Handsprings inc.
Kommentaari jätmiseks loo konto või logi sisse
-
Mis kogenud investorid arvavad? Kas uue toote turule toomisega tõuseb (HAND) aktsia oluliselt?
Tegemist on Treo 180 ja Treo 180g. www.handspring.com -
pikemalt on HAND'ist juttu foorumis: kuidas riq HAND'i kätte sai/jäi.
-
liifer, HAND-i aktsiat m6jutas t6esti Treo uudis, kuid juba vist umbes kuu aega tagasi, mil Treo announcement oli. See oli umbes 10. oktoobri paiku, check-i graafikut.
-
kild oli selles et announcement oli esmasp ja koik teadsid sellest juba reedel.
free money oli a maitea et keegi oleks teeninud :))
st reedel said odavalt osta ja esmasp kallilt myya :) -
oli kyll, igal juhul mina naudin: hand $2.03 sees ja gx-i megalossi juba peaaegu ära offsettinud. GX v6iks nyyd mingi hea uudisega välja tulla, et aktsia 500% kasvaks, näiteks et ta ehitab Kuule broadband v6rku ja seal konkurentsi pole :)
-
eilne handspringi 23 prossane t6us oli magus
-
kui J6ulud lähevad hästi, v6ib ka jaanuaris r66mustada...
igal juhul sihin hand-is pikka positsiooni, unes näen tihti kunagisi k6rgusi $100 läheduses. then again, mis asi see peaks olema, mis hand-i sinnani lennutab? v6ib-olla midagi sellist, kui palm, microsoft ja compaq panevad firmajuhid ja oma kogu pda-de lao boeingusse ja kukuvad näiteks antarktika lähedal ookeani ning selgub et palm on oma testamendis pärandanud palmos-i hand-ile :) -
mis siis rahvas praegu sellest aktsiast arvab? hind ~0.6. pole uurinud eriti seepärast küsin siin. kas optimistid on kadunud? on keegi midagi vastavat siint lhv rahva seast üldse soetanud? hand-i riistapuud mõtlen eelkõige, aga ka aktsiat. ja ka palmi saatus huvitab
-
Mina ostsin selle riistapuu (180) ca pool aastat tagasi. Enne olin palmi kasutaja.
Riistapuuga olen väga rahul. Kahjuks ostsin eelmine suvi aktsiat ka, sain tugevalt lossi.
Myysin viimased jupid aktsiat varsti peale aastavahetust ja hästi tegin. Handi aktsia juures
tuleb muidugi vaadata palmi taustaks: viimane on veel rohkem miinustes kui hand.
Kui hand sygiseks toesti vinge riistapuuga välja tuleb, ja mis veel tähtsam, kui nad
suudavad mõne uue suurr provaideri ennast myyma ja promoma panna, siis on
aktsia ilmselt võimeline tugevaid hüppeid tegema. Sügiseni on aga aega veel küll,
ja üpris reaalne on jätkuv allaminek veel jupp aega. Mina ei julgeks küll praegu handi osta.
Midagi konkreetselt positiivset võiks enne kuulda saada. -
Väga heade põrkamis omadustega aktsia. Spekulantidele peaks peale küll minema. To: tammet eelmine suvi kõlbas küll hand aga kui mootorsaag on kirvehinnaga siis ei kõlba?
-
Perekond on taas kenasti koos ja diskussioonid Handspringi aktsia üle võib seega lõppenuks lugeda:
~ <>Palm to buy Handspring in stock swap< -
Megas: kirvehinnaga vahel ikka kõlbas ka :-), st paar korda läksin mõne kiire jõnksuga kaasa
ja müüsin, kui hoog vaibus. Alati vaibus. Uus lootus tekkis alles äsja: kui oli näha, et nad
ikkagi suudavad sügiseks uue treoga hakkama saada. Nüüd on aga senine Hand muidugi
kadunud, mergeri värgid on keerulised, sinna ma sisse ronima ei oska hakata.