Börsiinfo mobiilile
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Plaan on hakata LHV Directi klientidele, kes seda soovivad, edastama paar korda päevas börsiinformatsiooni. Teenus on tasuta.
Esialgu on kavas edastada paar sõnumit päevas:
esimene pool tundi pärast börsi avanemist ja teine vajaduse korral kui juhtub midagi huvitavat.
Kas sellise teenuse vastu on huvi?
Millised on ettepanekud? -
Mind huvitab, kas saab kunagi Teie kaudu ka soome aktsiatega kauplema hakata odavamalt ja kiiremini kui näit. hansa kaudu.
-
Ma saan aru, et see tuleb SMS sõnumina. Kas tõesti suudate igale kliendile ainult teda huvitavate aktsiate kohta infi anda? Üldisel jutul pole vist mõtet, kuna 160 märgiga eriti midagi ei edasta. Kui WAP, siis... (mul vappi ei ole).
-
Huvi on igatahes... Aga alguse mõttes oleks ju hea kasvõi kasvuportvelites esinevad muutused saata...
-
Teenus on huvitav!
WAP on nii lootusetult out lahendus, et selle peale, ma arvan, LHV poisid ei lähe. Milleks neile marki maha teha. Ju ikka on tegu vana hea e-mail-SMS lahendusega? -
Aga jah, Graafik, räägi asjast lähemalt, huvi on mega!
-
Sõnum tuleb SMS-ina ja ei ole segmenteeritud s.t. sisaldab aktsiaturu kohta käivat üldist infot 160 tähemärgi ulatuses ehk pealkirju.
-
Millisest börsist jutt käib?
-
Ettevõtmine on suurepärane, mis ajast alates aga võib reaalseid tulemusi juba nägema hakata ja kas teistpidi on võimalik sms-ga ka ostu-müügi korraldusi teile saatma hakata-või jääb see võimalus turvalisuse probleemi tõttu ära?
-
Kust tuleb info ja kas kõik 3 operaatorit on kaasatud?
-
Selline asi teeb rõõmu,
kui oleks võimaliks saada oma portfellis olevate aktsiate hind nt. pärast turu avanemist ja enne turu sulgumist. -
TVB pealt näiteks kl. 11 ja kl 13
ja õhtul sulgemishinnad
Ise valiks, millised huvi pakuvad. -
ah kodanikud, on tegijaid, kes pakuvad sarnast teenust juba tuhande üheksasaja tollendast aastast.
milleks erutuda?
Klikka siia ja küsi infot juurde. -
Matrox, kas ma arvan õigesti, et Teie poolt pakutavat teenust saab kasutada vaid siis, kui on tellitud lisateenus EMT-lt "E-mail mobiilile", mida enamusel klientidel pole ja mida ei saa tasuta?
Ja ilmselt ei saa ka veebi vahendusel soovitavaid uudiseid valida? -
Jah õige, aga kuna EYP-l on olemas ka SMS server (või kuidas seda iganes nimetatakse), siis pole probleemi seda asja piisava huvi korral ümber teha SMS põhiseks. Teenust e-mail GSMle tellida on lihtsamast lihtsam: helista EMT tasuta numbril 123, ütle, et tahad seda teenust saada ja ongi korras. 25 krooni kuus selle eest maksta ei tundu just liiga kallis, arvestades kui kasulikuks see võiks osutuda turgude jälgimisel.
Aga selles suhtes on Sul õigus, et uudiseid täna meie telefonile ei saada. Viletsamad telefonid nagu minu 5110 võtavad korraga vastu vaid 10 sõnumit ja vahepeal on mul pöial nende kustutamisest villis. Kui ma uudiseid veel ka saaksin, siis peaks ma endale 25 krooni eest päevas ühe SMS kustutaja palkama.
Alternatiiv oleks muidugi soetada mingi moodsam telefon, mis võtab korraga rohkem SMS vastu ja laseb neid ühe nupuvajutusega kustutada. Paraku ei viitsi ma selle tühise asja pärast küll telefoni vahetada - ootan huviga millist taevamanna contenti 3G pakkuma hakkab. -
Ahsoo ja siis tulevad meil telefonile hommikul (kohalikul hommikul, mitte ameerika hommikul) veel meie suurepärase peastrateegi Mr Kanguse kommentaar algavaks päevaks + olulisemate majandus- ja ettevõtteuudiste kommentaarid, kui on mida kommenteerida.
Nii et tehke nagu meie, tehke paremini ja tehke rohkem. -
Matrox, ma loodan, et selle aasta sees saame veel tavalise 2G sidega ideaalselt hakkama ja kui veel TVR sinna juurde panna, siis kliendil väikese raha olemasolul on teenus igati ideaalne.
Kõik teame väga hästi, millise kivi all vähk peidus on ja see pole mitte 3G. Tegelikult pole selleks ka mitte GPRS-i vaja, sest andmemaht ja edastuskiirused on üsna väikesed.
On väga hea, et praegu on 1 teenusepakkuja olemas! Aga konkurents tuleb alati kasuks! -
Imelik, istute hommikust õhtuni internetis ja tahate veel midagi SMS-le!
-
To MSM
Lugu selline, et tegelikult ei istu kogu aeg internetis. Suht palju on asjaajamisi ja sebimist.....
Kasutan EYP SMSi teenust juba igaviku,tegelikult peale seda, kui info peilerile ära kadus. Julgen soovitada kõigile, väga pro teenus. Kui teed midagi lühiajaliselt ja ei saa arvuti taga passida kogui aeg. Kaks info viisi: volum info ja ja teatud % muutus konkreetsel tickeril.
Seega soovitan soojalt. Suuna näitab ära.
EYP spetsialistidele (analüüs) aga omalt poolt soovitan ka pikema nägemuse harrastamist kui päev kaks või pool päeva (näidisportfell). -
to: TNT
Kasutan samuti EYP SMS teenust. Ta pole kaugeltki ideaalne, kuid EYP poisid ise on teenuse vigadest teadlikud ja aasta jooksul kindlasti lahendavad need ära. Sealt ka väide, et küll ta paremaks läheb!
Aga pole ju välistatud, et LHV teeb nüüd ja kohe ära selle, mida EYP suudab teha näiteks augustiks. Või LHV kuulab alles maad? Graafik, kuidas hetkeseis on? -
Selle max 10 SMS probleemi vastu aitas vist tavalise kaardi vahetamine kuldkaardiks, siis mahub rohkem sõnumeid kaardile. Vahepeal oli see vahetus emt-s tasuta, praegu ei tea.
-
Kas võib selles foorumis osalejate peal SMS teenust alates homsest testima hakata?
-
graafik, andke aga tuld. :)
sC -
Graafik, kas pakute USA quote reaalajas? Kui jah, siis ilmselt mitte reutersi pealt. See on vist pisut kallivõitu? Ja kui pole kallis, siis mis Reuters sellest arvaks?
Ja kui mitte reutersi pealt, siis igasugu internetilahendused on meie arust väga ebastabiilsed. -
ei paku aktsiakursse, saadame SMS lühiülevaate turust.
SMS tükihind on samuti mõõdukas. -
ma ei mõelnud SMS hinda vaid seda, mida tuleks reutersile maksta õiguse eest nende reaalaja infi läbi oma kanalite edasi saata.
aga kui te reaalaega ei saada, siis pole see ju nii kole. ja SMS kulu võtate enda kanda? -
Graafik, ootan SMS-i!
-
Kas seegi idee on vaikselt ära lämbunud, nagu kõik teised LHVD tulevikuplaanid?
-
hillzo, veidi kannatust.
-
Muide minule tuleb mobiilile juba pikemat aega AIRPORT-st valikuliselt majandusuudiste pealkirju ja aktsiate hindu.
-
take all the time you need
-
võiks saada ka teha päringuid erinevate aktsia hindade kohta sms-i vahendusel. Info sms-ile on ka hea idee.
-
kas hansa ei paku siis sms-i teavitusega aktsiahindade kohta? Reklaam oli küll suur, et hüppa rongile, ehk jõuad vms.
Mis seis on? -
vahel, kui ei ole tõesti aega netis istuda, on hea kui saaks SMSiga TVB infot
-
Päringute teenus TVB aktsiate osas töötab EMT kaardiga juba mitu head aastat (SMS tekstiga TVB XXX numbrile 700, kus XXX vastava väärtpaberi sümbol).
Yahoo Finance-st on võimalik tasuta tellida USA aktsiahindade ja indeksite saatmist mobiili e-maili aadressile (eelduseks teenuse e-mail mobiilile olemasolu). -
EMT'i käest oleks huvitav teada saada kui popp see TVB aktsiate teenus siis ka on? Ise arvan miskipärast, et mitte just eriti (on jõle paindumatu).
Aga Yahoo on hea mõte! -
Nüüd on LHV Directi klientidel(investeerimis või kasvukonto kontoomanikel) võimalik personaliseerimise
https://www.lhvdirect.com/personal/personal_data.cfm?nocache=1
alt tellida börsiinfo mobiiltelefonile. Teenus on TASUTA.
Esialgu saadame ühe SMS-i päevas enne USA aktsiaturu avanemist 15.30
-
LHV Direct'i uus SMS teenus on päris hea, sõitsin eile Tallinna poole ja sain enne börsipäeva algust pildi kätte mis toimumas on.
Aga kui keegi tuttav tahaks seda teenust saada kes pole klient, kuidas siis saab seda? -
Antud SMS teenus on hetkel tõesti vaid klientidele.
Seega need kasutajad kes soovivad sõnumeid saada, peavad registreeruma kliendiks. Klientidel tuleb tasuda kontohaldustasu 25.- kr. kuus, kuid ka siis tuleb ühe sõnumi hinnaks vaid ligikaudu 1 kr. -
Eriti popp oli tänase SMSi formaat (level0 nimetati vist seda). Et sõnumi lead tuleb kohe lupsti telefoniekraanile, siis loed läbi & otsustad, kas kustutad või jätad alles.
Just nii nagu igapäevased regulaarteated käima peavad.
sC -
To: Velikij
Milles seisneb EMT-i TVB liidese paindumatus? Paned airportis tingimuse püsti ja inf tuleb ise moblale kätte. -
Vihjasin sellele ajale, kui airporti veel olemas polnud (kuldsed 97-dad).
Sorry, airporti pole aega olnud testida...aga ilmselt tuleb see töö siis ära teha. Nagu näha, kliendid (iPilot) on rahul? -
Nojah. Kuna ise TVB-l tehinguid ei tee, siis pakkus see teenus mulle rohkem platoonilist huvi. Kisa tõstsin lihtsalt selle pärast, et mulle isiklikult tundub süsteem küll kõike muud kui paindumatu. Testi järgi ja põhjenda oma arvamust.
-
Täna tuleb Fed'i intressiotsuse(umbes 20.15) kohta eri-SMS
-
Näe, kus juba kasutatakse SMS-teenust(minut.ee):
Norra firma Cellus pakub politseivastast teenust. Kui juht näeb kiirustmõõtvaid võmme saadab ta SMS teate kindlale numbrile. Selle peale saadetakse kõigile seal alas viibivatele teenuse klientidele SMS, mis teatab, et maksukogujad on teel. Silicon.com lugu. -
Põhimõtteliselt oleks tore küll. Miskisest olulisest uudisest oleks kiire SMS abiks..
Võibolla saaks valida milliste aktsiate kohta?
Teine asi, sellist üldist, nagu praegune SMS'i teenus, mis kuskil kolme-nelja vahel saadetakse, miskit sarnast võiks täpselt poole börsipäeva (-õhtu) pealt ka välja saata? Et kuda pool päeva sujunud on or smthng? -
SMS teenus on tänuväärne, kui ta edastaks börsiinfot laiemalt. Kui ei istu just netis, puudub WAP, communicaator või muu sarnane kontaktivahend, jääb tõeliselt puudu infost, mis kajastaks TSE-l toimuvat. Näiteks täna - tormasin mööda pealinna ringi ja mõtlesin, kuidas ma saan kiiresti ja kohe ETL, NORMA ja VN ning TSE-l toimuvat olukorda teada. Läksin lähimasse Ühispanka. Lisaks palavale keskkonnale olid nende U-Netti pääsemise arvutid lihtsalt nii unised, et võimatu oli kusagile jõuda. Kui LHVD annaks peale vaffa USA ülevaatele ka TSE-l toimuvat, oleks päris tore. Ka praegu ei kurda, sest vähemalt on teada vahetult peale kolme turu üldine suund. Ei istu pimedas kotis. No ei istu. Parem see, mis saan LHVD-st, kui mitte midagi.
-
küsimus graafikule:
Kas LHV hakkab kunagi pakkuma tasuta (tasulist) teenust, kus saadetakse mingi aktsia kohta vajalikku informatsiooni sms'ga mobiilile?
Näiteks, siis kui hind ületab/läheb allapoole mingi konkreetse taseme, volume ületab 2x daily average jne. jne.
Lühidalt - kasutaja saaks ise määrata, mis konkreetse situatsiooni puhul talle sms aktsia kohta saadetakse
TIA -
azzie, hetkel seda ei saa veel pakkuda - iga saadetud SMSi eest peame praegu maksma. Kuid tulevikus ehk siiski.
-
Huvitav, milliseks võiks kujuneda nimetatud teenuse hind (monthly)? 100, 200, rohkem? Azzie, palju Sina oleksid nõus maksma?