RTS üle 450 punkti
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Alvar
Venemaal on aktsiad tõusnud viimse kuu ajaga praktiliselt 2 korda. Börsil domineerivad nafta- ja gaasi sektor. Tänu kõrgele nafta hinnale tõus jätkub. Positiivselt on mõjunud ka probleemiteta aastavahetus ja ka Jeltsini tagasiastumine. Tõus Venemaal peaks ka Balti turgudele positiivselt mõjuma. -
Kõik kordub.
Alates juuli lõpust on RTS liikunud tõusujoones ja on hetkel taas üle 200 punkti täpsemalt 214.
Väidan, et Vene turg on investoritele atraktiivsem kui Eesti või Balti turg.
Kontroll: Vaata millise Hansapanga aktsiafondi maht on suurem. -
Pakun, et Venemaa on lihtsalt saanud üle ebakindlusest võimukoridorides pärast Putin-i võimuletulekut. Putini toetus püsib kõrgel nii oma rahva kui ka lääneriikide seas, alustati maksureformiga, Tshetseeniaga tunduvad asjad olevat ühel pool, nafta hind muidugi, tööstustoodangu soliidsed kasvunumbrid, stabiilne rubla ja Putini katsed tõmmata koomale Venemaa oligarhide võimupiire, et ükskord ometi hakkaksid kehtima seadused, mitte aga tutvused Beresovski või kellegi muuga. Igal juhul on situatsioon äärmiselt positiivne ja mis siis veel imestada kui aktsiaturg selle kõik ära sööb.
Muidugi Venemaa on alati mitme näoga põrsas olnud, nii et ühel hetkel võidakse jälle teine näopool ette pöörata. -
Kas keegi mäletab kui palju oli RTS indeks, kui alustas Hansa Vene Kasvufond? Osak maksis 1000 krooni, praegu 320 ümber.
-
Vaata aadressilt www.rtsnet.ru
Seal on kyllalt palju (ka ajaloolist) infot, muuhulgas ka RTSi graafik Javas. -
Ennustus: aasta lõpuks on RTS vahemikus 300 - 350.
-
Njah http://www.rtsnet.ru/rts/index_dhist.stm
Kõik tehnilise silmaga inimesed võib ise hinnata, kas RTSi graafik alates kuskil 98 aasta sügisest meenutab 95 aasta sügisest alanud perioodi.. -
RTS üle pika aja taas 200 punkti vahetus läheduses
Kui Sind huvitab Venemaa ja Kesk-Euroopa lähemalt
kohe algab
LHV DIRECT>> Chat
Vestlust juhivad Alo Kullamaa(Sampo) ja Vadim Ogneshtshikov(Hansa) -
Graafik, kas Sa ei leia, et Sul on v.Gavrikov-iga ühiseid jooni? Üks teab peesusteni avanguteooriat ja teine LHVD content-i :-)
-
RTS täna kell 15.30 (Moskva aeg) 222.63. Olen sellel nädalal investeerinud Ühispanga Kasvufondi, mille Venemaa aktsiate osakaal on suur. Ma usun, et RTS saavutab sel aastal 250 punkti taseme.
-
RTS testib juba 340 punkti taset.
-
Pssst, Alvar...
Äkki annad, nii omavahel, väikese vihje. Kas täna oleks mõistlik RTS ga möllama hakata (muu portfell on hajutatud ühe konkreetse eesti aktsia ja siis ühe fondi vahel, natuke paneks hasardi mõttes venemaale kah, summa pisike). Ma vaatan, et see venemaa sul ikka hinges :)
Nõuande norija -
Tundub jah, et üksi haibin Venemaad. Loomulikult on Venemaa puhul riskid suured, kuid sealsed ettevõtted on siiski odavad. Olen siiamaani Venemaa fondidega raha teeninud, ka praegu oman Ühispanga Kasvufondi osakuid.
Ligi 350 punkti tasemelt on ostusoovitust raske anda. Ise olen HOLD positsioonil. Kuid erinevalt Eestist võib Venemaal näha suuri tõuse ja langusi. +/-5% ühel päeval on täiesti tavaline. Vähemalt pakub pinget. -
Alvar, sa ei ole üksi.
Minul on Hansa Vene fondi osakud juba aastaid. Praegu on jah müdinal kõik tõusnud. Ehk peaks vahepeal maha müüma, et hiljem alt tagasi osta? IMHO -
RTS reedese seisuga 419.2...
kas hakkab juba mulli moodi olema? -
Tehnilise analüüsi järgi oleks target 450-460, siis peaks aitama kah.
-
RTS ületas täna 450 punkti! Ma ostsin Ühispanga Kasvufondi (suur Venemaa aktsiate osakaal) eelmine nädal, kui RTS oli 220 tuuris. Ma usun, et Venemaal on endiselt kasvuruumi, eriti telekomide osas, kuid need on ka üsna kõrgelt hinnatud juba. USA-s kaubeldavatest Vene telekomidest võite vaadata: VIP ja MBT.
Kas mõni asjaosaline, fondijuht võiks olukorda kommenteerida? -
Vabandust, ostsin, kui oli 420 tuuris.
NB! Pealkirja võiks ka mõni admin ära muuta - RTS üle 450 punkti -
http://www.rtsnet.ru/index.cfm?id=4656
-
Venemaa suuruselt 22. pank pani uksed kinni.
-
Zhil bõl Guta-bank. I bõlo u nego tri bankomata. Dva umnõh a tretii sovsem durak.
Muideks kas Eestis keegi RTS indeksiga kaupleb?