Börsipäev 11. mai - Ebatavaliselt madal volüüm
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Sellele nädalale iseloomulik vähese volatiilsusega ja ilma kindla suunata kauplemine jätkub.
Dow Jones on esimese pooltunni veetnud 30 punktilises vahemikus, mis on vaid 0,3%. -
Hea et Sa Dow-le märkuse tegid.
Otsustas kohe rohkem kukkuda.
:) -
just, sander. viies oleks kahtlemata väga õnnelik, kui selliseid märkuseid rohkem tuleks :)
-
viies kindlasti laulab omaette rõõmsalt karulaulu.
Mul probleem selline,et ei pääse portfelli kaema!
Kas probleem on üldine.....? -
AADI, ei tohiks olla probleemi - serveriga meil kõik tip-top. Kui probleem jätkuv, helista (0) 6 108 400 või võta ühendust HumanClick'i kaudu.
-
Tänased makroandmed(jaekaubandus ja PPI) muutsid tõenäosuse esmakordselt 25 punktise intressilõikamise kasuks, varem näis, et Fed lõikab intresse taas 50 punkti.
LHV Directi küsitluses(avalehel) domineerib arvamus, et intressid jäävad üldse muutmata!!! -
Futuurid näitasid enne börsipäeva, et 100% tõenäosusega oodatakse 50 bp lõikamist. Pärast makroandmeid futuurid kukkusid kolinal.
Lehman Brothers (kes enne börsipäeva ennustas 50 bp lõikamist) ennustab ka nüüd 25 bp lõikamist. -
Kristjan, kust sa seda Lehmanit lugesid?
-
Fit, Briefing -> In Play
-
futuuri turgudel on pigem see lugu, et teisipäeval veel 0,5% aga see oleks ka kõik.
kuulukad hakkasid ringi liikuma juba eile. nasdaq sellepärast alla müüdigi. dow´l pidasid reteilerid hoogu kinni. Ma ei võtaks tänast langust, kui pidupäeva. Enne, kui 10790st allpool sulgemist ei näe, pole mõtet eriti keksida. -
viies
Tuleb Sinuga nõustuda.
Hetkel paistab langus olevat oma hoo ammendanud.
Ja vabalt võib tulla järjekordne põrge ülesse.
Nii et seda karurõõmu antakse jupikaupa....
Aga ikka oli vahepeal hea kilgata!!!!
Aga kui karurõõmud hakkavad otsa saama siis äkki saab pullirõõme maitsta?
Mul natuke Calli ka....
Kui saatus on armuline siis saab sealt midagi.
Spets
Sul vist on tilludega täna hea päev?
Hirmu ja ahnust ning sobivaid liikumisi jätkus?
Nazz teeb käiberekordit - seekord vedela poole pealt
-
Ahhaaa , suur käive.
No mida see siis nüüd tähendab?
Pullid on täna hädised.
Värisevad nurgas ja ei taha ringi joosta.
Muideks, eilne Nasdaqi volüüm oli juba üle kahe korra madalam kui 18.aprillil kui Fed ootamatult langetas intresse
3.2B>1.4B
Nii madal päevavolüüm oli viimati eelmise aasta augustis