NASDAQ
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
J.N.
Oleks jube hea kui keegi asjatundja õpetaks kuidas osta USA. Aktsjaid ? liiga vähe inffi on selle kohta . Tean , et "DATEKIS" saab kuidagi susserdada aga rohkem ei tea midagi . "HELP MI " . -
ets
Tõesti võiks teada, kuidas sinna pääseb? -
singer
Selle kohta on infot piisavalt.Online-maaklerid pakuvad oma teenuseid üksteise võidu.
Ma saan neist appikarjetest aru,et viitsimist on vähevõitu.
Ärge nutke siin ükshaaval,hakake tegutsema.
Kui te registreerudagi ise ei suuda,kuidas te kaubelda mõtlete?
-
TNT
kuulge spetsid veel üks rumal küsimus, kuidas rahaga jääb, kas see tuleb maakleri arvele kanda või saab mingi pangaarvega siduda?? -
J.N.
Ma leidsin selle registreerimis lehekülje üles . Agaüks küsimus on veel, et kui ma keelt nii hästi ei tunne siis kas on üldse asia edasi ajada? -
J.N.
Võibolla keegi oskab öelda mulle mida ma pean kirjutama registreerimis dokumendi lahtrisse zip/Postal code? jaCity/province? . Tänan vastuse eest ette. -
singer
POSTIINDEKS ja LINN/MAAKOND -
kristjan
1. tee selgeks, kas antud teenuse pakkuja mitteresidente soosib. -
singer
http://www.investorguide.com
Kõigile huvilistele.Ise alustasin kunagi siit. -
J.N.
Tänan info eest. Arendan asja edasi. -
J.N.
Are a U.S.Citizen or resident and have valid U.S. address. Kas see soosib mitteresidente? -
Marek Kallin
Oled sa kindel, et ikka tahad USA turule siseneda, kui juba keelega ning accoundi registreerimisega nii tõsised probleemid on? Investeerimisalast infot USA turu kohta ka Äripäevast piisavalt ei saa.
Ära ole oma raha peale nii vihane :) -
J.N.
Ma vist tõesti loobun , aga kuidagi peab edasi arenema.? -
Beast
To J.N. Kuidas oleks keeleõppega? Ilma inglise keeleta pole mõtet tõesti proovidagi. -
Ohmu
LP.J.N.
Helista ,kui võimalik tel.255.903679.
-
ets
Tõesti hea, et see probleem siin jutuks tuli. Beast´il on ilmselt õigus, et ilma keeleta ei ole välisturul midagi teha. -
Beast
Aru ma ei mõista - mida see Ohmu pidevalt nõuab, et kõik talle mingi Q peale helistaks?? Juba varem paistis asi imelik. -
Ohmu
To:Beast
Närvid,närvid.PS.Häid kevadpühi.
-
J.N.
Võibolla sellepärast ,et aadressil on emase tunnus aga mine sa tea......???. -
J.N.
Häid pühi jah ma enne unustasin sorry. -
Beast
to ohmu: Närvid - ok.
Lihtsalt imelik tundub pidev nõudmine a la "helista mulle kui USA-st tagasi tuled", elementaarne viisakus oleks ise inimesega kontakti otsida, kui Sul on probleem. Pealegi, millist probleemi saab lahendada telefoni teel, kuid ei saa teha maili teel???
Ilusat pühade jätku kõigile, ilmataat vist ikkagi pole lätlane (vähemalt Lõuna-Eesti kuppelmaastikul) :)
Beast
-
Beast
to ohmu: Närvid - ok.
Lihtsalt imelik tundub pidev nõudmine a la "helista mulle kui USA-st tagasi tuled", elementaarne viisakus oleks ise inimesega kontakti otsida, kui Sul on probleem. Pealegi, millist probleemi saab lahendada telefoni teel, kuid ei saa teha maili teel???
Ilusat pühade jätku kõigile, ilmataat vist ikkagi pole lätlane (vähemalt Lõuna-Eesti kuppelmaastikul) :)
Beast
-
spiid aka Raivo Hein
krt, mul läks pool päeva aega, et arusaada ja otsida üles online brõukerid. Siis kulus veel nädal ja arve oligi avatud. Ei ole seal midagi keerulist, liigutage end seal arvuti taga ja võtke sõnaraamat abix, kui aru ei saa -
j.n.
kuidas mõista neid USA hindu 3 2/8 ? -
Beast
3 2/8 hind on 3.25. 2/8 = ju 0.25. -
Graafik
1/8 = 0.125
1/4 = 0.250
3/8 = 0.375
1/2 = 0.500
5/8 = 0.625
3/4 = 0.750
7/8 = 0.875
15/32=0.469
1/16 = 0.063
3/16 = 0.188
5/16 = 0.313
7/16 = 0.438
9/16 = 0.563
11/16 = 0.688
13/16 = 0.813
15/16 = 0.938
1/32= 0.031
3/32= 0.094
5/32= 0.156
7/32= 0.219
9/32= 0.281
11/32=0.344
13/32=0.406
15/32=0.469
17/32=0.531
19/32=0.594
21/32=0.656
23/32=0.719
25/32=0.781
27/32=0.844
29/32=0.906
31/32=0.969 -
US
Ma arvan, et küsija pidas silmas pigem: miks 2/8, aga mitte 1/4? -
j.n.
Kas neid arvestatakse nagu murde või leitakse mingi valemiga ? -
hammerfrog
See murdudega tegelemine on ilmselt mingist vanast traditsioonist jäänud, aga näiteks vähemalt dateki streameris on võimalik valida murdude asemel ka "normaalsed" arvud, s.t. number koma number... -
Turuväärtus: $5.3 triljonit (Aprill)
• Suurima kaaluga aktsiad: Cisco, Microsoft, Oracle, ja Intel
• Keskmine ostu- ja müügihinna vahe: 29 cents (Märts 2000)
• Keskmine kaubeldud aktsiate arv:
1.9 million (Märts 2000)
PS!3.juulist minnakse USA turgudel üle kümnendkohtadele ja unustatakse murrud
• Average Intraday Volatility:
3.59% (March 2000) -
kole lugu
-
London, Toronto Exchanges Talk Deal
The stock markets of London and Toronto said they are in advanced talks to merge, producing a mining- and resource-exchange giant that would rank No. 2 globally in terms of the value of the companies traded. -WSJ -
Järgmine hea asi on ilusasti ära rikutud
Nagu mingi udupeen start-upi leheke. Kõik, mida harjumuste ori siit on vaadanud, on tuksis.
Useless shit. Google Finance 2. -
Kas on veel keegi, kellel Nasdaq Company News teavitused iseenesest ära lõppenud? Oli tellitud erinevate Baltikumi ja põhjala ettevõtete teavitused, mis kuni detsembrini tulid ilusti kohale. Detsembri lõpust alates enam ei tule midagi, kuigi ettevõtted ikka uudiseid avaldavad..
-
"972"
Kas on veel keegi, kellel Nasdaq Company News teavitused iseenesest ära lõppenud? Oli tellitud erinevate Baltikumi ja põhjala ettevõtete teavitused, mis kuni detsembrini tulid ilusti kohale. Detsembri lõpust alates enam ei tule midagi, kuigi ettevõtted ikka uudiseid avaldavad..
Mulle tulevad endiselt kohale. Viimane kiri täna hommikust: "Harju Elekter kontsern sõlmis lepingu Soome suurima jaotusvõrguettevõttega". Võibolla lähevad need kirjad spämmi vmt? -
"972"
Tere!
Sel juhul aitab ilmselt ainult enda meili uuesti registreerimine huvipakkuvate ettevõtete börsiteadete saajaks. Seda saab teha siit: https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/createSubscriptionsWizard.action?request_locale=et
Süsteemis ei ole mingeid muudatusi toimunud, seega jääme paraku hetkel vastuse võlgu, miks börsiteated sinu meilboksi enam ei tulnud. -
"Nasdaq Tallinn"
"972"
Tere!
Sel juhul aitab ilmselt ainult enda meili uuesti registreerimine huvipakkuvate ettevõtete börsiteadete saajaks. Seda saab teha siit: https://cns.omxgroup.com/cdsPublic/createSubscriptionsWizard.action?request_locale=et
Süsteemis ei ole mingeid muudatusi toimunud, seega jääme paraku hetkel vastuse võlgu, miks börsiteated sinu meilboksi enam ei tulnud.
Kahjuks ei aidanud. Sai korduvalt proovitud. Erinevate börside ja erinevate ettevõtetega. Kui uuele aadressile sai subscription tehtud, siis kohe kõik töötas. -
"972"
"Nasdaq Tallinn"
"972"
Tere!
Süsteemis ei ole mingeid muudatusi toimunud, seega jääme paraku hetkel vastuse võlgu, miks börsiteated sinu meilboksi enam ei tulnud.
Kahjuks ei aidanud. Sai korduvalt proovitud. Erinevate börside ja erinevate ettevõtetega. Kui uuele aadressile sai subscription tehtud, siis kohe kõik töötas.
Selge. Kui saadad tallinn@nasdaq.com aadressile oma meiliaadressi (millega varem subscriptionid tegid), siis saame uurida, milles asi. -
Lightyear Europe AS-ist saab Nasdaq Tallinna liige
Vastavalt Lightyear Europe AS taotlusele ja Nasdaq Balti börsid liikmereeglitele, on Nasdaq Tallinna juhatus teinud otsuse omistada Nasdaq Tallinna liikmelisus Lightyear Europe AS-le alates 17. juunist 2024 a.
Lightyear Europe AS alustab kauplemist Tallinna reguleeritud ning First North aktsiate ja võlakirjade turul kasutades liikmekoodi LYEU.
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b57227d289776d6360c54ac6cc7554305 -
"priduur"
Lightyear Europe AS-ist saab Nasdaq Tallinna liige
Vastavalt Lightyear Europe AS taotlusele ja Nasdaq Balti börsid liikmereeglitele, on Nasdaq Tallinna juhatus teinud otsuse omistada Nasdaq Tallinna liikmelisus Lightyear Europe AS-le alates 17. juunist 2024 a.
Lightyear Europe AS alustab kauplemist Tallinna reguleeritud ning First North aktsiate ja võlakirjade turul kasutades liikmekoodi LYEU.
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b57227d289776d6360c54ac6cc7554305
“Töötame täiskäigul, et tuua Lightyeari Eesti kasutajate soovituim toode — Balti börsi instrumendid. Meil on väga hea meel, et täna tegi Nasdaq Balticu juhatus otsuse meid börsi liikmeks võtta. See on suur samm kohaliku aktsiaturu lansseerimiseni ja juba varsti saame rohkem uudiseid jagada,” lisas ta.
Lightyeari tegevjuht Martin Sokk on Rikkale Geeniusele varasemalt öelnud, et pangad kasutavad Balti börsi selleks, et klientide raha enda juurde saada. “Kui inimesed kogemata mõne USA börsil kaupleva aktsia ostavad, maksavad nad kõrgete tasudega kinni kõik kulud, mis pangal Balti börsiga seoses tekivad,” kritiseerib Lightyeari kaasasutaja ja tegevjuht Martin Sokk teenustasudeta investeerimist kodubörsile.
Sokk ütles toona, et on veel välja nuputumata, kuidas uue toote lansseerimisel investorid enda platvormile meelitavad, kuid on veendunud, et suudavad pakkuda pankadest suuremat väärtust.