Hunt lambanahas - PEATAGE YANA - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Hunt lambanahas - PEATAGE YANA

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Uljana Tšernogorova, kes varjab ennast lääneliku nime Yana Toom taha, rahva seas tuntud ka kui Hull Yana, Baba-Yana, Hüääna jne., ja esineb naeratava ja emaliku tädina, on tegelikult 100% kremliit ja seega tüüpiline näide hundist lambanahas.
    Nüüd kus Yana on peale Süürias käimist kiirelt radikaliseerunud vajab see tädi kindlalt oma teemat, et ta tegemistel paremini silm peal hoida. Pealegi on Edgar juba pikemat aega langev täht ja kreml ei salli tühja kohta Eesti poliitikas.
  • Hüüumärk ununes pealkirjas Yana taha panemata, see tädi väärib seda, äkki moderaator saab aidata.
  • Minuarust pole Hüääna küll kunagi teeselnud lambanahas olemist...
  • Tahaks näha seda larhvi, mis miinuseid siin laob...
  • Oh, miks ei võiks kogu see jediinaja-rossija-stuff olla ühes teemas - "peatage edgar"?
    Hüäänat on seal piisavalt käsitletud koos teiste sellistega, võiks ju seal jätkata.
  • Hajub jah see kremliööbikute rubriik erinevatesse teemadesse.
    Savikoti teema oli spetsiifiliselt Tallinna LV/LOV rahapumba kritiseerimiseks/vaatlemiseks algselt, nüüd kui vanur kõrvaldatud, peaks selle teema nime lühendama "Tallinn põleb" ja tegema ühe teema spetsiaalselt kogu selle kriminaalse kremlikesikute parve vaatlemiseks, pannes nimeks üldisema "Peatage Kremli sülekoerad" vms.
  • Tallinn ja jediinaja-rossija on siiamaani üks ja seesama, pole mõtet teemasid lahutada, vähemalt senikaua kuni kesikud seal võimutsevad. Ja hetkel vanur pole kõrvaldatud - tema vaim hõljub veel igal pool, isegi kandideerib valimistel. Ja isegi kui vanur on omadega surnuaial, ega siis asja sisu ei muutu - jediinaja-rossija jääb jediinaja-rossijaks.
  • Ratas küsis oma nõunikult, mida me Yana Toomiga teeme?
    Nõunik Alina vastas, anname peksa ja viskame parteist välja!

    Kunagi Tarand kiitles, et on juba 2 keskerakonna naist suutnud neil pikkadel lennureisidel Tallinna ja Brüsseli vahel ära rääkida, et need keskerakonnast välja astuks, ning et nüüd on ta Yana ette võtnud. Eks näis kas tädi visatakse või astub ise välja ja kas Tarand saab jälle punkti kirja.
  • Kuidas valijad, nõnda ka valijate esindaja. Toomi juhtum näitab, et eesti keele ära õppimine ei tähenda veel impeeriumimeelsetest seisukohtadest loobumist. Keel on tal suht hästi käes, kuid see suurrahva shovinism, üleolev suhtumine eestlastesse ning veendumus oma rahva erakordsetes eelisõigustes on sügavalt sissejuurdunud. Neid seisukohti ei saa muuta kui isegi Lenin, kes mitmetes teostes materdas suurvene shovinismi ja kelle artikleid peeti 70 aastat N.Liidus pühaks, neid muuta ei suutnud.Need inimesed ei integreeru ega võta omaks eestlaste seisukohti meie maa, keele ja kultuuri suhtes isegi kui nad keele suhtlustasandil selgeks saavad.

    Seepärast ma räägingi, et Eesti üks olulisemaid ülesandeid on piirata sisserändu Venemaalt ja endise N. Liidu aladelt, mis juba aastaid ületab kehtestatud piirmäära ja ulatub ca 4000 inimeseni aastas. Karl Vaino ajal toodi sisse ca 15 000 aastas . Nii et kaasaegne Eesti Vabariik on venelaste sissetoomises nii 1/3 või 1/ 4 Vainot, Eesti venestumine / venestamine jätkub. Päris masendav tõdemus.
  • Fake McCoy
    Kunagi Tarand kiitles, et on juba 2 keskerakonna naist suutnud neil pikkadel lennureisidel Tallinna ja Brüsseli vahel ära rääkida, et need keskerakonnast välja astuks, ning et nüüd on ta Yana ette võtnud. Eks näis kas tädi visatakse või astub ise välja ja kas Tarand saab jälle punkti kirja.

    See tähendab, et Indrek Tarand tuleb ära valida ka järgmiseks Brüsseli-sessiooniks. Perspektiivselt väga kasulik vana.
  • Välja küll, aga kuhu Tarand nad rääkis? Räägiks?
  • Üha selgemaks saab, et Hüääna on üksik hunt või siis hüään. Täna lasi ta oma viimasedki liitlased allavett. Selle muti lagi on Euroopa Parlamendis räusata, isegi puutin ei suudaks tast parteijuhti teha. Ilmselt käiski kogu kemplemine selle ümber kas Yuri võtab ta järgmistel Euroopa Parlamendi valimistel nimekirja või peab ta üksi kandideerima.
  • Toom tegi läbimõeldud ja kaalutletud käigu. Kahjuks. Parem oleks olnud selle alternatiivse nimekirja teke.
  • Ma arvan, et Toomile anti konkreetne korraldus parteisse jääda ja isetegevus lõpetada. Kõige legitiimsem variant kõikidel nendel kremli tegelastel ona kommunismi siin ehitada. Ikkagi eelarvest rahastatud asi ja suurim erakond. Kui see ikka seisab venemaalaste poliitika seismise eest, siis on see puhas jackpot.
  • Eraldi spisok on kindlasti käärkäe - kui "üdini solvunu" - algatus ja Hüääna - kui "solvunu" - võttis selle oma südameasjaks. Paistab et hüääna on selles spisoki-seltskonnas ainus organisaator ja tegutseja. Pole üldse teada, kui palju hääli see spisok Tallinnas hääli võiks saada.
    Tõenäoliselt võib kesikla, kui tõenäoliselt valimiste suurim häältekorjaja, hoopis tulevase koalisatsiooni moodustada mtte spisok savisaara -ga vaid sotsialistidega ja ka IRL-ga.
    Kremlil on aga vaja, et hüääna ja teiste kremlimeelsete poolt antud hääled oleksid koalisatsioonis, mitte opositsioonis.
  • Puhk, üks märkus : olgu mida kuid kommunismi/ sotsialismi nad siin küll ei ehita ega tee seda ka Venemaal. Venemaa on üks jõhkrama kauboikapitalismiga maasid, kus puuduvad elementaarsed sotsiaalse õigluse algedki. Pensionärid, invaliidid, paljud lapsedki elavad allpool vaesuspiiri, kvaliteetne arstiabiteenus on kättesaamatu selle kalliduse tõttu.Isegi ühistransport lonkab kahte jalga, inimesed ei saa enam tööle, sest elektritshkaliine linnade ümbruses pannakse aina kinni .Peaminister Medevedev lobises kogemata välja valitsuse suhtumise sellesse : raha pole, kuid te pidage vastu siin, head tuju ja tugevat tervist teile !

    https://youtu.be/WSq7oxM_fyo

    Selle kohta on kupletist Slepakov teinud ka väga iroonilise laulukese

    https://youtu.be/RjDxDKcXmgc

    Seevastu Maailma top 100 rikkurite hulgas on Vene kodanikke koguni 8 .Hämmastav riigi kohta, mille majandus on sama suur kui Itaalia.

    Nii et Venemaa on oma kommunistlikud/ sotsialistlikud kalduvused kapitaalselt hüljanud ja arendab vana tüüpi tsaristlikku impeeriumi, mis pole,
    tõsi küll, ohutum kui see nõukamoodustus.
  • Miks Te Odekoloonelt sedasi tema unistused ära röövite? Te teete ta niivisi poliitiliselt halvatuks!
  • Stagna, kapitalism ei ole ideoloogia, seda enam kauboikapitalism. Seetõttu ei saa kommunismi ja kapitalismi vastandada.
  • Kuna nõukogude liit ehitati üles orjatööjõu ning lihtlabase röövimise ning koloniseerimise abil, kusjuures tähtsaim neist oli orjatööjõud, siis Putinil nõukogude liitu taastada, koos endisaegsele sarnase totalitaarse plaanimajandusliku riigikorraga, saab olema väga raske. Aga eks ta ikkagi üritab.
    Mäletatavasti nõukogude liit nõrgestus kohe, kui orjatööjõud (GULAG) otsa sai, selle päästis ajutiselt vaid nafta hinna kerkimine kõrgustesse maailmaturul.
  • Kapitalismi on samuti mitut sorti ja on ka tugeva sotsialismi sugemetega nagu Põhjamaades .Tänapäeval on isegi USA "sotsialistlikum" kui Venemaa. See kapitalism, mida me näeme Venemaa esituses tänapäeval, on eriti jõhker, sarnaneb Emile Zola Germinal`ile. Väga hea romaan, soovitan lugeda.

