Börsipäev 8.november
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
NIKKEI 10432 1.43%
EUR 0.897 (0.903)
Nafta(Brent) 18.84 (18.58)
Kuld 280.50 (279.90)
Jaapani aktsiaturg tõusis Toyota aktsia juhtimisel.
Ka Euroopa turud alustavad kerges plussis.
Täna võib teha intresside muutmise otsuse Euroopa Keskpank. -
Eesti unisust ei kõiguta miski - pool päeva möödas ja käive 2 miljonit. Tehinguid vähemalt veidi rohkem kui eelnevatel päevadel.
-
Sellised lood noppisin välja WSJ, NYT, WP-st
*** Dynegy (DYN) soovib osta Enron(ENE) 7-8 miljardi USD eest. Ja annab kohe Enronile 1.5-2 miljardit USD likviidsusabi
* Charter Communications(CHTR,suuruselt 4.kaabelvõrk USA-s), hakkab pakkuma Microsofti interaktiivset TVd.
* Protsessorite müük peaks ajaloo halveimast perioodist välja tulema juba järgmisel aastal ennustavad pooljuhtide tootjad.
* Puhkusereisid jõulude ajal peaks jääma eelmiste aastate tasemele tunduvalt alla -
HP ja ETL läksid kella ühest liikuma
-
Huvitav, miks? Kas keegi oskab arvata?
-
Euroopa ja Ameerika on pikemalt tõusus olnud, kui nüüd keegi EEstis ostuhuvi üles näitab, siis piisab ka väiksematest kogustest, et turg kerkiks. Ju see keegi on siis turule tulnud.
-
Charly sai lätis roosidega vastu pead:)
-
ECB ja Inglise keskpank lõikasid intresse pool protsenti
-
no selge miks boostib!
-
XOXO 1.5 juba
-
hakkan vaikselt pulli kostüümi maha viskama. nasdaq100 plaanist on 10 punni puudu ja dowst on 60 punni puudu. usun, et võib olla homme veel ja siis on pidu läbi
-
Pidu alles algab!
-
põmaki. 1580 käes. mina rahul. selleks korraks on pulli sarvad nurka visatud. pulli mõtted liiguvad veal peas aga sarvi kanda ei julge...
võib juhtuda, et tuleb hakata hoopis karuks. eks paista, kuidas hinnad 1580 ja 1600 vahel käituvad -
mina olen oma puttidega pees.
samas ei koti.
olen karu -
oota veidi, ega lumi taeva jää
-
lohutuseks võin õelda, et olen uurinud siin paar nädalat igasugu graafikuid põhjalikult ja ostnud kõikvõimalikke stokke, mis on alla müüdud (vähemalt minu arust). aga seni tiksub see variant pisikest miinust
-
võtsin ka paar putti juurde päeva alguses, loodan et need kes rongist algul maha jäid on nüüd õnnelikult peale saanud
-
ja rong hakkas liikuma...
-
jaaa....
kes täna ei müü, müüb homme juba madalamalt. -
Rong liigub lõuna suunas. Kuna lõpp-peatus on? Siis ots jälle ümber ...
-
alvar - arvan, et nii pea ei ole rongi peatumist oodata. kuskil 1400 võiks ühe hooga välja venitada
-
viies, sul on päris tundlik meel
-
Loogiliselt peaks langema küll, kuid Nasdaq`il loogika puudub. Vähemalt mulle on selline arvamus jäänud.
-
vist paljusid huvitab, miks toimus nii nagu toimus.
võib olla leiab sit midagi.
13:00--Oct 2nd FOMC minutes suggest that the Fed expects a ‘mild and short contraction.’ The vote to cut 50 bps was unanimous. They see strong recovery in late ’02. They said the rate cuts could be reversed in a ‘timely manner.’
12:23--Lehman will cut its bond allocation.
11:49--On the negative side, AMD said that prices will remain under pressure in 2002 and could stabilize in 2H of 2003.
11:44--AMD said that 2002 R&D and Capex spending would be flat compared to 2001. They also said that long-term growth prospects remain excellent.
10:22--UPS said that they expect weak volumes during this holiday season.
10:09--Corning is starting a public offering of $600M in senior unsecured convertible debt under its existing $5B shelf registration.
9:07--Intel added to recommended list at Salomon Smith Barney while Texas Instruments was cut.
9:05--There is a rumor that Nokia will recall its new 8310 phone due to a software glitch.
8:45--A $26.5M jury award against Phillip Morris was upheld by a state appeals court late Wednesday. The case involved a Los Angeles woman with lung cancer and a chronic history of smoking.
8:39--Enron is restating its balance sheet for the last four years.
8:29--Micron supported by Salomon analyst who said that DRAM prices have firmed.
8:28--Wal-mart said that same-store sales increased a higher-than-expected 6.7% vs. year-ago levels.
8:25--Gymboree said same store sales increased 21% and estimated that Q3 earnings would be near the consensus estimate at 6c/sh.
8:22--Abercrombie reported a 20% decline in Oct same store sales, but remained comfortable with prior Q3 guidance of 43c/sh.
8:17--Northrop Grumman signed a definitive agreement to acquire Newport News Shipbuilding for $2.1B.
8:15--The Semiconductor Industry Association revised their sales forecasts lower. The group now sees a 31% decline in 2001, a 6% increase in 2002, and 21% increases in 2003/04.
7:50--Barnes & Noble Bookstores cut year net views to $1.49-$1.53. Cut Q4 views to $1.04-$1.08.
7:35--Stocks higher this morning. S&P +8.00, Nasdaq +21.00.
-The ECB & BOE both cut overnight rates 50 bps. In both cases, the market was expecting between 25bps & 50bps. The ECB’s rate goes to 3.25% and the BOE’s to 4.00%.
-Oil prices higher this morning based on comments from a Saudi oil minister who said he wanted to lower the production quota to the lowest levels since the Gulf War. -
graafik - lihtsalt veab vahest. good night
sai Dow-ga lühikesse mindud, eks siis homme hakka tibusid lugema -
mina küll veel pikka langusesse ei usu, pigem päeva 3, aga sõltub liu pikkusest
-
meel meeleks, tuleks nagu ise ka graafikut vaadata.1600+- on NAS100 väga konkreetne tase
kus hoog maha võtta.
Karuturu lõppu kontrollitakse vist karukoopasse minekuga ehk kui me päris vana lowini ei kuku või alla selle on kõik ok.
See kõk võtab aega.
Mul heameel ka sellest kui me ainult tõuseks, üleostetud staffi põrgatada lõbus ja turvaline.