Börsipäev 25.oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Tuli see, mis tulema pidi,
millest ei räägitud, aga mida kõik ootasid...
Müügilaine ajenditena nimetakse järgmisi tegureid:
Salomon daungreidis Oraclet,
kestvuskaupade tellimused vähenesid drastiliselt(-5.5%, ootused -1%)
Euroopa Keskpank ei langetanud intresse
Nokia mis tõusis mitu-mitu päeva 5% inkremendiga langeb nüüd 2x kiirusega -
qqq hakkab nyyd t6usma..
-
qqq täna kuskil -3% -> +, hiljemalt homme
QAVWG (put 33) 1.4 myygis
QQQKJ (call 36) 1.2 ostetud+1.15&1.10 order sees
QQQKK (call 37) .75 order sees
nagu isegi aru saate ootan j6nksu alla :)
loodame et ei lahe nagu eelmine kord.. -
praegusel hetkel võib ainult loota, et uus nädala või paarine langustrend on alanud, kuid mida sügavamal indeksid täna lõpetavad, seda kindlamalt võib öelda, et langus on alanud.
-
kui pulliturul siis ikka ülesse
-
upser - pulliturg võib tänasega lõppeda
-
ei imestaks
-
Kuhu siis BEAR TRAP jäi?
-
bulliturg voib homsega loppeda..
ise arvan nii ja sihin sinnapoole!
aga mille alusel yldse te ennustusi teete?
mina kyll yhe 1-2 päeva ei julge öelda.. -
ei tea isegi, momendil vaadanud märtsi- aprilli graafikut, siis see praegune 1390 kuni 1750 ei oleks nagu maksimum, aga eks uus põhi on ka tulemas, aga mitte enne detsembrit, ei tea!
-
Ei ole ju veel kindlaid põhjuseid olemaks bullish
-
need kes rahast ilma tahavad jääda võivcad nendel tasemetel siin (nasdaq100 cash 1400) olla bullish
-
kõhutunne ütleb, et peaks siiski bullish olema
-
28% tõusu viimase kuuga, praeguses majanduslikus situatsiooonis, come on! bullish, ah? oh boy.
ok, võib olla 38% plussi viskab mingi ajaga ära ehk siis kuskil 1500 aga siis juba puhuvad uued tuuled indeksi 890-ni -
tahan öelda seda, et igapäev peab pull olema valmis selleks, et ühel hetkel löödakse talle (mitte nuga) vaid lausa kirves selga. paari päeva 10-15% alla kiirelt
-
praegu räägitakse turgudel, et FED laseb järgmisel istungil 0,5% intresse alla...
teeb see midagi paremaks? -
viies, seda valmisoleku värki teavad ju kõik. endiselt on turul ebakindlus, mis sellisest valmisolekust tekibki, ehk paljudel on hirm ülekaalus. kõhutunne seda ütlebki, et on aeg kus tuleks hirmu taltsutada.
-
häda nagu ongi selles, et ei ole toimunud veel korralikku kasumivõtmist, kõike mida on üritatud on ära nullitud ehk need kes arvavad, et on rongilt maha jäänud, ostavad kohe alt .
-
Tahaks peale korrektsiooni uuesti rongiga sõita.
-
Tundub, et masside üldlevinud arvamus peab hetke olukorda majandusseisaku lõppfaasiks. Kui majandus tõesti aasta pärast peaks hakkama positiivseid märke näitama siis polegi ehk liiga vara pikaajalisi positsioone võtma hakata. Kindlate põhjuste ilmnemisel on küll riskivabam siseneda kuid paratamatult võivad siis hinnad juba hoopis teistel tasemetel olla. Võrdluseks languse algus, ehk selle algamisel kindlad põhjused veel puudusid, tulemused olid veel positiivsed jne. Siiski otsustasid väga paljud rahad turgudelt välja tõmmata hoolimata edasisest bulliturust.
-
Tea kas Nasdaq lõpetab 0% muutuse lähedal? Kui jätkab sama nurga all tõusu võib isegi + rebida.
-
Ericsson teatas, et teeb homme oma tulemused teatavaks oodatust varem kell 7.30. Ei mingied põhjendusi. Kuidagi imelik - miks peaks oma tulemusi heast peast tükkmaad varem (mitu tundi) teatavaks tegema?
-
juba täna püsis ericsson kentsakalt tõusutrendis kui teised tech asjad kukkusid. äkki on tegu infolekkega ja üritatakse see info võmalikult vara turule anda?
-
hmmm. positiivne või negatiivne?
-
positiivne, nsdaqi futuurid ka positiivsed
-
Ma arvan, et Ericssonil tuleb oodatust suurem kahjum, kuid juba IV kvartalis peaks tulemus paranema, seda eeskätt kulude kokkuhoiule.
-
Osama, nasdaqi futuurid on pigem seetõttu praegu positiivsed, et Viisnurk paneb Q4 eriti vinged tulemused. :-D
-
Nasdaq ei suutnud eilset sulgemist võtta, tegi topetltipu ja arvan et viimased 2h tuleb alla.
-
pigem täna umbes 0 ja homme veel üleval ja reedel alla, sest peale 11.09 on reedeti olnud roheline
-
ajuvaba
-
Enne lõppu väike ralli... Mis võiks põhjuseks olla?
-
NAZ murdis sellest eilsest close'st ikka läbi ja pärast seda toimunud püstloodi nägid kõik. Suht ajuvaba tõesti, kardetakse vist rongist maha jääda.
-
1770/1780 järgmine vastupanutase.
-
Keegi viitsiks nagu neid "vastupanutasemeid" kommenteerida ka? Mille põhjal taolisi asju väidetakse? Ja kas keegi on statistikat teinud, mitmel juhul on indeksid taoliste "toetus- ja vastupanutasemete" juures püsima jäänud või kui mitmel korral on on nad ymber pööranud vahepeal?
Või on lihtsam korrata endale ja teistele tehnilise analüüsi dogmasid nii kaua kui neid isegi uskuma jäädakse? :)
PS: Sorry kui ma pisut noriv olen, ma tean et lihtsam on guruks saada nii, kui kümme korda midagi enesekindlalt väita ja kui ühel korral pihta läheb, siis jääb rahvale meelde...
Aga kui kasvõi keegi mu postide põhjal natuke kriitilisemaks muutub, siis mission accomplished:) -
kui 1800 ära käiks, võiks juba alla rallisid vist oodata.
-
NVAX mu sõber
-
Fit, 1770/80 on ju nädalatagune high. Ma ei ütlegi, et see ületamatuks kujuneb, kuid vastupanutasemeks nimetatakse seda anyway.
Seni kuni TA raha teeb, tuleb enda "dogmadega" rahul olla :)
Aga Fit, kriitika väga õigustatud - tean ise üsna hästi kui rumalalt Eesti investorid kohe super-kiirelt-rikastumas on. Ja 98% juhtudest lõppeb see lossiga. -
riq, Sul vist täna hea päev!
-
ruumorid, et BIN boy on venelaste poolt kätte saadud ( vot see siis drivibki indekseid kõrgemale)
maa keel kommenteeritakse asja ikka nii, et palju cash-i üle -
Kus sa seda ruumorit kuulsid?
-
NVAX on võibolla down seetõttu, et GSX teatas nagu on usa valitsus huvi tundnud tema rõugevaktsiini vastu, kahandades sellega NVAX shansse. Aga mis kasu sest enam.
-
mitte usaldusväärsetest allikatest.
-
TRRA!
ma laksin s6berile kylla ja opnain n6medad orderid sisse..
NEVER EVER ÄRA LAHKU KESET PÄEVA ARVUTI TAGANT :)
anoh mis siis ikka..
mul oli 6igus.. natuke ainult plussis..
homme.ylehomme tuleb BIG BANG ALLA! -
siukest ruumorit nägin veel kah ;)
Rumours that 4 of 5 of Bin Laden's lieutenants have been arrested in the south side of Chicago,they include Bin Lying,Bin Cheatin,Bin Stealin and Bin Dealin,police hold out no hope of finding the fifth......Bin Workin. -
ma armastasin NVAXi siiski ainult mõned minutid
ja ta kinkis mulle selle eest 1.5 punkti.
mingi uudis küll ei huvita. -
kurat.
sellist v6itu taluda on raskem kui lossi..
omme vaatab mis tuleb.. aga mul on juba käputais calle taskus..
kogun juurde ja ostan auto! -
Intresside langetamisest võib tõesti abi olla. Rahapakkumise jõhker kasv. Suurt hulka vaba raha pole lihtsalt enam kuhugi panna ja liigub tasapisi börsile. Inimesed näevad, et rahapuu on hakanud jälle kasvama, saavad kindlust juurde ja asuvad vaikselt kulutama, mis viimaks tõmbab ka majanduse jälle soost välja.
Ah noh see on lihtsalt selline uitmõte. Väga tõsiselt ei maksa võtta.
Samas näen siin isegi, et riq'il plaan auto osta. Ega tema vast ainuke ole :-)
Osama, kas võiksid avaldada, kust kohast sa NAZ futuure jälgid. -
http://www.webtrading.com/charts/f_enq.htm futuuri lühend on nqz1
-
ma ikka siiamaani irvitan neid thestreeti karusid..
see t6estab veelkord et keegi ei tea mis juhtub!
ja all it matter is EMOTIONS!
krt ma ise ka ei suutnud nii suurt t6usu ette aimata.
on näha kas asi t6useb v6i vajub.. aga kui palju.. ei me ette tea..
mul on yhest kyljest kahju-myysin calle ja ostsin pute ebasoodsalt.
teisalt. volatiilsus on s6ber.kolmandaks.. homme on uus päev kus tänasi kangelasi enam ei mäletata :) i wish cool head to everybody! ennek6ike endale :p
olen IKKA veel miinuses.. miski 15%..
ma kaotasin oma lohakusele .1 m6mmi :)
ja teisalt ma ikkagi v6itsin sellest hoolimata .16 m6mmi :)
muideks, mul on "tsipa" ericsoni calle.. jan02@5usd.. täna ei suutnud .5 maha myya.. nais mis homme toimub! lisaks on mul nyd .95ga qqq nov put QAVWG (put 33) käes.. need olid minu straddle naisppooled. pea 40% lossi neist eksole! oo imeline oled spekuleerimismaa :)
PS: see auto jutt on rohkem kunagisest elukindlustise reklaamist.. :) ma ikka veel ei julgeks ylbata..
firmas töötab mul 3 inimest. ise olen rahul.. -
kas täna oli bear trap?