portfell
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
enn
Miks portfell korralikult ei tööta.Järgmine päev näitab vanu turu-
hindasid -
veebimeister
vastab tõele
lähema tunni jooksul parandame vea -
Leidsin vana teema, kuid sisu on sama: LHV reaalportfellis ei ole peale reedet muutunud optsioonide hinnad. Nii näiteks .KGGB maksaks justkui 0,60 portfelli järgi; tegelik hind on 0,45; .GGDGF maksab 0,55 aga portfell näitab justkui 0,95 hinnaks jne. Milles võib probleem olla?
-
Mul sama jama - optsiooni hind portfellis ei vasta hinnale , mis on toodud optsioonihindade tabelis. Kui ma tahaks optsiooni tagasi müüa, siis mis hinda ma saaksin?
-
See inv konto näitab jah täiega aiateibaid. Isegi hetkehind vahetult enne tehingu sooritamist on totaalselt metsas.
-
Võtame asja uurimise alla. Müümisel on aluseks ikkagi reaalne hind ning kui hinnaga probleeme, siis tasks helistada maaklerite numbril.
-
Konkreetne näide: ostsin calli turuhinnaga 2,3$ mis on õige hind ... kui see call ilmus minu portfelli oli soetushind õige, kuid turuhinda näitab .45$. Yahoo andmetel saaksin vähemalt 2,15$. Enne tehingu kinnitutust ja kauplemisparooli sisestamist näitas hetkehinnaks .65$. Tegemist ei olnud kiire liikujaga.
-
Help, LHV,
ei tööta investeerimisportfelli hinnauuendus - siin ei saa rääkida isegi enam 20 min delay` st... konkreetselt jutt aktsiatest CNTF ning CDE, mis on siiani reedese hinnaga portfellis. Saaks äkki abi?
PS Kas Kanada turg on täna kinni - Kolumbus Day vms vist? -
Probleem lahendatud.
argosgroup,
täna on Kanadas Thanksgiving Day. -
selge ja tänud probleemi lahendamise eest!