NURSIPALU- kella probleem ! - Vaba teema - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Vaba teema

NURSIPALU- kella probleem !

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • Täitsa prognoositav lumepall enne järjekordseid valimisi. UV- s saavad vastusõna varem põrunud rohelane ja 6 aastat tagasi kohakese soetanud peremees, kes ei saanud koha müüjalt ausat infot, et seal käib kõmmutamine. Kui see paik oleks nii väärtuslik, kas endine omanik oleks siis müünud peenraha eest. Saan selle ostuhinna teada ja tean, et riik ka teab- ning makstes 10 korda enam kui soetushind, peaks vingats suu pidama !
  • Äärmiselt kummalise pealkirjaga teema all äärmiselt vedira ja krüptilise sisuga post. Aga pole viga, meile meeldivad mõistatused.
  • Siis kui tahad täiendada teemat "Juua täis peaga", aga konditsioon selleks on nii hardcore, et sa ei kirjuta isegi mitte valesse teemasse, vaid teed uue! :)
  • Oleks võinud hoopis üksrattale oma teema teha, sest ta niikuinii vahutab vihast vaheldumisi kahel teemal: EKRE ja autod.
  • selgitan- vaatasin uv- faktorit, kus saatejuht ja ametnikud olid objektiivsed aga kallutatud jõudude tunnistajad esinesid " kasulike jutupaunikutena" .... mott.
  • Kui mõtlesid "kella probleem" = kellamise probleem= kommunikatsioon, on asi kommenteerimist väärt. Ei pea ka õigeks, et nii olulises küsimuses on riik andnud initsiatiivi oportunistidele. Kuhu jääb 3. võim ? PÄHH !
  • Kole palju kära selle asja ümber. Jah, kodu kaotavad pered peavad saama väärika kompensatsiooni aga riigikaitsega seotud kulutuste taustal peaks see kommiraha olema.
  • "Vanaema"
    Kole palju kära selle asja ümber. Jah, kodu kaotavad pered peavad saama väärika kompensatsiooni aga riigikaitsega seotud kulutuste taustal peaks see kommiraha olema.


    Nendele peredele on see kommiraha. Pevhkurid seletavad tuima näoga asja ära, et olege tublid edasi, me mõistame jne.
  • "Offf"
    Äärmiselt kummalise pealkirjaga teema all äärmiselt vedira ja krüptilise sisuga post. Aga pole viga, meile meeldivad mõistatused.


    Hammustasid osaliselt lahti : Eestil on väike operatiivsügavus ja kaitseväe madalat mobiilsust arvestades pole põhjust arvata, et paikneksid just seal, kus vaja läheb. Seepärast ongi lõuna suunal vaja suurt maaala, kuhu tsiviilidel, sh. spioonidel on ligipääs piiratud. Sinna saab rajada varuga tulepositsioone kaudtule andmiseks Võmmorskist- Valgani. Saab kujundada pettepositsioone ja ründaja luurele väärinfot sööta. Käimasolev sõda on tõestanud kaudtule ja täpse luureinfo koostöö effektiivsust. Jääks ära elavjõu ohverdamise vajadus vaenukontaktis. Ja seda me riik peab kahtlemata tegema !
  • Näib, et kaun tabas teema olulisust. Nüüd läheb teema valitsuses lauale ja enne valimisi võib kodu kaotajatele vääriline kompensatsioon kõne alla tulla.
  • "pysiv"
    Näib, et kaun tabas teema olulisust. Nüüd läheb teema valitsuses lauale ja enne valimisi võib kodu kaotajatele vääriline kompensatsioon kõne alla tulla.


    Ehk tabasingi, kuid vaadates vastukaja nõrkust ja " -" jagamisi, jääb vägisi mulje, et paljudel foorumikasutajatel puudub selles oma vaatenurk või on tõesti hirm "suurema venna" ees, kes võib neist kommentaaridest midagi vaenulikku leida ja mine tea , kes tulevikus peremees on...?
  • PIPRAKAUN - teie müstilisi ja reaalsusega vaid kergelt nakkuvaid tekste lugedes tekib küsimus - miks mitte "Täis Peaga"??? Usutavasti ei põlata seal ära ka mitte alkoholi vaid mõnede muude substantside abil saavutatud reaalsusest irdumist.
  • Offf, rubriik "Täis peaga" on mõeldud neile kirjutamiseks, kes tahavad olla üheaegselt umbjoobes ja samal ajal foorumisse kribada. Niisama igasugused (võikad) fantaasialennud või arusaamatud sõnade järjekorrad sinna foorumiteemasse ei kvalifitseeru.
  • "ttrust"
    Offf, rubriik "Täis peaga" on mõeldud neile kirjutamiseks, kes tahavad olla üheaegselt umbjoobes ja samal ajal foorumisse kribada. Niisama igasugused (võikad) fantaasialennud või arusaamatud sõnade järjekorrad sinna foorumiteemasse ei kvalifitseeru.


    Ma täiesti mõistan seda, aga ärgem olgem nüüd nii kitsarinnalised. Maailmas on ju ka palju muid substantse mille abil võib saavutada "igasugused (võikad) fantaasialennud või arusaamatud sõnade järjekorrad ". Ei hakka ju Aine jaoks eraldi foorumiteemat tegema :)
  • See ei ole rubriigist "Täis peaga". Seda teema on roheliste ja vasakpoolsete poolt juba piisavalt üles kistud.