    Ka prantslaste sama romaani järgi tehtud film pole paha, jooksis kunagi vist isegi ETV-s

  • ttrust
    Kuna nõukogude liit ehitati üles orjatööjõu ning lihtlabase röövimise ning koloniseerimise abil, kusjuures tähtsaim neist oli orjatööjõud, siis Putinil nõukogude liitu taastada, koos endisaegsele sarnase totalitaarse plaanimajandusliku riigikorraga, saab olema väga raske. Aga eks ta ikkagi üritab.
    Mäletatavasti nõukogude liit nõrgestus kohe, kui orjatööjõud (GULAG) otsa sai, selle päästis ajutiselt vaid nafta hinna kerkimine kõrgustesse maailmaturul.


    Solzenitsõn väitis, et laagrid polnud iialgi kasumlikud, vangide tööle tuli kõvasti peale maksta. Vangi töö oli väga väikese viljakusega, tuli hoida tööl hulgaliselt valvureid jne. Odavam oleks olnud kasutada vabasid töölisi.
    Nõrgestus tuli ikka võidurelvastumise ja majandusblokaadi tõttu.
  • Toomi intervjuust
    - Mis teile presidendi kõnes ei meeldinud, kas te täpsustaksite?
    See oli Isamaliidu esimehe kõne aastast 1995.

    Ma ei viitsi kõnesid vaadata ega lugeda, aga kui Toom tõtt räägib, siis pidi see vist üks hea kõne olema? Lobjakas kah vigiseb.
  • Eestlastel on selline tore vanasõna: Eks see peni ikka kiunub kes kaigast sai!
    Baba Yana juba kiunus, eks varsti kiunatavad lubjakas, paris ja pommi-misha ka. Nimesid polegi vaja nimetada, vaja on agendid kinni nabida.
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/yana-toom-vene-mojuagentidest-miks-me-kuuleme-valismaalt-igasuguseid-koledaid-asju-eesti-kohta-klaarime-need-kodus-ara?id=83123541
  • Fake McCoy
    Eestlastel on selline tore vanasõna: Eks see peni ikka kiunub kes kaigast sai!
    Baba Yana juba kiunus, eks varsti kiunatavad lubjakas, paris ja pommi-misha ka. Nimesid polegi vaja nimetada, vaja on agendid kinni nabida.
    http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/yana-toom-vene-mojuagentidest-miks-me-kuuleme-valismaalt-igasuguseid-koledaid-asju-eesti-kohta-klaarime-need-kodus-ara?id=83123541

    Mismoodi hüääna seda "kodus klaarimist" ette kujutab? Et keegi suudab tal suu kinni panna? Või mõistuse pähe panna? Või ära osta?
    Või peame hakkama kõik mõtlema selliselt nagu seltsimees puutin asja ette näeb, siis on hüääna rahul ja tädi enam ei tegutse agendina ning reeturina, kuna pole midagi reeta?
    Ainus võimalus ongi hüääna-suguste "ravimise" puhul see, et avalikustatakse agentuuri ja tõmmatakse teema rahvusvahelisele tasemele. Hüäänalt võib ju kodakondsuse lihtsalt ära võtta, aga paljudelt teistelt agentidelt nii lihtne seda võtta pole.
  • Tema äi Paul Toom juhtis KGB välisluure struktuuri Eestis. Einar Sanden on teda kirjeldanud. Sandeni naine oli KGB agent Irja Kreemann, kes hiljem ära hüppas. Just Kreemann on allikaks, kes kirjeldas kuidas Paul Toom neid mõjuagentide võrgustikke Rootsis ehitas. Nii et mõelgem nüüd, kes soovitas Moskvale alustada mõjuagentide võrgustiku ehitamist juba Eesti Vabariigis? Mis mõju oli Paul Toomil Edgar Savisaarele, ja kust see mõju tuli, et nagu hopsti oli Savisaare kõrval KGB tippohvitser ja Putini lähikondlane Jakunin. Jakunin muide oli samas osakonnas, kus Mehis Pilv, Savisaare pikaaegne lähikondlane. Samas osakonnas tegutses ka Narõškin, praegu Vene välisluure juht.
  • Marbella112
    Mis mõju oli Paul Toomil Edgar Savisaarele, ja kust see mõju tuli, et nagu hopsti oli Savisaare kõrval KGB tippohvitser ja Putini lähikondlane Jakunin. Jakunin muide oli samas osakonnas, kus Mehis Pilv, Savisaare pikaaegne lähikondlane. Samas osakonnas tegutses ka Narõškin, praegu Vene välisluure juht.

    Käärkätt kiskus Moskva kremli poole naturaalselt kohe algusest peale, seega mingit mõju tema suhtes polnud tekitada vaja, ta oli kohe algusest peale KGB paadis (iseasi kuidas ta seda endale mõtestas). Seda enam, et ta kaotas üsna varakult ka eestlastest valijate toetuse ja vene valija oli ainus tema võimalus.
    Ma olen aru saanud, et käärkäsi suhtus vaenulikult Boriss Jeltsinisse ja tema poliitikasse.
    Käärkäe kohta räägitakse, et ta oligi see võimalik inimene, kes pidi Eestis võimule tulema, kui kremli võimu käepikendus, kui 1991.a. augustiputš oleks õnnestunud.
  • Yana täna jälle hoos, nüüd juba: "Mis asja, Moskva mõjuagent ei või olla, aga Washingtoni oma võib olla!" Nii et ikka on neid Moskva mõjuagente küll :)
  • Huvitav sõnavääratus (?) Hüaanalt:
    Olesja Lagašina: Ma osaliselt olen sinuga nõus. Me kindlasti ei tohi tolereerida selliseid asju nagu õiguslikud rikkumised Venemaal. Ma tahaks Yana Toomilt küsida, kuidas te ise suhtute, kui loete Vene meediast selle kohta, et ainult selle aasta jooksul Venemaa vanglates piinati surnuks juba kuus inimest ja 50 on kannatanud. Sellest peame ka kirjutama. Tegelikult see on osa sellest negatiivsest Venemaa kuvandist. Kas me peame sellest kirjutama või on see pigem nende siseasi?
    Yana Toom: Kirjutama peab igast informatsioonist, mis on tähtis ja mis vastab tõele, aga seesama karu ja MMi näide. Kui ei ole halba uudist, ära leiuta seda. Ole päev vait. Ja mis puudutab me piinamisi, siis ma kirjutasin ka alla resolutsioonile Euroopa Parlamendis, kus mõistsime selle hukka.
    https://arvamus.postimees.ee/6134109/terav-sonasoda-arvamusfestivalil-yana-toom-ja-postimehe-ajakirjanikud-laksid-omavahel-nugade-peale?_ga=2.106909829.727678092.1534355150-107526713.1515239752
  • Ma olen kogu aeg arvanud, et hüaana on FSB koosseisuline töötaja. Nüüd lipsas lihtsalt üle huulte.
  • Tegelikult Yana on tase. Jakko Väli tema kõrval on poisike.
    See tädi Yana teab oma hinda.
  • See käib ju tervenisti kogu nn. Eesti venelaste kogukonna kohta.

    Kui jutt käib Venemaast, siis nad mõtlevad " meie ".

    Kui jutt käib Eestist,siis nad mõtlevad " Ah ,nemad,kes ei lase meil rahulikult elada nii nagu me tahame . "

    Nad identifitseerivad end Venemaa kaudu ,Eesti on nende jaoks midagi võõrast ja vaenulikku . Eesti riik, Eesti iseseisvus on nende jaoks ajaloo veider ja ebavajalik jõnks, äpardus, mis kunagi niikuinii parandatakse. Nad ei ole rahul ja õnnelikud enne kui Eesti Vabariik on kadunud ja selle asemel on Vene provints Estonskaja oblast .

    Ja siis seal paneelil jahutakse, et missuguseid uudiseid või artikleid peaks Eesti venekeelne meedia Venemaast tootma, et siinsed venelased seda lugema hakkaks.

    Eks ikka samasuguseid nagu Vene riigimeedia, Vene impeeriumi ülistavaid ja selle arvukaid vaenlasi ( tegelikult kogu ülejäänud maailma ) mahategevaid, naeruvääristavaid, laimavaid - siis nad loeks, siis nad vaataks ja oleks rahul .

