POWERTRADER?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
LHV DIRECT'i Hinnad & ideed leheküljel on app Powertrader. Mis ei tööta. Või kui töötab, siis ilmselt unustasin "mutabor" ütlemata. Hiirega ei ole seal mõtet igatahes klikkida, sama hästi võib seda teha tühja desktop'i peal. Millega tegu?
-
kõigepealt tuleb POWERTRADER-iks saada, küll siis hiirenupp töötama hakkab:)
-
mul töötas, aga ma ei saanud aru, milleks see hea on. edev?
-
nüüd ma tean:
asi sisaldab salajast infot, mida börsi lehekülg ei näita. Powertrader väidab, et PRO-s on praegu neli müüginoteeringut Hansalt ja Crescolt, parim 59.50, ostu ei ole...
väike bugi, mis?
:-) -
polegi vaja aru saada. s.t lihtsalt, et oled POWERTRADER. on uhke tunne eks?:)
-
matrox (the powertrader), mida see salajane inf etl-i kohta näitab
-
polnud viga, oli küll uhke tunne :-)
-
Ma arvan, et Powertrader saab lähemal ajal lihvi juurde, praegu on nö. beeta üleval
-
hetkel ETL täpselt sama, mis börsi aknas, selles mõttes natuke vähem põnev. aga käed võtab kergelt värisema ikka. power, ma mõtlen.
hea küll, mis siin ikka ilkuda... -
ilmselt olen mina ka siis powertrader - mul hakkas ka tööle. ilus asjake eesti turu jälgimiseks. mis sa hing veel tahad.
suhteliselt palju linke seal, mis esialgu ei tööta (ülemine tabel) ; foorum andis suisa veateadet, loodame peagi lihvimisketaste ülekäiku -
Grrr, teil pole seal mitte ainult "beta" üleval vaid tagatipuks olete source ka ju igale soovijale loetavalt laokile jätnud.
URL-i ma siinkohal nüüd arusaadavatel põhjustel tooma ei hakka, aga selleks ei pea just "powertrader" olema, et CFM faili CODEBASE ja CODE parameetrite ning vähese loogika abil see tuletada.
...praegu siin imetlen "talkToServer" meetodit ja nuputan, mida kõike veel "getinfo" parameetriga teie serverist välja annaks pigistada.
Mina teie asemel oleksin nats hoolikam. -
ma ka siin vahepeal kirjutan source-i juurde ning tradin kellegi portfellis. minu meelest hoopis etem õppimiseks kui virtuaal:)
-
Üldiselt on java applettidega asi nii, et .class faile on ka võimalik decodeda ning tegelikult vaatasin ma just praegu 5 minuti töö tagajärjel ka OK Chati source-i.
Just selle tõttu ei usalda mitte keegi pimesi java appleti poolt tulevaid päringuid. Ning just selle tõttu ei saa te selle "getinfo" päringuga midagi head ja kasulikku serverist kätte. Ja just selle tõttu pole vahet, kas see source seal on või mitte -- muidugi praegu enam seda seal ei ole.
Ja kõik kes te laia lehte siin praegu mängite olete lihtsalt algajad häkkerid :)
PS! rightsaid treidib tegelikult siiski ainult enda portfellis :) -
noh selles mõttes on see ju huvitav, et eks me ka saa nüüd konkurentide tegevust pisut uurida.
tore et ei ole mindud msft teed ja kõike ainult endale ei peeta... -
Mis on vahet vanal ja uuel? Esmapilgul veel küll midagi silma pole jäänd!?
-
Saaks tasuta proovida, siis...
-
Iron Maiden - POWERSLAVE... No comments!
-
Powertraderi alumises paremas nurgas olev kell näitab hetkel 06:51:20 kui tegelik aeg 13:47:25
midagi on kapitaalselt panges -
Kuvab ikka reedest (24.09.04) infot! Millal võiks saada taas värsket infot POWERTRADERist?
-
Seoses uue kauplemisüsteemi kasutuselevõtuga 27.09 muutis börs ka info edastamise kanalite ülesehitust, hetkel peaks LHV Eesti turu leht taas näitama hindu 15 minutilise viiteajaga ja hiljemalt nädala lõpuks saame ka reaalajas hinnad käima taas.
-
Härrased!
Kusagil threadis oli sellest vist juttu, kuid kuna enam (ka otsingu abil) ei leia, siis kirjutan siia sappa. Kas ja millal on oodata ka Leedu aktsiate lisamist Powertraderi appletisse? Ning kas on ka muid börse lisandumas? -
Ma lisaks ka küsimuse. Kas Leedu turul (uutes akendes) Current trading list = Eesti/Läti I-nimekiri? Kui on sama, siis teoreetiliselt peaks ju ka nende Current List aktsiatega kaubelda saama või ei?
-
Leedu aktsiate lisamine Powertraderisse saab võimalikuks kui LHV alustab kauplemist Leedu aktsiatega Vilniuse Börsi liikmena, see saab teoks peale SAXESS süsteemile üleminekut Vilniuse Börsil, mis on planeeritud 2005. aasta maisse.
Muid börse Powertraderisse ilmselt niipea ei lisandu, pealegi enamik maailma juhtivaid börse on kättesaadavad LHV Traderi vahendusel -
Küsimus selline, et kas Tallinna Vesi ka Powertraderisse tuleb? Ja kui siis millal?
Terv,
K. -
kristjane
kohe kui Tallinna Vee aktsiaga börsil kauplemist alustatakse, eeldatavalt juhtub see 1. juunil 2005 -
Selge värk, tänud!
-
Arusaadavalt tegeletakse tasuta asjadega siis kui muudest asjadest aega üle jääb, kuid millal lisanduvad praeguse seisuga Leedu aktsiad Powertraderisse?
-
World B. Free, tasuta/tasulised vahet siin pole, tehniliselt saame aktsiad lisada nädala-paari jooksul ja mitte varem.
-
9 jun
-
Uus versioon ei tööta ikka :(
Ettepanekud? -
mis Java versioon sul on?
-
POWERTRADER ei tööta mul juba teist päeva, milles probleem? Näitab vaid küsimärke.
-
Jap, ei tööta. Firefox, XP Pro, cookied lubatud
java.version = 1.5.0_02
Trying to reconnect ...
Successfully connected.
Cookie service is not available - use cache to determine "Cookie"
destroying...
exiting...
java.version = 1.5.0_02
Trying to reconnect ...
Successfully connected. -
java.version = 1.1.4
-
Ehk aitab 1.1.4 uninstallimine ja uue alates 1.5. laadimine
-
Powertrader ei tööta. Milles viga?
-
Mul oli ka Java probleem, ainult küsimärgid
tõmbasin 1.5.0 ja nüüd kõik korras -
Praeguse hetkega on teada, et Microsofti Java ehk siis need kel 1.1.4, ei tööta - saab lahendatud lähema paari tunni jooksul. Samas Suni java 1.4 ja 1.5 on meie seniste testimiste kohaselt töötanud - väga hea oleks, kui keegi probleemidega inimene saaks minuga näiteks LHV e-maili aadressil ühendust võtta, et koos probleemi lokaliseerida saaks.
-
Uus versioon töötab :)
Tänud ettepanekute eest! -
Nüüd peaks Powertrader töötama ka Microsofti Java ehk versioon 1.1.4 peal. Kui kellelgi probleemid jätkuvad, siis palume ühendust võtta minu eelpool toodud aadressil või LHV klienditoe vahendusel.
-
POWERTRADERi kell on ebatäpne (ca paar minutit maas)!
-
Powertraderi kell näitab "kliendipoole" arvuti kellaaega. On olnud ka mõtteid näidata serveri kellaaega ehk sisuliselt küsida serverist Powertraderi käivitamisel kliendiarvuti ja serveri kellaaegade vaheline erinevus ning Powertraderis näidatavat kellaaega korrigeerida. Kahjuks ei ole need mõtted veel teoks saanud - ehk saavad lähiajal.
-
TO: jyri heero
Õige märkus, panin arvuti kella õigeks, POWERTRADERi kell samuti õige :) -
Kas TALSE kauplemisjärgsel perioodil tehtud tehingute puhul andmeid (käivet ja tehingute arvu) POWERTRADERis TALSE: `Kogukäive´ ning ´Tehinguid´ lahtrisse enam juurde ei lisata? Just nt ETLATi käive 809 843 ja viimane tehing 14:22:12 ETLAT EUR 7.36 50 000 AM1N.
Samas käive TALSE: ´Kogukäive´ lahtris ainult 779 638 EUR ning `Tehinguid`: 98.
Balti turuinfo lehel aga TALSE: ´Kogukäive´: 1 193 854 EUR ning `Tehinguid´: 101, samad andmed OMX lehel. -
Eesti optsioonide hinnad ei ole täna muutunud?
-
Powertader ei tööta?
-
Powertrader*
-
töötab ikka, täna on paar hetkelist katkestust olnud ...
-
töötab jah...
-
Klõpsates aktsia sümbolil, muutub jälgitava aktsia sümbol koos sellega näidatavate andmetega (viimane, muutus, käive) halliks. Ostu ja müügi poole peal muutuvad halliks aga iga kord erinevad ostu-müügi pakkumised.Minu küsimus ongi, et millised ostu ja müügi pakkumised muutuvad halliks (ehk mida näitab hall rida ostu ja müügi poole peal)?