    RE! oli lausloll, et ei jõudnud laiendust enne valimisi jõuliselt ära teha. Valimistel teatavasti vastuhääli ei loeta ja see tõde tundus muidu riigikaitse teemal igati pädeval erakonnal kuidagi meelest läinud olevat.
    Nüüd jäävad neil mitmed Eesti omariiklust tähtsaks pidava valija hääled saamata ja loota, et Paremad Inimesed neid selle eest rohkem valivad, on naiivne.

    Kahju, väga kahju, et meie riigis sellised arengud (või õigupoolest arengupuuded) toimuvad.
  • Velikji - ma pidasin silmas konkreetselt emand (preili? proua?) PIPRAKAUNA, kes ilmub aeg-ajalt foorumisse, teeb mõne müstilise postituse või kirjutab müstilise vastuse stiilis: "Kaks õuna pluss siga võrdub viis, ja et siis sass, võtaks tontide-tonti kõike seda värki" ja kaob siis jälle kuudeks mutiauku. Avaldasin vaid, et minu tagasihoidliku arvamsue kohaselt sobituks sellised steitmendid paremini "Täis peaga" teemasse.
  • [quote="PIPRAKAUN"]
    "pysiv"
    Ehk tabasingi, kuid vaadates vastukaja nõrkust ja " -" jagamisi, jääb vägisi mulje, et paljudel foorumikasutajatel puudub selles oma vaatenurk või on tõesti hirm "suurema venna" ees, kes võib neist kommentaaridest midagi vaenulikku leida ja mine tea , kes tulevikus peremees on...?

    krõks, lonks-lonks, hõkk, proovime siis seletada negatiivset suhtumist ideele ehitada lõuna eestisse maginot liin. see mõtteviis, et ühte rünnati, nüüd igaüks kindlustab ennast iseseisvalt kaitsesse kuis oskab on ammu rumalaks tunnistatud, juba mongolid irvitasid selle üle kuidas nad ükshaaval linnu piirata-põletada said. tl;dr kõik vabad vahendid tuleb saata sinna kus sõda juba käib, siinmail piisab 2. Kiievi lahinguni hõredatest katteüksustest
  • Offf, on ka võimalus, et tegu ei ole täispeaga kirjutatuga, vaid see ongi siin miski safe place pooletoobistele, segastele ja väga lihtsameelsetele.
  • https://www.vorumaateataja.ee/koik-uudised/elu-ja-kultuur/30678-ligi-pooltuhat-inimest-seisis-kasikaes-nursipalu-kaitseks
    Pole täpsemalt uurinud aga jääb mulje, et pakutakse ikka liiga vähe raha oma kodu riigile müümise eest, kui oleks nii nagu lubatud, et ehitavad sulle uue maja teise kohta, poleks sellist paanikat.
    Kõik saavad aru, et sõda käib ju suht lähedal ja agressor on naaber, et midagi peab tegema ennem kui hilja ei ole.
  • "tulu"
    https://www.vorumaateataja.ee/koik-uudised/elu-ja-kultuur/30678-ligi-pooltuhat-inimest-seisis-kasikaes-nursipalu-kaitseks
    Pole täpsemalt uurinud aga jääb mulje, et pakutakse ikka liiga vähe raha oma kodu riigile müümise eest, kui oleks nii nagu lubatud, et ehitavad sulle uue maja teise kohta, poleks sellist paanikat.
    Kõik saavad aru, et sõda käib ju suht lähedal ja agressor on naaber, et midagi peab tegema ennem kui hilja ei ole.

    Kui ajakirjandust uskuda, siis ala laiendamine puudutab 20+ perekonda. Aga võimalust klikke teenida või püünele pääseda tunnetavad hoopis rohkemad.
  • Üldiselt... Sundvõõrandamisi võiks toimuda nii vähe kui vähegi võimalik. Aga kui sundvõõrandada, siis tuleks selle eest maksta nii, et naabrid oleks kadedad, et nende maa võõrandamata jäi.
  • otse rääkides- oksele ajab kersna-tädi jutt valijatele: olen meite poolt aga see pole RE prioriteet. Pasteet- urruauku tagasi !
  • Kuulsin Ragnarilt poole kõrvaga, et lätlased arendavad Nursipalust 3 korda ulatuslikumat ala aga kisa puudub. Isamaalisus suurem ja ohverdavam, kui meie laulurahval ?
  • "pysiv"
    Kuulsin Ragnarilt poole kõrvaga, et lätlased arendavad Nursipalust 3 korda ulatuslikumat ala aga kisa puudub. Isamaalisus suurem ja ohverdavam, kui meie laulurahval ?


    Äkki on Lätis asi selles, et seal ei sõida valitsejad tugevama õigusega inimestest üle ning elanikele selgitatakse seda mis saama hakkab? Liberaalil on muidugi raske mõista, miks elanikud ei taha oma ajaloolistelt suguvõsa maadelt ja vanematekodust esimese käsu peale lahkuda. Meie valitsejad lendasid ju rahvale peale ja hakkasid midagi selgitamata nõudma.
  • Hunnik kohalikke oli nii üles ärgitatud, et veel enne igasuguste rahaliste hinnangute valmimist käidi seletamas, kuidas makstakse liiga vähe. Mu jaoks võtab see asja kenasti kokku - on küllalt silmakirjalik süüdistada kommunikatsiooni, kui ei ole ühtegi mõeldavat kommunikatsioonivõtet, mille kasutamisel oleks see tuumikseltskond asjaga rahul olnud. Kõige klassikalisem NIMBY.
  • AKs räägiti, et Läti hõredamalt asustatud ja riigimaa lahmakad suuremad. Seetõttu lihtsam sobivat ala leida mida ei pea kuidagi võõrandama hakkama

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon