Investor/äripartner - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

Investor/äripartner

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Tere kõigile. Põhjus, miks ma siia kirjutan, on väga lihtne. Mul on olemas teadmised, taktika, strateegia ja visioon, kuidas teha ära midagi sellist, mida keegi pole veel Eestis teinud. Üksikasjadesse laskuma ei hakka, rääkida on palju ja usun, et mõlemad osapooled tahavad näha kellega nad räägivad. Mida ma siis otsin? Äripartnerit/investorit, avatud mõttemaailmaga, kes ei oleks ulme skeptik ega mingisugune "pettur". Plaan on rajada midagi suurt, see võtab aega, kuid kasumit saab hakkata teenima koheselt. Jutt ei käi tuhandete teenimisest, vaid millegist palju suuremast, seega ma ei oota ka selliseid tuhandesi pakkumisi. Mõte on suur, teha on palju, mida varem alustada, seda kiiremini jõuab sihini. Minu strateegiline lähenemine ütleb, et praegu on ideaalne aeg, sellega alustada, varsti teeb keegi selle 100 protsenti ära. Antud ideega on hea asi see, et üldiselt on konkurents kasumi suur määraja, kes suudab paremini müüa, kellel on ilusam/parem produkt jne(kui just pole tegemist mingi unikaalse asjaga) - siinkohal on aga nii, et mida rohkem inimesi tegeleb, mida rohkem firmasi tegeleb, siis suures pildis võrdub see ainult rohkem raha.

    Mind on alati viinud edasi usk iseendasse, olen kindlam kui kunagi varem, garanteerin selle projekti õnnestumise. Väga paljud asjad elus jäävad julguse taha kinni, kartuses eksida ja ebaõnnestuda, kuid üht ma ütlen - mitte kunagi ärge andke alla, uskuge iseendasse, olge positiivsed ja teid saadab edu. Sõnadel on tugev jõud.

    Seega, sul on raha ja tahe teha midagi suurt? See on sinu(teie) võimalus. Inimesed, kes lõpuks selle projektiga seotud on ja see valmis saab, uskuge mind, tuleviku pärast te muretsema ei pea. Kaua enam aega ei ole, kui keegi ise huvitatud ei ole ja teab kedagi, kes võiks olla, ei unusta teid ka ära, samamoodi, kui keegi teab välismaalt kedagi.
    Aitäh, kes viitsis läbi lugeda. Mina soovin teile edu ja jaksu, et teie tegemised õnnetuksid. Usk iseendasse ja positiivsus, viib teid selleni. Peatse kohtumiseni.
  • Täiesti sama foorumiteema olemas: "Otsin investorit/äripartnerit stardiabi-investeeringut." Palun tõsta siinne foorumiteema sinna lõppu.
  • Kirjatükk kõlab sama usaldusväärselt nagu ttrusti poolt hiljuti teises teemas postitatud video.
  • R.Ott
    Kirjatükk kõlab sama usaldusväärselt nagu ttrusti poolt hiljuti teises teemas postitatud video.


    Just, tahtsin ka mainid
    Nii pikk tekst aga ei sõnakesti sisu, võiks vähemalt valdkonna (IT tehnoloogia, tootmine, meditsiin, teenindus, või mis iganes näiteks maavarade kaevandamine) ära mainida.
  • ilmselt on tegu "blockchain-powered artificial intelligence platform for big data aggregation"- tüüpi lahendusega.
  • Sõnadel on tugev jõud- nagu magav hiiglane kirjutab. Ainult, et palju sõnu mitte millestki.
  • See pole esimene selline kirjatükk, kus otsitakse mingit äripatnerit, kes ka kogu kupatuse kinni maksaks. Aga kirjatükk ei sisalda mitte midagi, mis võimaliku raha väljakäija (investori?) huvi paeluks.
    Soovitus: enne postituse tegemist, lugeda varasem foorum üksikasjalikult üle, õppida kasutama siinse foorumi otsingut. Seal on neid vigu juba käsitletud.
  • Troll ?
    Oleks, et duud vähemalt pangakontonumbrigi paneks kuhu raha kanda siis võiks huiarit kahtlustada, aga noh kuna ei ole ühtegi kontakti ka siis härrased kes teist nüüd trollib niimodi ?
  • Tin, pane oma rahapakkumine siia kirja, koos e-mailiga. Magav hiiglane valib hiljem parema pakkumise välja.
  • Kuna tuhandeid ei tahetud, siis äkki mingi 7 eurot ? 10 siis peaks juba vähemalt google või microsofti klassi ettevõte olema.
  • Samas 7 euro eest saaks 2 Walterit ja vot mis ideed alles siis tulema hakkavad.
  • Kas sain õigesti aru, et keegi teeb selle varsti 100 protsenti ära, aga samas mida rohkem inimesi ja firmasi sellega tegeleb, seda rohkem teenib. Siis oleks targem ise asjaga pihta hakkamisega oodata?
  • Lugesin seda kohta:
    siinkohal on aga nii, et mida rohkem inimesi tegeleb, mida rohkem firmasi tegeleb, siis suures pildis võrdub see ainult rohkem raha.
    Ainuke selline pusiness on seotud Ponziga, kus rohkem osalejaid annab suurema võidu:)
  • Minu lemmik on see: "...olen kindlam kui kunagi varem, garanteerin selle projekti õnnestumise."

    Tõesti, mis saaks siin veel valesti minna!
  • Kui garantiiks antakse hüpoteek mõnele kinnisvarale, siis pole ju paha diil. Või mõeldi siin vana head ütlust "Meest sõnast, härga sarvist"?

    Kas Bondorast jt ühisrahastusportaalidest juba õnnestus midagi tõsta? Jäi puudugi?
  • Ma tean, et praeguste broiler-poliitikute sõnaohtra väljundi ja koolis õpetatava väitluskunsti vahel on tugev seos. Vene ajal koolides sellist humanitaarvaldkonda õpilastele ei pakutud, nagu väitluskunst, see tekkis koolidesse enamasti millalgi 90-date keskpaiku. See tingis uut-tüüpi poliitikute välja koorumist, keda me ei kohanud veel 1990-datel ja 2000-date esimeses pooles, aga kes nüüd riiki ja riigiameteid valitsevad, tõrjudes edukalt kõrvale vanema põlvkonna.

    Huvitav, kas koolis õpetatavad majandusteooria alused tingivad samuti selliste ümmarguste ja täis arusaamatuid lubadusi, tekstide avaldamist, nagu see magava hiiglase esimene sissekane?
  • Mind on alati viinud edasi usk iseendasse, olen kindlam kui kunagi varem, garanteerin selle projekti õnnestumise. Väga paljud asjad elus jäävad julguse taha kinni, kartuses eksida ja ebaõnnestuda, kuid üht ma ütlen - mitte kunagi ärge andke alla, uskuge iseendasse, olge positiivsed ja teid saadab edu. Sõnadel on tugev jõud.

    Garanteerida saab ausalt midagi valemi järgi: garanteeritud tootlus = riskivaba tootlus - igasugused segased kulud.

    Euro riskivaba tootlus on null. Ka breakeven'i garanteerimine on ikka... kõva sõna ;-)
  • Arvasingi, et sellised vastused siit tulevad. Jutu mõte oligi see, et saame kokku ja ma seletan, millega tegu on. Ise pole elus midagi suurt korda saatnud, nüüd kibestunud? :D Naljamehed olete, sellise suhtumisega ei jõua te elus kuhugi, te isegi ei tea millest jutt käib ja hakkate järeldama? See projekt on nii suur, et ma lihtsalt ei saa seda siin seletada ja märksõnad viivad teid valede järelduste juurde.
    MINU PAHA ET KONTAKTI EI JÄÄNUD: tule kuula mu jutt ära ja kahtle peale seda palju tahad, ära järelda midagi, mida sa ei tea. Ma oskan igale oma sõnale näidata reaalset tõestust, pole õhust võetud jutt.
    Jätan siia oma emaili:
    sleepingggiant@hotmail.com, seal saan reaalsete huvilistega rääkida.




  • KUI sa isegi ei julge siin oma nime all esineda, miks peaks keegi mingi anonüümse isikuga kohtuma minema?
    Siin foorumis on palju väga edukaid inimesi ja nende kibestunud ja naljameeseks nimetamine on raudselt see, mis vaja, et investorit leida.
    Ma ütleks ka, et hoidke sellise suhtumisega inimeses eemale, sest raudselt lastakse teiesugused naljameestest kibestunud ja väheedukad, aga miskipärast raha omavad inimesed sellise eduka mehe poolt üle:D
  • Ma vaatasin üle kõik varasemad postitused siin foorumiteemas ja ma leidsin ainult ühe vihje sellele, et keegi võib olla kibestunud ja ainult ühe vihje sellele, et keegi pole midagi korda saatnud ja pole kuhugi jõudnud. Kõik vihjed on ühes postituses koos.

    Küll aga leidsin siit täie mõistuse juures isikuid kes tarbivad seda kõike kui meelelahutust, sest seda see ju on, isegi kui see pole nii mõeldud. Naljakas salatsemine tekitab alati spekulatsioone ja õelat aasimist, mis on täiesti eluterve nähtus.

    Väga silmi avav on foorumis varasemad postitused läbi lugeda, mitte aga tühjast kohast arvata. See pole esimene selline nähtus siin, kes alguses kuulutab ja pärast poetab siia kergelt solvunud teksti.
  • "kes ei oleks ulme skeptik "
    "Antud ideega on hea asi see, et üldiselt "
    "olen kindlam kui kunagi varem, garanteerin selle projekti õnnestumise. "
    " uskuge mind, tuleviku pärast te muretsema ei pea"

    "Arvasingi, et sellised vastused siit tulevad. Jutu mõte oligi see, et saame kokku ja ma seletan, millega tegu on"
    " Ise pole elus midagi suurt korda saatnud, nüüd kibestunud? :D Naljamehed olete, sellise suhtumisega ei jõua te elus kuhugi, te isegi ei tea millest jutt käib ja hakkate järeldama? "
    "MINU PAHA ET KONTAKTI EI JÄÄNUD"
    "Ma oskan igale oma sõnale näidata reaalset tõestust, pole õhust võetud jutt."
  • Wow, ei teadnudki et ka selline teenus veel töötab nagu hotmail.com.


  • Kusjuures kas mitte buumi ja masu tippude aegu ei tulnud selliseid postitusi lademetes ? Muidugi ei mäleta täpselt kümne aasta taguseid aegu, aga nagu kuidagi seostuks et siis oli mingi selline buum kus samasugused rumalad elukad kirjutasid investeeringute saamiseks oma piirtud ajuressursiga kirjakesi mille sõnastusega suudetakse isegi oma lihane vanaema veenda selles, et pojake on asunud kurjade kavatuste teele.
  • "garanteerin selle projekti õnnestumise. "

    Mõnel mehel oleks vaja alandlikkust õppida.
  • Millega siis seda õnnestumist garanteeritakse? Kahtlustan, et härral pole suurt midagi tagatiseks panna. Paljalt ilusa jutu eest ei ava keegi rahakotiraudu.
  • Kui äriplaan on väga hea, ise oled hakkaja, siis investeeringuteks vajaliku raha kogumiseks ei pea küll LHV foorumisse postitama.
    Eesti on piisavalt väike riik, et jõuda oma plaaniga ükskõik millise inimeseni, kes raha omab/valitseb.
  • Soovitan teemapüstitajale oma ideega minna Fundwise, kui juba nutikad koeravillad suutsid koguda 100 KEUR, on ka sul kindlasti lootust.
  • Päris kohutav pitch, kõlab nagu võrkturundus. Grammatika on kohutav (nagu tihti võrkturunduses), need komad andsid mulle peaaegu vähi. Enesekindlust on samuti ülehinnatud -- postitatakse anonüümselt. Või siis on isikustamist pelgav tegevus või juba pelgatav isiksus.

    Kõige tipuks heidetakse nendele samastele „potentsiaalsetele investoritele“ ette, et nad ei ole millegagi hakkama saanud ja on seetõttu kibestunud. Totaalne ämber.
  • sleepinggiant
    Arvasingi, et sellised vastused siit tulevad.

    Kui Sa seda arvasidki, siis miks sa oma enda arvamusele vastupidiselt ikkagi "pea ahju pistsid"?
  • sleepinggiant
    Naljamehed olete, sellise suhtumisega ei jõua te elus kuhugi, te isegi ei tea millest jutt käib ja hakkate järeldama? See projekt on nii suur, et ma lihtsalt ei saa seda siin seletada ja märksõnad viivad teid valede järelduste juurde.
    MINU PAHA ET KONTAKTI EI JÄÄNUD: tule kuula mu jutt ära ja kahtle peale seda palju tahad, ära järelda midagi, mida sa ei tea. Ma oskan igale oma sõnale näidata reaalset tõestust, pole õhust võetud jutt.
    Jätan siia oma emaili:
    sleepingggiant@hotmail.com, seal saan reaalsete huvilistega rääkida.


    Okei, lahe. Olen täna umbes 16:45 Suur-Ameerika tänaval. Astu ligi ja tee oma elevator pitch ära. Siis vaatame edasi.
  • Kvant selle tegelase puhul kes selle kokku kirjutas on tegemist 92% trolliga ja 8% lolliga.
  • Kvant
    Päris kohutav pitch, kõlab nagu võrkturundus. Grammatika on kohutav (nagu tihti võrkturunduses), need komad andsid mulle peaaegu vähi. Enesekindlust on samuti ülehinnatud -- postitatakse anonüümselt. Või siis on isikustamist pelgav tegevus või juba pelgatav isiksus.

    Kõige tipuks heidetakse nendele samastele „potentsiaalsetele investoritele“ ette, et nad ei ole millegagi hakkama saanud ja on seetõttu kibestunud. Totaalne ämber.


    Võrkturundus jah, nonde inimeste eesmärk on "äriplaani" kuulama tulnute "silmade avamine"
  • Tuhandesed pakkumised polnud teretulnud, seega võrkturundus polnud siin ilmselt teemaks. Pigem mingi startup loomine koos innovatiivse tootega nagu see nutikas koera maja.
  • taksojuht
    Vastupidi, härra Tin, vastupidi...


    Oeh, ära purusta mu ilusat helesinist maailma milles inimesed on kõik head ja targad :(
  • Mäletatavasti see "nutikas koera maja" pidi samuti olema väga kindel ja garanteeritud investeering. Paksu rahakotiga kliente pidi olema ukse taga lademes ....

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon