börsipäev 24. oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
kuhu keegi arvab turu suunduvat? ühest küljest tahaks nagu ronida, aga teisest küljest...
samas kui niiviisi kahevahel pendeldab ja suurem ostulaine tuleb, siis turg kerkib ka jõudsalt -
ma arvan endiselt, et pikas perspektiivis yles.
eelturul qqq ei pane kummalegi poole, seega suurem trend prevalveerib.
samas viimase paari paevaga pole eriti kuskile liikunud ka.
need vahesed allamyygid mis on on jarsud ja kosuvad kiiresti.
siiski!
aeg on kyps et straddled teenivad rohkem kui lihtsalt yhele suunale mangides. -
tegu on klassikalise pullituruga, kus pikad lauged tõusud vahelduvad järskude langustega
-
qqq läheb pikas perspektiivis alla, spy püsib ehk samal tasemel
-
Kas mitte reitinguagentuurid ei tõmmanud äsja kõikide indeksite hinnasihte tublisti allapoole, ka järgmise aasta omi? Lugesin seda vist eilselt Äripäevast.
-
Indeksid alustavad kõrgemalt, euroopa turugude toetusel.
Amazon saab matsu, sest käive jäi eelmise aastaga võrreldes samale tasemele. Aktsia on täna saanud mitu daungreidi(Merrill, SG Coven)
Kindlalt jätkab mobiilsidesektor
kl.20.00 beezh raamat -
qqqkj 1.8 ja qqqkk 1.35 myyki ning qavwh 1.1 sisse..
piilun teise putte ka.. -
täna on üsna hea päev. üks positsioon on küll miinuses, kuid teisega läks väga hästi. turg on selline sinka-vonka
-
riq: sa nagu neid asju normaalsete nimedega ei viitsi panna et 34 call ja 35 put jne, viicib jee keegi otsida neid symboleid.
rightsaid: kasulikumat postingut pole ma siin foorumites tykk aega lugenud...IRW -
online travel stocks aiaiaiai..
-
mis kell shortisid, bettie? :)
-
Mis te arvate rafffas kas QQQ lendab see nädal läbi 36.?
-
LHVs praegu veel shortida ei saa aga kuuldavasti pidi mõne nädala pärast see võimalus tekkima.
-
Jesus, Bettie, dont you say, et sa LHVd kasutad???
Või on tasuta tehingud sul:) -
no see on siis kindel märk tõusu algusest IRW, sest languse põhjustas ju ka LHV pakutud võimalus USA aktsiaid osta...
-
Fit, nimeta mõni parem maakler ja too välja ka eelised, tehingutasud. Millisele investorile sobib (daytrader, väikeinvestor, vähe tehinguid kuus jne.)?
-
nagu isegi aru saate, minu callid juba myyvad..
aga putte pole veel suutnud osta.
ma pole teisi proovinud, aga lhv yle ei virise ka. optsioone saab treidida kyll :)
1)ytleme et tehingute sisestamine ja nende tyhistamine voiks kiirem olla.
2)striimer mis töötab ja toetab ka optsioone ja naitab 6ieti day low/high/volume
3)limiitorderi lisatasu voiks kaotada, kuna ilma limiidita on m6tetu yldse tehinguid teha -
Ei väikeinvestorile sobib LHV kindlasti hästi, ent kes vähegi tradingut harrastab peaks kyll Dateki või mõne direct access brokeri kasuks otsustama. Kyllap veendud, et on odavam
-
ja kiirem
-
ja suuremate lisavõimalustega
-
Fit, häbi-häbi
-
jah Fit, teine inimene pakub sulle võimaluse suhtlemiseks ja sina teed teda maha. häbi häbi
tavaliselt on sellistes foorumites reegliks, et kedagi ei kritiseerita ja reklaami ei tehta.
kritiseerimise vastu pole mul isiklikult midagi (kui just LHV ei põe, siis võiks madistada küll) aga vot reklaamimise kohalt on ikka kopp ees küll, kui Matrox käib kogu aeg oma Ühispanga promo tegemas. täielik jobu selline -
siin ka madinaks läinud:)
-
Panus lähinadalaks WCOM-le?
1) Homme avaldatav tulemus peaks üldises kontekstis olema pigem hea kui halb
2) Aktsia viimasel ajal olnud tugeva surve all
3) On ennemgi teinud kiireid 15-20% tõuse
4) Paljud telkod on oma põhjast tõusnud, tema mitte
5) Isegi kehva Q3 tulemuse korral ei usu enam suuremat kukkumist
proovime järgi.. -
Ei uskunud, et minu tagasihoidlikule arvamusele nii kiire reaktsioon on:-) (WCOM 7 minutiga 11.90 > 12.50)
-
adsx on ka graafiku järgi alla müüdud. täna-homme ootaks hüpet nii 0,7-le, et siis jälle alla tulla
-
Kuldar,WCOM-iga oli hea ajastus, ise võtsin positsiooni liiga vara, 13.50 juures
mitu head nädalat tagasi
WorldCom (WCOM) 12.31: Merrill Lynch upgrades to near-term ACCUMULATE from Neutral; cites solid earnings, a relatively attractive outlook vs peers, and undemanding valuation
WCOM eelturul 12.30 > 12.61
pikk positsioon -
Mul lisaks spekulatiivsele positsioonile juba 3 kuud pikk positsioon WCOM-s at $14.15 ja praeguse seisu järgi alla $20 müüa ei kavatse, kui siiski (olenevalt, kas see 20 saadakse paari kuu jooksul või paari aasta pärast)
-
teeks ni nagu teised ja v6taks leapi:p
-
LEAP on see uus instrument, kus ostjatel on märksa paremad shansid raha teenida kui LEAPide väljakirjutajal? :)))
-
viies: ma üritan ennast edaspidi parandada ja vähem spämmida. paraku kipun ma sageli provokatsioonide ohvriks langema.
-
Lehman upgrades to STRONG BUY from Buy based on a solid Q3 results, improving FCF, good balance sheet management, and attractive valuation; at 7.1x '02 EBITDA and 13.1x '03, firm sees strong upside.