LHV Pank paremaks
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Otsisin kuni 2012. aasta suveni, aga ei leidnud foorumist sarnast teemat. Minu ettepanek kasutusmugavuse tõstmiseks:
internetipanga seadete alt võiks saada seadistada, et kontot A saab kasutada ainult igapäevapanganduseks ning kontot B ainult raha kasvatamiseks. Korduvalt on tulnud ette, et igapäevakontoga on aktsiaid soetatud või investeerimiskontoga ülekandeid tehtud. -
Lisa enda kontodele nimed. Minu puhul vähemalt see aitas sama probleemi lahendada.
-
Aitäh nõuaande eest. Olen seda teinud, aga tähelepanematusest tekib neid vigu kahjuks ikka.
-
Chromega minul Powertrader ei tööta, IEga töötab. Kas teistel töötab?
-
Chrome lõpetas Java toetamise väga ammu, seega kellelgi ei tööta chromega.
-
kas LHV-l on plaan Smart ID integreerida oma saidiga?
-
Jah on plaanis ning töö selle nimel käib.
-
Et märk maha jääks - LHV Panka saab Smart ID-ga sisse logida 24.05.2017 alates ning ka Powertrader ei eelda enam java tuge st töötab erinevates brauserites kui mobiilis.
-
Saatsite kirja, et tingimused muutuvad.
Tingimused ja hinnakiri lehel aga on link "Makseteenuse lepingu tingimused. Kehtiv alates 13.01.2018" tühi. Teiste muutuvate tingimuste pdfide failinimede järgi võib tuletada et õige pdf on muidu üleval. -
Smart ID on sisselogimisel kiire, aga kui makset tegema hakkad, siis jääb millegipärast mõtlema enne pin2 sisestamist?!
-
msr
Smart ID on sisselogimisel kiire, aga kui makset tegema hakkad, siis jääb millegipärast mõtlema enne pin2 sisestamist?!
Annavad sellega aega järelemõtlemiseks kas ikka osta uus 78" Smart TV või maksta hoopis alimendid ära. -
Millal tulevad reaalajas maksed LHVs?
Mis nali see on, et SEB on mingi lahenduse saanud toimima ENNE LHV panka? :-D -
Mul on kõhklus et sellest välkmaksest ollakse niikaua huvitatud, kui saadakse teade selle makse teenustasu.
Sellest ei räägita, aga arvestades, et see makse liiguks põhimõtteliselt 24/7, siis ei saa ta olla odavam kui tavaline makse mis liigub pankade vahel 5 korda ööpäevas ja ainult tööpäevadel.
Täna on pankadel olemas kiirmakse, mis liigub ühest pangast teise tööpäeval 30 minutiga, aga teenustasu on teisest suurusjärgust võrreldes tavalise maksega -
kalevk
Mul on kõhklus et sellest välkmaksest ollakse niikaua huvitatud, kui saadakse teade selle makse teenustasu.
Sellest ei räägita, aga arvestades, et see makse liiguks põhimõtteliselt 24/7, siis ei saa ta olla odavam kui tavaline makse mis liigub pankade vahel 5 korda ööpäevas ja ainult tööpäevadel.
Täna on pankadel olemas kiirmakse, mis liigub ühest pangast teise tööpäeval 30 minutiga, aga teenustasu on teisest suurusjärgust võrreldes tavalise maksega
Välkmakse teenustasu teada saamine ei ole keeruline, nimelt on olemas selline asi nagu SEB hinnakiri, mis ütleb välkmakse hinnaks sama, mis tavalisel maksel - nimelt 0.38 EUR -
SEB hinnakirja järgi on neil nii SEPA- , kui välkmaksed täpselt sama hinnaga. Erinevates uudistes öeldi ka, et üldiselt saavad need olema sama hinnaga.
Said teada - nüüd on huvi kadunud?
Edit: Henno jõudis ette, aga jätan oma targutamise ka siiski alles. :) -
Logides ID-kaardiga finantsportaali, siis minnes sealt panka, peab uuesti sisse logima. Samas, pangas portaali tulles välja ei visata, küll aga tehakse seda kui tagasi panka minna.
Arusaamatu... -
Olen süüdi, et vaadanud seb hinnakirja, piirdusin mõne pressika infoga.
Kui EU-s ka teistel pankadel see välkmakse vaimustus peale tuleb, siis kaotavad sepa makse ja igasugused ekspress- ja kiirmaksed oma turu.
Huvi täitsa tekkinud :) -
hugeli
Logides ID-kaardiga finantsportaali, siis minnes sealt panka, peab uuesti sisse logima. Samas, pangas portaali tulles välja ei visata, küll aga tehakse seda kui tagasi panka minna.
Arusaamatu...
Palun täpsustage, mis brauseriga see juhtus? -
"Kõigiga", Chrome, IE, Firefox.
Win 7 pro, viimaste uuendustega.
Esmalt portaali logides, peab panka minnes uuesti sisse logima. Pangast portaali minnes on mingi ajaline piirang, mis on ok. -
Umm, ääreküsimus - kas keegi on ID-kaardi saanud 64-bitise firefoxiga tööle? Oleks tänulik. Ma ei viitsi ise katsetada....
-
57.0 (64-bit). Töötab Win 7 all.
-
Töötab, kuigi selle viimase paanika uuendustega seoses liikus info, et ei hakka tööle. Samamoodi Win 7.
-
Sain samuti 64-bitise Firefoxi all ID-kaardi tööle, vaja oli seda liigutust: "Mozilla Firefox ID-kaardi tugi alates vers. 57 (Windows)". Mõned kuud tagasi 64-bitise Firefoxiga ID-kaart ei töötanud ja ka "id.ee" veebilehel oli kirjas, et ei tööta.
Tundub, et uusim 64-bit Firefox jookseb kiiremini ja sujuvamalt kui sama versioon 32-bitisest. Opsüsteem samuti Windows 7 professional 64-bit. -
Mure LHV-s aktsiate hinna uuendusega. NYSEArca toode uuendab hinda normaalselt, XETRA oma mõne päeva tagant ning EURONEXT Amsterdami toode pole paar nädalat hinda uuendanud, nii äppi kui desktopi versioonis. Ehk oskab mõni administraator kommenteerida, kas peabki nii olema, või annaks midagi paremaks teha. Tänud
-
mtamm
Mure LHV-s aktsiate hinna uuendusega. NYSEArca toode uuendab hinda normaalselt, XETRA oma mõne päeva tagant ning EURONEXT Amsterdami toode pole paar nädalat hinda uuendanud, nii äppi kui desktopi versioonis. Ehk oskab mõni administraator kommenteerida, kas peabki nii olema, või annaks midagi paremaks teha. Tänud
See probleem on tekkinud hinnainfo teenusepakkuja vahetamisest, tegeleme jätkuvalt sellega, et kõigil mainitud turgudel hinnainfo automaatselt edaspidi uueneks. -
Ja ka Kanada hindade uuendamisega on probleem.
-
See ka sama teenusega seotud. Ühesõnaga tegeleme ka selle hinnainfo automaatse uuendamise taastamisega.
-
Välkmaksete toe levik ja ajagraafik ("Readiness date") EU pankades:
https://www.europeanpaymentscouncil.eu/sites/default/files/participants_export/sepa_instant_credit_transfer/sepa_instant_credit_transfer.pdf?v=1512603272
Eestis tegutsevatest pankadest välja toodud ainult SEB ja Versobank. -
Avastasin, et maksete püsikorraldusi ei saa muuta. Saab ainult tühistada ning uue teha. Oluliselt mugavam oleks kui saaks muuta vähemasti summat, maksekuupäeva ja kehtivuse tähtaega.
-
Sander Pikkel
See ka sama teenusega seotud. Ühesõnaga tegeleme ka selle hinnainfo automaatse uuendamise taastamisega.
Kahjuks ei ole hinnainfo uuendamine veel taastunud. Millal võiks lahendus tulla? -
Kahjuks pole see veel teada aga see on meil endiselt töös.
-
Eile ühe aktsiafondi hinnainfo näitas muutust, aga samal turul (Kanada) aktsia hind ikka sügisene.
-
Avastasin, et alates käesolevast aastast võtab LHV teenitud intressidelt automaatselt tulumaksu maha, seda ka investeerimiskonto puhul. Investeerimiskonto puhul peaks saama finantsinvesteeringutelt saadud tulu (intress, dividendid, müügitulu jms) maksustamist edasi lükata.
Antud juhul see enam siis ei kehti? -
Teil jooksevad limiithinnaga orderid teatud juhul hetkel börsile erineva hinnaga, kui limiithinnaks määratu. Saatsin info@lhv.ee-le kirja konkreetse näitega.
-
2korda2
Teil jooksevad limiithinnaga orderid teatud juhul hetkel börsile erineva hinnaga, kui limiithinnaks määratu. Saatsin info@lhv.ee-le kirja konkreetse näitega.
Uurime asja. Kiirema teeninduse huvides võib need edaspidi saata maaklerid@lhv.ee -
2korda2
Kui limiitorderi hind ei vasta orderbooki hinnasammule, siis ümardab börs hinna "väljapoole" lähima hinnasammu peale.
Äkki juhtus see? -
jah marker, tõenäoliselt on sul õigus. Paraku aga raporteeritakse investorile tagasi, et order läks börsile ettenähtud hinnaga. Mina seda õigeks ei pea. Korrektne oleks enne kinnitust investorit teavitada seatud limiithinna mittevastavusest ja paluda hind muuta.
-
Tagasi raporteerides on muidugi korrektne näidata reaalset süsteemi-hinda.
Aga mina näiteks eelistan praegust "korrigeerimist", selle asemel et hakata uuesti sisestama ja PINe panema.
Vaevalt et kasutaja poolt seadistatavat lahendust hakatakse ehitama. -
Eelvaade peaks andma õige hinna, mis päriselt börsile läheb. Kui ei näita, on see kindlasti vale.
Kuidas see lahendada, kas ta hakkab ümardama, kas äkki ei lase "valesid" numbreid sisestadagi, see polegi nii oluline. Aga eelvaade peab olema korras. -
jnt,
praegu on probleem selles, et mitte ainult eelvaade vaid ka tehingu kinnitus (order edastatud) on vale. Kui eraldi välja pandud ordereid vaatama ei lähe, ei tea investor muutunud hinnast midagi.
marker,
uuesti pole PIN-e vaja sisestada, kui sisestatud limiithinna kontroll käiks enne PIN-de sisestamist. Ei ole tuumafüüsika. -
Orderi eelvaates info kuvamine hinnaümarduse kohta on arendusplaanides sees.
-
Kahjuks ma ei taibanud kohe vaadata (ja nüüd on juba hilja) - kas korrigeeritud hinnaga ostuorderi puhul korrigeeritakse koheselt ka broneeritud summa?
-
2korda2
Kahjuks ma ei taibanud kohe vaadata (ja nüüd on juba hilja) - kas korrigeeritud hinnaga ostuorderi puhul korrigeeritakse koheselt ka broneeritud summa?
Jah -
@2korda2, tänud täpsustuse eest.
Ma kirjutasin meelega üks samm varasemast osast juba, kuna kui see korda saab, siis oleks orderi enda saatmine börsile juba korras. Ja allkirja annan ma eelvaatele, mitte börsile saadetud bittidele.
Ehk õige tähelepanek, aga ma arvan, et asja peaks juba üks samm varasemast ära parandama. Muidu on ikka poolik ja veidi vigane lahendus... -
Käivitasin IB-s oma ETF-ide üleviimise LHV pangast sinna, valikus oli isegi "LHV Bank" olemas ja erinevad võimalused iga maailma osa jaoks. Sain LHV-st vastuse, et positsioonide üleviimine pole võimalik. Ma saan aru, et tehniliselt on see võimalik ja mujal maailmas ka nii toimib. Raske on uskuda, et Eesti asutused pole veel sellisel tasemel. St et pean müüma-ostma ja kannatan ka valuuta vahetuse kahju. Mulle tundub hetkel, et põhjus on kuskil mujal.
Kuidas kommenteerite. Tänud! -
LHV hoiab oma kõikide klientide väärtpabereid koos esindajakontol, kust pole võimalik IB-sse ülekannet teha. Meilt on seda ka varasemalt küsitud ja oleme seda ka varasemalt proovinud. Kahjuks tulutult.
-
Olgu. Üks küsimus veel, kas on loota, et lähitulevikus saab LHV-st teha usd ülekannet? Tean, et korrespondent panga taga on asi, aga see on olnud juba mõnda aega.. Tänud!
-
Endiselt on see korrespondentpanga leidmise taga. Anname kindlasti teada, kui see võimalus taastub.
-
Monte
Avastasin, et alates käesolevast aastast võtab LHV teenitud intressidelt automaatselt tulumaksu maha, seda ka investeerimiskonto puhul. Investeerimiskonto puhul peaks saama finantsinvesteeringutelt saadud tulu (intress, dividendid, müügitulu jms) maksustamist edasi lükata.
Antud juhul see enam siis ei kehti?
Tõstan küsimust. Ütlen etteruttavalt ka, et üritasin uuendatud tingimuste alt seda infot leida, aga linkide taga, mis tingimustele viitavad, ei peitu midagi: https://www.lhv.ee/et/uudised/2017/35 -
Investeerimiskonto kasutamise soovist tuleks panka teavitada kas kirja teel info@lhv.ee või internetipangas "Info ja seaded" -> "Kontod ja limiidid" -> "Aktiivsed kontod" ja seejärel vastava konto juures vajutada pliiatsi ikooni ning teha linnuke kasti "Investeerimiskonto".
Tingimused on alati kättesaadavad siit: https://www.lhv.ee/et/tingimused-ja-hinnakiri