    Ainus, mis hoiab neid inimesi aktiivselt Eesti kui riigi vastu tegutsemast, on Eesti ( ja seega ka nende endi )oluliselt parem majanduslik seis ja paremad olmetingimused kui Venemaal. Nad pole ju lollid,oskavad raha lugeda. Nad teavad väga hästi missugused on palgad, pensionid ja sotsiaaltoetused Ivangorodis ja missugused siinpool Narva jõge. Nüüd veel tõstetakse ka pensioniiga Venemaal 65-aastani,seegi Venemaa mini-eelis kaob. Nad teavad, missugune on Eesti tervishoid ja haridus ning missugune hädaorg on see Venemaal. Senikaua kui see võrdlus on tugevasti Eesti kasuks, on nad vagusi .

    Kuid toida hunti kuidas tahes, see vahib ikka metsa poole.

    Soodsal juhtumil käituvad nad täpselt nagu Krimmi venelased või Dnestri- äärsed.
  • Kes see miinuse stagnale pani, jumala õige jutt ju.
  • eks need (hundid), kes on suutnud fašistide keele ära õppida ;)
  • Ma võiks küll vastu vaielda, et see ei kehti kõigi kohta, aga ju on see aksioom.
  • Ka eesti keelt täiesti vabalt valdavad venelased defineerivad end venemaa kaudu ja istuvad venemaa infoväljas. Selline venelane, kes defineerib end eestimaa kaudu, on haruldus.
  • Eks alati on erandeid, ka Krimmis võib-olla mõned venelased polnud rahul Putini aktsiooniga.Kuid enamik tervitas seda.

    Ja see ei muuda üldist pilti.

    Eesti taasiseseisvumisest on möödas 27 aastat, terve inimpõlv. Võiks arvata, et need, kes on sündinud Eesti Vabariigis ,on selle riigi suhtes sõbralikumad kui eelmised Eesti venelaste põlvkonnad, kes tulid siia 1945-1991 . Kuid võta näpust,ei midagi taolist.

    Kes märatses pronksiööl ? Noored. Kes käivad suurte massidena igal aastal 9.mail pronkssõduri juures ? Aina rohkem ja rohkem noor põlvkond. Ja ei maksa end lollitada end sellega, et nad käivad seal langenud sõdureid mälestamas. See on poliitiline demonstratsioon riigi vastu ,kus nad elavad .

    Igasugused katsed Eesti venelasi integreerida on nurjunud. Isegi eesti keele oskamine ei muuda hoiakuid. Toom oskab päris hästi eesti keelt, kuid suhtumist Eesti riiki ja eestlastesse pole see muutnud karvavõrdki .
  • Ma ei ütleks, et see pronkssõduri juures käimine on tingimata poliitiline demonstratsioon Eesti riigi vastu. Pigem soov ennast identifitseerida, näidata, et ollakse selle vene rahva liige, kes nende "suure isamaasõja" võitis. See ei ole tingimata riigivastane. Ei eelista nad Putini Venemaad Eestile.
  • peeter82
    Ma ei ütleks, et see pronkssõduri juures käimine on tingimata poliitiline demonstratsioon Eesti riigi vastu. Pigem soov ennast identifitseerida, näidata, et ollakse selle vene rahva liige, kes nende "suure isamaasõja" võitis. See ei ole tingimata riigivastane. Ei eelista nad Putini Venemaad Eestile.

    Siin sa Peeter82 eksid, Nad eelistaksid Eestit siis kui see oleks puutini venemaa oblast. Ehk see seltskond igatseb nõukogude liitu tagasi, puutini kastmes.
  • Pronksjunni juures käiakse nõukogude liitu taga nutmas. Vanurid meenutavad kui nad said olla peremees-rahvas oma impeeriumis, noored aga meenutavad neile räägitud kangelas-jutte nõukogude ajast, kus "kui Gorbat poleks olnud", nostalgitsevad oma deržaavat taga koos kogu tolleaegse "võimsusega".
  • ttrust
    Ka eesti keelt täiesti vabalt valdavad venelased defineerivad end venemaa kaudu ja istuvad venemaa infoväljas. Selline venelane, kes defineerib end eestimaa kaudu, on haruldus.


    Kas nüüd just haruldus, aga neid on. Vähemalt minu tutvusringkonnas küll.
    Ise määratlevad nad end eestlastena, päritolult ollakse aga hoopis kas valgevenelased või ukrainlased.
    Lisaks väga heale vene keele oskusele räägivad ka eesti keelt. Mõni vähem(noorem generatsioon), mõni rohkem aktsendiga(vanem generatsioon), aga end väljendada oskavad nad riigikeeles kõik.
  • Istuvad-istuvad Venemaa infoväljas. Isegi need, kellest seda ei eeldaks.
    Case1 - 25a noor meesterahvas, räägib perfektselt eesti keelt, eestikeelses koolis ja ülikoolis käinud, eesti/inglisekeelsetes suurettevõtetes töötanud. Juhuslikult selgus, et ei olnud kuulnudki nähtusest nimega EKRE.
    Case2 - Tallinna eestikeelses põhikoolis õppiv, väga hästi eesti keelt oskav vene tüdruk. Ühe lastemängu käigus selgus, et ei teadnud Eesti presidenti, peaministrit ega mitte ühtegi teist Eesti üldtuntud inimest.
    Ehk, kummaski peres ei vaadata iialgi Eesti uudiseid.
  • Muidugi on erandeid ja nad saavad ka ise väga hästi aru, et nad seda on. Lisaks on palju rahumeelseid, kes ei soovi poliitikas osaleda ega tõstaks kätt riigi vastu kus ise elavad. Nö ida lobist läbi nägev veidi arukam töölisklass, kes eelistab elada Euroopas selle parimas tähenduses. Aga nö kasulikke idioote, kes propagandale suurepäraselt alluvad, nendest puudust ei tule.
  • Peale Põhjasõda kui Eestisse oli jäänud vaid 100 000 inimest, tõid mõisnikud vene avarustest siia tuhandete kaupa venelasi, kõik nad läksid ühe põlvkonna jooksul üle eesti keelele, sest nad ei saanud läbi TV ajupesu. Nii et mina näen täna ainsa töötava variandina kogu see kaablist tulev ajupesu kinni panna. Selleks on ainult poliitilist tahet vaja. Leedukad muuseas tegid selle lükke juba ammu ära.
  • Üks asi on vanemad, teine asi on see, et oled sa natuurilt Venelane,Eestlane, Soomlane, Ukrainlane jne. ikka tahad sa olla omakeelses inforuumis (ajul on seda lihtsam vastu võtta), vaatamata sellele, et elad ja oled muukeelses keskkonnas. Eesti ei suuda kunagi pakkuda sellist info ja meelelahutuse hulka TV-st mis idast tuleb. Immigrantide ühiskonda sulatamine on kõikjal vaevaline protsess ja kuskil ei ole see 100% õnnestunud. Inimese käitumine pidi olema vormitav kuni 11 a. saamiseni maksimaalselt, peale seda on juba lootusetu midagi muuta
  • Julgen arvata, et arvukalt on selliseid venelasi, kes siin võib-olla küll paljude asjade üle virisevad, aga Venemaad külastades on pigem uhked selle üle, et nemad on Eestist.

    Ja kuigi see mulle eriti ei meeldi, on inimlikult siiski väga mõistetav, et kohalikud venelased elavad kaasa Venemaa sportlastele/võistkondadele ja ka vaatavad Vene telekanaleid.

    Omaette küsimus on, kelle poolt nad peaks olema, kui kohtuvad Eesti ja Vene koondis. Mäletan, et küsisin analoogilist asja kunagi ühelt kolleegilt, kes oli rahvuselt soomlane, kuid Rootsis kasvanud/töötanud. Tema vastus oli, et on Rootsi poolt, kuid kõigil ülejäänud juhtudel Soome poolt (kui vastas pole Rootsi).
  • Tänapäeva tehniliste võimaluste juures see Vene TV kinnikeeramine lihtsalt ei tööta. Isegi Karl Vainol ei õnnestunud Soome TV-d Eestis ära keelata ehkki ta käskis suurmajade katustelt Soome antennid maha kiskuda . Ja siis isegi polnud veel Sat TV-d , rääkimata internetist .

    Kui kaabelvõrkudest Vene kanalid kõrvaldada, tekitab see lihtsalt rohkesti satipanne katustel, muud ei midagi . Ja keelatud vili on teadagi magus .

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon