Ukraina - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Ukraina

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Ja ma vabandan brittide ees. Ka nemad tassisid tibakstani sadu tanke, lennukeid ja ka laevasid.
  • "Macvest"
    Hitler ei suutnud ka kolme miljoni mehega Venemaad ära võtta, aga Zelenski käib esitlemas võiduplaani. Kõlab pisut koomiliselt.

    Võiduplaani pole näinud aga Venemaa "äravõtmisest" seal vaevalt juttu on. Tänaseks tati, tahtejõu, Põhja-Korea relvade ja lääne (juhtivate poliitikute) arguse tõttu püsti püsiv Venemaa sõjategevus ei ole kuskilt otsast võrreldav USA lend-lease toetusega N-Liidu võimekusega 2. MS päevil.
    "Macvest"

    Veider on see, kui Ukrainat veidigi kritiseerida, siis oled kohe putinist.

    Aga siis kritiseeri Ukrainat, too välja, mis valesti ja kuidas paremini. Mitte ära lahmi nagu mõni poolearuline russki-mirri ihalev lödipüks.
    "Macvest"

    Tühja rahulepingud ja diplomaatia! Rohkem rakette ja laipu teeb elu kindlalt paremaks! Trust me bro

    Kokkulepetest kinnipidamine ja diplomaatia on Venemaal alati au sees olnud. Ikka tuleks alla anda, vabandust, "kokku leppida", maid loovutada ja oma inimesi reeta, saab probleemi maha... Nagu päriselt mõtled nii või niisama trollid?
  • Viktoriini küsimus: kelle toodetud veoautodega veeti eestlasi küüditamise ajal rongijaama? Vastuse leiab siit: Link
  • "Nagu päriselt mõtled nii või niisama trollid?"

    Igasugusele lauslollusele pole vaja hakata reageerima, sest tegu on poliitilise provokatsiooniga, kus väänatakse tõde sobivas suunas. Provokaatorile ei tee keegi mitte kunagi midagi selgeks, ainus mis aitab, on tema konto sulgemine. Sest varsti on ta platsis järgmise lauslollusega.
  • Kasjanovil on õigus. Riiki juhivad võhikud. https://maailm.postimees.ee/8110103/kasjanov-kahjuks-liigub-putin-voidukursil

    "Kui paljud lääne vaatlejad, sealhulgas Ühendriikides baseeruv rahvusvaheline sõjauuringute instituut (ISW), ei ennusta Vene vägedele Ukrainas vaatamata Vuhledari hiljutisele vallutamisele eriti suurt edu, on Kasjanovi hinnang olukorrale märgatavalt pessimistlikum.

    Muuseas paistab see olevat ka Doždi üldisem hinnang olukorrale, sest päev varem esines seal väga pessimistliku olukorrahinnanguga Fišman ise, kasutades allikana ka Venemaal tagaselja vangi mõistetud sõjanduseksperti Ruslan Levijevit. Selliste hinnangute kandev motiiv on mobilisatsiooni täielik ebaõnnestumine Ukrainas, mille juures Levijev näeb peamise probleemina halba juhtimist Ukraina administratsioonis."

    Pluss muidugi soovimatus korruptsiooniga tegeleda. Jah, vahel võetakse keegi kinni (ju ei olnud Rahva Teenritest):
    https://www.delfi.ee/artikkel/120326718/video-meestele-puudeid-valja-kirjutanud-ukraina-ametnike-kodust-leiti-6-miljonit-dollarit-sularaha-mida-naine-puudis-aknast-valja-visata

    Mobilisatsiooni osas on suur probleem see, et ettevõtete juhid saavad mobilisatsioonist vabastada neid töötajaid, kes on ettevõttele hädavajalikud. Loodetavasti juba tabasite ära, et vabastatakse neid, kes maksavad.
  • Kuidas sa, Vanaema, tead et just Kasjanovil õigus on?
  • Täna. Drones attacked depot in Karachev, Bryansk region, Russia. The 67th GRAU arsenal (~3.5 km²) storing ammo, including from North Korea, was hit. Detonations have begun, the situation seems out of control.

    Järgi jäänud suurematest ladudest Ukrainast 750 km raadiuses need mis maskvaa külje all ja muidu kaugemal...

  • NASA tulekahjude leht ei näita seal küll täna mingit arvestatavat kuumust olevat esinenud.
  • Videosid ilutulestikust on, näit.: https://x.com/NOELreports/status/1843892208459817398
    Selline 'majad metsas' asutus paistis olevat, kst. kui ulatuslikud kahjud olid.
  • Gontšarenko Ülemraadas - kes vene keelt oskab ja veidi pingutab saab üht teist aru: https://www.youtube.com/watch?v=vDW1JCkdzu4

    Kes pingutada ei viitsi neile on video juures lühikokkuvõte: Команда Зеленского - воры и бандиты. Он их привел ко власти, а расплачивается весь народ. Денег ни на что не хватает в бюджете, но у очередного Слуги народа находят сумки с деньгами. Обратился к Зеленскому с трибуны Верховной Рады.

    Ehk masintõlkes: Zelensky meeskond on vargad ja bandiidid. Ta tõi nad võimule, aga maksab kogu rahvas. Eelarves ei jätku millekski raha, aga järjekordse rahva teenri käest leitakse kotte rahaga. Pöördumine Ülemraada tribüünilt Zelensky poole.

    Minu poolt absoluutselt ebasiiras tervitus siinsele riigivaraste fännklubile.
  • "Vanaema"
    Gontšarenko Ülemraadas - kes vene keelt oskab ja veidi pingutab saab üht teist aru: https://www.youtube.com/watch?v=vDW1JCkdzu4

    Kes pingutada ei viitsi neile on video juures lühikokkuvõte: Команда Зеленского - воры и бандиты. Он их привел ко власти, а расплачивается весь народ. Денег ни на что не хватает в бюджете, но у очередного Слуги народа находят сумки с деньгами. Обратился к Зеленскому с трибуны Верховной Рады.

    Ehk masintõlkes: Zelensky meeskond on vargad ja bandiidid. Ta tõi nad võimule, aga maksab kogu rahvas. Eelarves ei jätku millekski raha, aga järjekordse rahva teenri käest leitakse kotte rahaga. Pöördumine Ülemraada tribüünilt Zelensky poole.

    Minu poolt absoluutselt ebasiiras tervitus siinsele riigivaraste fännklubile.

    Mida sa veidrik püüad siin koguaeg tõestada oma postitustega? Pole siiamaani aru saanud, et ebardid on roninud võõrale territooriumile? Topi neid linke näiteks Itar-TASSi, RussianToday, jne foorumitesse. Iseennast siin ™uhuuna" presenteerida piinlikust ei tekita juba?
  • Isikud, kes meil siin armastavad Zelenskit tingumusteta, võivad suure tõenäosusega moodustada nn. viienda kolonni. Asi selles, et kes propaganda mõjul on võimelised omandama irratsionaalseid ja ülemõõdulisi tundeid millegi-kellegi vastu, võivad sama korrata mistahes tulevikus toimuva strateegilise kommunikatsiooni kampaania korral. Kui mingitel asjaoludel tehakse 180 kraadine pööre ja pidev stratkomi mürafoon tekitab uue ebajumala, siis seltsimehed tormavad kompromissitult toetama. Mälu neil on olemas, objektiivselt võttes isegi täiesti normaalne, aga nad on suutelised oma mälu välja lülitama ja unustama seda, "mis enne oli".
  • "Ausi"
    Isikud, kes meil siin armastavad Zelenskit tingumusteta, võivad suure tõenäosusega moodustada nn. viienda kolonni. Asi selles, et kes propaganda mõjul on võimelised omandama irratsionaalseid ja ülemõõdulisi tundeid millegi-kellegi vastu, võivad sama korrata mistahes tulevikus toimuva strateegilise kommunikatsiooni kampaania korral. Kui mingitel asjaoludel tehakse 180 kraadine pööre ja pidev stratkomi mürafoon tekitab uue ebajumala, siis seltsimehed tormavad kompromissitult toetama. Mälu neil on olemas, objektiivselt võttes isegi täiesti normaalne, aga nad on suutelised oma mälu välja lülitama ja unustama seda, "mis enne oli".

    Ma ei ole siin ühtegi Zelenskit tingimusteta armastavat isikut kohanud ( juba see väljend ise viitab teadagi millele, mina ütleks toetavat). Samas on siin rida isikuid, kes Putinit tingimusteta armastavad.
  • Vaat kus lugu. Hulk inimesi on pöördesse aetud, kohe kui Putin Ukrainas kaotab/võidab, asub ta Eestit ründama. Samal ajal ehitab Ligi endale vene piiri lähedale maakodu. https://kroonika.delfi.ee/artikkel/120326096/jurgen-ligi-ehitab-venemaa-piiri-lahedale-maakodu-olen-end-moelnud-maainimeseks
  • Asukoht on väga hea. Isegi kui tibla kunagi peaks ründama, siis sinnakanti pole tal midagi asja.
  • Vaits räägi nüüd ausalt meile ära, mismoodi sa tead, et tibla sinnakanti ei ründa? Fänclub "Slava Zelensky!" juba kaalub sinu kaklema kutsumist kapo väravate taha/ette. Põhjus: isik omab infot puutini ründeplaanide kohta, järelikult on tiblasitt.
  • @Ausi, sa olid siin vahepeal pikalt kadunud ja väga rahulik oli olla. Said nüüd uuesti rahad üle piiri jooksma, et niimoodi LHV foorumisse pidevalt oksendad?
  • "jnt"
    @Ausi, sa olid siin vahepeal pikalt kadunud ja väga rahulik oli olla. Said nüüd uuesti rahad üle piiri jooksma, et niimoodi LHV foorumisse pidevalt oksendad?


    Pigem oksendavad minu arvates siin ikka rohkem sidekikid, veneemad, stigiheitmed, anmod jms seltskond.
  • LHV, miks kasutaja Ausit ikka veel blokkida pole võimalik? Töötab ta teil juhtival kohal või mis? Mitmes aasta see teema üleval.
  • LHV üritab äkki sinu meelsust mõjutada?
  • "nastik69"
    Aprillis LHV foorumlaste toetuse eest ostetud maasturid said vahepeal remonditud ja juulis kohale viidud. Praegu täidavad oma lahingülesandeid.

    Abikonto on kahjuks tühjaks saanud nii et kui kellelgi on võimalik järgmiste maasturite ostmist toetada siis olen tänulik. Toetajate raha eest ostame autosid ja varuosi. Omalt poolt pakume toetusrahale ca 2x võimendust - teeme odavalt ostetud autod korda ja viime kohale.

    Toetuskonto on EE387700771008885941
    MTÜ Toeta Ukrainat
    Selgitus: 4x4 maastur ukraina kaitseväele


    Tänan kõiki toetajaid! Kontoväljavõttelt on kõik toetused näha. LHV foorumi kasutajate kanded on eristatavad 4x4 "märksõnaga". Sobilikku autotoorikut ei ole veel leidnud aga otsingud käivad.

    Olen vahepeal aidanud ka ukraina sõjalisi abifonde. Põhimõtteliselt nad kõik ostavad Euroopast autosid ja droone. Aga selle raha Ukrainast siia saamine on küll väga tülikas protsess. Kõige lihtsam toimetada sularaha aga selliseid tehinguid ma pigem väldin.
  • On palju räägitud sõjaohust ja sellega seotud hirmudest investeerida. Kas keegi teab, milline on praegune olukord Ukrainas investeeringutega (hoiused, pensionid, Ukraina börsi instrumendid jne)? Kas riik on piiranud hoiuste või pensionide väljavõtmist? Kas investeeringuid on kasutatud sõja finantseerimiseks? Kuidas on olukord Ukraina börsil, kas kauplemist on piiratud? Valuutatehinguid piiratud? Välismaal raha väljavõtmise piiramine?



  • "Marg"
    LHV, miks kasutaja Ausit ikka veel blokkida pole võimalik? Töötab ta teil juhtival kohal või mis? Mitmes aasta see teema üleval.


    Ausi ei tööta LHV-s juhtival kohal. Seltsimehed, see asi on juba nii naljakas, et on lausa kurb. Minge parem õue mängima ja koguge kokku ühik tsee-oo-kahte; iga ühiku eest saab tokensi, žetooni või ruubliku ja kui neid piisavalt palju koguneb (me ei tea, palju on "piisavalt palju", aga see teadmatus just motiveeribki meid), siis on võimalik omandada Punkt, milliste kogunemisel piisaval hulgal (jälle see motivatsiooni-värk, eksole, meie püüdleme, jumal otsustab ja kui veab, siis halastab) saab alustada Ausi blokeerimise algatamisega.
  • "Ausi"
    Minge parem õue mängima...


    A miks sa ise ei lähe? Ilmselgelt pikaajalisest hapnikuvaegusest vene trollikontoris ajud puhta kapsaks läinud...
  • Tere talv..
    https://www.err.ee/1609489072/eesti-otsib-voimalust-ukrainalt-relvastuse-hankimiseks
    Kellel see ka sõjatuhinat maha ei jahuta, on ilmselt ise tegelikud kasusaajad. Ega mul pisnessi ja turumajanduse vastu midagi poleks, kui Läänemets ise poleks öelnud, et turumajandus on (selleks korraks) läbi.
  • Ausi, mis kasu saad, et sellist sousti siia iga päev postitad? Läänemetsa ütlemisel ja relvade ostmisel on null seost. Null.
  • "Ausi"
    Tere talv..
    https://www.err.ee/1609489072/eesti-otsib-voimalust-ukrainalt-relvastuse-hankimiseks
    Kellel see ka sõjatuhinat maha ei jahuta, on ilmselt ise tegelikud kasusaajad. Ega mul pisnessi ja turumajanduse vastu midagi poleks, kui Läänemets ise poleks öelnud, et turumajandus on (selleks korraks) läbi.


    Sa ju saad aru, langeb Ukraina ja tulevik on väga tume. Arvad et venkud ei proovi meiega midagi? Või sa ootad seda?
  • "angelp"
    Ausi, mis kasu saad, et sellist sousti siia iga päev postitad? Läänemetsa ütlemisel ja relvade ostmisel on null seost. Null.


    See on ju tüüpiline tiblade käitumine, igalpool/tänaval/poes, kus iganes veel kui nad näiteks küsivad midagi ja vastad, et mina ei mõista seda keelt, siis hakkavad veel rohkem vene keeles mölisema.
  • Peale Ukrainat on järgmised Moldova ja Baltikum. Siin ei ole küll mingit kahtlust. Sellest mida siin foorumis Ausi või stigiheitmed, või keegi teine kirjutab, sellest ei sõltu küll mitte midagi. Saksamaa, Prantsusmaa ja USA on oma hambutust näidanud korduvalt, kuidas tuumapommiga ähvardamine võtab neil junni jahedaks, ja ei anta Ukrainale luba relvadega Venemaa sisemaa sõjalisi objekte rünnata. Arvatavasti suudab Poola vastu hakata ja rinne saab enne Saksamaad pidama.
    Sellest avalikult ei räägita, aga mõtlemisvõimelisemad on sellest juba ammu aru saanud ja seda näitab ka eestlaste kinnisvaraostud välismaal sh Hispaanias. Endalgi parasjagu idealista leht lahti.
  • Moldova võib järgmine olla, Baltikum mitte. Selles on ilmselt juba kokku lepitud. Praegu käib veel peenhäälestamine sõltuvalt sellest, mida vandid Ukrainas saavutavad. Minister Ligi kinnisvara vene piiri ääres on indikaator, Ligi tegevust ma usaldan kordades rohkem kui ühe foorumi ühes teemas sõna võtvaid labiilseid isikuid. Seltsimehed, rahunege. Lähema 10 aasta jooksul pole Eestil Venemaa poolt sõjalist rünnakut karta. Kõige suurem hädaoht Eestile on lähemas tulevikus nn. rohepööre. Lisaks sellele kuulsin täna poole kõrvaga uudistest, et Eesti alustab taas Venemaaga kaubavahetust kaupadega, mis sanktsioonidega pole keelatud. Ja seda on päris palju. Miks peaks Venemaa Eestit ründama, maad ära võtma? Siseriiklikuks tarbimiseks ajab Puutin mingit impeeriumi taastamise ja denatsifitseerimise juttu, aga see ongi prolede üleskeeramiseks mõeldud. Halb, et ka meil on inimesi, kes loodavad Puutini muinaslugudest kasu lõigata, tekitades hirmufooni ja sellega proovides vähendada vabadusi ja suurendada koormisi.
  • Viimasel ajal on hakanud levima jutud, et kui Puutinil Ukrainas edu on, siis ta võtab terve Ukraina ja Poola ja Baltikumi, uljamad isegi räägivad Berliini võtmisest. Asjalikud analüütikud väidavad, et Venemaal pole puhtfüüsiliselt võimalik okupeerida isegi mitte Ukrainat ja Poolat, lihtsalt pole ressurssi. Erinevalt ida-Ukrainast on muud territooriumid selgelt venevastased, no mingi valemiga ei tasu see ära. Puutin Berliinis ja Eesti 100% taastuvenergiapõhiseks aastaks 2030 on hüüatused, mille kattevarjus saab teatud kontingent ülikasumlikult siblida, aga kui ühe või teise kohta küsida, kuidas see praktiliselt võimalik on ja põhiline, mis kasu saab Puutin Berliinis olles ja Eesti oma luuludes askeldades, siis vastuseid ei tule. Üldse ei tohi küsidagi selliseid küsimusi.
  • "Money88"
    On palju räägitud sõjaohust ja sellega seotud hirmudest investeerida. Kas keegi teab, milline on praegune olukord Ukrainas investeeringutega (hoiused, pensionid, Ukraina börsi instrumendid jne)? Kas riik on piiranud hoiuste või pensionide väljavõtmist? Kas investeeringuid on kasutatud sõja finantseerimiseks? Kuidas on olukord Ukraina börsil, kas kauplemist on piiratud? Valuutatehinguid piiratud? Välismaal raha väljavõtmise piiramine?





    Ma vahepeal mõtlesin Ukrainasse investeerimise peale natuke aga eriti kaugele ei jõudnud, sest vabu vahendeid on vähevõitu ja vaba aja olen juba investeerinud nende sõjaväe toetamisse. Samas kui keegi on huvitatud siis võiks välja mõelda, mis piirkond ja tegevusala huvitavad? Käin seal niikuinii aeg-ajalt ja võin uurida.
  • To Ausi.

    Teatav isik ei ostnud ka Eesti Vabariigi nn riigikaitsevõlakirju. See ütleb minu jaoks palju rohkem, kui uhke häärber Venemaa piiri lähedal. Ja vaevalt hakkab Venemaa Põlvat pommitama.
    Kohalike haibitud nn julgeolekuekspertide poolt lubatud Venemaa kokkukokkumist ei ole toimunud, selle asemel on sõjamajandusel hoog sees ja tehased uhavad 3 vahetuses. Kui lääneriigid Venemaad Ukrainas ei peata, siis avatakse uus rinne peale Ukrainat juba Baltikumis. Venemaal pole midagi kaotada, vahendeidon, raha energiakandjate müügist tuleb ja elavjõudu on veel kuni 140 miljonit ühikut vajadusel võtta. Ärme unusta, et NATOS on ka Ungari. Samas on meie seas ka päris palju neid, kes õigustavad isegi täna kolja pätsi allaheitlikut Baaside lepingut, et see päästis Eesti rahva ja Eesti riigi.
  • Jürgen-poiss loodab ilmselt selle peale, et kuna ta aitas puutini raha pesta, siis puutin on selle eest tänulik. Ajalugu on aga tegelikult vastupidist tõestanud, mingit tänulikkust pole vantide poolt loota, sellised vastuteene ootajad/kompra omajad lüüakse esimesena maha.
  • "Tervist Teile"
    To Ausi.

    Teatav isik ei ostnud ka Eesti Vabariigi nn riigikaitsevõlakirju. See ütleb minu jaoks palju rohkem, kui uhke häärber Venemaa piiri lähedal. Ja vaevalt hakkab Venemaa Põlvat pommitama.
    Kohalike haibitud nn julgeolekuekspertide poolt lubatud Venemaa kokkukokkumist ei ole toimunud, selle asemel on sõjamajandusel hoog sees ja tehased uhavad 3 vahetuses. Kui lääneriigid Venemaad Ukrainas ei peata, siis avatakse uus rinne peale Ukrainat juba Baltikumis. Venemaal pole midagi kaotada, vahendeidon, raha energiakandjate müügist tuleb ja elavjõudu on veel kuni 140 miljonit ühikut vajadusel võtta. Ärme unusta, et NATOS on ka Ungari. Samas on meie seas ka päris palju neid, kes õigustavad isegi täna kolja pätsi allaheitlikut Baaside lepingut, et see päästis Eesti rahva ja Eesti riigi.


    Ausiga kursusekaaslased Paldiski maanteelt?
  • Ega sinult pole kah keegi kommentaari küsinud aga ikka lamised siin...
  • Asi läheb siin ikka väga delfiks kätte🫠Eriti delfistuvad just Lehtmet pooljumalannaks pidanud isikud ja need, kes Zelenskit tingimusteta armastavad, tulgu või tuumasõda.
  • Kas vaba maailm peab jääma aegade hirmus elama? Ei julge Putinisugustele silma vaadata. Äkki äsab tuumapommiga (A tõ što smotriš? Jadernuju bombu hotšes?) Venemaa sööb oma naabrit, aga meie teeme parem näo, et ei näe. Tegeleme oma asjaga. Äkki siis meid ei puutu. Äkki võtab järgmiseks kellegi teise, kui meie hästi vagusi oleme?
    No äkki siis tõesti parem õudne lõpp kui lõputu õudus. Tuumasõda, mille Venemaa kiiresti kaotab. Küürakat ravib ainult haud.
  • Igakord kui tibla tuumapommiga ähvardama kipub siis järelikult keegi on kuskil midagi jälle õigesti teinud.
  • "Läheb delfiks kätte" on kahjuks õige tõdemus. Probleem laheneb, kui vastavad isikud/trollid blokkida (Ausi, Tervist Teile peamiselt). On absurdne, et ühte kasutajat ei saa blokkida, LHV foorumil on turvaprobleem? Halloo, LHV arendustiim (???).

    Delfistumise näited:

    "Lehtmet pooljumalannaks..." => miks just "pool...", ja miks peaks keegi kedagi jumalaks/jumalannaks pidama? Absurdne väide. Slava Ukrainii case on ammu lahenduse saanud, selle supi lõputu ülessoojendamine on puhas trollimine. Null uut infot. Küll näeme siin projektsiooni: "suur vene hing" (müüt!) peab oma verist valitsejat täisjumalaks.

    "Zelenskit tingimusteta armastavad" => siin võiks iga sõna eraldi vaadata, aga nende omavaheline kokkusidumine on absurd jällegi. Zelenski on oma rahva president ja tema rahvas on genotsidiaalse rünnaku all Putini poolt. Siin pole vaja armastada, veel vähem tingimusteta, siin tuleb aidata. Ja seda südamega inimesed ka teevad. Samuti näeme siin taas projektsiooni: vene rahvas ja Putin = kui peksab, siis armastab. Haige suhe jällegi.

    "tulgu või tuumasõda" => õige troll paneb sisse ka ähvarduse, ajades teadlikult segamini musta ja valge. "Tulgu", umbisikuliselt tuumasõda ei alga, selle ikka algatab keegi. Ja sellega on ähvardanud Putin, ja see näitab tema meeleheidet, et ta ei saa lahinguväljal hakkama ja proovib ehk hirmutada. Tema ähvardused on nüüdseks hambutud ja keegi ei võta neid tõsiselt. Projektsioon kolmandat korda.

    Eelnev on näide, kui kahjulikult mõjuvad seesugused trollid foorumi kliimale. Nad postitavad iga päev kümneid postitusi, mis koosneb peamiselt absurdist. Nende ümberlükkamine on triviaalne, aga see võtab aega ja on mõttetu tegevus, sest troll jätkab vanal moel ja inimesed, kes saavad aru, kes on troll, teavad seda niigi.

    Ainuke lahendus on ühiselt trollid blokeerida, siis nad on kaovad. Nii kaudses kui otseses mõttes.
  • angelp, ise rääkisid sinuga teisel teemal mittenõustujate kohta, a la "Trumpi tingimusteta armastavad"? Kuidas kommenteerid?

    Slava Ukraini juhtum pole lahendust saanud - suured sulid on ikka tõllas.

    Räägid ju õiget juttu, aga veider on see, et see kipub olema rakendatud veidike ühekülgselt :)

    PS. selgus, et mitteblokeeritavaid trolle on siin rohkem kui üks. Ma ei saa aru, kuidas te julgete nii elementaarsete tarkvaraprobleemidega pangaga üldse tegemist teha, maksimum mu jaoks on siin foorumis suhtlemine?
  • .. kui muhamed ei lähe mäe juurde, siis... läheb mägi muhamedi juurde
    ehk teisisõnu, kui LHV ei taha vöi ei ole suuteline tagama võrdseid võimalusi kasutajate blokeerimisel, siis paistab ainuke vöimalus olema foorumit mitte kasutada..

    vöiks ju teha üleskutse mingig konkreetne nädal nt et ühtegi postitust ei tee.. siis saab näha, kas ja mis mõju sellel on.. ja siis vöib perioodi pikendada vöi kasutada mönda järgmist ideed kuidas mäge muhamedi juurde nügida

    investeerimismängu pöhjal vöiks justkui arvata et LHV huvi siiski on et kasutajaid oleks jätkuvalt ja palju
    kui nende huvi osas õnnestub luua ühine mõjutusvahend, siis peaks nad probleemi olemust kindlasti jõulisemalt tajuma

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon