostsin endale "Kärbsesitapleki eemaldaja köõgilambijuhtmelt". Toimib hästi ka kajakasita eemaldamisel ekraanilt )
  • Äripäevas Ahto Lobjakase artikkel. Jääb mulje et ta ajalehti üldse ei loe ja tal on mingi täiesti oma maailm peas. Seal on nagu nii palju lauseid mis lihtsalt kuidagi ei vasta reaalsusele. No toon ühe näiteks, jutt mingist Ilvese-Rõivase doktriinist mille järgimine olevat nüüd siis lõppenud. Öelge mulle palun üks uue valitsuse või presidendi välja öeldud suurem muudatus Eesti välis- või kaitsepoliitikas? Mina olen kuulnud ainult kinnitusi et ei tule nendes valdkondades mingeid olulisi muudatusi. Ehk siis midaiganes see Ilvese-Rõivase doktriin endast ka ei kujuta, see paistab endiselt kehtivat. Ja kogu Lobjakase jutt mida kõike selle lõppemine endaga kaasa toob on nagu kuidagi mõttetu.
  • Lobjakas on diagnoos ja seda ravida pole võimalik.
  • No trademaa ! Ikka täitsa närvi ajavad need taunid seal konjunktuuriinstituudis. Juba teine kiri nende poolt.
    Nüüd, enne pühi on vaja hakata mingeid ankeete saatma ja andmeid koguma... Kurat, vaba aega liiga palju neil v ?

    Eesti Konjunktuuriinstituut (ekiri@eneti.pw)
    Saaja:...................
    Eile, 14:33
    KÜSITLUS - Tarbijakaitse alase uuringu ankeet.

    Hea Eesti elanik!
     
    Saadame Teile Eesti Konjunktuuriinstituudi 2016. aasta elanike tarbijakaitse alase uuringu ankeedi.
    Olete väga oodatud uuringus osalema vaatamata sellele, kas Te isiklikult vajasite viimase aasta jooksul tarbijakaitse alast nõu ja abi või mitte. Teie mõtted, arvamused ja hinnangud on vajalikud tarbijakaitse alase töö parandamiseks. Kasutame Teie vastuseid vaid kokkuvõtvalt Eesti elanike üldise arvamuse väljaselgitamiseks.
     
    Ankeedi leiate siit:
    https://www.ki.ee/ank16/k.php?q=6

    Ankeedi tagasisaatmiseks vajutage kindlasti ankeedi lõpus asuvat rohelist nuppu “saadan ankeedi”. Kui Teil peaks tekkima  küsimusi ankeedi täitmisel, siis palun pöörduge Eesti Konjunktuuri­instituuti:
    Lia Lepane - 668 1243, Lia@ki.ee
     
    Palume Teil vastata ankeedile nädala jooksul.
     
    Täname Teid vastuste eest!
  • Stealth, tundub et sind on ikka eriliselt lihtne närvi ajada
  • Stealth

    Eesti Konjunktuuriinstituut (ekiri@eneti.pw)


    Normaalne, kui kiri saadetakse miski Palau domeenilt, siis teeks see vägagi ettevaatlikuks ja igasugu nuppe edasi ei krutiks :D
  • Draax
    Stealth, tundub et sind on ikka eriliselt lihtne närvi ajada


    Vat nendel küll, kes on võtnud nõuks võimalikult tihti mu postkasti ronida mingi kurat-teab-.mis väljamõeldud juraga, millest tegelikult ei olene mitte kui midagi.
    Eriti taolistel nn. riigiametitel, kes üritavad taolise tegevusega näidata, et nad nüüd teevad tööd vms.
  • Stealth
    Draax
    Stealth, tundub et sind on ikka eriliselt lihtne närvi ajada


    Vat nendel küll, kes on võtnud nõuks võimalikult tihti mu postkasti ronida mingi kurat-teab-.mis väljamõeldud juraga, millest tegelikult ei olene mitte kui midagi.
    Eriti taolistel nn. riigiametitel, kes üritavad taolise tegevusega näidata, et nad nüüd teevad tööd vms.


    Lihtsalt teadmiseks, KI on juba 20 aastat tagasi erastatud ja aastast 2007 kuulub Eesti Kaubandus- Tööstuskojale.
  • Mis nüüd on päriselt ühiselt idioodiks mindud või? Ongi olemas selline ametikoht nagu kultuurilise mitmekesisuse asekantsler, samal ajal pole kurat politseile ja päästjatele palka maksta. Päris seebid ikka peast.
    Mõni targem ja võimekam lapsevanem võiks sellise haridusliku ekpserimendi eest riigi kurat kohtusse anda. Täitsa nagu lollakaks ikka peast läinud.
  • Mul on haridusminnile veel üks ettepanek. Võiks poisslastele proovida tekitada sama valu, mida tunnevad naised sünnitamisel. Siis me mehed hiljem mõistaksime, mida naised tunnevad ja oleksime empaatiavõimelisemad raseduse jooksul ja ka hiljem.
  • ikka täitsa persses, käsi hakkab jällegi rusikasse kiskuma
  • Täiesti prsses. Võetakse ette kõige nõrgemad ja hakatakse nendega ajupesu tegema. Kui ma oma lapselt sellist asja kuulen, et koolis selle jamaga tegeletakse siis ma ka kohtusse annan, luban.
  • Sellise jama peaks saama vanemad ära keelata küll. Ilmselt pole sellist asja ka õppekavas olemas.
  • Miski autor on ka HM-i ametnik Irene Käosaar. Selliste värdide nimed tuleb meelde jätta.
  • Kas selliste asjade otsustamine ei ole mitte vanemate mitte riigi otsustada. Minu lapse väärtushinnanguid kujundan ikkagi mina ja ainult mina ise, mitte mingi debiilne abstraktne moodustis, mida runnivad peast napakad.
  • Täna oleks sobiv ilm kõik need hartmannid ja käosaared ööseks "avatud akendega kütmata ruumi" jätmiseks. -7 ja 20m/s tuult, sajab kah natuke "laia valget lund väljal"...
  • Ei oska öelda, kas ja kui palju oleks koolides vaja "pagulastemaatikat selgitada" või "sallivust juurutada" aga kui see sisu kõrvale jätta, siis vormi osas on minu arvates tervitatav kui üritatakse aeg-ajalt kasutada mingeid muid meetodeid peale selle, et õpetaja räägib klassi ees ja õpilased tapavad telefonis zombisi. Vahepeal on vahetund kus õpetaja ei räägi midagi ja õpilased tapavad koridoris olles telefonis zombisi.

    Kuskilt on meelde jäänud (ei viitsinud järele kontrollida), et Soomes aetakse õpilased vahetunni ajal hoopis kohustuslikus korras õue, ükskõik mis ilmaga. Mõneti on see ajutine õpikeskkonna muutmine (teeme aknad lahti või läheme õue) samm samas suunas, kui õpilased ei pea samal ajal paigal istuma vaid saavad natuke liigutada, siis pole hullu midagi.
  • Mulle isiklikult jättis lapsena kustumatu mulje, kui mindi koos külla tulnud Rootsis elavate sugulastega sügisel kuhugi looderanniku randa, näidati vahuseid laineid ja selgitati et vot siit kohast sõidetigi 1944ndal aastal paadiga üle. Aitas järgnevas elus päris hästi perspektiivi panna seda veel mõni aasta tagasi päris populaarset katkist plaati, et "kui mingi jama on siis ainult loll jääb siia, mina panen Rootsi ära".
  • antsukene
    Täna oleks sobiv ilm kõik need hartmannid ja käosaared ööseks "avatud akendega kütmata ruumi" jätmiseks. -7 ja 20m/s tuult, sajab kah natuke "laia valget lund väljal"...


    Otsisin netist, et kes kurat see käosaar sihuke on. Või mis tal nagu viga on, et ta sihuke on.
    Ja leidsin "Postimehest" sellise artiklilõigu: "Haridus- ja teadusministeeriumi üldharidusosakonna juhataja Irene Käosaar ei näe Kaur Kenderi roppustest tulvil teose “Check out” 8. klassi õpilastele lugeda andmises midagi taunimisväärset, vaid toetab õpetajate loomingulisuse ja vabaduse soodustamist.

    Noh, ja mida oligi tarvis tõestada- lihtsalt üks arengupeetusega indigopsühhopaat, kes arvab nagu mingi viieaastane, et kui pole keelatud, siis on lubatud. Kurat, mõni keskkooliõpilane on ka arukam kui see "Saarealune" lehmakari.

    Tahaks loota, et vähemalt õpetajatel on nii palju kainet mõtlemist et saadavad har.min.-i sinnakohta, kus päike ei paista ning nad ei hakka koolides seda "lõimeläga" propageerima.

    P.S: Ma ei saa aru, kes see kuradi türbel oli, kelle idee oli need kaks lammast ministeeriumisse tööle võtta.
    Näha ju, et tegu pole täie mõistuse juures olevate inimestega. Koondnimetus "emased".
  • http://majandus24.postimees.ee/3968335/valitsus-arutab-10-protsendise-biokuetuse-osakaalu-nouet
    see biokütuse teema on ikka täiesti ajuvaba. Maksame toetusi, et saaks toota biokütuseid fossiilseid kütuseid kasutades ja kasutame selleks põllumaid, milledel võiks toota toitu inimestele. Ma saaks aru, kui seda toodetaks jääkidest ja metsavõsast jne.
  • See Käosaar ongi just parim kohalik esindaja nendele norraka dokumentaalis nähtud debiilidele, kes arendavad mõtteviisi, et kuna mulle tundub, et nii on õige, siis nii peabki õige olema. Tegelikult on nad täpselt sellesama Telegammi lameda maa pundi esindajad, aga nad on ohtlikumad ja hullemad, kuna ujuvad nö. peavooluga kaasa.
    Sellised tuleks kiiremas korras saata tootvale tööle, aga kindlasti laste kasvatamisest eemale (kusjuures reeglina on nad ise lastetud)
  • Stealth


    P.S: Ma ei saa aru, kes see kuradi türbel oli, kelle idee oli need kaks lammast ministeeriumisse tööle võtta.
    Näha ju, et tegu pole täie mõistuse juures olevate inimestega. Koondnimetus "emased".


    Türbel on see debiil, kes arvab, et ta näitleja on (ilmselt ei ole vist eesti teatrites ega kinos viletsamat näitlejat olnud)

  • Seoses selle uue planeeritava pagulaskoolitusega. Kui viimati ministeeriumis käisin, siis ühe tsiki monitori servale olid kleebitud sellised "meeldetuletused":

    https://www.upload.ee/image/6522429/sticky.jpg

    Võis olla vabalt sama tsikk.
  • troim
    Seoses selle uue planeeritava pagulaskoolitusega. Kui viimati ministeeriumis käisin, siis ühe tsiki monitori servale olid kleebitud sellised "meeldetuletused":

    https://www.upload.ee/image/6522429/sticky.jpg

    Võis olla vabalt sama tsikk.


    Oota, sa räägid tõsiselt ka, et sellised kleepekad olid har.-min. kontori ruumis mingi monitori küljes ?
    Mis nad on seal vabsjee segi sttunud ennast v ?
  • Vabandust, Stealth. Vist läksin naljaga liiale. Seekord oli siiski nii, et igaõhtuse rollimängu raames kehastusin haridusministeeriumi tsikiks ja abikaasa kehastus mitte-töötavaks pagulasneegriks, kes mind mööda maja alasti taga ajas. Kleepsud panin monitorile, et oleks reaalsem tunne. Akna tegin ka lahti ja tuled kustutasime ka ära.

    Aga usun, et umbes sellised mõtted ministeeriumi tibidel peas liiguvad nagu kleepsudele said. Selleks, et nende pähe paremini näha, tutvusin tekstiga, mis asub siin:
    http://normaalneblogi.blogspot.com.ee/2013/12/riigiaparaadi-tootaja.html (link)
  • Härrased, meie oleme siin enamuses tõkestamatult keskeale lähenevad mehed. Edaspidi ongi nii, et siinset keskkonda hakkavad üha rohkem kujundama (ja meie eest otsustama) millenialid. Seega hingakem sügavalt sisse, sest inimesed, kes arvavad, et: nad on lumehelbekesed; nende pehme kraad (välismaalt) teeb neist veel lumehelbekesema; nõuka-aeg oli, okei, sest siis oli sotsiaalne võrdsus tagatud; kõik on täiesti suhteline; tänane nauding on väärt kogu tulevikuga riskimist jne. Tulevadki 1986ndal aastal sündinud viielised tüdrukud* ja hakkavad ruulima. Game over. Ja ongi over.

    * sooneutraalne (!) väljend isiku kohta, kelle peas eksisteerib eeldus, et 20 aastat suhtelist akadeemilist edu on temast teinud iga ala spetsialisti, kes ei pea arvestama mitte kellegagi peale iseenda.
  • Ahh mis sa plärad /rehmab käega/. Noorus on koguaeg hukas olnud. Kunagi olid kindlasti ise vanemate kolleegide silmis samamoodi jube tüütus :)
    Nagu eelmine aasta näitas, kui viielised liialt ruulima hakkavad, ronivad valimiskasti juurde ka need, kes seda tavaliselt ei tee. Nende inimeste ärritamiseks aga peaks "valve-herilased " nähtavad olema.
  • Kui "põgenik Serbia piiril laagris" on ära mängitud, siis võiks võtta "6. armee Stalingradi all", indiaalnlased Wounded Knee's ", materjali ajaloost ja kirjandusest leiab ikka ...
  • Käosaare avalikul FB kontol on avalik postitus 23.detsembrist, kus ta tsiteerib hariduselu edendamiseks Hruštšovi kirja 1958. aastast. Juures lause "Mõned mõtted 1958.aasta seltsimees Hruštšovi kirjast - need kiitis heaks ka NLKP Keskkomitee Presiidium, seega, pole niisama mull... "

    Tegemist pole naljaga.
  • siretsch
    Käosaare avalikul FB kontol on avalik postitus 23.detsembrist, kus ta tsiteerib hariduselu edendamiseks Hruštšovi kirja 1958. aastast. Juures lause "Mõned mõtted 1958.aasta seltsimees Hruštšovi kirjast - need kiitis heaks ka NLKP Keskkomitee Presiidium, seega, pole niisama mull... "

    Tegemist pole naljaga.


    Klišeed ja stereotüübid on pahad. Need tekivad alati tühjale kohale. Onju.
  • pitsat2
    Kui "põgenik Serbia piiril laagris" on ära mängitud, siis võiks võtta "6. armee Stalingradi all", indiaalnlased Wounded Knee's ", materjali ajaloost ja kirjandusest leiab ikka ...

    Samuti võiks kooli ujulas mängida "Titanicu" suurt armastuselugu.
  • Peab ehitama salapunkri, kuhu tulevikus sead ja lehmad kontrollide eest peita, et siis ikka pimenduskardinate taga saaks liha süüa ja piima juua
    Saksamaa keskkonnaamet soovib planeedi päästmiseks liha- ja piimatoodete ning munade käibemaksu ligi kolm korda tõsta.Keskkonnaameti juhi Maria Krautzbergeri sõnul tooks meede eelarvesse igal aastal juurde 5,2 miljardit eurot, mis võimaldaks langetada teiste toidukaupade käibemaksu.
    link
  • kuusemaa
    Peab ehitama salapunkri, kuhu tulevikus sead ja lehmad kontrollide eest peita, et siis ikka pimenduskardinate taga saaks liha süüa ja piima juua
    Saksamaa keskkonnaamet soovib planeedi päästmiseks liha- ja piimatoodete ning munade käibemaksu ligi kolm korda tõsta.Keskkonnaameti juhi Maria Krautzbergeri sõnul tooks meede eelarvesse igal aastal juurde 5,2 miljardit eurot, mis võimaldaks langetada teiste toidukaupade käibemaksu.
    link

    kuusemaa, sa ise maksad koguaeg seda 3x suuremat KM ja ei ole probleemi? Eks asi ole nagu meilgi, eelarvesse raha saamiseks on iga argument hea. Isegi peale tõstmist jääks see km väiksemaks kui meil praegu.
  • Saksamaal on jah toiduainete käibemaks 7% ja muudel asjadel 19%
  • pahurik
    kuusemaa
    Peab ehitama salapunkri, kuhu tulevikus sead ja lehmad kontrollide eest peita, et siis ikka pimenduskardinate taga saaks liha süüa ja piima juua
    Saksamaa keskkonnaamet soovib planeedi päästmiseks liha- ja piimatoodete ning munade käibemaksu ligi kolm korda tõsta.Keskkonnaameti juhi Maria Krautzbergeri sõnul tooks meede eelarvesse igal aastal juurde 5,2 miljardit eurot, mis võimaldaks langetada teiste toidukaupade käibemaksu.
    link

    kuusemaa, sa ise maksad koguaeg seda 3x suuremat KM ja ei ole probleemi? Eks asi ole nagu meilgi, eelarvesse raha saamiseks on iga argument hea. Isegi peale tõstmist jääks see km väiksemaks kui meil praegu.


    Asja iroonia oli selles, et EU "mõttemeistrid" leiavad Sakasamaa näitel ja rahvatervise ning kliima päästmise eesmärgil, et krdi hea mõte. Varsti keelatakse midagi ära ja kuskile keevitatakse maksu juurde, business as usual EU bürokraatidel.
  • See on ju ühiskond, mida meil hirmsasti ihaldatakse ning eeskujuks seatakse :)
  • Dziiizas, porod on päris ära keeranud. Miss Helsinki võitjaks valiti...aga vaadake parem ise
  • Oleks siis veel ilus, saaks aru, aga see on paras koll.
  • kuusemaa
    Dziiizas, porod on päris ära keeranud. Miss Helsinki võitjaks valiti...aga vaadake parem ise


    no näed siis, ehe näide sellest, kuidas rahval ajusid loputatakse, kui ikka eesmärk on küll siis vahendeid leitakse....järgmine tantsupidu vihuvad meil rätipead kaera-jaani, nii et
  • Henno Viires
    Miss Helsinki 2017 10 finalisti - selles valguses tõesti huvitav valik :)


    Poleks arvanud, et Henno on #seksist #rassist #misogüün :-D
  • Ilu on vaataja silmades. Kes olid vaatajad (hindajad)?
  • Millal on härrasmehele kohane võtta missivalimisi tõsiselt? :)

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon