On kellelgi olnud probleeme EVK vöi kontohalduriga? - Investeerimine - Foorum - LHV finantsportaal

LHV finantsportaal

Foorum Investeerimine

On kellelgi olnud probleeme EVK vöi kontohalduriga?

Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse

  • EVK saadab aasta alguses teatised eelmise aasta väärtpaberite liikumiste kohta.Kes vastutab aga selle eest,et need ei läheks valel aadressil.Kui mina teen pangas paranduse aadressi osas,siis peaks ju pank hoolitsema selle eest,et öige aadress jöuaks EVK-sse,kuna pank on ju kontohaldur ja andmete muutmine käib läbi kontohalduri.Selle kohta on EVK Pöhikiri §31(kontohalduri vastutus) ja §7 lg.3 utleb,et §5 lg4 järgi vöib anda andmeid ja väljavötteid uksnes väärtpaberikonto omanikule.Pealegi EVK-st vassitakse ja samamoodi tehakse ka Hansapangast.Minu EVK teatis läks vanal aadressil,tädikesed vötsid kirja lahti ja loevad nuud summasi kokku.
  • mandibula, kirjuta oma probleemist täpsemalt (s.h. kontonumber ja nimi) EVK supporti support@depo.ee ja sulle kaevatakse välja, mis aadress sinu kohta kirjas on, kas ja millal ja milline kontohaldur seda muutnud on ja muu sinu probleemiga seonduv.
  • Kas ainult minul on külmutatud EVK tehingustatistika alates 22.03 või on ka teistel sama lugu ?
  • Muutusi ei näita enam jah mitu päeva, väärtpaberiregistris telefonile vastanu ei teadnud sellest midagi.
  • Helistati tagasi, et oi jah!, tõepoolest see asi ei tööta meil. ITimehed pidid nüüd tegutsema.
  • Androidi seadmel OEG aktsiaraamatu vaatamine ka ei tööta, kunagi ma mainisin seda börsiteemas, siis saadi see korraks tööle, aga nüüd jälle ei tööta. Täielik bardakk neil seal IT poole peal.
  • Rinja
    Helistati tagasi, et oi jah!, tõepoolest see asi ei tööta meil. ITimehed pidid nüüd tegutsema.


    Arusaadav ka, tööd peab ju tegema, ega jõua vaadata koguaeg, kas töötab või mitte. Aktsiaraamatut ei julge vaadatagi ilma palderjanita, tea mis seal veel ees ootab.
  • Vaatama pead ikka. Äkki kellelgi su sugulastest on samu aktsiaid, siis saad enda omad vaikselt ära kortsutada ja minema visata, enne kui jamaks läheb:)
  • Väheke selline tunne, et pool tööd tehti ära, aga 27.03 tundub endiselt kadunud olevat, õhtu tuli peale ja mindi patse pesema või midagi peenemat. Pole ilmselt meie mehed, kuskilt põhjamaadest vist, ametühing ei luba ületunde teha, aga ega aasta pole veel ka läbi nii et kuhu kiiret?
  • Olgu siis öeldud, et ka 27.03 on üles leitud. Tänud! Aga äkki oleks mõistlik ITimehi natuke kauem kinni hoida, sest selline juhtum näitab väga viletsast küljest sellise tähtsa asutuse infosüsteeme, kus hoiul suur hulk vara.

Teemade nimekirja

Küpsised

Et pakkuda sulle parimat kasutajakogemust, kasutame LHV veebilehel küpsiseid. Valides "Nõustun", annad nõusoleku kõikide küpsiste kasutamiseks. Tutvu küpsiste kasutamise põhimõtetega.

pirukas_icon