Börsipäev 11.oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
GE tulemused ootuspärased,
WMT müük septembris +6%,
eilne ostuhuvi näib jätkuvat,
telkod tõusus,
optimismi taustal hoiatuste mõju ei avaldu -
Kaua selline positiivne meelestatus kestab? Putid kõik vee all :(
-
Mnjah seda valusam kukkumine tuleb...he.he
-
to kalam:
ära naera midagi, trend võib tõesti pöördunud olla ja kukkumine jääbki tõenäoliselt tulemata.Praegu toetavad küll kõik märgid tõusu jätkumist, sest pole reaalset indikaatorit , mis tõusu võiks takistada, ka terrorism ei morjenda enam -
Kalamil õigus, mida kõrgemale läheb seda valusam kukkumine. Näide on väga lähedalt võtta: Nasdaq 5000 punktilt 1500 tasemel. Oli ju valus :)
-
Kas tõesti arvate,et Bin Laden jätab asja nii,mina küll ei usu.Tuleb üks kõva hoop
-
Eriti valus oli see neile, kes 5000 punktile eelnenud tõusust osa ei saanud.
-
valus muidugi, kuid kui 5000-le tõusuga oli tegemist selge mulliga, siis praegu veel niipea mulli ei tule ja seetõttu ei pruugi me enam endiseid põhju ka enam näha
-
Miks ei võiks tulla antimull?
-
antimull on juba tulnud. põhi on käes ja nüüd algab kauakestev pikaajaline laiapõhjaline tõus!
-
toetan Velikij nägemust,homme või lähitulevikus peaks ka välisinvestorid Eesti blue chipsid ülesse leidma.Arvan, et läheb ralliks.
-
Võiks ikka soliidne antimull tulla, nii umbes anti1929...
-
Ilmselt on Velikijl õigus,ise olen kahjuks putidega täielikult hävinud.
-
minu nägemus ei tähenda sugugi seda, et väikseid tagasilööke (ja pulliturul on nad teatavasti väga järsud) tulla ei võiks. Aga see ei muuda turu üldist sentimenti.
-
Mulle tundub ka, et läheb üles. Loodan, et Tallinnas võetakse USA-st eeskuju.
-
trend is your friend ja trend on pigem üles kui alla
-
ainuke asi, mis tõusta ei taha, on kasumiootused. aga keda see fundamentaal ikka huvitab, lühiajaliselt.
-
üe 1800 siin ei usu
nii julm karuturg vaevalt otse üles põrutab.Kannatust, kannatust. -
Miks 1800?
-
00tame ikka enne 1700 ära, ei tea kas tulebki, oleme ülevamal kui enne terr. akti
-
kui mitte täna hilisõhtul, siis vähemalt homme läheb suureks müügiks
-
nasdaq100 puhul on 1500-st väga väga VÄGA raske kõrgemale saada.
lihtsalt tundub nii -
sel hetkel ongi NAS kuskil 1800
-
algul arvasin, er 1700st piisab.Kuid see oleks liiga lihtne.
-
Nüüd oleks nagu HANDi kord plahvatada 2-3 vahele.
-
huh mul on 25 calli.. k6ik on plussis.. uurin millal myya..
huh.. pole like AMMU kasumis olnud..
ja mittekunagi niipalju kasumis..
huh
kasumiv6tt just käib.. -
haha!
siis kui tuleb eufooria tuleb myya!
ma jäin hiljaks :) -
tuleb HAND või ei tule!
-
ja hand tuleb :)
ja r66mu jatkub k6igile.. -
hand võib tõesti ühe plahvatuse teha, aga täna osta siiski ei raatsi. homme peaks jälgima tähelepanelikult
-
täna oli hea päev
täna lähen peibedega paceerima.
kas kellegil on kogemusi, kas kolmandal reedel ehk siis nadalaparast kui optsioonid aeguvad,
on miskeid trende yles/alla ?
kavacen koikidest optsioonidest homme lahti saada..
liiga riskiks laheb jargmine nadal (ajavaartus!) -
järelturgu vaadates CSCO ja JNPR, võiks öelda, et avaneme 1800 pealt min.
-
Vean kihla, et hommekarjuvad Riq+veel mõned siin päev läbi, millised geeniused nad on:)
-
avanemine ja 1800 on nats ülepingutatud.Päevajooksul vast mitte.
-
Pakun, et avaneb 1750 või kopikaid peale. Täna oli tõesti hea päev, esimest korda elus mängisin optsioonidega tõusu peale ja vähemalt siiamaani on täkkesse läinud. Aga languse peale on vist siiski mõnusam mängida, kuna siis lisandub võidurõõmule ka kahjurõõm! :)
-
fit oska kaotada :)
-
hm.. ma kirjutan juba 3 korda aga käed värisevad ja panen vale akna kinni :p
aga tegelikult.
need kes t6usu ootasid said l6puks kannatustekarikale imipumba.
see oli jah osalt joppamine, aga koik ei mangi kindla peale.
ma kavacen ka ymber profileeruda pikaajaliseks LEAPidega.
aga hea meel on siiski. damn m6nus on yle hulga aja plussis olla.. :)
ei ole utoopiline ka et homme 6htuks on sama palju pappi kui oli juunis alustades..
päris lambist see ei tulnud eksole.
aga kylma pead on vaja. huh.
huvitav miks siis kui lambist osta ja kaotada oled loll aga
lambist osta ja v6ita oled pooljobu? =)
veel yks asi. tsekkisin just jnpr optsioone..
ehki jnpr rallis rohkem kui qqq, siis jnpr callid ei rallinud nii palju?
MILLES KYHVEL?
qqq volatiilsus peaks olema ju pisem kui yksikaktsial..
qqq +8%:
qqqji .25->1
qavjh .55->1.55
qavjg 1->2.25
jnpr +44%:
juxjd .15->.4
juxjc .1.35->2.4
juxjw .5->1
ok ma siis uinun 6nnelikuna :)
aga siis kui k6ik maha myydud siis loeb tibisid.. -
riq eh.. eadund sulle muidugi, AGA imestan siiski et optsiooni DELTA m6iste sulle v66ras on..
A ok.. optsiooni delta n2itab palju t6useb optsiooni v22rtus alusvara kallinemisel yhe yhiku v6rra. A optsiooni delta muutumist alusvara hinna muutumisel 1 yhiku v6rra iseloomustab teatavasti optsiooni GAMMA. Nii palju siis (very basic!) teooria yle kordamisest.
Erineva delta gamma t6ttu reageerivadki erinevad optsioonid alusvara hinnaliikumisele erinevas ulatuses.
Kommentaariks veel niipalju, et kui sa vaatad (enamv2hem) in the money optsioone, siis praktiliselt v6idki deltaga kogu optsiooni hinna liikumise ja aktsia hinna liikumise vahelise funktsiooni 2ra kirjeldada, sest teised "kreeklased" omavad suurusj2rkudes v2hem m6ju optsioonihinnale kui delta. -
delta ei seisnud meeles jah :p
kreeklased on tuttavad ikkagi..
tundub et peaks tegema miski optsioonide simulatsiooni excelis naiteks..
okei aga kas see delta on siis psyhholoogiline tegur v6i?
ma IKKA veel ei taju et optsioonide (teoreetilises) hindamismudelis pole eotsioone!
kas tegu om samamoodi nagu aktsiate teoreetilise hindamisega?
ja deltasid loeme me urlilt [..fill in blanks..] -
jah sry, data oli vigane. see yahoo naitab ka aftermarketi t6usu aga optsioonide hinnad olid ainult tradingu ajal.. sry
-
Riq, mis kaotamisest sa räägid? Mul oli ju õigus, sa reageerisidki täpselt nii, nagu ma arvasin:)
Aga semisuckerit iseloomustabki see, et ta vahel kaotab ja vahel võidab, finally kaotab.
Ydiselt ma usun, et olen sulle rohkem kasulikku infot andnud, kui kõik see jutt, mis sa oled foorumites lugend...nii et su tänamatus ajab muigama, veel üks semisuckeri tunnuseid. -
ma vähemalt ei 6elutse!
seda enam pole tegu tänamatusega..
no oleme s6berid eksole..
aga fit on vahel abiks kyll, pyyab k6iki maapeale tagasi tuua.. (ehk laseb bazookaga alla)
kaotamisest ses suhtes et sa oled vaga irooniline kui keegi vahel ka v6idab:p
ma algul lahmisin ka kaotustega aga sis enam ei viicind sest see olnuks uudis nagu et
palestiinas on rahutused.. no kui rohkem stabiilsem trading siis vist ei kommenteerigi enam ise ka..
semisuckeri jutuga olen n6us. i'll work on it. aint et kas sa ka "vahel v6idad vahel kaotad?"
ja selle reply kirjutasin especially pateetilise :p -
väga head kommentaarid