Miks tehingud ei kajastu U-netis?
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Ma olen sellel nädalal natuke daytraidingut harrastanud, olles ise turutegija, kuid minu tehingud ei kajastu U-netis. Börsil on kõik nii kui peab. Milles probleem? Esimesed tehingud tegin esmaspäeval, mis peaksid olema kajastunud, aga ei ole (arvestades T+3). Mida teha? Kas seada sammud Gert Tiivase poole?
-
peaks ikka kajastuma. teine variant, et siiski Sinu tehingut ei tehtud. tehti sama kogus kellegi teise oma.
-
See on võimatu!
-
vaata mõne tunni pärast siis näed (t+3 võtab aega).
-
helista yhisesse ja küsi üle.
-
Alvar,
võta perioodi kohta väärtpaberikonto väljavõte, tehingud kajastuvad lõpuni toimumata tehingutena kuni T+3 pole saabunud (vastaval päeval ca 16:00, arvesta ainult tööpäevi), peale mida kajastuvad tehingud ka raha- ja väärtpaberikontodel reaalsete liikumistena ja ka saldodes.
Küsimusi? Saada meil: markets@eyp.ee -
Jah, sorry nüüd kõik klapib! Ärevust tekitas see, et tavaliselt on tehingud varem kajastunud ja kuulsin sarnaseid probleeme.
-
Tehingu ID : DL03407943
Tehingu tüüp Väärtpaber Staatus
Osaline müügiorder EVP KROON EVK Registreeritud
Registreeritud 08.10.2001
10:02:09 Hind 0.5950 EEK Kogus 25,000.0000
Huvitav, miks ma seda orderit praegu börsil ei näe? -
Probleem lahendatud!
13:12:38 EVP 58.5000/59.5000 -
Alvar, see on sinu poolt eriti küüniline U-netti konkurentide raha eest haipida. :-)
-
No täitsa lõpp! Täna ei saa soovitud hinnaga tehingut teostada, tuleb veateade: Sama numbriga korraldus juba täidetud 10 päeva jooksul. Kuigi tegelikult ei ole korraldust täidetud. Proovin erinevaid väärtpabereid, aga tulemus on ikka sama. No sellest ma saan veel aru, et ühte korraldust 3 tundi üles pannakse, aga täna on küll mõistus otsas.
To: MSM
Ma ei tee konkurentidele teenet, kuid praegu liiguvad küll mõtted sinnapoole, et Ühispanga kliendi staatusest tuleb loobuda. Ma ei saa aru, kas teistel ei ole mingeid probleeme, ma olen vist ainuke, kes U-netiga maadleb. -
Alvar, kasutan ka U-Netti aga pole selliseid probleeme küll esinenud. Äkki nad vihkavad Sind? :)
Lohutuseks võin õelda, et kasutan veel Hanza.net'ti ning ka seal on süsteemi probleeme esinenud. Lisaks on eksitud rahaliselt (suurim eksimus ca 50'000,-) minu kahjuks kõigis 3 allesolevas Eestimaises pangas. Ühtmoodi kiirelt lahendati probleemid kõigis. Lisaks veel Soome pangaga, kes küll eksis enda kahjuks.
Samuti on olnud süsteemilisi kasutamise probleeme mu usa accoundiga. Kui hästi järele mõelda, siis kõigis pankades ja finantsasutustes, mille klient olen olnud on esinenud häireid tegevuses. -
Alvar, pisut keeruline on tegelikult jälgida meie klientide tegevust siinse lehe kaudu. Võib-olla kontakteerud meiega otse? Meie üldine meiliaadress: markets@eyp.ee või minu oma: sven.kunsing@eyp.ee võiks siinkohal igati abiks olla.
Kuigi LHV foorumid on igati tore koht U-Neti temaatika arutamiseks, pole siin ometi kedagi Sinu probleemidele vastamas.
Nii et suhtleme otse.
Helistada saab meile ka. Minu number näiteks on 66 56 645, maaklerite poole pealt näiteks Märt 66 56 806 -
Ja tõesti, kõige parem ja kiirem viis probleemidest ülesaamiseks on kontakteeruda õigete inimestega :)
-
Alvar, kas LHV-s odavam ei oleks? U-netis on vist ainult paarisaja odava aktsiaga odavam, sest seal on min tasu 25 EEKi. 32000 kroonise aktsiapaki ostu/müügi korral on juba tasud võrdsed.
Ma saan aru, ...laiskus vahetada panka selle paarikümne krooni pärast.
Aga võibla on ka Ühisel omad eelised? Sularaha väljavõtmine, ... -
MSM, tõesti tuleb suuremate summadega LHV-s odavam. Kuid vahe on ka selles, et ma olen turutegija ja teen piirhinnaga ordereid, mille eest küsitakse kenasti 50 krooni juurde. Tehinguid teen tavaliselt suht väikeste kogustega (näiteks 500 Farmat) lisanimekirjas või vabaturul (seal võiksid tegelikult suuremad kogused olla, kui mul praegu on). Kahjuks ei tasu turutegemine paljude põhinimekirja aktsiatega ära, kuid ETL-ga olen palju kaubelnud. Ma leian, et näiteks 5000 Farmat oleks väga raske kätte/lahti saada. Kas LHV-s on võimalik osta ka osade kaupa?
-
Jah, see 50 krooni piirhinna eest :-( Me kõik tahame teha piirhinnaga (vist).
-
Kui ma tahaksin vähem teha selliseid tehinguid, oleksin ma hetkel min. 2x rikkam viimase aasta jooksul. :-((
-
selle piirhinna pärast?:)
-
Noh, see on vabandus enda ahnuse ja kaotushirmu ebasobiliku kombinatsiooni kohta :-))
-
LHV ei küsi eesti aktsiatega kauplemisel piirhinnaga tehingu eest lisaks 50. krooni
Väljavõte hinnakirjast:
Limiitorderi puhul lisandub 50 krooni välisaktsia- või optsioonitehingult. Eesti aktsiatehingutel hinnalisa puudub.
-
Krt, õigus jah, sorry laimamise pärast.
-
tegelt on hinnakiri natuke komplitseeritud st. keeruline