börsipäev 26. oktoober
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
saab näha kas täna üritatakse ka hommikul turg alla tõmmata, et siis õhtul kõva ralliga lõpetada. viimased nädalad on treideritele üsna soodsad olnud
-
loodan, et rohelised reeded selleks korraks saavad läbi
-
Hansapank müüb telekomi nii et silm sinine. Huvitav, miks jälle?
-
hansa klientidel on halvad närvid:)
-
Hansapank on müünud küll ETLi, aga aktsiaraamatu järgi on tema osalus suurenenud. Info on küll 3 päevase hilinemisega seal.
-
kus see suur müük, käive 1,3 milj.
-
Käivet pole viimasel ajal ETLis õieti olnudki ja tehingud küllalt väikesed ja suhteliselt palju olnud. Kooriti nõrganärvilisi väikeinvestoreid?
-
täna hommikul kukub,
siis peaks olema hea aeg osta calle.
ja myya putte :p
eilne ralli oli ajuvaba!
sest yhed v6tavad kasumit, teised vaatavad et "ohoh jaime rongist maha"
k6ik s6ltub esimeset poolest tunnist.
kui asi kukub ja siis kukkumine seisma jaab ja hakkab v6nklema, on selge et ostuhuvi on ikka olemas. mina m6tlen nii. kellegil ideesid?
kellegil on inffi kas binladen saadi katte?
miskeid muid m6nusaid emotsinfe? -
bin ladenit vaevalt kätte saadi. siis oleks NY-is avalik munade viskamine tema pihta korraldatud
-
arvan, et täna jääb miinusesse ja esmaspäev ka negatiivselt alustab,
momendil juba küllalt kõrgel, et need kes nädala algul ostsid kasumit realiseeriks. -
Kui bin Laden tuumapommi valmis saab, siis on putid päris tulusad.
-
Kui bin Laden tuumapommi valmis saab, siis pole sul puttidega ega ka callidega midagi peale hakata :)
-
Kui bin Laden tuumapommi valmis saab, siis võib juhtuda, et ei ole kedagi, kes päris tulusad putid nende omanikule välja maksaks.
-
Nas Premarket on protsendiga punases, samas ERICY +3.46%
-
pakun välja, et täna käiakse kõigepealt 1445 peal ära (nasdaq100 cash) ja siis hooga üles 1505 mühinaga läbi.
-
Arvan, et järgmine nädal võib alata Nasdaq 1800 või kõrgemalt.
-
Mis Te ERICY 3Q tulemustest arvate?
-
paistab et trend jatkub yles jah. siiski siiski!
-
naz low saab olema 1735.08 kell 10.15.54 ja high 1798.76 kell 15.34.26
Kui mööda läheb, kurat sellega, homme uuesti:))) Niikuinii ykskord läheb pihta ja siis olengi guru valmis. irw. -
Sa ei peaks end pidevalt vaevama gurudeks, geeniusteks ja muidumeesteks lahterdamisega.
Võta lõdvemalt. -
guru ei ole see, kes ütleb kuhu kursid liiguvad vaid see, kes sellel turul pappi suudab teha ja paneb teised turuosalised enda järgi joonduma, ja seda läbi aastate.
-
Michigan sentiment 82.7
-
Viies, aitäh ilusate sõnade eest. :)
Räägitakse, et bin Ladenil on tuumarelv... -
Tegelikult võiks natukene alla minna küll, saaks jälle odavamalt osta. Ehk on järgmine kord ka Fit'il natuke rohkem õnne. :) Paistab teine nii kibestunud olevat.
-
TRA!
ma peaks ikak omale norm striimeri ostma.
LHV millal teil on plaanis striimer.. et mitte mitut korraga omada :)
minuarust on börsil vaja teada ainult yhte asja: kast6usebv6ilangeb(until date); -
mis striimerid Sul on? ja milliste viivitustega nad on?
-
guru, darling, i'm doing very fine...ära minu pärast kyll muretse, muretse nende pärast, kes boardidel küsivad: öelge mulle, kuhu turg läheb, mis arvate? :)
ja mis te siin susite, hankige parem CNBC, neil on väga armas uus chief market commentator Marci ROssell, Bartiromole on konkurent tekkinud -
ja ma ei mängi "õnne" peale, that sucks bigtime
-
Huh! Äsja elasin läbi karmi flashback-i: kavatsesin minna saidile www.derivativesstrategy.com, ja mis ma sealt näen: Due to the recent tragic events in NYC, main servers lost internet connectivity. We expect everything back to normal soon. Ja et eile oli sait veel täies hoos, kartsin, et bin on midagi uut korda saatnud.
-
Fit,
Mis sul nt. septembri tootlus oli? -
jah, aga bin polegi midagi teinud. jälle plussi
-
Nagu taibukad lugejad juba arvavad, oli tegemist hoopis mingi trikiga ja NY on endiselt endine.
-
Ja kas keegi on kursis sellega, millised ravimifirmad toodavad medikamente seoses radiatsiooniga?
-
september oli mingi +10%
-
Red,
Radiatsiooni puhul soovitatakse joodi sisse kulistada. Idee selles, et kilpnääre radioaktiivset joodi enam omistama ei hakkaks. Aga jooditootjaid on vist helluva palju. -
Huvitav, kas joodi liigtarvitaja on joodik?
-
kas keegi teab , mida scottrder sisselgimisel tahab
Subscriber:
"Enter Name of Subscriber"
Signature:
"Enter Name or Other Symbol of your Signature" -
ise ka ei saa
-
´´The signature on the NASDAQ agreement and your name on the NYSE Agreement must be the same.´´ Mingit sellist jama viskab koguaeg,ükskõik kuidas ka ei prooviks.Krt asi on nii sarnane kui vähegi olla saab.Any ideas?
-
inimesed lugege mis teile öeldakse!
öeldi et miskid uued regulatoryd on ja sa pead seal paar lynka nende mälus täitma..
täidad ära ja funkab. omikul ei fungand korralikult ja tegin paar lollust, sellest ka see omikune FUK :) -
Ok riq olen pime ja loll, äkki sa oled nii hea ja vastad marxi küsimusele.
-
nii.
nyyd hakkab verine reede :)
proovin callidest lahti saada..
ostan pute (praegu koik vee all)
1/3 pappi sisse -
"Enter Name of Subscriber"
mina kirjutasin sinna oma nime
"Enter Name or Other Symbol of your Signature"
mina kirjutasin sinna oma nime
st molemasse kohta sama..
aga neid screene on seal ees veel palju palju..
seega soov. kasuta sama nime ja elukohta.
aint usa aadresseid saab sisestada
kalam, sa kasuta koikjal sama nime! -
Kell 10:30 teatatab Pentagon järgmise põlvkonna hävitaja tootja nime...
Ise kaldun arvama, et Boeing saab selle endale, kuna tal on selles vallas rohkem kogemusi F22 näol... -
Läks Lockheedile ära...
-
esmaspäev tuleb igaljuhul sinine!
-
esmasp tuleb ränk krahh.
p6hjus? reede näitsas et ei jöönud maha rushist.. vaata mis afterhours teeb.
vaatab kas laheb 36 allapoole see qqq..
no mina igastahes myysin koik callid, kuid pute juurda osta ei suutnud..